Anket Kilo sorununuz oldu mu hiç ?

kilo problemi yaşadınız mı hiç

• Ankete Katılan
    94
çok zayıfsın derler genelde ama onların gözünde en az 60 70 kilo olmak şartkaydirigubbakcemile3
bi ara harbiden zayıftım ama hiç problem olarak görmedim
seviyorum kendimizemuszemus

hiç aşırı kilo sorunum olmadı Allah a şükür
zaten kilo takıntılıyım 2-3 kilo versem süper olucak

her zaman kilo sorunum oldu
7-8 saşından beri ya balık eti ya da şişman oldum hep mafoldumben
üstelik öyle 1-2 kilo da değil
şu anda vermemi bekleyen 15 kilom var mesela mafoldumben
ayy pardon bir zamanlar 15di ordan alışkanlık olmuş kaydirigubbakcemile3
M malesef şu anda tam 20 hilo fazlam var mafoldumben

Son düzenleme:
Allahima sükürler olsun olmadi hic. Zaten olsaydi napardim bilemiyorum.Cok yemek yemem ama yine de diet yapmak hic benim irademe göre birsey degil.

16 yaşımda sağlık sorunlarımdan dolayı 18 kilo kadar alıp 70 kilo olmuştum. Normal alınan kilolar olmadığı için de vermesi yıllar sürdü. Üzerinden 12 sene geçti ama o dönemlerden kalma kilo takıntım hala var. Yarım kilo alsam 1 saat fazladan spor yaparım. :77: 52 kiloyum.

benimde pek kilo problemim oldu sayılmaz kendimi bildim bileli zayıfımdır boyum 168 48 kiloydum bundan yaklaşık 6-7 yıl önce gerçi yine pek değişti sayılmaz şuanda 52 kiloyum. fakat bi dönem 6 yıl önce ünv.başlamadan önce stresten ssaçlarım dökülmeye başlamıştı ve onunla ilgili tedavi görürken
verilen vitamin kan hapları anti deprasan ilaçlarr baya kilo yapmıştı ve ben 48 kg 57 kg çıkmıştım.. spora başlamıştım pek dayanamdım onada sonra abur cubur yesemde kendiliğinden kilolar gitti . düzgün beslenmeliyiz arkadaşlar özellikle kahvaltı öğünü atlamayın metabolizmayı devamlı çalışır halde bırakın az ve sık yemek yemek :34:
:56::56::56:

32 yaşındayım üç çocuk annesiyim etrafımdaki herkes fiziğimin güzel olduğunu söylüyor
önceden zayıfsın kilo al diyenler oluyordu 47 -48 dim şimdi beğeniyorlar:9:
bende memnunum şükür hiç kilo problemim olmadı umarım bundan sonra da olmaz:31:

2 yil önce bilincli sekilde beslenme ve spor egzersiz yöntemiyle 7-8 kilo vererek
ideal kiloma ulastim.. Arastirmak ve azimetmek gerekiyor..

Son düzenleme:
kesinlikle kiloyla sorunu olan biri varsa o da benim 1.62 boyundayım 38 kiloyu gördüm müdahale edilmeseydi 31 leri bile görürdüm :17:

sukur benimde hic kilo sorunum olmadi, kendimi bildim bileli hep zayifim tabi bi ara herkes tarafindan baski aldigim zaman olmustu biraz yeeeee diye:1: umarim kilomu hep korurum gebe kalsamda:34:

Back