• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende diyetteyim bugün 4. gün. 42 kilo veren bayanın dediği gibi yapıyorum.
porsiyonları küçülttüm, yediklerimi çok çiğniyorum. ama su içemiyorum malisef :(
zayıflıycam diyede teskin ediyorum kendimi.. sıvı şeyler tüketmeyeçalışıyorum. çekmeceme diyet bisküvi attım. demin arkadaşlarım önümde kek yiyordu canım çekti :) kek yemedim 1 adet diyet bisküvi yedim. :) en azından nefsi köreltiyor :)

66 kilo ile başlamıştım, sabah 64.500 geldim. bu kiloya sık sık düşerim .. sanırım asıl kilom bu:)
fazla suyu ve atıkları atınca geriye kalan bu demekki.. bakalım burda kalacakmı yoksa kilo vermeye devammı :) inşallah yaza kadar kurtuluruz fazlalıklardan :)

:emir_bebek::50::50:
ben de resmimi koyayım dedim.ben 2 senede 40 kilo verdim:teytey:

bu önceki halim

sany0215rt4.jpg
[/IMG][/IMG]

bu da şimdiki halim

sany0256lp2.jpg
[/IMG]

sevgilera.s.

bu resim sorunu diğer film sitelerindede varyüklenilen programın yaptığı bir olay.programa artık üyelik istiyorlar. bazı film sitelerindede film afişleri böyle gözüküyor.

arkadaslar öncesi ve sonrasi resimlerimi albüme ekledim.144 kiloyla basladim ve suan 68 kiloyum.Elbiseli resimde 72 kiloyum.Yeni halimi en kisa zamanda ekliycem.Hoscakaliiin

maaleseef fooğraflar düzeltilemiyo da.önceki mesajları düzeltme şansı yok ama bikaç sayfa öncesinde yeni fotolar var kızlar oradan bakabılırsınız

arkadaslar öncesi ve sonrasi resimlerimi albüme ekledim.144 kiloyla basladim ve suan 68 kiloyum.Elbiseli resimde 72 kiloyum.Yeni halimi en kisa zamanda ekliycem.Hoscakaliiin
albümde baktım maşallah subhanallah barekallah :46::46:diyeyim nazar değmesin canım.. bu kadar kiloyu nekadar zamanda ve nasıl verdin öğrenebilirmiyim

Son düzenleme:
haddim değil ama eklediğiniz fotolarda yüz kısmınızı çizmeniz veya boyundan altını foruma eklemeniz iyi olur. Forum üye olmadanda görüntülenebiliyor. Yarın abuk subuk yerlerde fotoğraflarınızı görüp üzülmeyin. Ben çok dikkat ederim bu tarz şeylere, sizlerede hatırlatmak istedim.

Merhaba arkadaşlar. Ben de 23 Nisan 2010 tarihinde siteyi okuyarak rejime başladım. 101 kiloydum. Şu an 67 kiloyum. Resim eklemeye çalışıyorum, umarım başarabilirim:)

olamaz böyle azim senide tebrik ediyorum. süpersiniz.........

teşekkür ederim hepinize:))
bu ilk kilolu halim kızlar:))
sany3936.jpg
[/URL][/IMG]

resim20020n.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
talin süper görünüyorsun,harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

darısı bize:61:

Back