• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba bayanlar sağlıklı kilo verme sürecinde zaman zaman motivasyon açısından fotoğraf koyma fikrini hep savunan bir kişi olarak bu forumu çok beğendim ve gördüğüm kadarıyla fotoğraflardaki değişimler süperrrrrrrrrrrrr ben de fotolarımı sizlerle paylaşmak istedim :3:

Eki Görüntüle 171047

Eki Görüntüle 171048

Eki Görüntüle 171049

Eki Görüntüle 171050

Eki Görüntüle 171051

Eki Görüntüle 171052

Eki Görüntüle 171053

Eki Görüntüle 171054

Eki Görüntüle 171056

Eki Görüntüle 171057

Eki Görüntüle 171058

Eki Görüntüle 171059

Eki Görüntüle 171060

Eki Görüntüle 171061

Eki Görüntüle 171064

Eki Görüntüle 171067

incecik olmuşsun .tebrik ederim süper:46:

merhaba bayanlar sağlıklı kilo verme sürecinde zaman zaman motivasyon açısından fotoğraf koyma fikrini hep savunan bir kişi olarak bu forumu çok beğendim ve gördüğüm kadarıyla fotoğraflardaki değişimler süperrrrrrrrrrrrr ben de fotolarımı sizlerle paylaşmak istedim :3:

Eki Görüntüle 171047

Eki Görüntüle 171048

Eki Görüntüle 171049

Eki Görüntüle 171050

Eki Görüntüle 171051

Eki Görüntüle 171052

Eki Görüntüle 171053

Eki Görüntüle 171054

Eki Görüntüle 171056

Eki Görüntüle 171057

Eki Görüntüle 171058

Eki Görüntüle 171059

Eki Görüntüle 171060

Eki Görüntüle 171061

Eki Görüntüle 171064

Eki Görüntüle 171067

bravo süper ya nasıl zayıfladın neler yaptın benimde daha 14 kilo vermem lazım

Eki Görüntüle 171047

Eki Görüntüle 171048

Eki Görüntüle 171049

Eki Görüntüle 171050

Eki Görüntüle 171051

Eki Görüntüle 171052

Eki Görüntüle 171053

Eki Görüntüle 171054

Eki Görüntüle 171056

Eki Görüntüle 171057

Eki Görüntüle 171058

Eki Görüntüle 171059

Eki Görüntüle 171060

Eki Görüntüle 171061

Eki Görüntüle 171064

Eki Görüntüle 171067

farmasicim hoşgeldin buraya arada uğruyorum fotolara bakmak için senin fotolar buraya yakışırdı canım iyi yapmışın eklemekle maşallah:16:

tebrik ederim.süper değişim.
darısı benim başıma :))

çok teşekkür ederim canm inşallah darısı tez zamanda hepinizin başına canım:16:
mahsallahhh tebrikler...biraz önce basari öykünüzü okumustum simdi resimleri gördüm gercekten büyük degisim...
fazla kilo insanin yasindan cok cok büyük gösteriyor gercekten:50:
çok teşekkür ederim canım:16:
farmasi mükemmel olmuşşun
maşallah:nazar:
çok teşekkürler :16:
incecik olmuşsun .tebrik ederim süper:46:
çok teşekkürler sizin de fotoğraflarınız harika :nazar::nazar::16:
bravo süper ya nasıl zayıfladın neler yaptın benimde daha 14 kilo vermem lazım
çok teşekkür ederim canım başarı öykümü yazdığım sayfama neler yaptığımı ya da yapmadığımı yazdım ve nasipse inşallah bundan sonra da orada yazmayı düşünüyorum
farmasicim hoşgeldin buraya arada uğruyorum fotolara bakmak için senin fotolar buraya yakışırdı canım iyi yapmışın eklemekle maşallah:16:

çok teşekkür ederim canım dostum ,düşüncelerin benim için gerçekten çok önemli.
artık kendi açtığım konu başlığımda yazmaya başladım, seni de beklerim canımcım:38::16:

ben 12 gündür aşağı yukarı senin gibi yapıyorum 2 kilocuk verdim,sabah lık elma sirkeli su içiyorum,plates yapıyorum bazen :18:yine bozucam diye korkuyorum :46::
2 ayda 15 kilo verdim. öyle özel bişi yapmadım kilo vermek için ama gerçekten çok az yedim sabah 1,2 tane tuzsuz peksimet peynir zeytin normal kahwaltılık şeyler yiyodum şekeri tamamen çıkardım hayatımdan ama bunu sölemeliyima.s kahwe aşığı insanım gözümü ilk açtığımda içtiğim şeydir onu bile şekersiz içiorum süt zaten normaldede kullanmazdım ama eğer kullanan warsa süttozu acayip kalorili die biliorum olabildiğince normal süt kullanırsanız faydalı olur onun haricindede akşamları annem ne yemek yaptıysa çok az emeksiz yiyodum domatez,yoğurt,salatalık,yeşillik,limon tarzı şeyleri sınırsız istediğim an tükettim ama akşam 7 den sonrada meywe bile yemedim walla..

pirinç lapasını hemen hemen herhafta 2 ün yaptım çok iyi werdiriyo kilo aklında olsunyerimseniben

1,2 ay böle dewam ettim sonra gitti zaten şimdi hala dewam ediorum ama tabi bukadar ayrıcalıklı yapmıorum doğrusunu söliyimnaniknanik

he tabi sporda önemli elinden gelebildiğince ewde spor yapmaya çalış canın istemezse hiçbişi yapamadın aç müziği zıpla oyna dur:dance: o bile işe yarıyo öenmli olan kanın hareketlensinn..

benim yaptıklarım walla bukadar sizde bunları öenri olarak kabul edebilirsin işe yarıyo yaniii umarım hepiniz en yakın zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız şekerlerrr:1hug:

Eki Görüntüle 171047

Eki Görüntüle 171048

Eki Görüntüle 171049

Eki Görüntüle 171050

Eki Görüntüle 171051

Eki Görüntüle 171052

Eki Görüntüle 171053

Eki Görüntüle 171054

Eki Görüntüle 171056

Eki Görüntüle 171057

Eki Görüntüle 171058

Eki Görüntüle 171059

Eki Görüntüle 171060

Eki Görüntüle 171061

Eki Görüntüle 171064

Eki Görüntüle 171067

Tebrik ederim :nazar: çok güzel zayıflamışsınız...:46:

ben de resmimi koyayım dedim.ben 2 senede 40 kilo verdim:teytey:

bu önceki halim

sany0215rt4.jpg
[/IMG][/IMG]

bu da şimdiki halim

sany0256lp2.jpg
[/IMG]

sevgilera.s.

Talin seni de tebrik ederim :46: ben de 86 dan 72 ye düştüm kalan kiloyu da sizin başarı hikayelerinizi okuyarak fotoğraflara bakarak verdim onun için paylaşımda bulunan bütün arkadaşlara teşekkürler ve böyle paylaşımları yapmamıza olanak sağlayan kadınlar kulubüne de teşekkürler.(bu arada 62-61 kilo olduktan sonra(basenlerim çok geniş o yüzden) 1,5 lt yağ aldırdım ama istediğim gibi sonuç pek göremedim)

Arkadaşlar size birşey sormak istiyordum yaklaşık bir sene kadar önce bir başarı öyküsü okumuştum çok motive edici güzel bir yazıydı kilolu bir arkadaş bütün fazlalıklarında kurtulmuştu ve bunu nasıl yaptığını uzun uzun anlatmıştı diyet yaparak değil bunu bir yaşam felsefesi haline getirdiğinden bahsetmişti bir mesajda değil birçok mesajda uzunca anlatıyordu bir türlü o yazıları bulamadım ismide hatırlamıyorum... yardımcı olabilirseniz sevinirim

Google'da kilo vermem için beni motive edecek şeyler ararken rastladim bu siteye. Sonrasında girip buradaki herkesin nasıl da "mucize"ler yarattıklarını, neler başardıklarını görünce, bir anlık hevese kapıldım ancak hâla bana kilo vermek çok zormuş gibi görünüyor.

Ben bundan 2,5 yıl kadar önce üniversite'ye başladığımda, 59 kilo idim [boyum 1,69 m] fakat gerek okulla ilgili gerekse başka şeylerle ilgili olarak stresten okulumun olmadığı zamanlarda odama tıkılıp kalıyor, sadece doğal ihtiyaçlarımı karşılamak dışında odamdan çıkmıyordum. tabii hali ile sürekli oturmak ve hareket etmemek beni 2,5 yıl içerisinde 75 kilo'ya çıkardı.
Ancak öyle bir koyvermişlik var ki, sizlerin başarı öykülerinizi okurken çok fazla umutlansam da üzerime yapışmış olan bu hantallıktan kurtulamıyorum. Hareket ediyor olmama, günde minimum 10 km yürümeme rağmen sanki hiç bir değişiklik yokmuş gibi, aksine sanki hâla kilo alıyorum :(

Umarım yakın bir zamanda ben de kilo verip, sizler gibi ben de kilo vermekte başarılı olur ve fotoğraflarımı ekleyebilirim.

Resimlere tek tek baktim, kilo vermekle kalmamissiniz hepiniz 5-6 yas birden genclesmissiniz :61: Masallah artik darisi bizlerin basina

iki resim arasinda 4 ay ve 17 kilo fark var..
bu arada biri kankardesimin sözünde digeri ise kinasi icin aldigim elbiseyi denerken.
sözüne giderken makyaj bile yapmamistimm.. kendimden tiksiniyordum:(
90 kg ve .. 73 kg..

hala diyet yapmak icin cabaliyorum ..

duygusum .. helal cnm sana ..
ve diger kizlar .. tebrik ederim..
insan en az 5 yil genclesiyor valla.
allah bütün vermek isteyenlere yardim etsinn

çok güzel olmuşsunuz allah hepimize yardım etsin

:64::64:hepinizin resmine tek tek baktım . azmınız çok hoşuma gitti inşallah bende başarabilirim resim koymanız insanı çok motive ediyo bende başarabilirim diyo insan inanın ŞİŞMAN İNSANLARLA ZAYIF İNSANLARIN KEMİKLERİ AYNI KALINLIKTA ben bunu kendime felsefe edinerek bende zayıfalayabilirim bunu başarabilirim diyorum çocukluğumdan beri şişman olsamda bi şekilde kılo alıp verip idare ediyodum evlenirken 70 ile 75 arasıydım evlendikten sonra 86 oldum ve o kiloyla hamıle kaldım ve 103 kilo ile doğum yaptım şuan 96.4 kiloyum bu güne kadar hep kendime bahaneler urettim yok şu şöyle olsun ondan sonra yok bu böyle olsun bak busefer kesin zayıflıcam bu seferde zayıflamazsam bidaha diyet yapmıcam hep başa döndum ama bu sefer bahane yok bu yaz bu kiloları eritip kışında koruyup artık bırdahakı yazlarda hep zayıf olmak istiyorum bu kararı almamda burdakı resimlerin çok yararı oldu bi nevi vesile oldu sizlere çok teşekkür ediyorum bende zayıflayıp buraya resimlerimi koyucam herkeze sabır ve zayıf günler diliyorum .....

Back