bu fotoğrafta 100 kiloya yakındım(105 kiloyu görmüş biri olarak)
artık 55 kiloyum.neredeyse 50 kilo verdim kızlar:)
darkolive çok tebrik ederim. çok çok iyi görünüyorsun. darısı bizlerin başına. çok içtenlikle söylüyorum resim gönderen bütün arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. süper motive ediyor.
süpersiniz.çok guzel olmuşsunuz.nasıl başardınız neler yaptınız şimdidien teşekkurler
muthiş fark ..ne kadar güzelsiniz..maşallah azminizde ayakta alkışlamak gerek..alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
herkes kaçmış amaa, geldiklerinde görürler benim 87 kilo halimden 71 kiloluk halim ortadaki 76 kilo 6 ayda verilen kilolar bakın bakalım fark var mı
akannehir
halaa devam ediyorum ilk hedefim 65 sonrasında 60 karbonhidrat diyetine devam ediyorum sık sık ve az yiyerek veremiyordum 1 aydır kilo vermem durmuştu bu hafta 1900 verdim olumunekankayizsmile
muthiş fark ..ne kadar güzelsiniz..maşallah azminizde ayakta alkışlamak gerek..alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
Kızlar bende eklemek istiyorum ama 100 mesajımın olması gerekiyormuş sanırım( daha sonra eklerim artık mesaj sayım 100 e ulaştıktan sonra bende 78 kloyla başladım şuan 66 kiloyum :)))
tebrıkler canım..tabıkı fark var olmaz mı...alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?