• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ilk resimdeki mavi eşarplı olan bnm 90 kiloydum ozamanlar yani geçtiqimiz haziran ayında öbür resimde 72 kiloyum geçen ay çekilmiştim bende kilo vermek istiyorum motivasyona ihtiyacım var diyorsanız sizi 70-79 topiqine bekliyorum..:16::16::16:

$36917_1511127381981_1348272208_1383811_5804822_n.jpg $Fotoğraf-0066.jpg

bende bundan birkaç ay önce 74 kiloydum ve bu beni inanılmaz rahatsız ediyordu.gerek giydiğim şeyler olmuyordu gerekse giydiklerimi kendime yakıştıramıyordum..geç kalmış bir karar alarak,diyet kampına girdim ve 2,5 aylık bir sürede ideal kiloma ulaştım.darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına ;)Eki Görüntüle 141759 Eki Görüntüle 141760

süperr yaaa..bende o kilodayımm ve vermek istiorum ve bunun içinde uğraşıyorumm.umarım bende en kısa sürede verebilirimm..sizide tebrik ediyorum ayrıcaa

bende çok uğraşıyordum ama bi sürü diyetisyenede gittim banamısın demedi en son akşam saat altıdan sonra birşey yememeye başladım ve sekiz kilo verdim :66:

ben bunuda denemiştim ama çok zor oluyor :( dayanamadım...
tekrar deneyim bakalım umarım bu defa başarırırm.

talinnnnnnn süpersin......
süper yaa 40 kilomu verdiniz ben 16 kiloyu veremiyorum 20 kilo verdim doğum kilolarımı ama ondan öncede almıştım bide vücudumda çatlaklar oldu korkuyorumda vermiyi sizinde oldumu çatlaklar yada olmaması için ne yaptınız 40 kilo vermişsiniz kesin olmustur heralde ama tebrikler çok sabırlıymışsınız:46:

Son düzenleme:
süpersiniz hanımlar hepinizi tebrik ediyorum darısı bana.. 1 aydır bende dikkat ediyorum yediklerime ve 89 kilodan 84 kiloya düştüm hedefim 65-70 inşallah bende sizler gibi hedefime ulaşabilirim.. buradaki resimler beni aceyip motive etti...

elma sirkesi biseye yaramiyo diyolar ama...[

QUOTE=sekosum;18117756]canım kendi hikayemde anlattım...ama kısaca bahsedeyim...bilindik şeyler aslında az ve sık yemek...herşeyden tatmak ama az tatmak...yemek tabağının miktarını yarıya düşürmek...akşam hiç ekmek yememek...7den sonra hiçbişey yememek...bide yürüyüşle pilates yaşam tarzı haline getirdinmi iş kendiliğinde çözülüyo zaten...düşük kalorili bir diyet uygulayın...canınız çok isteyince sevdiğiniz şeyleri yiyin ama ertesi gün dengeleyin...diyetinize badem(tabi bi kaç tane)ve elma sirkesini mutlaka ekleyinn....:62::66:[/QUOTE]

talinnnnnnn süpersin......
süper yaa 40 kilomu verdiniz ben 16 kiloyu veremiyorum 20 kilo verdim doğum kilolarımı ama ondan öncede almıştım bide vücudumda çatlaklar oldu korkuyorumda vermiyi sizinde oldumu çatlaklar yada olmaması için ne yaptınız 40 kilo vermişsiniz kesin olmustur heralde ama tebrikler çok sabırlıymışsınız:46:

teşekkür ederim canım ama şunu belirteyim çok fazla kilosu olan daha kolay ve çabuk kilo verir.vermen gereken kilo ne kadar azalırsa o kadar zorlanırsın.bu yüzden kendine haksızlık etme.artık biraz daha zayıfım 50 kiloyu buldu verdiğim kilo çok şükür artık vermiycem sadece koruycam:)

süper!!!kilonu tutabildin mi peki? en zoru o cünkü..

ben hala spor yapmaya ve akşam yemklerimi 6 da yemeye devam ediyorum canım.yoksa tekrar aalabilirim o kiloları geri.buna asla izin veremem de dayanamam da.ölürüm daha iyi:9:
şimdi biraz daha kilo verdim bikaç sayfa önde daha yeni fotoğraflarım da var.ama dediğin gibi kiloyu vermekten çok koruması zor oluyo.asıl önemli olan korumak

muhteşemsiniz bu siteyi keşfedince ben de 3 günde bir buçuk kilo verdim ama aç kalarak değil sadece ve sadece dikkat ederek spor ve iradeyle birleşince sonucu düşünemiyorum

hepinizi tebrik ediyorum iradeniz kararlılığınız için,benim en büyük korkum yüzümün sarkması yazıflayınca çünkü herkesin yüzü güzel olmuyor zayıflayınca ve ben kilo alınca çok dengesiz oldum kocaman bi göbeğim ve sarkmış bozulmuş bi yüzüm var çok bozuldu yüzüm ,daha çok yeni başladım ama spor yapınca yüzüm de düzelir mi sonuçta verince heryerden gider kilo değil mi,yaşayanlar lüften deneyiminizi paylaşın,bi de kilo verince ayak numaranız küçüldü mü çünkü benim eski ayakkabılar olmuyor artık bana =((

Azminizi tebrik ediyorum arkadaşlar,gerçekten çok hoş olmuşsunuz,Maşallah diyeyim,darısı başıma............:71:

hepinizi tebrik ediyorum iradeniz kararlılığınız için,benim en büyük korkum yüzümün sarkması yazıflayınca çünkü herkesin yüzü güzel olmuyor zayıflayınca ve ben kilo alınca çok dengesiz oldum kocaman bi göbeğim ve sarkmış bozulmuş bi yüzüm var çok bozuldu yüzüm ,daha çok yeni başladım ama spor yapınca yüzüm de düzelir mi sonuçta verince heryerden gider kilo değil mi,yaşayanlar lüften deneyiminizi paylaşın,bi de kilo verince ayak numaranız küçüldü mü çünkü benim eski ayakkabılar olmuyor artık bana =((

Merhaba
Bende 76 kilo vermis biri olarak bir iki bisey yazmak isterim.Öncelikle protein agirlikli yani et agirlikli beslenirsen ve hani su spor sonrasi icilen protein tozlarindan icersen yüzün bozulmaz.Benim yüzüm hic bozulmadi.Hic kirisigim olmadi.Ilk aylar cok hizli verdigim icin biraz gidimda gevseklik olmustu,oda zamanla toparlandi.
Ayak numarasi konusuna gelince ben 41 numaradan 38 numaraya düstüm :34:
Bence sen oram bozulcak,suram sarkicak diye baslama.Öncelikle saglikli ve kalici kilo vermek.Bunu da sadece sporla basarabilirsin.Önce buna odaklan,sonrasi kendiliginden hallolur.Kolay gelsin

Merhaba
Bende 76 kilo vermis biri olarak bir iki bisey yazmak isterim.Öncelikle protein agirlikli yani et agirlikli beslenirsen ve hani su spor sonrasi icilen protein tozlarindan icersen yüzün bozulmaz.Benim yüzüm hic bozulmadi.Hic kirisigim olmadi.Ilk aylar cok hizli verdigim icin biraz gidimda gevseklik olmustu,oda zamanla toparlandi.
Ayak numarasi konusuna gelince ben 41 numaradan 38 numaraya düstüm :34:
Bence sen oram bozulcak,suram sarkicak diye baslama.Öncelikle saglikli ve kalici kilo vermek.Bunu da sadece sporla basarabilirsin.Önce buna odaklan,sonrasi kendiliginden hallolur.Kolay gelsin

tebrik ederim 76 kilo çok ama çok büyük bir başarı.ayakta alkışlıyorum seni

teşekkür ederim çok destek oluyosunuz zaten burası olmasa hayatta başlayamazdım şimdiden 2,5 kilo gitti ama az yiyor ve yürüyorum asla sağlıksız bişi yapmıyorum olacak inşallah

Back