teşekkür ederim hepinize:))
bu ilk kilolu halim kızlar:))
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
bu nasıl bi değişimdir böyleee çok güzel olmuşsunn, çıtır çıtır valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim hepinize:))
bu ilk kilolu halim kızlar:))
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
tebrik ederim 76 kilo çok ama çok büyük bir başarı.ayakta alkışlıyorum seni
Tesekkür ederim Talin.Senin degisiminde harika.Umarim sende basarili bir sekilde korursun kilonu.Sen ne tür spor yapiyorsun ve kilo koruma sürecinde nasil besleniyorsun?Yaptigin ekstra bisey varmi?Mesela ben spordan 1 saat önce L-carnitin aliyorum ve heraksam 4-5 fincan biberiye ve yesilcay karisimi iciyorum.
bu nasıl bi değişimdir böyleee çok güzel olmuşsunn, çıtır çıtır valla
Herkese selamlar... bende kilolarımla uğraşıyorum ve öğleden sonramı tek tek bu topikte yazılanları okuyarak geçirdim. gerçekten çok motive oldum. talin, özellikle seni çok tebrik ediyorum, hem verdiğin kilolar için hemde hala burada olup moral desteğini sürdürdüğün için. bakalım ben 20 kiloyu ne kadar sürede verebileceğim.
slm talin l carnitin ne işe yarıyor ve herkes kullanabiliyor mu bende spora başladım 1 hafta oldu fakat henüz bir değişiklik yok bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim...teşekkür ederim:)ben artık kilo vermeyi durdurdum zaten zor olanı da kiloyu korumak bence.ben bir spor salonuna üyeyim 7 yıldır da hiç bırakmadım her gün gidiyorum mutlaka.yüzüyorum,cardio ve fitness çalışıyorum.1 yıldan fazladır kilom aynı hiç değişmedi.bundan sonra da alacağımı sanmıyorum.çünkü düzenli olarak tartılıyorum ve yarım killo fazzla çıksam terazide panik oluyorum:)her gün spor yaptığım için yediklerime çok da dikkat ettiğim söylenmez aslında.sadece akşam yemeklerini 6 dan sonra yemiyorum.bunu zaten alışkanlık yaptım kendime senelerdir böyle.eskiden ben de lcarnitin kullanırdım spordan yarım saat önce içiyordum ama artık ihtiyacım yok vücüdumdaki yağ oranı normalin de altına düştüğü için hocam gerek duymadı,o yüzden kullanmıyorum..başka da bişey yok sanırım.ama şu bir gerçek ki kiloyu korumak vermekten daha zor:)
slm talin l carnitin ne işe yarıyor ve herkes kullanabiliyor mu bende spora başladım 1 hafta oldu fakat henüz bir değişiklik yok bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
l carnitin özellikle spor yaparken kullanıldığında yağ yakımını hızlandıran ve kolaylaştıran bişey canım.tablet şeklinde de sıvı şeklinde de satılıyor.yan etkisi yok.eğer hamile değilse ya da emzirmiyorsa herkes kullanabilir:)tabi farklı bir sağlık sorunu varsa bilemem.danışmadan kullanmamak lazım.spor hocaları sürekli olmasa da kullanmana izin veriyorlar en azından.2 ay kullanıp 2 ay ara vermek şeklinde filan.ben sıc-vı olanı tercih ettim çünkü sıvı kana daha çabuk karıştığı için daha iyi etki eder dediler.gnc de fiilan da satılıyo.her tür markanın yağ yakıcısı mevcut.ben birkaç ay kullandım yararını da gördüm.spora başlamadan yarım saat önce içiyorsun.eğer bir spor salonuna üye olduysan oradaki hocalara sor sen yine de .sana yardımcı olurlar.yoksa internetten araştır canım
teşekkür ederim talin inşallah bende senin gibi sabırlı olurum ama çok zor tatlıya dayanamıyorum senin zayıflama formülün sadece spormu yoksa başka formülü varmı
merhaba bayanlar sağlıklı kilo verme sürecinde zaman zaman motivasyon açısından fotoğraf koyma fikrini hep savunan bir kişi olarak bu forumu çok beğendim ve gördüğüm kadarıyla fotoğraflardaki değişimler süperrrrrrrrrrrrr ben de fotolarımı sizlerle paylaşmak istedim
tebrik ederim.süper değişim.
darısı benim başıma :))
merhaba bayanlar sağlıklı kilo verme sürecinde zaman zaman motivasyon açısından fotoğraf koyma fikrini hep savunan bir kişi olarak bu forumu çok beğendim ve gördüğüm kadarıyla fotoğraflardaki değişimler süperrrrrrrrrrrrr ben de fotolarımı sizlerle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 171047
Eki Görüntüle 171048
Eki Görüntüle 171049
Eki Görüntüle 171050
Eki Görüntüle 171051
Eki Görüntüle 171052
Eki Görüntüle 171053
Eki Görüntüle 171054
Eki Görüntüle 171056
Eki Görüntüle 171057
Eki Görüntüle 171058
Eki Görüntüle 171059