Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah istediginiz kiloya ulasana kadar bu azminiz devam eder, 7 kilo bile bayaa farketmiş cidden. gerçi hiç kilonuzu göstermiyorsunuz 95 yazıor kilo cetvelinde ama benim 65-70 kilo halim gibisiniz.

sagol canim ama malesef 95 kiloyum ay 65 70leri görürüm insallahhhhh

sagol canim ama malesef 95 kiloyum ay 65 70leri görürüm insallahhhhh

gözle görülür bariz bir değişim var canım.tebrikler.böyle azmettiğin gerçekten inandığın sürece 65 leri de göreceksindir.emin ol bundan
bol şans

gözle görülür bariz bir değişim var canım.tebrikler.böyle azmettiğin gerçekten inandığın sürece 65 leri de göreceksindir.emin ol bundan
bol şans

cok tesekkür ederim canim özellikle senin resimlerinden cok etkilendim demekki isteyince olabiliyormus dedimönce 80leri bi göreyimde insallah oralarada geliriz

cok tesekkür ederim canim özellikle senin resimlerinden cok etkilendim demekki isteyince olabiliyormus dedimönce 80leri bi göreyimde insallah oralarada geliriz

sana tavsiyem hedeflerini yüksek tut canım.zaten kilo vermeye başlayınca insan kendindeki değişimi görüp de çok hoşuna gidiyo.kilo verme isteği daha da alevleniyo.süper bişey bu değişim.isteyen herkes yaşasın umarım

kesinlikle katiliyorum sana talincim 7 kiloyla bile havalarda ucuyorum 70lere inice kim bilir nasil olurum amin cnm insallahhhhhh

ilknur83 tebrikler bence çok başarılı gidiyosun boyun uzun herhalde kilonu göstermediğinde göre bir de talin sen de ne kadar özendirdin gece gece beni ne kadar zamandakaç kilo verdin süpersin gerçekten

ilknur83 tebrikler bence çok başarılı gidiyosun boyun uzun herhalde kilonu göstermediğinde göre bir de talin sen de ne kadar özendirdin gece gece beni ne kadar zamandakaç kilo verdin süpersin gerçekten

cnm sagolasin bu sefer basaricam Allahin izniyle boyum cok uzun sayilmaz 1.65

sağol canım.ben 2 a 40 kilo vermiştim sonra 10 kilo daha verdim yavaş yavaş.sonuç böyle oldu işte.arada aldım sonra verdim.sürekli rejim hali var anlayacağın:)

ya fotolar çok gaza getirici,hemen uygun bir diyet arıyorum kendime:))) talin bu arada süpersin !

ya fotolar çok gaza getirici,hemen uygun bir diyet arıyorum kendime:))) talin bu arada süpersin !

teşekkür ederim
ben 2 senede dr.kuşhanın diyetinden tutun isveç diyetine kadar ne bulduysam yaptım:sana tavsiyem tek bir rejim listesine bağımlı kalma.değiştir hep.değişince daha cazip geliyo:)

teşekkür ederim
ben 2 senede dr.kuşhanın diyetinden tutun isveç diyetine kadar ne bulduysam yaptım:sana tavsiyem tek bir rejim listesine bağımlı kalma.değiştir hep.değişince daha cazip geliyo:)

Doğru diyorsun canım,çok çabuk sıkılıyorum yoksa.zaten ilk kez diyet yapacağım,bu yıl bazı nedenlerden hep yedim durdum,sonra hiçbir elbisem olmamaya başladı.Aynaya bakınca şok oldum:))) inşallah herkes senin gibi azimle,sabırla istediği kiloya kavuşur.

sürekli diyet yapmayan bir bünyen varsa daha da çabuk kilo verirsin zaten canım.merak etme.kolay gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…