Arkadaşlar başarılarınızdan dolayı öncelikle hepinizi tebrik ederim aradaki farkları görünce anlıyorumki zayıflamak insanı çok değiştiriyor ve gerçekten güzelliğimiz ortaya çıkıyor bundan 2 yıl öncelerde bende 89 kiloydum ve ne yaptıysam zayıflayamadım yeni bir işe başladım ve bu başlangıçla hızla kilo vermeye başladım acaip zayıfladım olmaz olmaz die bişi yokmuş 59 kilo oldum ve kimseler inanamadı bendeki bu değişime kendime güvenim yeniden geldi güsel olduğumu farkettim ve şimdi gerçekten çok mutluyum sizinle en kısa sürede foto kıyaslamasınıda paylaşacağım yeterki isteyin elbet olurrrrr ropuyorumnanaktan
bugün tam 2 ay oldu diyete başlayalı ve 8 kg verdim 63,5 kg yim.başladığımda 71,5 kg idimm
Arkadaşlar başarılarınızdan dolayı öncelikle hepinizi tebrik ederim aradaki farkları görünce anlıyorumki zayıflamak insanı çok değiştiriyor ve gerçekten güzelliğimiz ortaya çıkıyor bundan 2 yıl öncelerde bende 89 kiloydum ve ne yaptıysam zayıflayamadım yeni bir işe başladım ve bu başlangıçla hızla kilo vermeye başladım acaip zayıfladım olmaz olmaz die bişi yokmuş 59 kilo oldum ve kimseler inanamadı bendeki bu değişime kendime güvenim yeniden geldi güsel olduğumu farkettim ve şimdi gerçekten çok mutluyum sizinle en kısa sürede foto kıyaslamasınıda paylaşacağım yeterki isteyin elbet olurrrrr ropuyorumnanaktan
tebrik ederim canım..ben de şu an 87 kg yum boyum 1.65.ne yaptımsa veremiyorum diyemeyeceğim çünkü yapmıyorum.o kadar çok şey denedim ki..amahayal kırıklığına uğradım.çünkü hep kısa vadede bir şeyler olsun bekledim.sabredemedim.sabretseydim belki de sonuç alacaktım.
artık eşim beni adile naşit e benzetiyor.çok üzülüyorum.yatarken yada gündüz evde elbise.giyiniyorum,makyaj yapıyorum.bir bakıyorum adam bana gülümsüyor.çok tatlısın ya aynı adile naşit gibisin diyor.2 gece önce mini bir gecelik giydim.güzel görüneyim diye..beğendin mi nasıl duruyor diye sordum aynı gülümseme.dur tahmin edyim dedim ve yine malum cevap.eskiden de böyle iğneleyici lafları vardı ama dikkat ederdi söylememek için.ama şimdi her şeyi söylüyor.
çok üzülüyorum ama bir türlü hırs yapamıyırum gaza gelemedim.ancak salak salak üzülüyorum işte.ama bir şeyler yapmam lazım..
tatlım eşin için değil kendin için yap, 1 Adım atsan gerisi gellir zaten ben karbonhidrat diyetine başlamıştım çok sıkı yapıyordum inanırmısın yemeğe gitmiştik 1 dilim kızarmış patatesi o kadar ısrarlara rahmen yemedim beynine hükmetmen gerek yesem elime ne geçecek anlık mutluluktan başka, ben hep şu sözü sölerim kendime 'şimdiye kadar yedim de ne oldu' işe yarıyor tavsiye ederim :)
ayşemm kendi topiğinde de sölediğim gibi süpersinn alkisalkisalkis
aysemm bence kilo vermemis halin de daha zayif duruyorsun sempatiksalakcinni
ama sanirim kiyafetten :))
ben de resim koymak istiyorum ama nasıl koyacağımı bilmiyorum malesef :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?