• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
talin masallah diyorum :nazar: :1shok:
gercekten seni tebrik ediyorum vereliniortak

$150520102358.jpg
bende eski resmim yok ama yeni halim bu . 80 kg dan 60 a düştüm 5 kilom kaldı. inşallah haziran sonuna kadar oda gitmiş olucak

talinn süper olmuşsun:) darısı başımaaaa opuyorumnanaktan

Eki Görüntüle 45894
bende eski resmim yok ama yeni halim bu . 80 kg dan 60 a düştüm 5 kilom kaldı. inşallah haziran sonuna kadar oda gitmiş olucak

harıka tam benım hayalım bende sımdılerde 80 kıloyum ve yasım daha 23 :( kendımı cok kotu hıssedıyorum.Sevgilimde aksıne cok zayıf o 1 ben 0 10 numara oluyoruz :( yanında kendımı cok kotu hıssedıyorum eger kıloları nasıl verdıgını yazarsan bana cok yardımın dokunacak sımdıden tşk :)

ayrıca hıc sıkılmadan butun sayfayı bastan sona gezdım ve gorduklerıme ınanamadm sonra dedım kendı kendıme onlarda olan ırade guc sende yokmu en fazla 5 ay sonra tekrar gorusuruz kızlar :))))zemuszemus

kilo fazlalığı çok olduğunda vermek her zaman daha kolay oluyo kızlar.maalesef vermek gereken kilo azaldıkça vermesi de zorlaşıyo.vücut bi yerden sonra şaşırdığı için korumaya geçiyormuş.ama inat edip rejimi bozmayınca o da verilebiliyo
herkese kolay gelsin

Kızlar hepinzin resimlerine imrenerek baktım, maşallah ne güzel vermişsiniz. Ben vermeye çalıştıkça daha da alıyorum buna canım sıkılıyor, sağlık problemlerim yüzünden ilaçlar sayesinde kilo alıyorum, sağlığım daha çok bozuluyor. Tam bir kısır döngü. Mesela şuanda ders arasındayım yarım saat, yiyecek sadece tost türü bol karbonhidratlı şeyler var. Yemeğe gidecek zaman yok. Offf. Aç açına oturuyorum, sonra da akşam olunca yumuluyorum geç vakitte yemeklere.
Sizin resimlerinizi görünce aklıma geldi, ben de bilgisayarımda bir dosya oluşturucam, bugünden itibaren ayda bir kendi resmimi çekip oraya tarihleriyle koyucam. İnsan dış görünüşünü bir başkasının gözüyle görünce daha etkili oluyor. İnşallah size söz veriyorum bu yaz bu konu kapanacak artık..
Bana tavsiyeleriniz olursa şuanda hepsine ihtiyacım var. Haziran 30'da bir büyük sınavım var evde oturup çalışmak zorundayım gece-gündüz, eve geç gidiyorum, yemek yapıp yiyesiye 9-9,5 oluyor çoğunlukla. Atıştırmalıklara fena tadandım. İşyerimdeki arkadaşlar hem yiyorlar hem almıyorlar, delircem..Bu arada pko çıkıyor başıma, bebek sahibi olmak istiyoruz 1 aşılama geçirdim ama olmuyor ve en sinir bozcu olan da şeker hastasıyım..
Herşeye rağmen insan isterse hepsi vız gelir biliyorum. Desteğinizle başarıcam inşallah..

TIPKI BENDEN BAHSETTİNİZ AMA BENİM FARKIM EVLENDİĞİMDE 82 KİLOYDUM YANİ HİÇ BİR ZAMAN ÇOK ZAYIF OLMADIM AMA ETİM SIKI OLDUĞU İÇİN 82 KİLOYKEN 65 GİBİ DURUYORDUM KOCAMI ÖYLE KANDIRDIM sempatiksalakcinni
VE EVLENMEDEN ÖNCE ŞEKER HASTASI DEĞİLDİM
NEYSE EVLENDİKTEN SONRA DOĞUM KONTROL HAPI VE ŞEKER HASTALIĞI BAŞLAYINCA 3 YILLIK EVLİYİM VE 35KİLO DAHA ALDIM 117 KİLO OLDUM
ŞU AN SALMIŞ DURUYORUM AMA HERŞEYİMİ ETKİLİYOR EŞİMLE İLİŞKİMİDE BENİDE SAĞLIĞIMIDA MAHVEDİYOR BU KİLO AMA BURADAKİ AZİM HİKAYELERİNE HAYRAN KALDIM İNANIRMISINIZ YÜZÜM ÖYLE GÜZEL Kİ ZAYIFLASAM ÇOK GÜZEL OLUCAM VE EŞİMİ ÇATLATICAM EN KISA ZAMANDA YÜRÜYÜŞE BAŞLIYORUM İNŞALLAH VE DÜZENLİ BESLENMEYEDE

harıka tam benım hayalım bende sımdılerde 80 kıloyum ve yasım daha 23 :( kendımı cok kotu hıssedıyorum.sevgilimde aksıne cok zayıf o 1 ben 0 10 numara oluyoruz :( yanında kendımı cok kotu hıssedıyorum eger kıloları nasıl verdıgını yazarsan bana cok yardımın dokunacak sımdıden tşk :)

ayrıca hıc sıkılmadan butun sayfayı bastan sona gezdım ve gorduklerıme ınanamadm sonra dedım kendı kendıme onlarda olan ırade guc sende yokmu en fazla 5 ay sonra tekrar gorusuruz kızlar :))))zemuszemus

canım umarım amacına ulaşırsın ya bu kilo büyük bir dert umarım 5 ay sonra çok güzel olursun ve sevgiline yakışırsın dediğin gibi bende 22 yaşımdayken 82 kiloydum o kiloyu hemen ver bence özellikle şeker hastalığı kilolu insanların en büyük tehdidi çok zor kilo ben genç yaşta şeker hastası oldum ve şu an 117 kiloyum senin kilonda olmak için herşeyimi verirdim yer değiştirelimmi ;)

bende eklemek istyorum 67 ile hamile kaldım 81 ile doğuma girdim ve şuan 62 yim:))

doğumdan 1 gün önce

ve şimdi

Son düzenleme:
dogumdan sonra kac kiloydun doracim..

yani kac kiloyla diyrete basladin ve ne kadar sürede verdin..

masallah cok fit görünüyorsun..

dogumdan sonra kac kiloydun doracim..

yani kac kiloyla diyrete basladin ve ne kadar sürede verdin..

masallah cok fit görünüyorsun..

hastaneden eve geldiğimizde tatlım 76 kiloydum 6 ekim sabahı 3 haziran 2010 itibariyle 62 kiloyum 8 ayda 14 kilo uçtu gitti darısı 2 kilonun başına kaydirigubbakcemile2:içelim:

Bende eklemek istedim.
Monti diyeti yapıyorum.
Daha önce de yine o diyetle yaparak verdim kilolarımı.
Ama agopun kazı gibi yediğim için sonrasında yine aldım.
Ama aynı hataya düşmeyeceğim bir daha.
Doğuma 95 ile girdim 87 ile çıktım. Emzirme vs derken 80 de kaldım ve 80 diyete başladım. Aynen bu şekilde.

1774.jpg

Sonra 70 lere düştüm. 74 gibi sanırım bu halim. Aşağıda göreceğiniz gibi.

1799.jpg

Ve 71 lik halimle resmim buyrun.

3701.jpg

Ve en son 67.8 gibi bir resim.

1786.jpg

En son gördüğünüz halimden sonra tekrar 78 e çıkan bayan kafasız :mymeka: ben şu an 72 kiloyum. Ve en kısa zamanda 65 olmak istiyorum. :Saruboceq:

irem özge..çok hoş olmuşsun ve çok değişmişsin canım...boyun kaç bu arada ..ben de 80 civarıyım ama sana göre çok daha kilolu gözküyorum tebrikler tekrardan...başarıcagına eminim tekrar..

irem-özge
azımle yapılamayacak sey yok gercekten..tekrar kolayca verebılecegıne ınanıyorum arkadasım..tebrıkler..

Back