kusura bakmayın resimler çok büyük çıktı ilk defa resim yüklüyorum inşallah silmezler resimlerimi
evet arkadaşlar benim diyet maceram böle daha bitmedi malesef,
Ben eskidende kendimi hep şişko bulurdum ama şimdi eski fotolara bakınca ne güzelmişim diyorum,
Motive olmam çok uzun sürüyo, öyle monoton bi hayatım varki, eskiden iş hayatım sosoyal hayatım çok rebnkliydi kızımı büyütmek için ev hanımı oldum evde günler kolay geçmiyo ve evlilik hayatımda çok problemli bende acısını çikolatalardan çıkarıyorumi,
Diyete başlıyorum ilk günler zorlanıyorum sonra alışıyorum çok iyi gidiyo derken tartıya çıkınca bütün motivasyonum düşüyo çoğu zaman gram fark etmiyo
Spor salonuna aboneliğim var 3.5 aylık eşim devretti ama gidemiyorum, birinin kızıma bakması gerekiyo eşim geç geldiği için olamıyo bakalım ekimden sonra erken gelicem diyo
hedefim önce 65 sonra 60
En yakın arkadaşım eskiden 83 kiloydu şimdi 60 oldu o kadar değiştiki, ne kadar üzüldüğümü bildiği halde buluştuğumuzda kıyafet bakıyo, benim eski kıyafetlerimi deniyo, ne ikram edesem yiyceği varsada yemiycem diyo bana iradesini ve ne kadar zayıf olduğunu gösermek adına zayıf bi insanda bu tripleri göremezsiniz ama şişman olupta zayıflayan bi insan çok değişiyo ya bende mi öle olcam olmam ya hiç mi zayıf olmadık :)) arkadaşım hayatı boyunca hiç 60 ları görmemiş ünv döneminde 100 falanmış aslında anlıyorum onu
Neyse gelelim bana aslında çok zorlu bi süreçten geçtim yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, 63 kiloyla hamile kaldım 102 kiloyla bitirim nerdeyse 40 kilo var mıdır böle bi salaklık, dr kilo kontrolü yapmadı bende hayatım boyunca hep dikkat ettiğim için hamilelikte kasmıycam dedim baştan sonada az yesende alıyosun zaten
102-96-86-78-76-73,5-71,5-73,5 oldum 30 kiloya yakın verdim boru değil ama bi 10 kilo daha versem artık iki üç pantolona talim etmekten kurtulcam kıyafetlerime hasretle bakmıycam en yakın arkadaşıma imrenerek bakmıycam off yardım edin arkadaşlar yaaaa