Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlar birkaç gündür rahatsızım akşamları kendimi yatağa zor atıyorumm ben dün yine kanama ile sonlandırdım akşamı
bugün doktora gittim bu ayki 2. regl oluyorumm :KK14:
kan kalmadı
doktor rahim incelmiş diyor şimdi garip hormon hapı verdi
yani :KK14: sen bebek olsa bile tutunamaz diyorr :KK14:
ayy elim ayağım titrediii
dahiliyede de boğaz enfeksiyonumdan dolayı bazı değeerler yüksek çıktı o sorun değil de
tsh 069 sona yakınn baya sitresliydim sinirliydimmm saçlarım dökülüyoruduçok yorgundum tükenmiş gibii
kilo verme direncinden bahsediyor okudum sizinle de paylaşayım hemenn
""tiroit bezi yetmezliği olmadığı halde kilo vermeye çalışan kişilerde belirli bir kilo verdikten sonra kilo kaybının azaldığı veya durduğu bir dönem oluşur. Bu durum vücudun kendini koruma mekanizmasıdır. Vücudumuz daha fazla kilo verilmesine direnç göstermeye başlar. Bu direnç tiroit hormonlarının azalmasıyla olabildiği gibi bazı başka hormonların salınmasının artması ile de oluşur. Kalori alımı yani yenilen gıda alımı azaldıkça vücudumuzda bulunan T4 hormonunun T3 hormonuna dönüşümü azalır ve sonuçta hücrelere giren ve etkili olan T3 azaldıkça metabolizmamız yavaşlar ve kilo veremeyiz. "
bende sona yakınn
tabii son dönem pekmezli portakal suyu içiyorum kanım düştü diye bir ayda 2 regl çook
kilo belki + bile çıkabilir sabaha
dün yedim ciğeri de kan yapsın die bol yeşiliklee ... :KK1:
bugün az yerim artık başım felaket ağrıyor faranjitciğim sa olsunn
öptüm sizlerii
Canimmm uzulmeee..allah sifasini versinnnn...kiloya takilma oncee saglikk iyi ol once ilaclara dikkat et icc once
KAlinlasirr sonrasinda bakarizz allah kerimmm... sakin uzulmee..daha yazacak cok seyim var ama telden giriyorummm..opuyorum seni kocamann...

SİPSİRİNE;
Canım geçmiş olsun dikkat et

waw;
evine dön!!
kısa ayrılıklar iyidir aslında ama saygıyı yitirmeyin..

bugün mide bulantısından pek iş yapamadım menümü yazayım
sabah
yumurta
2 d.ekmek
peynir

ara
1 dilim tatlı
öğle
kabak
yoğurt
1 d.ekmek

ara
meyve
akşam
azıcık c.flakes süt ve elmayla

bol booll suu..

EgedeniziiNaber:) nasılsın

Valla cok yorgun ve yogun uzucu bır gundu benım ıcın annemı apar topar hastaneye kaldırdık yenı geldık öldüm korkudan
Glıfor ıse yaradı:) kılo vermısım bıraz herkez farkettı tum komsularım annem babam
mutlu oldummm

Kilo vermene sevindim canım, çok iyi :124: Annene de çok geçmiş olsun, inşallah bir şey yoktur.

iyiyizzz bebemmm yaaa ama cook boşluyorsunn biziii bölemi anlaşmıştıkk...sınawdan sonra hersey baska olacaktı yaa...gelde topla bizii..

Önümüzdeki hafta hep buradayım canım, misafir falan geliyor bu ara, gelip baktığımda da kimseyi göremiyorum genelde. Dün de kısa süre bakıp çıktımdı oouf benim arkamdan gelmiş :) Önümüzdeki haftadan itibaren gelip burayı da kendimi de toparlayacağım :KK34:

hb. cnm gıttım ben endokrıne troıd fıulan baktı bısey cıkmadı dıyetısyene yolladı massallah kendısı bana afedersin öküzdoyuran dıyetı hazırladı :) ben normalde bıle bukadar yemnıyorum fılan dedım sonra ıse basladım oylece kaldı tekrar gıtmedım cnm

Aynı öküzdoyuran diyetini bana da verdiler :KK1: Ki aynı lafı ben de kullandım, dedim naapıyosunuz ben normalde bu kadar yemiyorum kii, fazla gelir, çatlarım :KK9: Kadın güldü bildiğin, bunların kalorisi düşük kolay adapte olursun hem bu besinlerin lif oranları daha fazla, onun için daha uzun süre tok tutar dedi :KK1: Bir de az yediğin için vücudun depolama mantığına girmiş, başta o kırılacak bununla dedi. Ki benim o deli tatlı ataklarım da olmuyor diyete başladığımdan beri. Sadece ara öğün mantığını tam oturtamadım daha, tam birebir olmadı diyet. Onu da yavaş yavaş oturtacağım. Gerçi o da gün içinde sıcaktan mayışıp sızmamdan oluyor :KK1: Sen de en kısa zamanda o öküz doyuran diyetini buluyorsun ve başlıyorsun :KK70:
Dipnot: Bir haftadır uyguluyorum ve henüz çatlamadım :KK60:

Son düzenleme:
Kilo vermene sevindim canım, çok iyi :124: Annene de çok geçmiş olsun, inşallah bir şey yoktur.

Önümüzdeki hafta hep buradayım canım, misafir falan geliyor bu ara, gelip baktığımda da kimseyi göremiyorum genelde. Dün de kısa süre bakıp çıktımdı oouf benim arkamdan gelmiş :) Önümüzdeki haftadan itibaren gelip burayı da kendimi de toparlayacağım :KK34:

Dipnot: Bir haftadır uyguluyorum ve henüz çatlamadım :KK60:

Canimmm valla eksikliginnn cokkk belli gelde toplanalim hepimizzz...sizin su diyetleri ekleyiverin bi bos vaktinizdede bakak...bende eve gecimm baslicamm ins...

Canimmm valla eksikliginnn cokkk belli gelde toplanalim hepimizzz...sizin su diyetleri ekleyiverin bi bos vaktinizdede bakak...bende eve gecimm baslicamm ins...

Gunaydin kizlarrr ben hala annemdeyimmm...bu sabah kilo bildirimi yapamicam tartilamadim aksama dogruda eklerimm liateyi ins...herkez cok guzel kilolar vermistir ins...

Canimmm uzulmeee..allah sifasini versinnnn...kiloya takilma oncee saglikk iyi ol once ilaclara dikkat et icc once
KAlinlasirr sonrasinda bakarizz allah kerimmm... sakin uzulmee..daha yazacak cok seyim var ama telden giriyorummm..opuyorum seni kocamann...

:KK43: sorma canım yaa baya üzüldümm tam bu ay öyle izlenilecekti yumurta uygun günlerdi güyaaa
:KK14:
ilacımı içeceğim dinleneceğim inşallahh normal haline döner Allah kimsenin başına vermesinn
pekmez+portakal suyu içiyorum sabahları ne yapayım kilo felan bakamıyorum baya kötü oldum hem bedenen hem psikolojik olarak
:KK43:
kilom aynı şimdilik
ben de öptüm kocaman özledik seni...

SİPSİRİNE;
Canım geçmiş olsun dikkat et

waw;
evine dön!!
kısa ayrılıklar iyidir aslında ama saygıyı yitirmeyin..

bugün mide bulantısından pek iş yapamadım menümü yazayım
sabah
yumurta
2 d.ekmek
peynir

ara
1 dilim tatlı
öğle
kabak
yoğurt
1 d.ekmek

ara
meyve
akşam
azıcık c.flakes süt ve elmayla

bol booll suu..
çok teşekkür ederim canım dikakt ediyorum inşallah atlatacağım bunudaa

Slm arkadaslar bugun ızınlıyım ondan gec yazıyorum.
Nasılsınız. Bugun kahvaltıda muslı yedım. Sımdıde 1bardak meyve suyu ıctım kılomda 108.7 :KK43:

$images (1).jpg

hayırlı sabahlaaarr kızlarrr...
hemen bildirim yapıyorum

başlangıç: 93
geçen hafta: 79.2
bu hafta: 78.0
giden: 1.2
hedef: 67
spor yok

gunaydin kizlarrrrr... sipsirine canim gecmis olsun Rabbim sifani en kisa surede versin insaallah.. merak etme kuzum o bebisler ALLAH im izin verdiginde pitir pitir geleceklerrtrr...

waw bize donnnn ozledik seniiiii... canim yanlis anlama ben takiliyorum sana. ben anladim esin hem triplenmis hem annenleri gormeye gondermis. nevardi gule oynaya guzel sozlerle gondereydi... ama simdi sesi cikmasada gor bak mutlaka ozlemistir seni. emin ol sende onu gorunce ozledigini anliycaksin kuzum... neyse cok karistiysam ozur dilerim canimmmmm...

gelelim kilobildirimimeeeee:KK53:

ben bu hafta hastalaninca 95,5u bile gordum ama hemen eski kiloma donmeye karar verdimki vucudum toparlansin diye... ve evet cogunu alabildim sukur... sukur dedigime gulmeyin emi cunku birden kilo verince kac zaman kendime gelemem ben...
gecen cuma 97,8
bu cuma 97,1...

hahah :) cnm yogurtta yemen ben :)

anammmmm yogurt yenmezmi kizzz. yogurt candirrrrr... bana yogurtlu bi sofra yapsalar normal yogurt suzme yogurt tava yogurdu ayran yogurtlu corba yogurtlu manti vs ne bulurlarsa. hepsini ayni sofrada yerim ben:KK53: hatta normal yogurdu iki kaseye koy birini cirp. ben ikisindende farkli tad alirim hehe:KK53:

bu saatten sonra milli dusmaniz. oglum olursa kizini almam... kizim olursa ogluna vermem hihhhhh:KK53: buyuk konusmayalimda:KK52:

qusel sen ne yiyorsun yav :KK60:

Ben de yoğurt çok yerim, süt içerim, oturur peynir kemiririm :KK60: Benim de zayıf noktam peynir :KK60: Gerçi sonra gidip suya abanıyorum Yanık Ömer gibi :KK60: Osteoporoz (kemik erimesi) riskini azaltır, hele hele bizim çok tüketmemiz lazım bunları, malum devamlı hormon alıyoruz...

Son düzenleme:
anammmmm yogurt yenmezmi kizzz. yogurt candirrrrr... bana yogurtlu bi sofra yapsalar normal yogurt suzme yogurt tava yogurdu ayran yogurtlu corba yogurtlu manti vs ne bulurlarsa. hepsini ayni sofrada yerim ben:KK53: hatta normal yogurdu iki kaseye koy birini cirp. ben ikisindende farkli tad alirim hehe:KK53:

bu saatten sonra milli dusmaniz. oglum olursa kizini almam... kizim olursa ogluna vermem hihhhhh:KK53: buyuk konusmayalimda:KK52:

hahaha olsun cocugumda kımı ıserse verırım kımı ısterse alırım :)) olsun artık dımı ama :))

Kızlarr endometrıum ıncelıgıne ıyı gelen bısı buldum endersaracoglu kürlerinden biri
Nar suyu %100 olanından(tadı mıdemı bulandırıyor)
hergun enaz1 bardak en fazla 2 bardak
rahım duvarını guzelce kalınlastırıomuss
ben basladım ama cok zor bulduk %100 narı:KK43:

Kızlarr endometrıum ıncelıgıne ıyı gelen bısı buldum endersaracoglu kürlerinden biri
Nar suyu %100 olanından(tadı mıdemı bulandırıyor)
hergun enaz1 bardak en fazla 2 bardak
rahım duvarını guzelce kalınlastırıomuss
ben basladım ama cok zor bulduk %100 narı:KK43:

yaa afiyet şifa olsunn bana da lazımm %100 nar markası ne ben de bakayım

yaa afiyet şifa olsunn bana da lazımm %100 nar markası ne ben de bakayım

DİMES cnm %100 Nar Seker ılavesız yazması laızm
ondan ama tadı cok berbat kuzucum ben bır bardagı zor ıcıyorum gunde
2 ıcsem daha ıyı olcak ama
ıns sıfa olur cnm sıfa nıyetıne dıye basladım

hahaha olsun cocugumda kımı ıserse verırım kımı ısterse alırım :)) olsun artık dımı ama :))

olsun canim tabiki... Rabbim her isteyene nasip etsin icinde bizede insaallah aminnnnn... valla seni anne olunca gorucez kuzum bakalim evlenmek isteyince nasil kiyacan :KK66:) saka maka Rabbim herkese helal sut emmis esler nasip etsin insaallah... anam bizde bebisleri yaptik bide evlendirecez ha:KK66:) ALLAH im o gunlerinide torunlarimizida gosterir insaallah hepimize...

:KK43: sorma canım yaa baya üzüldümm tam bu ay öyle izlenilecekti yumurta uygun günlerdi güyaaa
:KK14:
ilacımı içeceğim dinleneceğim inşallahh normal haline döner Allah kimsenin başına vermesinn
pekmez+portakal suyu içiyorum sabahları ne yapayım kilo felan bakamıyorum baya kötü oldum hem bedenen hem psikolojik olarak
:KK43:
kilom aynı şimdilik
ben de öptüm kocaman özledik seni...

canımm bude düzelecekkk...bak ouf nar suyu demişşş sende araştırr ne iyi geliyorsa yapınn..kalınlaşınca gelir belki bebişlerinizzz...bu sitedede araştır vardırr bu sitedede aynı durumda olanlarr...raabbim şifasını versinn...

kiloya takılmaa...vericez inşallah sadece bunu bil ve buna inan...

Slm arkadaslar bugun ızınlıyım ondan gec yazıyorum.
Nasılsınız. Bugun kahvaltıda muslı yedım. Sımdıde 1bardak meyve suyu ıctım kılomda 108.7 :KK43:

hadi bakalımm başarılarrr canımm..haftaya bomba gibi bekliyoruzz senii...

Eki Görüntüle 740236

hayırlı sabahlaaarr kızlarrr...
hemen bildirim yapıyorum

başlangıç: 93
geçen hafta: 79.2
bu hafta: 78.0
giden: 1.2
hedef: 67
spor yok

canımmm harikasınn...nazarlardan korusunn allahh...tatile ne zaman gidiyorsunn???

gunaydin kizlarrrrr... sipsirine canim gecmis olsun Rabbim sifani en kisa surede versin insaallah.. merak etme kuzum o bebisler ALLAH im izin verdiginde pitir pitir geleceklerrtrr...

waw bize donnnn ozledik seniiiii... canim yanlis anlama ben takiliyorum sana. ben anladim esin hem triplenmis hem annenleri gormeye gondermis. nevardi gule oynaya guzel sozlerle gondereydi... ama simdi sesi cikmasada gor bak mutlaka ozlemistir seni. emin ol sende onu gorunce ozledigini anliycaksin kuzum... neyse cok karistiysam ozur dilerim canimmmmm...

gelelim kilobildirimimeeeee:KK53:

ben bu hafta hastalaninca 95,5u bile gordum ama hemen eski kiloma donmeye karar verdimki vucudum toparlansin diye... ve evet cogunu alabildim sukur... sukur dedigime gulmeyin emi cunku birden kilo verince kac zaman kendime gelemem ben...
gecen cuma 97,8
bu cuma 97,1...

canımm benimmm bravooo sağlığına kavuşş tam gazz devamm edeceğizzzzzzzzzzz.....muhteşemm dönüüyorummm....

ramazana azz kaldıı..esass ramazana bi plann progarammm yapalımm kızlarrrrr....netcezz napcazz...

X