Anne karnı küçük oluncada erkek derler.Kafa karıştırıcı biraz.Karın küçükse bebekte küçüktür.E o zaman kemik yapısından nasıl erkek olduğu anlaşılıyor. Çok karışık." ALLAH " sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerini Önemli olan sağlıklı olmaları.Ha küçük olmuş, ha büyükİki oğlumda hep haftasına göre geriydi. Ufak tefektiler. O yüzden çevremdekiler hep kız bebek tahminin de bulundular. Erken doğum olmamalarına rağmen büyük 2330 gr, küçük 2190 gr doğdu.
En baştan mı öyleydi? Bende geç döllenme olduğu için 2 hafta küçüktü bebeğim.Sonra ileri geçmeye başladı.Şimdi 3-5 gün ilerdeyiz.Hep 1 hafta ilerdeyiz ama cinsiyet kız
Aa çok ilginç.Ben fazlasıyla çay içen birisi olmama rağmen çaydan tiksindim.Ve hamileliğimden bu yana nadiren canım çay çekiyo.Çaydan tiksinende ilk benimdir her halde Ama çay ismi geldiğinde bile sanki çiğ yumurta yutmuşum gibime geliyoben şunun farkettim diğer hamilelerde nasıldır bilmiyorum.ben çalıştığım için dikkat etsem de çay kahveyi biraz fazla kaçırırsam.çocuğun kilosu boyu son derece kötü olmayacak dercede olsa da büyümüyor daha minnak oluyor.çay kahve bağımlısı yada çalıştığı işi itibari ile çay kahve içen annelerin bebeleri bir kaç hafta önden gitmiyor ya haftası ile uyumlu sınırda yada bir hafta geride.büyük bir sağlıksız durum yok.
Evet canım en baştan beri hep ilerdeydiEn baştan mı öyleydi? Bende geç döllenme olduğu için 2 hafta küçüktü bebeğim.Sonra ileri geçmeye başladı.Şimdi 3-5 gün ilerdeyiz.
Maş" ALLAH " " ALLAH " sağlıkla büyütmenizi nasip etsinEvet canım en baştan beri hep ilerdeydi
Aminnn canım benim hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza inşallah, darısı tüm isteyenlereMaş" ALLAH " " ALLAH " sağlıkla büyütmenizi nasip etsin
AminAminnn canım benim hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza inşallah, darısı tüm isteyenlere
Kemik yapısından öte kafa yapısına bakıyorlar ama o da aldatıcı biraz.Anne karnı küçük oluncada erkek derler.Kafa karıştırıcı biraz.Karın küçükse bebekte küçüktür.E o zaman kemik yapısından nasıl erkek olduğu anlaşılıyor. Çok karışık." ALLAH " sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerini Önemli olan sağlıklı olmaları.Ha küçük olmuş, ha büyük
Aaa enteresan ve mantıklı25-26.günde bir adet olduğum için gebeliklerimde bebek hep daha ultrasonda büyüktü . 28 günden daha kısa zamanda adet olanların bebekleri ultrasonda daha büyük görünüyor. Cinsiyetle alakası yoktur, Tecrübeyle sabittir .
bebeginiz insiyeti nedrEn baştan mı öyleydi? Bende geç döllenme olduğu için 2 hafta küçüktü bebeğim.Sonra ileri geçmeye başladı.Şimdi 3-5 gün ilerdeyiz.
Önce 12 haftalıkken çıkıntı var, erkeğe bebziyor denildi.Sonra 16. haftada kız. 3. Ne diyecekler diye bekliyoruz.bebeginiz insiyeti nedr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?