Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 1 yaşında oğlum var doğum yapmadan önce 55 kilodaydım boyuma göre çok iyiydm ama hamile kalınca tam 30 kilo aldım inanılır gibi değil nasıl aldığımı bende bilmiyorum. çok iradesiz biriyim beceremiyorum bitürlü rejimi bugün kararlı ve ciddi bir şekilde diyete başladım motiveye ihtiyacım var beni motive edip yardımcı olursanız sevinirim sizleri görünce acayip gaza geldim cvplarınızı bekliyorum sevgiler şimdiden....
tebrikler nasıl başardın peki zayıflamayı arkadaşım
ne yapsam olmuyor.. diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama oda zor, diyet yapmak gerekiyor sanırım. o diyetide nasıl yaparım bilmiyorum. çalışınca listeye uymak zor oluyor
sayenizde gaza gelerek zayıflamaya karar verdim diyete başlayalı bugün 5.günüm ve 3 kilo verdim çok mutluyum sabahları 7 de uyanıp yürüyüş yapıorum ve parkında içinde ki spor aletleri ile çalışıyorum evdede göbek atıp mekik çekiyorum akşam 5 den sonra hiç bişi yemiyorum bol su içiyorum( su içmeyi hiç sevmem miğdem bulana bulana içiyorum) :) umarım böle devam eder ve sonunda ideal kiloma ulaşırım. daha yolum çok uzun yolun başındayım vermem gereken tam 25 kilom var
saol cnm, şimdi şöle söliyeyim bol su içiyorum, elma sirkesi ve beşibiyerde çay içiyorum bunların yanında az yiyorum çok acıktığım zaman açlığımı bastırsın diye elma yiyorum. birde deliler gibi oryantal müzik eşilğinde göbek atıyorum :)) kendime evde sürekli iş yaratıyorum oturmamaya özen gösteriyorum ee birde benim canavar oğlumu düşürsek onun peşinde :). merak etme sende verirsin bazı insanların metabolizması ya hızlıdır ya yavaştır önemli olan vermek ve kararlı olmak.