Doğuma Hazırlık Kilo ve boya göre cinsiyyet tahmini...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

MvaMedina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
41
3
1
30
Merhaba arkadaşlar.Her halde bir çoğumuz bebeklerin cinsiyyetinin bazı doktorlar tarafından kemik yapısına görede belirlendiğini duymuşuzdur.Buda benim tahminim erkek bebek kemiği kız bebeklerle karşılaştırıldığında daha ağır olur.E o zaman buna göre erkek bebekler anne karnındayken daha uzun ve kilolu olur diye bilir miyiz? Mesela 16 haftalık hamileyken erkek bebek bekliyorduysanız bebeğiniz boy ve kilo olarak ilerde miydi, geride miydi, yoksa haftasına göre normal mi?

İki oğlumda hep haftasına göre geriydi. Ufak tefektiler. O yüzden çevremdekiler hep kız bebek tahminin de bulundular. Erken doğum olmamalarına rağmen büyük 2330 gr, küçük 2190 gr doğdu.

ben şunun farkettim diğer hamilelerde nasıldır bilmiyorum.ben çalıştığım için dikkat etsem de çay kahveyi biraz fazla kaçırırsam.çocuğun kilosu boyu son derece kötü olmayacak dercede olsa da büyümüyor daha minnak oluyor.çay kahve bağımlısı yada çalıştığı işi itibari ile çay kahve içen annelerin bebeleri bir kaç hafta önden gitmiyor ya haftası ile uyumlu sınırda yada bir hafta geride.büyük bir sağlıksız durum yok.

İki oğlumda hep haftasına göre geriydi. Ufak tefektiler. O yüzden çevremdekiler hep kız bebek tahminin de bulundular. Erken doğum olmamalarına rağmen büyük 2330 gr, küçük 2190 gr doğdu.
Anne karnı küçük oluncada erkek derler.Kafa karıştırıcı biraz.Karın küçükse bebekte küçüktür.E o zaman kemik yapısından nasıl erkek olduğu anlaşılıyor. Çok karışık." ALLAH " sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerini Önemli olan sağlıklı olmaları.Ha küçük olmuş, ha büyük

Aa çok ilginç.Ben fazlasıyla çay içen birisi olmama rağmen çaydan tiksindim.Ve hamileliğimden bu yana nadiren canım çay çekiyo.Çaydan tiksinende ilk benimdir her halde Ama çay ismi geldiğinde bile sanki çiğ yumurta yutmuşum gibime geliyo

Kemik yapısından öte kafa yapısına bakıyorlar ama o da aldatıcı biraz.

25-26.günde bir adet olduğum için gebeliklerimde bebek hep daha ultrasonda büyüktü . 28 günden daha kısa zamanda adet olanların bebekleri ultrasonda daha büyük görünüyor. Cinsiyetle alakası yoktur, Tecrübeyle sabittir .

Aaa enteresan ve mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…