• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu da benim fotoğrafım 96 dan 66 'ya... :) :)
2qmhrwl.jpg
nasıl verdinve ne kadar sürede verdin ....bu arada tebrikler süper olmüs:KK9:

teşekkür ederim büyük çoğunluğunu iki yılda verdim hala vermeye devam ediyorum.
haftada 6 gün iki saat sporun çok faydası oldu.
cvb verdigin için teşekkür ederim.darısı bnm başıma.yeni doğum yaptım ama hamilelik kilolarım gitti.ama bn kilolu hamşle kalmıştım.hedefim ideal kiloma ulaşmak:KK17:

arkadaşlar bede bugün başlıyorum fena gaza geldim sayenizde 1.62 60 kiloyum 52 olmak istiyorum işallah başarıcam herkese bol şanş ve azim diliyorum gelişmeleri yazarım muhakkak önerileriniz varsa tavsiyelere açığım :)

kızlar 74 kiloyla diyetisyen eşliğinde diyete başladım ve şuanda 65 kiloyum yani 9 kilo verdim ve bunu 1 ayda yaptım yağ oranlarını hiç saymıyorum bile kocaman bir kadın gibi görünürken şuanda 18 lik yeni yetme bi kız gibi duruyorum tabi boy faktörü önemli 1.73 boyum var ve dahada vericem 55 kiloya kadar burda sizle paylaşmak istedim.Ayrıca pko hastasıyım dolayısıyla insilün direncim var yani kilo vermesi en zor kadın grubundayım ama çok şükür verdim dahada vercem inşallh fotoğraf atmak istiyorum ama bi türlü atamadım kızlar
merhabalar diyetisyen adı paylaşabilir misiniz bir ayda gerçekten fazla verdirmiş.

mrb arkadaşlar üç gündür diyetteyim.kendimi daha doğrusu nefsimi terbiye etmeye çalışıyorum.çok düşünüyıorum üç gündür.neden bn kiloluyum neden nefsimi tutamıyorum.ne güzel zayıf ,fit olmak varken neden kiloluyum.sonuçta bn doğustan kilolu deilim hatta üç sene önce çok güzel fit bir bayandım.şimdi ise kilolu üstune hiçbişey ytakışmayan bir bayanım.ve artık allah ın izni ile kararlıyım eski halime dönecegim.istediğim kıyafetleri giymek istiyorum artık.aynaya gururla bakmak istiyorum.:KK52:

arkadaşlar bede bugün başlıyorum fena gaza geldim sayenizde 1.62 60 kiloyum 52 olmak istiyorum işallah başarıcam herkese bol şanş ve azim diliyorum gelişmeleri yazarım muhakkak önerileriniz varsa tavsiyelere açığım :)
Ben 166 cm boy ve 65,9 kg ile Salı diyetisyene gittim aslında heveslinin fakat bi türlü Bıçak gibi kesmedim.takım Arkadaşı olalım ve destekleyelim birbirimizi benim de hedefim 52 civarı en azından yaza kadar olmak istediğim kilo

masanitsa sen nasıl bir yol izliyosun ben artık diyeti felan bıraktım.diyet demiyorum artık ben 52 kilo olucam kafaya koydum 9 yıldır yüzlerce diyet yaptım veriyorum sonra geri alıyorum bundan sonra özel diyet yemekleri felan yok yemekte ne varsa yiyorum ama normalde yediğimin yarısı kadar. bak birazdan bir link paylaşıcam bilmiyorum belki okumuşsundur okumadıysanda sonuna kadar okumanı tavsiye ederim biraz uzun ama. bu yazıyı okuduktan sonra bişe farkettim ben her bahar yaza hazırlık diye diyete başlarım hiçbirşey yemem kendimi herşeyden mahrum ederim. busefer hedefim farklı herşeyden az yiyorum mesela bu sabah eşimle birlikte tereyağlı menemen yaptık normalde rejimdeyken asla yemem ama yedim tabiki cüzi bir miktarda. 1 hafta içinde işe yarayıp yaramadığını görücem işallah. sende neler yaptığını yazarsan sevinirim. BAŞARICAZ ARKADAŞIM BUNA İNANIYORUMHoppa

masanitsa sen nasıl bir yol izliyosun ben artık diyeti felan bıraktım.diyet demiyorum artık ben 52 kilo olucam kafaya koydum 9 yıldır yüzlerce diyet yaptım veriyorum sonra geri alıyorum bundan sonra özel diyet yemekleri felan yok yemekte ne varsa yiyorum ama normalde yediğimin yarısı kadar. bak birazdan bir link paylaşıcam bilmiyorum belki okumuşsundur okumadıysanda sonuna kadar okumanı tavsiye ederim biraz uzun ama. bu yazıyı okuduktan sonra bişe farkettim ben her bahar yaza hazırlık diye diyete başlarım hiçbirşey yemem kendimi herşeyden mahrum ederim. busefer hedefim farklı herşeyden az yiyorum mesela bu sabah eşimle birlikte tereyağlı menemen yaptık normalde rejimdeyken asla yemem ama yedim tabiki cüzi bir miktarda. 1 hafta içinde işe yarayıp yaramadığını görücem işallah. sende neler yaptığını yazarsan sevinirim. BAŞARICAZ ARKADAŞIM BUNA İNANIYORUMHoppa
Selam ben yeni Evliyim devamlı misafir oturmalarına gidiyoruz börekler pastalar illaki yeniyor, ben su çok az içerim hayatıma şimdi günde 3 lt su ekledim kansızlık olduğu için diyetisyen kepek ekmeği vermedi tam buğday ekmeği yiyorum salataya yağ koymuyorum limonla sirkeyi karıştırıyorum ekliyorum Şahane oluyor ve Sınırsız yiyebilirsin bu şekide Mısır Yağı değil sadece zeytin yağı ve Fındık Yağı kullanıyorum pirinç kesinlikle bıraktım aynı şekilde beyaz şekeri de pazartesi tartılacam ama benim tartı ile diyetisyenin tartısı farklı Çarşamba diyetisyene gidicem orda belli olur

Sana tavsiyem normalde yemedigin seyleri yeme cunku dieti birakinca tekrar aliyosun ben gunde 1 saat kadar 7km/saat hizla yuruyorum. Azimazim:KK49:

Sana tavsiyem normalde yemedigin seyleri yeme cunku dieti birakinca tekrar aliyosun ben gunde 1 saat kadar 7km/saat hizla yuruyorum. Azimazim:KK49:
Benim artık amacım diyet değil de yaşam biçimi haline getirmek şeker beyaz un asit gıdalar her zaman zararlı aslında zayıflayınca da tekrar başlamak istemem ben de yürüyüşü düzenli hale getiricem inşalla bakalım

Benim artık amacım diyet değil de yaşam biçimi haline getirmek şeker beyaz un asit gıdalar her zaman zararlı aslında zayıflayınca da tekrar başlamak istemem ben de yürüyüşü düzenli hale getiricem inşalla bakalım
Aynen bende yasam tarzini degistirmedigin surece omur boyu diyet yapmak zorunda kalacagimi nihayet idrak edebildim zararin neresinden donsen kardir isallah bundansonrasi iyi olucak

Back