Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım
- Konu Sahibi kawy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
- 133
- 19 Ağustos 2015
- 12
- 6
- 1
- 43
- 31 Ağustos 2015
- 32
- 16
- 3
- 42
Merhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.
Merhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.
ya arkadaş her konunun altına aynı mesajı atmışsın hangi sayfayı açsam bu mesaj reklam kokan hareketler bunlar
- 31 Ağustos 2015
- 32
- 16
- 3
- 42
Ben yillarca kilolarim yuzunden her yola basvurdum.Herkes tarafindan arkasindan kilolari ile dalga gecilen insan oldum ve sonunda bukadar seyden sonra hic inanmayarak basladigim bir seyden sonuc aldim.Benim gibi olan herkesle bunu heryerde paylasiyorum.Bunun bir tarafi reklam kokuyorsa arkadasim senin icin o senin kendi dusuncen.Ben buna vesile olmak diyorum.yardimlasma ve paylasma.Senin algin ile seni basbasa birakiyorum.Aman sen birseyden fayda gorursende paylasma.yazik birileri faydalanir mazallah :)ya arkadaş her konunun altına aynı mesajı atmışsın hangi sayfayı açsam bu mesaj reklam kokan hareketler bunlar
- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 53
- 38
canim ozelden bana yazamisin ?nasi bi karisim buMerhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.
- 15 Şubat 2015
- 140
- 53
- 18
- 34
Goguslerin nasıl küçüldü öyle çok saskinimEki Görüntüle 1431032 ilk resim 78 suan 62 hedef 58 boy 167 durmak yola devam herkese bol eksiler
- 18 Şubat 2016
- 14
- 2
- 1
- 28
Çok güzel vermişsin kilonu. Göğüslerini nasıl küçülttün?Eki Görüntüle 1431032 ilk resim 78 suan 62 hedef 58 boy 167 durmak yola devam herkese bol eksiler
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Süpersin Canım boyun kaç maşallahİlk resim debeyaz olanda 76 kg yeşillide 57 kg dum .... turunculu da 68 kg olması lazım sarı resim de 49 kg yum ... mayısdan subata kadar surdu bu maceram .... allahım herkese istediğini nasip etsin aminnnn
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Yaşlarımız aynı Canım benim boyumda 1.62 çok güzel vermişsin inşallah bir daha o kiloları görmezsinBoyum 151 cm tesekkür ederim yasım da 32 bu arada
- 7 Ağustos 2015
- 14
- 50
- 88
- 33
Ayyy Maşallah Subhanallahh ya
Şeyyy belirli bir diyet mi yoksa kendi kurallarınızla mı verdinz ?
spor da yaptınız mı?
- 27 Ocak 2010
- 165
- 58
- 123
- 41
Teşekkür ederim çok saolun .... diyetisyene gitmedim diyet listem de yoktu kendime göre bir plan ile yaptım diyetimi ..karbonhidratı kestim daha çok protein âgırlıklı beslendim akşamları balık tavuk tarzı beslendim közlenmiş patlıcan biber salatası yaptım yedim yogurt çok tükettim pancar salatası yapıp yedim bol bol .... sabahları klasik kahvaltı yaptım genelde yumurta zeytin salata biber domates peynir hindi salam jambon bazen melemen omlet genelde böyle sosyal medya hesabı yazılabiliyor mu bilemiyorum açıkcası özelden verilebiliyor mu onu da bilmiyorum kuralları çiğnemek istemem diyet hesabın var orada herşey var sabah akşam yürüdüm leslie yaptıgım zamanlarda oldu simdi bölgesel egzersiz yapıyorum canım benim sormak istediğin şeyler varsa sor bu arada hiç lıght ürün kullanmadımnsabah akşam yemekleri dışında bir şey yemedim en son yemegimi 5 gibi yedim ve bol yeşil çay hibisküs çayı içtim kahvenin yanında hergün eti sticks bihter yedim şimdi görmek bile istemiyorum istemiyorum diyebilirim .....