neler yaptın bizimle paylaşabilirmisin?Eki Görüntüle 1431032 ilk resim 78 suan 62 hedef 58 boy 167 durmak yola devam herkese bol eksiler
detaylı bir tahlil yaptırınız tirioid yada başka bir probleminiz olabilirmerhaba kızlar yenı katıldım aranıza ama hep takıp ederım k.k yı:) 24 yaşındayım boyum 1.72 kilom 65-64 ıkı sene once 54 kiloydum yurt dısına cıktım ve kılo aldımdönelı nir buçuk sene oldu yapmadıgım kalmadı delı gıbı spor yaptım haftanın 5 gunu en az 2 saat spor yapıyordum 5 ay boyunca boyleydım ama 1 2 kilo anca verdım nedense kılo veremıyorum aç kaldım olmadı yedım olmadı.annem kafama cok taktıgımı bu yuzden zayıflayamadıgımı dusunuyor ama o kadar spor yapıyorum vucut tepkı vermez mı arkadas sadece sıkılaştım zaten 36 bazen 34 beden gııyorum bence basenım olmadıgından ötürü verecek kılon yok dıyolar 64 kılo ya nasıl verecek kılom olamaaaaz kollarım bıngıl bıngıl bıldıgın
umarım çıkmaz birde çok kafaya takıldığındada kilo verilmiyor kendimden biliyorum ,kalori alımızda 1200 kcalın altında değilse haliyle verirsiniz iyi haberler alırsınız umarımyarın yaptıracağım umarım bırsey cıkmaz
merhaba kızlar yenı katıldım aranıza ama hep takıp ederım k.k yı:) 24 yaşındayım boyum 1.72 kilom 65-64 ıkı sene once 54 kiloydum yurt dısına cıktım ve kılo aldımdönelı nir buçuk sene oldu yapmadıgım kalmadı delı gıbı spor yaptım haftanın 5 gunu en az 2 saat spor yapıyordum 5 ay boyunca boyleydım ama 1 2 kilo anca verdım nedense kılo veremıyorum aç kaldım olmadı yedım olmadı.annem kafama cok taktıgımı bu yuzden zayıflayamadıgımı dusunuyor ama o kadar spor yapıyorum vucut tepkı vermez mı arkadas sadece sıkılaştım zaten 36 bazen 34 beden gııyorum bence basenım olmadıgından ötürü verecek kılon yok dıyolar 64 kılo ya nasıl verecek kılom olamaaaaz kollarım bıngıl bıngıl bıldıgın
Troidlerine baktırdınmımerhaba kızlar yenı katıldım aranıza ama hep takıp ederım k.k yı:) 24 yaşındayım boyum 1.72 kilom 65-64 ıkı sene once 54 kiloydum yurt dısına cıktım ve kılo aldımdönelı nir buçuk sene oldu yapmadıgım kalmadı delı gıbı spor yaptım haftanın 5 gunu en az 2 saat spor yapıyordum 5 ay boyunca boyleydım ama 1 2 kilo anca verdım nedense kılo veremıyorum aç kaldım olmadı yedım olmadı.annem kafama cok taktıgımı bu yuzden zayıflayamadıgımı dusunuyor ama o kadar spor yapıyorum vucut tepkı vermez mı arkadas sadece sıkılaştım zaten 36 bazen 34 beden gııyorum bence basenım olmadıgından ötürü verecek kılon yok dıyolar 64 kılo ya nasıl verecek kılom olamaaaaz kollarım bıngıl bıngıl bıldıgın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?