Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

upssss bilmiyorumkismile
nasil verdin? bide foto bekliyoruzz

tebrik ederim canım..ben de şu an 87 kg yum boyum 1.65.ne yaptımsa veremiyorum diyemeyeceğim çünkü yapmıyorum.o kadar çok şey denedim ki..amahayal kırıklığına uğradım.çünkü hep kısa vadede bir şeyler olsun bekledim.sabredemedim.sabretseydim belki de sonuç alacaktım.
artık eşim beni adile naşit e benzetiyor.çok üzülüyorum.yatarken yada gündüz evde elbise.giyiniyorum,makyaj yapıyorum.bir bakıyorum adam bana gülümsüyor.çok tatlısın ya aynı adile naşit gibisin diyor.2 gece önce mini bir gecelik giydim.güzel görüneyim diye..beğendin mi nasıl duruyor diye sordum aynı gülümseme.dur tahmin edyim dedim ve yine malum cevap.eskiden de böyle iğneleyici lafları vardı ama dikkat ederdi söylememek için.ama şimdi her şeyi söylüyor.
çok üzülüyorum ama bir türlü hırs yapamıyırum gaza gelemedim.ancak salak salak üzülüyorum işte.ama bir şeyler yapmam lazım..

tatlım eşin için değil kendin için yap, 1 Adım atsan gerisi gellir zaten ben karbonhidrat diyetine başlamıştım çok sıkı yapıyordum inanırmısın yemeğe gitmiştik 1 dilim kızarmış patatesi o kadar ısrarlara rahmen yemedim beynine hükmetmen gerek yesem elime ne geçecek anlık mutluluktan başka, ben hep şu sözü sölerim kendime 'şimdiye kadar yedim de ne oldu' işe yarıyor tavsiye ederim :)

ilgin için teşekkür ederim.inan bu durum birlikteliğimizi bile etkiliyor zaman zaman.o an aklıma bu lafları geliyor zevk almak bir yana hemen bitsin diye dua ediyorum..

hepinize maşşllaaah diyorum nazar değmesin :) yakında bende koyucam fotolarımı çok azimlendim :)

KUZEYMİLA senden bi ricam var o çay tarifini verirmisin bana özel msj atıcaktım ama msj sayımın 50 olması gerkiyormuş atamadım. işalla görürsün msjımı verirsen çok memnun olurum

ayşemm kendi topiğinde de sölediğim gibi süpersinn alkisalkisalkis

eyvah eyvah yine olmadı! Link verebilmek veya resim ekleyebilmek icin mesaj sayinizin en az 100 olmasi gerekiyor. Su andaki mesaj sayiniz 48 .

neyse beceremedik bu işi :)

arkadaşlar ben fotolarımı diyet başarı öykülerine ekledim sevi'nin başarı öyküsüne bakın ve farkı görünkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…