Anket Kilo sorununuz oldu mu hiç ?

kilo problemi yaşadınız mı hiç

• Ankete Katılan
    94
hiç kilo problemim olmadı.kilo aldığımı hatırlamam.

hic zayif olmadim zayiflasamda hep biraz daha vermem gerekiyo gibi gorunuyo :dilcikar:
ayrica 36 beden olan benden kucuk kuzenim var hatta 36danda az ve rejim yapiyo sinir ediyo beni :mymeka: laelaelaelaelae

kilo problemi olmayan bayan olmazmi,,,,
mesela annem,cok yemek yer hatta pilavla makarna ile bile ekmek yer,,,,,
ama kadin ,massallah super yaaa,kiskaniyom valla,ben kime cektim bilmem,su icsem yariyo,,,ama gectim o gunleri sukur,,,,,,,,,

hiç kilo problemim olmadı
normal kilodayım hep çok şükür :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile2 benimde kilodan yana sıkıntım war, hayatımda hiç 55 olmadım,52-53 te kalıyorum kaydirigubbakcemile3 qerisi oynamıyo, boyum 1,71 orantısızım ama neyapam hihoyyyt eşim böylede sefiyorbeni Şeniz mankenimbenim dior :teytey::teytey::teytey:

şimdiiiiii ;güya ben hayattta kilo almazdım,
1,78 boyla doğumdan 60 kilo çıktım,
hani kiloda almıyorum ya,
geçen yıl iş sebebiyle eşimle 5 ay arada sırada bir araya gelmek üzere ayrı kaldık.
ben eşşeği saldım çayıra,müthiş soslu makarnalarmı dersiniz,kuru incir arası cevizler,fındıklarmı dersiniz,ne ararsınız kalori adına yedim,hatta yatmadan önce bol ballı bol kaymaklı yoğurt yemeden yatmıyordum,
aldımmı 5 kilo.
onun üzerine ramazan geldi,benim gözüm dönmüş gibi,gündüz iftarı,gece sahuru bekler oldum,
öyle bir iştah ki anlatamam,sürekli ne yesem diye düşünüyordum,ve inanın ben kiloların farkında bile değildim,takii hastanede tartılmam istenene kadar,
yani ,hiç kilo almıyorum diyenler bile abartınca alıyor,
şimdi dört kilo verdim,geriye kaldı 5 kilo,ama vermek çok zor,en iyisi dengeyi hiç bozmamak.

haklısınız abartınca aynen öyle oluyor. sözde ben de kilo almazdım ama şimdi tam 12 kilo fazlam var. bunun 6 kilosu doğum sonrası kaldı.

oldu...şöyle anlatayım:evlenirken 51 kiloydum evlendikten 2 sene sonra 67 ye ulaştım...bu arada tiroit problemim ortaya çıktı meğer ondan kilo almışım ilaçlarımı kullandım 60 a düştüm.. hala 60 ım...
şöyle 3-4 kg vermek istiyorum ama gram oynamıyo...

benimde 5,6kiloya ihtiyacım vardı ama doktorum alma dedi.klomen tedavisinde almamak lazımmmiş

anket sonucunda yalnız kalıcam diye korktum ama yalnızdeğilmişim. hiç zayıf olmadım ki. tabiii bebekliğimi hatırlamadığım için o güzel günlerden hiç anım yok.

ayy olmazm yaaa mafoldumben son birkaç senedir var kilo sorunum. biraz yemeklerden bira da aldığım hormonlardan kafamçokkarıştı ama tüm bunların neticesinde aldığım kilolar biraz değil malesefyerimseniben

ciddi anlamda hiç kilo sorunum olmadı 2-3 kg ancak ama

ben sürekli kilomu kendime sorun etmeyi başarmışımdır :sinifsinif:

hep verilicek en az 2 kilom vardır beynimde niyeyse kafamçokkarıştı

hiç fit olamadım aklımca hihoyyyt, heralde ölene kdr da olamam bu kafayla

5 sene önce çok zayıftım, 46 kiloydum

kilo almak için balık yağı hapı gece yemek yiyip yatma gibi yöntemlere başladım, çok uzun süre etki etmedi.. sonra birden etki göstermeye başladı ve kısa sürede 11 kilo aldım.. hedefim 8 kiloydu, 3kilo fazladan geldi

hapı bırakınca o 3 kiloda 5 kilo olarak geri gitti zaten..

bunun haricinde hiç kilo sorunu yaşamadım

çok ciddi bir kilo sorunum yok amaaa.... bel bölgemde birazcık yağlanma oldu.. zaten 44 ve 46 arası gider gelir sürekli kilom...

benim doguma kadar hiç kilo problemim olmadı aslında doğumdan sopnrada oldu sayılmaz hamileyken tam 20 kilo aldım ama 3 ay içinde 16 kilosunu verdim hiç bişey yapmadan hemde kalan 4 kilonun 2 kilosunu da son 1 ayda birazcık dikkat etmeye başladım öyle verdim bebeğimi emzirdiğim için kaçıyorum yiyorum haliyle ama almıyorum çoook şükürrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…