neler yaptın bizimle paylaşabilirmisin?Eki Görüntüle 1431032 ilk resim 78 suan 62 hedef 58 boy 167 durmak yola devam herkese bol eksiler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım
- Konu Sahibi kawy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Nisan 2015
- 16
- 0
- 6
merhaba kızlar yenı katıldım aranıza ama hep takıp ederım k.k yı:) 24 yaşındayım boyum 1.72 kilom 65-64 ıkı sene once 54 kiloydum yurt dısına cıktım ve kılo aldım dönelı nir buçuk sene oldu yapmadıgım kalmadı delı gıbı spor yaptım haftanın 5 gunu en az 2 saat spor yapıyordum 5 ay boyunca boyleydım ama 1 2 kilo anca verdım nedense kılo veremıyorum aç kaldım olmadı yedım olmadı.annem kafama cok taktıgımı bu yuzden zayıflayamadıgımı dusunuyor ama o kadar spor yapıyorum vucut tepkı vermez mı arkadas sadece sıkılaştım zaten 36 bazen 34 beden gııyorum bence basenım olmadıgından ötürü verecek kılon yok dıyolar 64 kılo ya nasıl verecek kılom olamaaaaz kollarım bıngıl bıngıl bıldıgın
- 20 Haziran 2012
- 993
- 1.223
- 158
detaylı bir tahlil yaptırınız tirioid yada başka bir probleminiz olabilirmerhaba kızlar yenı katıldım aranıza ama hep takıp ederım k.k yı:) 24 yaşındayım boyum 1.72 kilom 65-64 ıkı sene once 54 kiloydum yurt dısına cıktım ve kılo aldım dönelı nir buçuk sene oldu yapmadıgım kalmadı delı gıbı spor yaptım haftanın 5 gunu en az 2 saat spor yapıyordum 5 ay boyunca boyleydım ama 1 2 kilo anca verdım nedense kılo veremıyorum aç kaldım olmadı yedım olmadı.annem kafama cok taktıgımı bu yuzden zayıflayamadıgımı dusunuyor ama o kadar spor yapıyorum vucut tepkı vermez mı arkadas sadece sıkılaştım zaten 36 bazen 34 beden gııyorum bence basenım olmadıgından ötürü verecek kılon yok dıyolar 64 kılo ya nasıl verecek kılom olamaaaaz kollarım bıngıl bıngıl bıldıgın
- 20 Nisan 2015
- 16
- 0
- 6
- 20 Haziran 2012
- 993
- 1.223
- 158
umarım çıkmaz birde çok kafaya takıldığındada kilo verilmiyor kendimden biliyorum ,kalori alımızda 1200 kcalın altında değilse haliyle verirsiniz iyi haberler alırsınız umarımyarın yaptıracağım umarım bırsey cıkmaz
- 3 Ağustos 2012
- 1.474
- 567
- 323
merhaba kızlar yenı katıldım aranıza ama hep takıp ederım k.k yı:) 24 yaşındayım boyum 1.72 kilom 65-64 ıkı sene once 54 kiloydum yurt dısına cıktım ve kılo aldım dönelı nir buçuk sene oldu yapmadıgım kalmadı delı gıbı spor yaptım haftanın 5 gunu en az 2 saat spor yapıyordum 5 ay boyunca boyleydım ama 1 2 kilo anca verdım nedense kılo veremıyorum aç kaldım olmadı yedım olmadı.annem kafama cok taktıgımı bu yuzden zayıflayamadıgımı dusunuyor ama o kadar spor yapıyorum vucut tepkı vermez mı arkadas sadece sıkılaştım zaten 36 bazen 34 beden gııyorum bence basenım olmadıgından ötürü verecek kılon yok dıyolar 64 kılo ya nasıl verecek kılom olamaaaaz kollarım bıngıl bıngıl bıldıgın
bu 34-36 kot bedeni mi kumaş bedeni mı?
- 20 Nisan 2015
- 16
- 0
- 6
- 16 Nisan 2014
- 216
- 65
- 53
Troidlerine baktırdınmımerhaba kızlar yenı katıldım aranıza ama hep takıp ederım k.k yı:) 24 yaşındayım boyum 1.72 kilom 65-64 ıkı sene once 54 kiloydum yurt dısına cıktım ve kılo aldım dönelı nir buçuk sene oldu yapmadıgım kalmadı delı gıbı spor yaptım haftanın 5 gunu en az 2 saat spor yapıyordum 5 ay boyunca boyleydım ama 1 2 kilo anca verdım nedense kılo veremıyorum aç kaldım olmadı yedım olmadı.annem kafama cok taktıgımı bu yuzden zayıflayamadıgımı dusunuyor ama o kadar spor yapıyorum vucut tepkı vermez mı arkadas sadece sıkılaştım zaten 36 bazen 34 beden gııyorum bence basenım olmadıgından ötürü verecek kılon yok dıyolar 64 kılo ya nasıl verecek kılom olamaaaaz kollarım bıngıl bıngıl bıldıgın
- 25 Nisan 2015
- 835
- 549
- 103
bayanlar ben de 9 nisanda başladım.
yediğime dikat edip spor yapıyorum günde bir saat.düzenli bir diyetim yok.akşam yemeği yemiyorum.
84,5 ile başladım şu anda 78,9 kiloyum.
1 mayısta akşam yemeğini kesince daha hızlı kilo vermeye başladım.
bu defa karalıyım ,hedefim 55.
ayda 5 kilo verirsem benden mutlusu yok..
yediğime dikat edip spor yapıyorum günde bir saat.düzenli bir diyetim yok.akşam yemeği yemiyorum.
84,5 ile başladım şu anda 78,9 kiloyum.
1 mayısta akşam yemeğini kesince daha hızlı kilo vermeye başladım.
bu defa karalıyım ,hedefim 55.
ayda 5 kilo verirsem benden mutlusu yok..
- 25 Nisan 2015
- 835
- 549
- 103
beni zayıflatan ,,ekmeği kesmek ve 1 saat sporumda çok iyi ter atmak..
akşam yemeğini kesmek de çok iyiymiş bunu anladım.
gün içinde en son saat 1.5- 2 yemek yiyorum sonrasında bol su,meyve sebze,süt,kuruyemiş,soda,ayran bunların hepsini atıştırır gibi yiyorum.
akşam eşimle misafirliğe çaya gittiysek az şekerli çayımı ve yanında yulaflı bisküvi falan da yiyorum.ama abartmadan.
akşam yemeğini kesmek de çok iyiymiş bunu anladım.
gün içinde en son saat 1.5- 2 yemek yiyorum sonrasında bol su,meyve sebze,süt,kuruyemiş,soda,ayran bunların hepsini atıştırır gibi yiyorum.
akşam eşimle misafirliğe çaya gittiysek az şekerli çayımı ve yanında yulaflı bisküvi falan da yiyorum.ama abartmadan.
- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248