Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
66 kilo ile diyete başladım
hedefim 10 kilo (rüyamda görürsem onada şükür)
bakalım neler olacak, gelişmeleri yazarım :)

benim 1 yaşında oğlum var doğum yapmadan önce 55 kilodaydım boyuma göre çok iyiydm ama hamile kalınca tam 30 kilo aldım inanılır gibi değil nasıl aldığımı bende bilmiyorum. çok iradesiz biriyim beceremiyorum bitürlü rejimi bugün kararlı ve ciddi bir şekilde diyete başladım motiveye ihtiyacım var beni motive edip yardımcı olursanız sevinirim sizleri görünce acayip gaza geldim cvplarınızı bekliyorum sevgiler şimdiden....

arkadaşım diyetin hayırlı ve başarılı olsun inşallah karar vermek ve başlamak bu işin en önemli noktası azmin hiç kırılmasın forumu takip et ve yaz çok faydası oluyor

26: tşk ederim cnm beni motive ettiğin için iyi geldi :) dün annem ve eşim çok denediler beni onu yiyelim mi bunu yiyelimmi diye ama ben istikrarlı davrandım ilk defa kendime bile şaştım valla ama bozmadım,bozmıcam da yaz geliyor kıyafetleri düşünmem lazım abimin düğünü var onu düşünmem lazım e bide tatil var tabi yani zayıflamak için çok sebebim var

tebrikler nasıl başardın peki zayıflamayı arkadaşım

canım kendi hikayemde anlattım...ama kısaca bahsedeyim...bilindik şeyler aslında az ve sık yemek...herşeyden tatmak ama az tatmak...yemek tabağının miktarını yarıya düşürmek...akşam hiç ekmek yememek...7den sonra hiçbişey yememek...bide yürüyüşle pilates yaşam tarzı haline getirdinmi iş kendiliğinde çözülüyo zaten...düşük kalorili bir diyet uygulayın...canınız çok isteyince sevdiğiniz şeyleri yiyin ama ertesi gün dengeleyin...diyetinize badem(tabi bi kaç tane)ve elma sirkesini mutlaka ekleyinn....

:18:Allahım sizlere bakınca resmen gaza geldim yahuu ama ama ama ben şimdi 65'im nolur ben de vereyim bi 7 8 kiloo:S ama ben güneydoğuda bir köy okulunda çalışıyorum.evde de yalnızım bu yüzden ne bulursam bol bol yemek ve güç toplamak durumundayım,nasıl vericem ben kilo,evimde anneme naz yapıp yemiyodum ısrar edince hiç yiyesim gelmiyodu akşamları öylece kilo veriyodum ama şimdi aldıklarım btsin en azından diye yiyiorum bir de can sıkıntısından

ne yapsam olmuyor.. diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama oda zor, diyet yapmak gerekiyor sanırım. o diyetide nasıl yaparım bilmiyorum. çalışınca listeye uymak zor oluyor

selam arkadaşlar ben listelerle asla diyet yapmadım yapamamda zaten sadece yediğim şeylerin kalorisini öğrendim sonra burada çok sevdiğim topiğimle tanıştım kalori sayımı yöntemiyle kilo verenler topiği acayip motivasyonumuz ve birliğimiz var hiç tahmin etmezdim 16 ocaktan bu yana 8 kilo verdim bence en sağlıklısı bizim gibi sık sık az az yiyip ne yediğini bilmek çok ta eğlenceli oluyor aslında oyun gibi hem kilo ver hem eğlen

ne yapsam olmuyor.. diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama oda zor, diyet yapmak gerekiyor sanırım. o diyetide nasıl yaparım bilmiyorum. çalışınca listeye uymak zor oluyor

bende çok uğraşıyordum ama bi sürü diyetisyenede gittim banamısın demedi en son akşam saat altıdan sonra birşey yememeye başladım ve sekiz kilo verdim

sayenizde gaza gelerek zayıflamaya karar verdim diyete başlayalı bugün 5.günüm ve 3 kilo verdim çok mutluyum sabahları 7 de uyanıp yürüyüş yapıorum ve parkında içinde ki spor aletleri ile çalışıyorum evdede göbek atıp mekik çekiyorum akşam 5 den sonra hiç bişi yemiyorum bol su içiyorum( su içmeyi hiç sevmem miğdem bulana bulana içiyorum) :) umarım böle devam eder ve sonunda ideal kiloma ulaşırım. daha yolum çok uzun yolun başındayım vermem gereken tam 25 kilom var

merhaba arkadaşlar;

ben bir süredir üyeyim fakat hiiç yorum yapmamıştım.
bende diyet yapıyorum 3 haftada 75 den 72 ye indim az gibi geliyor ama yaaa
bu sayfaya bakıp gaza geliyorum özellikle de TALİN e bakıp
süpersin ne diyim tebrik ediyorum
kalori sayımını benimde yapmam lazım:44:
herkese kolay gelsin...

valla tebrik ederim canım yaa, maşallah nasıl verdin 5 günde 3 kilo?
spor mu etkili acaba? benim nerdeyse 3. haftam ve ben anca 3 kilo verdim yapışıp kaldı sanki gitmiyor

saol cnm, şimdi şöle söliyeyim bol su içiyorum, elma sirkesi ve beşibiyerde çay içiyorum bunların yanında az yiyorum çok acıktığım zaman açlığımı bastırsın diye elma yiyorum. birde deliler gibi oryantal müzik eşilğinde göbek atıyorum :)) kendime evde sürekli iş yaratıyorum oturmamaya özen gösteriyorum ee birde benim canavar oğlumu düşürsek onun peşinde :). merak etme sende verirsin bazı insanların metabolizması ya hızlıdır ya yavaştır önemli olan vermek ve kararlı olmak.

sanırım bana dimi bu cvp? neyse ben bana gibi cevaplıyim.
canım ben de bitki çayı içiyorum adını söylemiyim ama acayip tuvalete çıkarıyor.
ben çalışıyorum eve gelince cıvkım çıkyor yemek iş falan oryantal yapsam yerden kazırlar beni
benimde canavar bi kızım var
amaaan geç olsun güç olmasın. artık haşlama ve salata, meyveyle beslicem kendimi

bu fotoğraflara bakıp da kilo vermemek olur mu hiç....süpersiniz valla şevke geldim sayenizde. inşlh bende fotoğraf koyacak kadar fark yaratırım :) hergün resimlere bakıp daha da hırslanırız umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…