• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tek kelimeyle süpersiniz...

Bende kararımı verdim kesinlikle bu kilolardan kurtulucam başka yolu yok...

fotoğraflarını koyan arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum...beni de sizler azimlendirdiniz.bir gün inşallah ben zayıflamış resimlerimi koyacağım.kilolu halimle fotoğraf bile çekilmedim.

supersiniz tek kelime ile bende yıllardır ugrasıyorum verecegim diye ama ne zaman baslasam kilo alarak son buluyor daha fazla yiyorum:(ama buna son vermem lazım..psikolojim bozuldu kilolu iyice oldugum için lisedeki en yakın arkadasımın dügününe bile gitmedim ,erkek arkadasım annesi ile taıştırmak istiyor sırf kilolarım yüzüden tanışamam...artık güzel bir diet ve sporla bu sorunlarıma son vermem lazım ...kızlar bugün itibariyle başlıyorum artık.. bir ay sonra fotolarımı koyacagım bakalım basarabilecek miyim..

bende bu hafta diyete başladım 71,5 kiloydum.1 haftada 69,5 e düştüm,tabi dietisyen eşliğinde kilo veriyorum.boyum 1,61 hedefim 58 kg olmak düğünüme kadarrrrrr......

dıyete baslayan arkadaslara bol azım ve sabır dılıyorum...basarılamacak bır sey değil,,ha gayret..

Sizi gördükçe motive oluyorum.hepinizi içtenlikle tebrik ederim çok güzel zayıflamışsınız

kilo veren bir sürü arkadaş var.onlar da fotoları kosunlar.çok mutlu oluyorum kilo verenleri gördükçe.:dance:

hamileligimin 5.ayindayim ve 5 kilo aldim bile simdidenmafoldumben
zaten siskoydum iyice sisicem diye korkuyorum ama helede talini gordukten sonra ki ilk hali gibiyimalsanaalsanasmile
insallah bende vericem dogumdan sonra butun kilolarimikaydirigubbakcemile2
hepinizi tebrik ediyorum kizlar tam azim orneklerisiniz darisi basimizavereliniortak

hamileligimin 5.ayindayim ve 5 kilo aldim bile simdidenmafoldumben
zaten siskoydum iyice sisicem diye korkuyorum ama helede talini gordukten sonra ki ilk hali gibiyimalsanaalsanasmile
insallah bende vericem dogumdan sonra butun kilolarimikaydirigubbakcemile2
hepinizi tebrik ediyorum kizlar tam azim orneklerisiniz darisi basimizavereliniortak

canım benim öncelikle allah tamamına erdirsin sağlıkla doğru bebeğini inşllah:Saruboceq:
5 ayda 5 kilo demişsin
ben 5. ayımda 23 kilo almıştım bile:)kaydirigubbakcemile3
hepsini verirsin doğumdan sonra sakın korkma
öpüyorum Şeniz

arkadaşlar çok güzel kilo vermişsiniz sizin kilo verdiğinizi görünce çok umutlandım ben şuanda 80klyum evlenmeden önce65dim ve evlneli1sene5ay oldu daha ama delirmek üzereyim kayınvalidemin benimle dalga geçmesinden bıktım artık o bana laf söyledikce umudum kıruılıyo ve kiloda veremiyorum lütfen banada yardımcı olun sizin adınıza çok sevindim zayıflayan arkadaşları çok çok tebrik ediyorum inşş bende biran önce zayıflarım da ama nasıl yapıcağımı nerden başlıycağımı bilmiyorum çıldırıcam :(( yardımlarınızı bekliyorum...

[/IMG]

Ve 71 lik halimle resmim buyrun.

Ve en son 67.8 gibi bir resim.

En son gördüğünüz halimden sonra tekrar 78 e çıkan bayan kafasız :mymeka: ben şu an 72 kiloyum. Ve en kısa zamanda 65 olmak istiyorum. :Saruboceq:

süpersin ya canım tebrik edeerim senii ! kaydirigubbakcemile5

sizleri gördükten sonra bugün diyete başlıyorum inşallah banada yeni zayıf halimi buraya eklemek nasip olur..

selam kızlar. aranıza yeni katıldım. yaklasık 1 aydur dıyet + spor yapıyorum spordan kastım kosu ve yürüyüş.1 ayda toplam 4 kılo verdım ama vermem gereken 4 kılocugum daha var.yaklasık 1 haftadır kılo vermem durdu buda moralımı bozmaya basladı eksık bıseylermı yapıyorum acaba sizlerdede kılo vermenızın durdugu zamanalr oldumu sempatiksalakcinni

selam kızlar. aranıza yeni katıldım. yaklasık 1 aydur dıyet + spor yapıyorum spordan kastım kosu ve yürüyüş.1 ayda toplam 4 kılo verdım ama vermem gereken 4 kılocugum daha var.yaklasık 1 haftadır kılo vermem durdu buda moralımı bozmaya basladı eksık bıseylermı yapıyorum acaba sizlerdede kılo vermenızın durdugu zamanalr oldumu sempatiksalakcinni

ben kaç haftadır aynı kilodayım.moralim sıfırlarda.bu yüzden kaçamaklarda yapıyorum.olduğum yerde sayıyorum.sporu fazlalaştır bence.

surekli aynı saat ve aynı hızda yürüyorum dedıgın gıbı olabılır.yedıklerımde aynı.bugunden itibaren sporu daha fazla yapmaya baslıyorum.cokk tesekkurler-tatlicadiarzu-

Back