• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla aynen devam cok sukur.yolum uzun tabi.15 de olur 20 de 25 de :) birakmak yok asla.o kadar yol katettim geri alacak kadar kendimi kaybetmem diye dusunuyorum.kacamaklarim olmuyor degil ama hemen toparlanip ertesi gun dengeliyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.biz elimizden geleni yapalim gerisi O'na kalmis.
diyet gunlukleri bolumunde saglam bir topigimiz var full motiveyle devam ediyoruz.
Allah nasip ederse zayiflama sonucunda gogus kucultme ameliyati olucam...
zayıflayınca onlarda küçülüyor:) ben 100 takıyodum şimdi 85:)
devam edicez bakalım umarım hedefine ulaşırsın

canım neler yaptın neler yedin haftana ne kadar spor yaptın ne kadar sürede verdin özel bi kür yaptın mı biraz çok soru soruyorum ama canım heycanlandım
Hepsinin cevabi basari oykumde canim:) ayrintilari mesaj olarak da sorabilirsin

Alt taraf 4ayda
Karin bolgesi 1ayda:KK52:
Screenshot_2015-01-22-14-27-13-1.png
Screenshot_2015-01-22-14-27-19-1.png

Vallaha ben de çok hırslıyım ama sadece hırsla olmuyor bu işler tatlım. Yaşın kaç ki?
Sevgilim yüzünden verdim yok vermezsen bırakır giderim gibi şeyler sinirimden aç gezdim yemedim :) 21

çok kere yolladım takım arkadaşlarıma resim mesajla ama burdanda yollıyım adetten:)
hem umarım motive olur aynı yolda gidenlere :)

önceki halim 2006 kasım 60 kilo oldum neredeyse yüzüm gıdım çıktı belim falan baya kalınlaştı
tombiliktb6.jpg

şimdi ki halim 2007 ekim bir sene neredeyse
incelikmk8.jpg

düzenli beslenmeye martta spora nisanda başladım. haziranda kilo vermeye başladım bu resimde haziranda çekilen bir resim şimdiki halimden çok fark yok çünkü aynı kilomu koruyorum hatta bu resimde 54 falanım şimdi 53lerdeyim.

Back