Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süpersiniz arkadaşlar,çok utandım kendimden.bu aralar 3 kg kadar almışım kara kara düşünüyordum.ay veremem bu kez hiç uğraşmayayım diyordum ki....yazılarınızı okuyunca hele hele fotolarınızı görünce şevk geldi.hemen başlıyorum,teşekkürler hepinize.

Arkadaşlaaaaaaaarrrrrr derken ağlar gibi yazdığımı düşünün. off ben 1. 60 boyda ve 64 kiloda bi insanım kocaman göbeğimden ve basenlerimden hiçbirşeyden nefret etmediğim kadar nefret ediyorum kurtulmak istiyorum ya artık kendimi bildim bileli yıllardır kurtulmak istiyorum ve 26 yaşıma geldim de geçiyorum bile halen kurtulmak istiyorum. diyet deyince beynim uyuşuyor sanki hayat bitiyor hiçbirşeyden keyif almıyorum. ama bitisin artık diyorum KK 'da reklamını gördüm Santavit acai berry'nin sizce nasıl bi ürün kullnanlar var mı? bu gıbı urunlerı kullanmalı mıyım yoksa diyet spor eşliğine mecbur muyum? bu ürünler umut taciri mi yoksa? ne olur en kısa zamanda yanıtlanırınızı bekliyorum arkadaşlar. malum yazda geldi

bu fotoğrafta 100 kiloya yakındım(105 kiloyu görmüş biri olarak)

artık 55 kiloyum.neredeyse 50 kilo verdim kızlar:)

talin inanamadim sana bilmiyorumkismile
kilo insani ne kadar buyuk gosteriyomus sempatiksalakcinni
super olmussun.en az 10 yas daha genc gorunuyosun
cok tebrik ediyorum seni cani gonulden opuyorumnanaktan

bende hamileyken baya kilo almıştım doğumdan bir ay sonra 80 kiloydum şimdi 68 im emzirdiğim için diyet yapamadım ama yediklerime dikkat ettim ve spor yaptım inanın beni görenler inanmıyorlar 8 kilom kaldı onu da bi vereyim hayırlısyla elbise giyinmekten aynaya bakmaktan nefret ediyordum o yüzden hiç fotoğraf çektirmedim yoksa paylaşırdım darısı isteyen herkesin başına

Tanrım!! akannehir akannehir akannehir
şaka gibi... bilmiyorumkismile
nasıl bir metamorfoz
nasıl bir inanç nasil bir istekle zayıflamışsın...
helal olsun diyorum tek kelimeyle...
mükemmelsin ya gerçekten o kadar güzelleşmişsin ki... akannehir
inan bana başarına duruşuna inancına istikrarına hayran kaldım ayakta alkışlamak istiyorum ya alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu peki
ne yaparak spor ve diyet i bi arada yaparak mı?

:)))
sağol canım
evet kendimi sevmediğimi farkettiğimde aynalara küstüğümü anladığımda bu hayat böyle geçmez dedim ve rejimle beraber spora da başladım.yaklaşık 3 senede 50 kiloya yakın verdim.hala spora devam ediyorum.spor benim vazgeçilmezim ve o kadar kilo vermiş olmama rağmen hiçbiryerim sarkmadı.harikayım:)))
öptüm hepiniziŞeniz

süper olmuşsun alkisalkisalkis
tebrik ederim gerçekten vereliniortak
ilk resimde sanki anne ikinci resimde sanki kızı gibi olmussun okadar fark var yani
umarim kilonu korursun canım
darısı bana ve tüm zayıflamak için uğraşanlara

mükemmelsin ya :)
evet bende bunu yaşadım ve inanılmaz hırslıyım şimdi spora gitmesemde evde bir saatten fazla yapıyorum kendimce
sizleri gördükçe daha hevesli tutunuyorum :)

bu yoruma inanılmaz güldüm
birincide anne ıkıncide kız.güzel bi benzetme olmuşkaydirigubbakcemile3
çok sağol canım
Şeniz
talin harikasın çok güzel gözüküyorsun tebrik ederim

bayilizemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
talin ayakta alkışlıyorum seni ..
iki resim ana ve kız gibi :)

talin tek kelime ,le müthiş olmuşsun.

talin süpersinnnnnnnnnnnnnnnn

teşekkür ederim kızlar
hadi siz de azmedin.boşuna koymadık buraya bu fotoları di mi amakaydirigubbakcemile3

talin sana daha önce yorum yaptim mi bilmiyorum cnm..
simdi profilinden girip yasina baktim walla meraktan..

sisman halinle 35.. zayif halinle 19 yasinda gibi duruyosun.
41 kere masallah..

süpersiniz ya bayıldım azminize benimde
10 kilo fazlam var inş. veririm sizler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…