evet ıkısı de benim.benzemiyor muyum:)))
birisi 2003 yılında çekilmişti diğeri de geçen ay çekildi.yani arada tam 8 yıl var
süpersin ya resmen yeniden doğmuşsun
kıskandım valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ıkısı de benim.benzemiyor muyum:)))
birisi 2003 yılında çekilmişti diğeri de geçen ay çekildi.yani arada tam 8 yıl var
Merhaba arkadaşlar. Ben de 23 Nisan 2010 tarihinde siteyi okuyarak rejime başladım. 101 kiloydum. Şu an 67 kiloyum. Resim eklemeye çalışıyorum, umarım başarabilirim:)
Eki Görüntüle 141191
işte buda benim değişimim:))))
bende bundan birkaç ay önce 74 kiloydum ve bu beni inanılmaz rahatsız ediyordu.gerek giydiğim şeyler olmuyordu gerekse giydiklerimi kendime yakıştıramıyordum..geç kalmış bir karar alarak,diyet kampına girdim ve 2,5 aylık bir sürede ideal kiloma ulaştım.darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına Eki Görüntüle 141759 Eki Görüntüle 141760
bende çok uğraşıyordum ama bi sürü diyetisyenede gittim banamısın demedi en son akşam saat altıdan sonra birşey yememeye başladım ve sekiz kilo verdim
ben de resmimi koyayım dedim.ben 2 senede 40 kilo verdim:teytey:
bu önceki halim
[/IMG][/IMG]
bu da şimdiki halim
[/IMG]
sevgilera.s.
talinnnnnnn süpersin......
süper yaa 40 kilomu verdiniz ben 16 kiloyu veremiyorum 20 kilo verdim doğum kilolarımı ama ondan öncede almıştım bide vücudumda çatlaklar oldu korkuyorumda vermiyi sizinde oldumu çatlaklar yada olmaması için ne yaptınız 40 kilo vermişsiniz kesin olmustur heralde ama tebrikler çok sabırlıymışsınız
süper!!!kilonu tutabildin mi peki? en zoru o cünkü..
hepinizi tebrik ediyorum iradeniz kararlılığınız için,benim en büyük korkum yüzümün sarkması yazıflayınca çünkü herkesin yüzü güzel olmuyor zayıflayınca ve ben kilo alınca çok dengesiz oldum kocaman bi göbeğim ve sarkmış bozulmuş bi yüzüm var çok bozuldu yüzüm ,daha çok yeni başladım ama spor yapınca yüzüm de düzelir mi sonuçta verince heryerden gider kilo değil mi,yaşayanlar lüften deneyiminizi paylaşın,bi de kilo verince ayak numaranız küçüldü mü çünkü benim eski ayakkabılar olmuyor artık bana =((
Merhaba
Bende 76 kilo vermis biri olarak bir iki bisey yazmak isterim.Öncelikle protein agirlikli yani et agirlikli beslenirsen ve hani su spor sonrasi icilen protein tozlarindan icersen yüzün bozulmaz.Benim yüzüm hic bozulmadi.Hic kirisigim olmadi.Ilk aylar cok hizli verdigim icin biraz gidimda gevseklik olmustu,oda zamanla toparlandi.
Ayak numarasi konusuna gelince ben 41 numaradan 38 numaraya düstüm
Bence sen oram bozulcak,suram sarkicak diye baslama.Öncelikle saglikli ve kalici kilo vermek.Bunu da sadece sporla basarabilirsin.Önce buna odaklan,sonrasi kendiliginden hallolur.Kolay gelsin