• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes kaçmış amaa, geldiklerinde görürler benim 87 kilo halimden 71 kiloluk halim ortadaki 76 kilo 6 ayda verilen kilolar bakın bakalım fark var mı :1:

akannehir

halaa devam ediyorum ilk hedefim 65 sonrasında 60 karbonhidrat diyetine devam ediyorum sık sık ve az yiyerek veremiyordum 1 aydır kilo vermem durmuştu bu hafta 1900 verdim olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
darkolive çok tebrik ederim. çok çok iyi görünüyorsun. darısı bizlerin başına. çok içtenlikle söylüyorum resim gönderen bütün arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. süper motive ediyor.

sany0215w.jpg

bu fotoğrafta 100 kiloya yakındım(105 kiloyu görmüş biri olarak)

dsc01463k.jpg

artık 55 kiloyum.neredeyse 50 kilo verdim kızlar:)

muthiş fark ..ne kadar güzelsiniz..maşallah azminizde ayakta alkışlamak gerek..alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:

darkolive çok tebrik ederim. çok çok iyi görünüyorsun. darısı bizlerin başına. çok içtenlikle söylüyorum resim gönderen bütün arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. süper motive ediyor.

teşekkür ederim canım, aslında daha 10 kilom daha var gerçekten tek bir adım atmak yetiyor o kadar kolay ki gerisi düzeni oturtmak, başlamak ve bitirmek... umarım istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde düşersin...

süpersiniz.çok guzel olmuşsunuz.nasıl başardınız neler yaptınız şimdidien teşekkurler

az ve sık yiyerek verdim 16 kilomu, 3 haftam doluyor karbonhidrat diyeti yapıyorum ilk hafta 300gr kadar verdim, düzeni oturtamadım 2. hafta 1900 verdim, pazartesi tartı günüm bakalım regl haftam olmasına rağmen ne kadar vericem, ben seni hatırlıyorum sanki avatardaki resminde çok hoşuma gitmişti, diyet başarı öykülerinde yazıyordun sende tebrik etmek için ve sorular soruyordun, 19 aralıkta başladım ilk ben senin ne kadar var verilecek kilon...

herkes kaçmış amaa, geldiklerinde görürler benim 87 kilo halimden 71 kiloluk halim ortadaki 76 kilo 6 ayda verilen kilolar bakın bakalım fark var mı :1:

akannehir

halaa devam ediyorum ilk hedefim 65 sonrasında 60 karbonhidrat diyetine devam ediyorum sık sık ve az yiyerek veremiyordum 1 aydır kilo vermem durmuştu bu hafta 1900 verdim olumunekankayizsmile

tebrıkler canım..tabıkı fark var olmaz mı...alkisalkisalkis

Kızlar bende eklemek istiyorum ama 100 mesajımın olması gerekiyormuş sanırım :(( daha sonra eklerim artık mesaj sayım 100 e ulaştıktan sonra bende 78 kloyla başladım şuan 66 kiloyum :)))

Kızlar bende eklemek istiyorum ama 100 mesajımın olması gerekiyormuş sanırım :(( daha sonra eklerim artık mesaj sayım 100 e ulaştıktan sonra bende 78 kloyla başladım şuan 66 kiloyum :)))

harikasınız tebrik ederim.

yaaa ii ki bu siteye üye olmuşum.. qecen yaz 53 kiloydum bu sene 70 :( bünyem cok müsait kilo almaya birz tembel bi vücüdm var :((((( ama bnde inat ettm kilo qidecek dedm herkes dalqa qecmeye baslamstı :(( 1 haftadır spor diyet son sürat devam.. qecen en sevdıqım cikolata aldım yememek icin direendm ve ilk kez yemedim :) ufak ama qüzel bi basarı benim icin.. yeşil kahve alcam hemen cts qünğ ve baslıormm bnde foto mu sizlerle paylascam ins.. hepnz cok tsk süper motıve ettnz beni :kedi:

ilki mart başı adanada ikincisi 27 mayısta 3.sü bugün alttaki küçük geçen sene farkı karartmayla daha net anlaştı

18096308.jpg

buda yuardaki resmin normali

jjjjjjy.jpg

altta ilk ikisi bugün yanındakide ameliyat sonrası damardan besliyorlar yiyemiyordum (açıklama günlüğümde) üsttekilerde ilki mart başı iki üç 27 mayıs diyete başladığım zmn

farkf.jpg

Son düzenleme:
ben 5 haftada 4 kg vardim biraz yavaş ilerliorum ama
71,2 idim 67,2 yim
işallah düğüne kadar 60 61 olabilirim ama 2 beden küçüldüm 4 kg ile cok ilginçç bi şekilde:D

kızlar KKda tanıdıklarım olduğu için resim koymuyorum ama ben de 13 yaşındayken 68 kiloydum boyum da 1.60dı, ama o yaz yaptığım rejimle 52 kiloya düşmüştüm, şu anda da (19 yaşındayım) 48-49 kilo arası gidip geliyor; bence işin sırrı çok çay içiyosanız benim gibi, çayı şekersiz içmeye alışmak,ayy iğrenç demeyin nerdeyse 7 yıldır bu şekilde içiyorum çayı ve o kadar alıştım ki kesinlikle şekerli çay içemiyorum, ikinci nokta da beyaz ekmeği bırakın zayıflama sürecinde, daha sonra rejimi bıraktığınızda tekrar dönersiniz zaten mide küçüldüğü için fazla yiyemiyosunuz, kepek ekmek zayıflamak için birebir; bide ben genelde her şeyi yedim, tatlı da, hamburger de, mantı da, ama bi öğün bu şekilde yediysem diğer öğünü çok hafif geçirdim...

son bi tavsiye: sakın yemek yedikten hemen sonra mekik çekmeyin; mide reflüsüne neden oluyo haberiniz olsun...

kızlar hepinizi azminizden ötürü tebrik ediyorum.Çok hırs yaptım bende okula gidene kadar 60 kiloya düşmek istiyorum herkesi bi şoka uğratıyım.Umarım başarılı olurum.

kızlar kilo verenlerin bazılarının fotolarına baktım
verdiğiniz kilolar sizleri gerçekten gençleştirmiş
hepinizi tebrik ediyorum

lanet olsun ki 63 kg oluyorum 62 kg oluyorum bi 60 kg olamıyorum yemin içerim delirmek an meselesi velakin iki ay önce 75 kilodan 64e inmiştim bu doğru ama bi püf noktam vardı; sözün kısası benden size gercekleşmiş bir teorem herşeyi yememe rağmen günde 3 litre su içtim ve 1 hftada 3 kilo verdim. (bkz: suyun faydaları)

Arkadaşlar başarılarınızdan dolayı öncelikle hepinizi tebrik ederim aradaki farkları görünce anlıyorumki zayıflamak insanı çok değiştiriyor ve gerçekten güzelliğimiz ortaya çıkıyor bundan 2 yıl öncelerde bende 89 kiloydum ve ne yaptıysam zayıflayamadım yeni bir işe başladım ve bu başlangıçla hızla kilo vermeye başladım acaip zayıfladım olmaz olmaz die bişi yokmuş 59 kilo oldum ve kimseler inanamadı bendeki bu değişime kendime güvenim yeniden geldi güsel olduğumu farkettim ve şimdi gerçekten çok mutluyum sizinle en kısa sürede foto kıyaslamasınıda paylaşacağım yeterki isteyin elbet olurrrrr ropuyorumnanaktan

Back