Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa bende burdaymışım eklemısım haberım yok ama eve gıdınce bunlara bırde boydan olanları eklıyeyımde tam olsun :))
ssüüperr
hepinizin iradesine hayran kaldım süpersiniz. ben çok iradesiz biriyim kendime sinir oluyorum.annem diyete başladı ve 7 kilo verdi şuan benden zayıf inamıyorum ya kaç yaşında kadın iradesine sahip ben homini gırtlak. bende 1 haftadır diyetteyim allahım bizede nasip olucakmı acaba buraya eski ve yeni halimizi koymak.bu kez başarırsam anneminde eski yeni halini kendiminde koyucam çünkü süper motive edici bi topik.
slm arkadaslar aranıza yenı katıldım 1200 kalorılık dıyet yapıyorum tam 14 gunumdeyım 71 kılom boyum 158 beraberınde bır saat yuruyus de yapıyorum ama tık yok tartılıyorum aynı kılodayım onerısı olan varmııı
slm kızlar fotoğrflar gerçkten harika hepinizi tebrik edrm bende 1 ay önce 103 kiloydum ve şuanda 95 kiloyum ve malesef ki yaşım daha 17 : (
inş vericem bütün fazllklrmı bu sefer 2-3 kilo verp dha fazşlsnı geri almkcıcam çnkü bu sefer spor yapıyorum yüryş yapıorum bnde kilo verdktn snra fotoğrflrmı eklerim kızlar
canım öncelikle tebrik ederim umarım daha fazla kilo verebilirsin... Ama Merak Ettim
1 ay da 8 kiloyu nasıl verdin?
Nasıl bi diyet uyguladın?
Benim de fazlalıklarım varda
Çok üzgünüm çoook