Eki Görüntüle 1431032 ilk resim 78 suan 62 hedef 58 boy 167 durmak yola devam herkese bol eksiler
Bugün diyetisyene gittim tartıda 100 gr fazla çıktım fakat 300 gr yağ yakmışım vücudum su tutuyor çok su içmen Lazım dedi yani 3 lt tamamlamamı söylediAynen bende yasam tarzini degistirmedigin surece omur boyu diyet yapmak zorunda kalacagimi nihayet idrak edebildim zararin neresinden donsen kardir isallah bundansonrasi iyi olucak
tebrikler süper vermişinizEki Görüntüle 1431032 ilk resim 78 suan 62 hedef 58 boy 167 durmak yola devam herkese bol eksiler
Nasıl yaptnz bunu bana biraz yol gösterin tebrik ederim harika gorunuysnzEki Görüntüle 1431032 ilk resim 78 suan 62 hedef 58 boy 167 durmak yola devam herkese bol eksiler
harika olmışsunuz tebriklerrrrr ne kadar sürede verdiniz ve lütfen neler yaptınız neler yediniz hayatıınızdan tamamen neleri çıkardınız paylaşırmısınız ????Eki Görüntüle 1431032 ilk resim 78 suan 62 hedef 58 boy 167 durmak yola devam herkese bol eksiler
Resimleri gormek icin ne yapmaliyim..
ben de göremiyorumResimleri gormek icin ne yapmaliyim..
En az 10 kilo fark var :)kızlar before after yaptım sizce fark varmı
yalnız kiloluyken hiç ayakta resim bulamadım hep bi şekilde saklanmışım
Eki Görüntüle 1474167 Eki Görüntüle 1474168
göz teraziniz harika tamı tamına 10 kiloEn az 10 kilo fark var :)
kızlar before after yaptım sizce fark varmı
yalnız kiloluyken hiç ayakta resim bulamadım hep bi şekilde saklanmışım
Eki Görüntüle 1474167 Eki Görüntüle 1474168
inşallah cnm ya o günlerde gelecekmi acaba az saldım sanki kendimi misafirler var ama toparlıcam inşFark olmaz mi canik nasil belli....
insallah 2 tane 10 kilocuk daha giderde o hallerini de goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?