• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar yenı katıldım aranıza ama hep takıp ederım k.k yı:) 24 yaşındayım boyum 1.72 kilom 65-64 ıkı sene once 54 kiloydum yurt dısına cıktım ve kılo aldım :( dönelı nir buçuk sene oldu yapmadıgım kalmadı delı gıbı spor yaptım haftanın 5 gunu en az 2 saat spor yapıyordum 5 ay boyunca boyleydım ama 1 2 kilo anca verdım nedense kılo veremıyorum aç kaldım olmadı yedım olmadı.annem kafama cok taktıgımı bu yuzden zayıflayamadıgımı dusunuyor ama o kadar spor yapıyorum vucut tepkı vermez mı arkadas :KK62:sadece sıkılaştım zaten 36 bazen 34 beden gııyorum bence basenım olmadıgından ötürü verecek kılon yok dıyolar 64 kılo ya nasıl verecek kılom olamaaaaz kollarım bıngıl bıngıl bıldıgın:KK42:

merhaba kızlar yenı katıldım aranıza ama hep takıp ederım k.k yı:) 24 yaşındayım boyum 1.72 kilom 65-64 ıkı sene once 54 kiloydum yurt dısına cıktım ve kılo aldım :KK43: dönelı nir buçuk sene oldu yapmadıgım kalmadı delı gıbı spor yaptım haftanın 5 gunu en az 2 saat spor yapıyordum 5 ay boyunca boyleydım ama 1 2 kilo anca verdım nedense kılo veremıyorum aç kaldım olmadı yedım olmadı.annem kafama cok taktıgımı bu yuzden zayıflayamadıgımı dusunuyor ama o kadar spor yapıyorum vucut tepkı vermez mı arkadas :KK62:sadece sıkılaştım zaten 36 bazen 34 beden gııyorum bence basenım olmadıgından ötürü verecek kılon yok dıyolar 64 kılo ya nasıl verecek kılom olamaaaaz kollarım bıngıl bıngıl bıldıgın:KK42:
detaylı bir tahlil yaptırınız tirioid yada başka bir probleminiz olabilir

yarın yaptıracağım umarım bırsey cıkmaz :KK43:
umarım çıkmaz birde çok kafaya takıldığındada kilo verilmiyor kendimden biliyorum ,kalori alımızda 1200 kcalın altında değilse haliyle verirsiniz iyi haberler alırsınız umarım

merhaba kızlar yenı katıldım aranıza ama hep takıp ederım k.k yı:) 24 yaşındayım boyum 1.72 kilom 65-64 ıkı sene once 54 kiloydum yurt dısına cıktım ve kılo aldım :KK43: dönelı nir buçuk sene oldu yapmadıgım kalmadı delı gıbı spor yaptım haftanın 5 gunu en az 2 saat spor yapıyordum 5 ay boyunca boyleydım ama 1 2 kilo anca verdım nedense kılo veremıyorum aç kaldım olmadı yedım olmadı.annem kafama cok taktıgımı bu yuzden zayıflayamadıgımı dusunuyor ama o kadar spor yapıyorum vucut tepkı vermez mı arkadas :KK62:sadece sıkılaştım zaten 36 bazen 34 beden gııyorum bence basenım olmadıgından ötürü verecek kılon yok dıyolar 64 kılo ya nasıl verecek kılom olamaaaaz kollarım bıngıl bıngıl bıldıgın:KK42:

bu 34-36 kot bedeni mi kumaş bedeni mı?

kot bedenım kumaş gıymıyorum bılmıyorum o yuzden sivridil aldıgım tum kotlar 36 bazen 34 oluyor eğer esnek ise kumasi.

Merhaballar.burda yazdiklarinizdan acayip gaza geldim.supersiniz.hatta biraz once ilk yuruyusumu yaptim.bende cok zqyiflamak istiyorum.sigarayi biraktim 2 ay oldu simdide sira kilolari birakmada.su an 94.5 kiloyum....

Kızlar yeşil elma diyeti var ben bugün ona başladım,benimde 15 kilo vermem gerekiyor,80 kiloydum 10 kg verdim gerisinde vermem gerekiyor,ben elma diyeti ne başladım gelişmeleri yazarım

Troidlerine baktırdınmı

bayanlar ben de 9 nisanda başladım.

yediğime dikat edip spor yapıyorum günde bir saat.düzenli bir diyetim yok.akşam yemeği yemiyorum.

84,5 ile başladım şu anda 78,9 kiloyum.

1 mayısta akşam yemeğini kesince daha hızlı kilo vermeye başladım.

bu defa karalıyım ,hedefim 55.

ayda 5 kilo verirsem benden mutlusu yok..

beni zayıflatan ,,ekmeği kesmek ve 1 saat sporumda çok iyi ter atmak..

akşam yemeğini kesmek de çok iyiymiş bunu anladım.

gün içinde en son saat 1.5- 2 yemek yiyorum sonrasında bol su,meyve sebze,süt,kuruyemiş,soda,ayran bunların hepsini atıştırır gibi yiyorum.

akşam eşimle misafirliğe çaya gittiysek az şekerli çayımı ve yanında yulaflı bisküvi falan da yiyorum.ama abartmadan.

sabah kahvaltımı kral gibi yapıyorum.en sevdiğim öğündür.

sabah ne yersen ye yakıyor insan.

asla ama asla yumurtasız kahvaltı yapmam yapamam yani çok severim.aslında kahvaltılık her şeyi severim ben :D

Evet fotoğraf başlığı ama hiç fotoğraf göremiyoruz :KK14:

Back