• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaslar aranıza yenı katıldım 1200 kalorılık dıyet yapıyorum tam 14 gunumdeyım 71 kılom boyum 158 beraberınde bır saat yuruyus de yapıyorum ama tık yok tartılıyorum aynı kılodayım onerısı olan varmııı

aranıza yeni katıldım..walla süper motive oldum..hepiniz harikasınız..bende dün başladımm diyete aslında diyet demeyide pek sevmiyorum..evlendiğimde 62 kiloydum..evleneli bu ay 1 sene olucak ve acayip kilo aldım,eski kıyafetlerime giremiyorum.psikolojim bozuldu..ama sizi görünce arkadaşlar keyfim yerine geldi ve karar verdimm.bakalım hayırlısı..hepinizi tekrar tebrik ediyorum...

hepinizin iradesine hayran kaldım süpersiniz. ben çok iradesiz biriyim kendime sinir oluyorum.annem diyete başladı ve 7 kilo verdi şuan benden zayıf inamıyorum ya kaç yaşında kadın iradesine sahip ben homini gırtlak. bende 1 haftadır diyetteyim allahım bizede nasip olucakmı acaba buraya eski ve yeni halimizi koymak.bu kez başarırsam anneminde eski yeni halini kendiminde koyucam çünkü süper motive edici bi topik.

hepinizin iradesine hayran kaldım süpersiniz. ben çok iradesiz biriyim kendime sinir oluyorum.annem diyete başladı ve 7 kilo verdi şuan benden zayıf inamıyorum ya kaç yaşında kadın iradesine sahip ben homini gırtlak. bende 1 haftadır diyetteyim allahım bizede nasip olucakmı acaba buraya eski ve yeni halimizi koymak.bu kez başarırsam anneminde eski yeni halini kendiminde koyucam çünkü süper motive edici bi topik.

Canım bende aynı senin gibi söylüyordum bende niye bu irade yok diyordum isteyen nasıl veriyor benim ne eksiğim var diyordum..Böyle dedikçe daha çok kendini aşağı çekiyorsun farkında olmadan hatta fazlasıyla yiyorsun..Bunun yerine ben bunu yapabiliirim istediğim kiloya düşebilirim diyebilirsin hergün aynaya bakıp nasıl olmak istediğini hayal edebilirsin mesela..Hoş ben şuan hayal ettiğim vücuda sahip değilim.5 kilo daha vermem lazım ama o motivasyonu önce kendime sağlamam lazım..
İnan yaparsın bu arada annenide tebrik ederim..

Ben daha önce koymuştum galiba ama hem bana hem size motivasyon olsun diye bir daha fotoğraf koyayım:)

2007 senesinde 70 kilonun üzerine çıktım, 1.78 boyum olduğu için hem uzun boy hem de kilo hiç iyi görünmüyor.1 sene içinde spor ve sağlıklı beslenme ile (asla diyet yapmadım, beslenme düzenimi değiştirdim) 59 kiloya düştüm.1 kilosunu bile geri almadım.Şİmdi hedefim karnımı daha da sıkılaştırmak.

bu arada pilatesin acaip faydasını gördüm şimdi ise yoga yapıyorum.Umarım hepiniz için motive edici olur.

2007 yazındaki halim:

4584.jpg
4598.jpg

2009 Yazındaki Halim:

4620.jpg

4610.jpg

ilk önce kilo veren arkadasları tebrik ediyorumm..
ayy kızlar resimleri görünce içim bi kotü oldu anlatamammm ya dedim ben bie veremiyorum bu kiloları ahh ahh :çok üzgünüm: buarada 73 kiloyummm :gitme::gitme:

kızlarrrrrr selam benim dört aylık bir kızım var ve emziriyorum emziren annelr neler yapabilr uygun bi diyet programınız varsa paylaşabilirmisiniz?

hepinizi öncelikle tebrik ediyorum çok merak ettiğim bişey var zayıflarken sarkmamak yada çatlamamak için bişeyler yaptınız mı spor haricinde ?

slm arkadaslar aranıza yenı katıldım 1200 kalorılık dıyet yapıyorum tam 14 gunumdeyım 71 kılom boyum 158 beraberınde bır saat yuruyus de yapıyorum ama tık yok tartılıyorum aynı kılodayım onerısı olan varmııı

canım merhaba,diyetine tam uyuyorsan saatlerine dikkat edip,ölçüler kadar yiyorsan sporsuz bile kilo vermen gerekirdi.mesela ben diyetisyene ilk gittiğimde elime listemi tutuşturup 15 gün sonra 4,5 kg veriş olarak bekliyorum demişti gerçektende vermiştim,birde adet öncesi dönemdeysen vücut su tutar kilo vermemiş görünürsün adetten sonra bir anda vermiş gibi olursun,yine de veremiyorsan troit hormonlarına bir baktır istersen onlar ağır çalışıyorsa veremezsin,listene devam ederken her zaman aynı saatlerde yemeye çalış ve porsiyonlara harfi harfine uy,emin ol kilo vermen kaçınılmaz olur:::))))))

slm kızlar fotoğrflar gerçkten harika hepinizi tebrik edrm bende 1 ay önce 103 kiloydum ve şuanda 95 kiloyum ve malesef ki yaşım daha 17 : (
inş vericem bütün fazllklrmı bu sefer 2-3 kilo verp dha fazşlsnı geri almkcıcam çnkü bu sefer spor yapıyorum yüryş yapıorum bnde kilo verdktn snra fotoğrflrmı eklerim kızlar

slm kızlar fotoğrflar gerçkten harika hepinizi tebrik edrm bende 1 ay önce 103 kiloydum ve şuanda 95 kiloyum ve malesef ki yaşım daha 17 : (
inş vericem bütün fazllklrmı bu sefer 2-3 kilo verp dha fazşlsnı geri almkcıcam çnkü bu sefer spor yapıyorum yüryş yapıorum bnde kilo verdktn snra fotoğrflrmı eklerim kızlar

canım öncelikle tebrik ederim umarım daha fazla kilo verebilirsin... Ama Merak Ettim
1 ay da 8 kiloyu nasıl verdin?
Nasıl bi diyet uyguladın?
Benim de fazlalıklarım varda
Çok üzgünüm çoook

canım öncelikle tebrik ederim umarım daha fazla kilo verebilirsin... Ama Merak Ettim
1 ay da 8 kiloyu nasıl verdin?
Nasıl bi diyet uyguladın?
Benim de fazlalıklarım varda
Çok üzgünüm çoook

teşekkr ederim canım
ben sürkli diytsyne gidiodum 2 kilo 3 kilo verip 2 katını alıodum ama spor yapmıodum asla çok harektsizdim
ama artık bu başarmalıyım dedim ve diytszyene gitmeden kednm bilinçlenerk şöyle değşklkler yaptım hytmda.
öncelkle sbh kahvltsnda ilk hafta 2 dilim kepek ekmeğiyle başldım salatlk domts peynr bolca bundan tükettim..
arda 1 meyve yedim açlğmı bastrsın diye
ve gün boyu 3 ltre su içtim.
acıktığım zaman hem meyve yiyorum
akşam 5 gibi yemek yiyorum ama ekmek yok ve her şeyden az az yiyorum.
daha sonra saat 8 gibi yüryşe cıktım 2 saat boyunca 8 km yüryp spor aletleri vr ya beledynn yaptğı o altlerde çalşıorum her gün sıkılşmada etkili..
sonra eve gelip bi elma daha yiyodum ve uyuyorum.
ve bi haftdan sonra ekmeği kestim 3 hfta oldu ve ben hala bi dilim ekmek yemedim .
ve ekmeğin tadnı unuttum
arda çok tatlı istedğimde ülker in 90 kalrlk K-bar çikoltsnı alıp yiyodum ve ger.kten sorunsuz bi şeklde geçrdim günlerimi ama azim ederek
şuna inandım her zaman mide doymaz beynimiz doyar . sen istedğin kadar yemide genişler hiç bir zaman doymaz.
ayrıca bir şeyi çok yedğinde onun tadı daha güzel olmuo her zaman tadı aynı ama kalorsi artıo
hamur işlerinden uzak dur kesinlikle direkt göbeği beslio.
şeker ve un un bizim için hiç bi faydsı yokmuş doktrum prgrmnda ender saraç söylmşti geçenlerde

umarım yardımcı olmuşumdr
inşallha sende istedğin kiloya ulablrsn canm : )

Back