Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

canm tansiyon düşüklüğü yapıyor nar suyu :) ac içme bence tok icersen tansiyon dusuklugu yapar. Of cnm dra dedim daha 9.gündeym diye dinlemedi.beni ilaç ta vermedi :KK43:ona şaşırdım ya zate n neden ilac vermedi bana ya :KK43: bnde nar suyunu buldum iste kendim sifa niyetine. 2 hata sonra gel dedi. Igneli tedaviye gecilecekms gittgm devlet hastanesi 2.sınıf bir hstnymis dr ole dedi iğne yazmaya yetkileri ve rapor çıkartma yokmus bana yazı yazacakmış ben buyuk atastrma hst gitckmsm orda tedavi olckmsm yada igneyi alip dr a gelckmsm o yonlendrcekmis kafam alllak bulllak oldu

ah canım ya Allah şu güzel geceler hürmetine hepimize şifalar versinn
o zaman benim 13. gün olunca mı ilaç verdi kii
nar suyunu içeceğim
sende kaç defa ilaçla denedin iğneli tedaviye geçti yada ne iğnesi o yumurtanın çatlatma iğnesini okumuştum o mu ki
yoksa yumurta için başka bir iğne mi
klomen verdiler mi sana daha önce
ya ne zormuş bu işlerrr offfffffffffff
bende dev. hast gidiyorum.
aslında en baştan araştırma hast. gidip bir hoca ile çalışmak gerek sanırım
bak benim bi arkadaşa menepoz denilmiştii ona rağmen 5 6 ay bir tedaviler oldu bebiş geldiii
yani Allahın veresi varsa her şey bahane...
ona göre hem tedavimize de dikkat etmemiz gerekli :{

Son düzenleme:
13. gün o kadar benim çok ince dedii tüp bebek olsa yerleştirsek bile tutmaz dediii :KK14:
cyclo progynova verdi 4. gün başla dedi henüz başlamadım sana ne verdi ilaç
ya bu hormon testi felan yapmadı baanaa ilaç menpozdan felan bahsediyorr
başka doktor bakmam gerek sanırım :KK14: nedir bu yaaa

nar suyunu sabah aç içiyorum canım tatınki tadı güzel de sonrasında azcık uzanmak gerekiyor uykum geliyor :)
sanırım tansiyonu düşürüyor iyice ammaan ne yapayım şifa niyetine artık

canımmmm rabbimm şifasını versinn inşallahhhh...bugünün yüzüsuyu hürmetineeee...derdimizi verdi dermanınıda versin..ben ne haldeyim onuda bilmiyorumm 1 seneyiigeçtihiç dr gitmedimm..belki benimde aynıdırr..a

amannn şu yüreğimi biri görsedeanlasa halimii...yoruldum artıkk hereydenn...

canm tansiyon düşüklüğü yapıyor nar suyu :) ac içme bence tok icersen tansiyon dusuklugu yapar. Of cnm dra dedim daha 9.gündeym diye dinlemedi.beni ilaç ta vermedi :KK43:ona şaşırdım ya zate n neden ilac vermedi bana ya :KK43: bnde nar suyunu buldum iste kendim sifa niyetine. 2 hata sonra gel dedi. Igneli tedaviye gecilecekms gittgm devlet hastanesi 2.sınıf bir hstnymis dr ole dedi iğne yazmaya yetkileri ve rapor çıkartma yokmus bana yazı yazacakmış ben buyuk atastrma hst gitckmsm orda tedavi olckmsm yada igneyi alip dr a gelckmsm o yonlendrcekmis kafam alllak bulllak oldu

canımm rabbimm şifasını versinn sanaaa..seninleberaber cümlemizeee..

canım benim yaa onlara kazandırma durumuuu erkekler annelerine düşkün hep
ne kadar yakınlaştırırsan o kadar yakınlaşırsınnn akıl vermek gibi olmasın amaa wawcım :{

o nasılolacak kız ben anlamadım hiç bişi...kimi kime yakınlaştırayımm...

ah canım ya Allah şu güzel geceler hürmetine hepimize şifalar versinn
o zaman benim 13. gün olunca mı ilaç verdi kii
nar suyunu içeceğim
sende kaç defa ilaçla denedin iğneli tedaviye geçti yada ne iğnesi o yumurtanın çatlatma iğnesini okumuştum o mu ki
yoksa yumurta için başka bir iğne mi
klomen verdiler mi sana daha önce
ya ne zormuş bu işlerrr offfffffffffff
bende dev. hast gidiyorum.
aslında en baştan araştırma hast. gidip bir hoca ile çalışmak gerek sanırım
bak benim bi arkadaşa menepoz denilmiştii ona rağmen 5 6 ay bir tedaviler oldu bebiş geldiii
yani Allahın veresi varsa her şey bahane...
ona göre hem tedavimize de dikkat etmemiz gerekli :{

Bilmiyorumkı senınkı kac mmdı? ben sımdı ıctım gunde bır bardagı zor ıcıyorum tansıyonumu dusurmuyor ama ya yada ben fark etmıyorum tok ıctıgım ıcın
ben 6. ayımda gıttım dra benı tedavıye aldı hemen 3 ay denedık klomen bu son ay da serephone ıctım ıste hıc yumurtam gelısmedı bu tedavılerde :S bı gecen ay 24mm olmus oda kist olmustur muhtemelen dedı catlatma ıgnesı yaptrmıstm baska dra denk geldım
ıgnede yumurta buyutucu ıgne sanıyorum kı yanındada catlatma ıgnesı verıyorlar
cok zor cnm ya cok zor bunaldım resmen :S herkez hamıle bende hamıle olmak ıstıyorum esım cok ıstıyor. bende bu ay regl olursa ıns su mubarek gunde tek duam olmamak 9 ay:KK43: ozel hastaneye gıtmeyı dusunuyorum tekbı dr ıyı bı dr bulmam lazm
sende bence devlet hast hıc gıtme köklu bır hastane bul hangı sehırdesın

kızlarrr hepinizin kandili mübarekk olsunn...bu gece beraat gecesi...bu gece gök yüzüne melekler iner ve seneye beraat gecesine kadar yaşayacağımız şeyleri defterimize yazarlarmışş..kadir gecesine kadarr...allah inşallah bizlere güsel şeyler yazarr o yüzden çok güzel dualar edelim bu gecee...

belkide bu sene bebeklerimizin bize gelmeside yazılırr...yada yazılmazz..rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere..bebiş yoksada sabır versin bizlere..

evlerimize huzur versinn..eşimle çok huzursuzuz bu ara hep kavga hep kavgaa..bizim kavgalarımızdaabagıra bagıra olur..söylenmemesi gereken söz yoktturr..herşeyi o bana ben ona söylerizz...rabbim sonumuzu hayretsinn...

kızlarrr hepinizin kandili mübarekk olsunn...bu gece beraat gecesi...bu gece gök yüzüne melekler iner ve seneye beraat gecesine kadar yaşayacağımız şeyleri defterimize yazarlarmışş..kadir gecesine kadarr...allah inşallah bizlere güsel şeyler yazarr o yüzden çok güzel dualar edelim bu gecee...

belkide bu sene bebeklerimizin bize gelmeside yazılırr...yada yazılmazz..rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere..bebiş yoksada sabır versin bizlere..

evlerimize huzur versinn..eşimle çok huzursuzuz bu ara hep kavga hep kavgaa..bizim kavgalarımızdaabagıra bagıra olur..söylenmemesi gereken söz yoktturr..herşeyi o bana ben ona söylerizz...rabbim sonumuzu hayretsinn...

Rabbim hayırlısıyle Herşeyi Gönlümüzdekine Göre versin ALLAHIm istek kapıları açıktırda gorur bızı ınssss. cnm benım sende en kısa zmanda bence bı dra gıt kılo ıle tabı onemlı ama cok pco olup kılolu hamıleler var en azından rutın kontrollerı yaptırırsın
Evlerımıze ıns berebeket saglık huzur gelır ınsallah yarabbım

of kuzu eslerle kavga etmek cok kotu bısı :KK43: bız evlendıgımız ık aylarda cok fena kavgalar ederdık cok bunalırdım
:KK43: sımdı aklıma geldı allahtan sımdı gectı

Rabbim hayırlısıyle Herşeyi Gönlümüzdekine Göre versin ALLAHIm istek kapıları açıktırda gorur bızı ınssss. cnm benım sende en kısa zmanda bence bı dra gıt kılo ıle tabı onemlı ama cok pco olup kılolu hamıleler var en azından rutın kontrollerı yaptırırsın
Evlerımıze ıns berebeket saglık huzur gelır ınsallah yarabbım

of kuzu eslerle kavga etmek cok kotu bısı :KK43: bız evlendıgımız ık aylarda cok fena kavgalar ederdık cok bunalırdım
:KK43: sımdı aklıma geldı allahtan sımdı gectı

bizimde geçmişti ama bu ara yine çostuu..dediğim gibi bi sınırda olmayınca kavgalarda bi süre sonra laflar agırlaşıyor ve ice can yakar halegeliyorr...bakalımm herşeyinn hayırlısı...

dualarınaa kocamannnn gönüldenn AMİNNNNNN diyorumm..

kimseciklerr yok ortadaa...

ben bu gün oruçluydumm eşimde oruçluydu açken baya bi tartıştık ama yinede kızsada beni karşıya götürdü geldi..sonrada mükellef bi sofra hazırladıı ve eridi gitti kötü şeylerr..rabbime şükürler olsunn...sonra burda çok büyük bi cami açılmıştı..MİMAR SİNAN CAMİİ..oraya gittik kalabalıktı dışarda dinledik mevlüdü...termussla çaydda yapmıştıkk.. güzel geçti anlayacagınızz....

bu arada bugün iftardan önce tartıldım ve tam 79 dum..tabii asırı su kaybi vardı amaa..acıkta olsa 79 u ggörmek güzeldii..:KK36::KK36::KK36::KK36:

kızlarrrrrrrrrrr..bu ne sessizlikk yaaaaaaaaaa....kilo bildirimi bile yapan yokkk....

Amorrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinn kuzummm...iyisindir inşallahh...

Egedinizzz.......canımmm bugünn cumaaaaaa.....yazmışsın kilo bildiimi yapmamışsınnn...hayırdırr....listeye 2 haftadır pek uzaksınn gülümmm....

Bebekkuuu...seni hiç saymıyorum bile hadi bakalım hayırlısıı....

Sedacannnn...sen unutmazdın sende yoksun canımmm...

ayyy kuzum ya yazamadım valla o gün çok yoğundum giremedim hiç hafta sonuda şehir dışındaydık. şimdiden bildireyim kuzucum 82,60 çıkmıştım canımcım.

evett kızlarrrrrr sonundaa 7 li rakamlarıı gördümmmmmmmm......dünn yolda baya su kaybetmiştimm bide yemekde yememiştim pek akşam 79.6 yı gördümm ama dedim su içince yine 80 olurumm...sonra yemek yedim su içtim felann.. Sabah tartıldımmm veee yine 79.6 :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: Bu hafta bi atak yaparsamm allahhhhhhhhhhhhhhhhhh:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24: Yaw bak orda 3 gün çok rahattım..yesemde mutluydum ve aktiftim devamlı hiç diyeti düşünmedimm ama 2 haftadır kırılmayan kilo kırıldıı...

Bana harbidenn mutluluk yarıyorrr...mutluyken yemekde istemiyor canımm...

şimdi evdeyimmm..eşimin dayısının oğlu nişanlanıyorduu oraya gideriz diye geldim dün amaeşim götürmüyorrr..ortamı bilmiyorum gelme dedi bende okey dedim..teklif var ısrar yok :KK24::KK24:

Ama kesinlikle iyi geldi bu 3 gün bana...eşimede..anamm beni aramadı 2 gün...izinim pazar gününe kadardı yaa..dün sabah mesaj attı akşama geleceksen haber ver metrodan sonra gelip alıyım diye :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: Bende iyi gel al dedimm:KK1::KK1::KK1:

Gitmiş traşş olmuşşş...annesine yemekde yaptırmış geldim acık dinlendim yemeğe indik yedik..sonra birliikte bi çay bi muhabbett..anammm benimm böle gitmemm lazım aradaaaa...

ben sana demiştim.

hayırlı sabahlaaarr kızlaaaarr...:21:
BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN İNŞ.BU MÜBAREK GECELER HAYIRLARIMIZA VESİLE OLUR..
:KK16:

Dün eşimle niyetliydik..ama sabahtan akşama kadar eşim başını yataktan kaldıramadı baş ağrısı ve mide bulantısı..orucunu da bozmadı..iftarda fenalaştı ateşi çıktı hemen acile götürdüm..iğne vurulunca gözünü açtı antibiyotik kullanıyor..benim gibi oldu boğazlar gitmiş..şimdi iyi hamdolsun..
alanya da bize uygun hem islami açıdan hem de fiyat olarak bir otelde 4 gece 5 gün rezervasyon yaptırdık..oradanda mersin taşucu na geçeceğiz babamların yazlığı var orada.2-3 gün de orada kalırız..perşembe sabah çıkacağız inş.
bu sabah tartıldım 77.6 kg..
:KK76:
valla tatilde yiyeceğim..hele deniz insanı çok acıktırıyor..
:KK54:
ramazanda glifor kullanmayayım diyorum..bakalım..
:44:
bu arada küçük cadımla uğraşıyorum küçük tuvaletini söylüyor ama büyükte tedirginiz..normal...kırk defa gidip geliyoruz yapmıyor en sonunda tutamayınca üstüne yapıyor ama yaparken söylüyor tuvalete yetişiyoruz..alışacak bakalım..ablası da çok büyük örnek teşkil ediyor..
çarşıya çıkacağım eksikler var..yol hazırlığı...gelince de ev temizliği..sonra ramazan zaten..
dünya telaşı...
:KK52:
Rabbim bu dünya telaşında bizi bize unutturmasın inş.

hayırlı sabahlaaarr kızlaaaarr...:21:
BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN İNŞ.BU MÜBAREK GECELER HAYIRLARIMIZA VESİLE OLUR..
:KK16:

Dün eşimle niyetliydik..ama sabahtan akşama kadar eşim başını yataktan kaldıramadı baş ağrısı ve mide bulantısı..orucunu da bozmadı..iftarda fenalaştı ateşi çıktı hemen acile götürdüm..iğne vurulunca gözünü açtı antibiyotik kullanıyor..benim gibi oldu boğazlar gitmiş..şimdi iyi hamdolsun..
alanya da bize uygun hem islami açıdan hem de fiyat olarak bir otelde 4 gece 5 gün rezervasyon yaptırdık..oradanda mersin taşucu na geçeceğiz babamların yazlığı var orada.2-3 gün de orada kalırız..perşembe sabah çıkacağız inş.
bu sabah tartıldım 77.6 kg..
:KK76:
valla tatilde yiyeceğim..hele deniz insanı çok acıktırıyor..
:KK54:
ramazanda glifor kullanmayayım diyorum..bakalım..
:44:
bu arada küçük cadımla uğraşıyorum küçük tuvaletini söylüyor ama büyükte tedirginiz..normal...kırk defa gidip geliyoruz yapmıyor en sonunda tutamayınca üstüne yapıyor ama yaparken söylüyor tuvalete yetişiyoruz..alışacak bakalım..ablası da çok büyük örnek teşkil ediyor..
çarşıya çıkacağım eksikler var..yol hazırlığı...gelince de ev temizliği..sonra ramazan zaten..
dünya telaşı...
:KK52:
Rabbim bu dünya telaşında bizi bize unutturmasın inş.

ilk önce AMİNNNN diyorum.....eşine çokk çokk geçmiş olsunn..mikrop dolaşıyor senden geçti ona gitti demekkii..çok geçmiş olsunn..

77 yi görmüşsünnn tebrikk ediyorumm:nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9: aman ha tatilde dikkat et..gerçi koşuşturmayla kalmaz bişi ama o açık büfelere dayananada bravo derimmm...

alanyada neeye gidiyorsunuzzz???? bana biraz uzak geliyor ama bende alanya ya gidiyorum..ya .BERA ya gidiyorum..yada ŞAHİN e...dediiğin gibi bize uygun olması önemlli oluyor tercihtee..bende değişik biyerlerin arayışındayım...bildiğin yerler varsa tavsiyelere açığımm...:KK34:

wc alıştırmaya çalışıyormuşsun pıtırcıklara allah kolaylık versinnn....sende şimdi tatil hazırlıklarıda başlamı...sen perşembe bildirim yapamazsınn bu kiloyu bildirim olarak ekliyorum..2 haftada izinlii yazarım listeyee...ama sonraa bomba gibi dön gerii..dinlenmiş bi şekildee..böle kös kös oturan bizlerin ihtiyacı olur dinamik insanlaraaa....

slmmm kızlarrr....yine kimseciklerr yok ortadaaa...bu sessizlik hiç hoşuma gitmiyorrrr:KK25::KK25::KK25::KK25:

cuma günü liste pek kıpırdamıcakk gibii....havalar ısındı herkez kendini dışarlara attı heraldee..amann çokk yemeyindee dışarda olsanızda olurrr...ben saba5 gibi uyandım açlık kriziylee kandil simidi bulldum yedimm..o yüzden kahvaltı yapmadımm uyanıncaa...şimdide makarna vardı dolapta onu ısıtıp yogurtla yemeyi planlıyorumm....

sizlerr nerelerdesinizzzz.??

AMORRRRR....seni gerçekten merak ediyorumm inşallah hasta felan değilsindirr....

EGEDENİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...zz nin uzunluğundan anlamışsındır ne demek istediğimii...sen nerelerdesinnn....ne oldu diyett nasıl gidiyorr...

BEBEKKUUU.
..yok zaten ortalarda gelmicek heralde artıkk...

ŞİRİNEEE..moralin bozuktu baya son zamanlarda ama inan biz kilo verdikce bütün sorunlarımız yoluna giriyorr...acık daha gayrett kiloları verince herşey güzel olacakk ama motivasyonunu çok düşük görüyorumm...

AYKURTTT.
...sen nerelerdesinn canımm bugünde yoksunn...inşallah iyisindirr...

Son düzenleme:
olsun canim tabiki... Rabbim her isteyene nasip etsin icinde bizede insaallah aminnnnn... valla seni anne olunca gorucez kuzum bakalim evlenmek isteyince nasil kiyacan :KK66:) saka maka Rabbim herkese helal sut emmis esler nasip etsin insaallah... anam bizde bebisleri yaptik bide evlendirecez ha:KK66:) ALLAH im o gunlerinide torunlarimizida gosterir insaallah hepimize...

ınsallah cnmm o gunlerıde goruruz rabbım nasıp ederse

nasılsınıZ arkadaslar. hafta sonu yedıklerıme sadece dıkkat ettım dıyelım dıyet havası yoktu pek. kaynanam ne bulduysa yedırdı.:26:
ama dıkkat ettım allaha sukur.
bugun yedıklerımı de yazayım sıze.
sabah nesfıt acık az sekerlı cay ( şekeri tam anlamıyla henuz bırakamadım ) salatalık
öglen tarhana corbası salata 2 tane mercımek köftesi :26::KK30::KK76:
aksam da bol dereotlu bı kabak yapmak ıstıyorum bakalım..

nasılsınıZ arkadaslar. hafta sonu yedıklerıme sadece dıkkat ettım dıyelım dıyet havası yoktu pek. kaynanam ne bulduysa yedırdı.:26:
ama dıkkat ettım allaha sukur.
bugun yedıklerımı de yazayım sıze.
sabah nesfıt acık az sekerlı cay ( şekeri tam anlamıyla henuz bırakamadım ) salatalık
öglen tarhana corbası salata 2 tane mercımek köftesi :26::KK30::KK76:
aksam da bol dereotlu bı kabak yapmak ıstıyorum bakalım..

bu hafta sonu benimde garipdii bide kandil olunca simitti helvaydıı acıkk kaçtı:KK1::KK1:

bugün güzel bi menü ayarlamışsınn...protein eksik biraz..akşama yada ara öğünde süt veya yoğurt yersenn süperr olurr..tabi yiyebiliyorsan bunları :)

bu hafta sonu benimde garipdii bide kandil olunca simitti helvaydıı acıkk kaçtı:KK1::KK1:

bugün güzel bi menü ayarlamışsınn...protein eksik biraz..akşama yada ara öğünde süt veya yoğurt yersenn süperr olurr..tabi yiyebiliyorsan bunları :)

sabah nesfitte sut vardı. aksam gec yatıyorum o yuzden yatana kadar acıkırım muhtemelen 1 bardak sut ıcerım bende. yogurt yemıyorum cnm ya :KK43:

canımmmm rabbimm şifasını versinn inşallahhhh...bugünün yüzüsuyu hürmetineeee...derdimizi verdi dermanınıda versin..ben ne haldeyim onuda bilmiyorumm 1 seneyiigeçtihiç dr gitmedimm..belki benimde aynıdırr..a

amannn şu yüreğimi biri görsedeanlasa halimii...yoruldum artıkk hereydenn...

c

canımm rabbimm şifasını versinn sanaaa..seninleberaber cümlemizeee..

o nasılolacak kız ben anlamadım hiç bişi...kimi kime yakınlaştırayımm...

wawımm canım en azından kadın doğumcuya bir bakın tatlım tahlille hormonlara bakarlarr hiç olmazsa d.kontrol verip baskılıyorlar
inşallah şifasınıda verir rabbimiz cümlemize
yüreğimizi görseler her şeyden yorulduk lakin bir vakti vardır elbet güzel şeylerin gelmesinin de
ay ne bileyim bende hüzünlendim iyicee kalbim hassaslaştıı
kv ile oğlunu yakınlaştırdım iyiceeee :)
kız ne yapayım bende şu var kimseyi üzmek istemiyorum yaa
en çok üzülen ben oluyorum lakin şöyle bir yol izliyorum artık
beni üzen kişi için mesela kv hasta yaşlı işte geçmişte çok sıkıntı çekmiş felan yani öyle kabul ediyorumm
böyle bakınca o bir anne benim çocuğum nasıl olmalı
dengeli davranmayı bilmeliydii onu kim yetiştirir annesi yani ben bende bu sıkıntıları yaşıyorum lakin daha dengeli davranmalıyım

kv yaşlandığı için hayatı zorlaştı bundan dolayı biraz daha kaprisli
yanii bir nevii kadını kendimle özdeşleştirme çabası onu anlamaya çalıştım ve yaşlandığında onun evladına daha çok ihtiyaç duyduğunu düşündüm ve ikisinin daha sık görüşmesini sağladım arasın sorsun daha çok ilgilensin
zaten ikimizde çalışıyoruz akşamdan akşama evdeyiz haftasonları bize ait gerisini bölüyorum herkesee

Bilmiyorumkı senınkı kac mmdı? ben sımdı ıctım gunde bır bardagı zor ıcıyorum tansıyonumu dusurmuyor ama ya yada ben fark etmıyorum tok ıctıgım ıcın
ben 6. ayımda gıttım dra benı tedavıye aldı hemen 3 ay denedık klomen bu son ay da serephone ıctım ıste hıc yumurtam gelısmedı bu tedavılerde :S bı gecen ay 24mm olmus oda kist olmustur muhtemelen dedı catlatma ıgnesı yaptrmıstm baska dra denk geldım
ıgnede yumurta buyutucu ıgne sanıyorum kı yanındada catlatma ıgnesı verıyorlar
cok zor cnm ya cok zor bunaldım resmen :S herkez hamıle bende hamıle olmak ıstıyorum esım cok ıstıyor. bende bu ay regl olursa ıns su mubarek gunde tek duam olmamak 9 ay:KK43: ozel hastaneye gıtmeyı dusunuyorum tekbı dr ıyı bı dr bulmam lazm
sende bence devlet hast hıc gıtme köklu bır hastane bul hangı sehırdesın

Allah gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesinn
bende aldım dimes ayy nasıl bişi tövbe Yarabbimmmmmmmmm
zor yutuyorummm yudumlarıımıı
Allah bunlada şifa versin ne yapayım yaa :KK43:
başka doktora gittim özel hast. izleyecek bu ay durumu sonra klomen vercek bu da korkum yumurta kist olmasın yaa bebiş olsun artıkkk :{
Adanadayım ben sen neredesinn

slmmm kızlarrr....yine kimseciklerr yok ortadaaa...bu sessizlik hiç hoşuma gitmiyorrrr:KK25::KK25::KK25::KK25:

cuma günü liste pek kıpırdamıcakk gibii....havalar ısındı herkez kendini dışarlara attı heraldee..amann çokk yemeyindee dışarda olsanızda olurrr...ben saba5 gibi uyandım açlık kriziylee kandil simidi bulldum yedimm..o yüzden kahvaltı yapmadımm uyanıncaa...şimdide makarna vardı dolapta onu ısıtıp yogurtla yemeyi planlıyorumm....

sizlerr nerelerdesinizzzz.??

AMORRRRR....seni gerçekten merak ediyorumm inşallah hasta felan değilsindirr....

EGEDENİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...zz nin uzunluğundan anlamışsındır ne demek istediğimii...sen nerelerdesinnn....ne oldu diyett nasıl gidiyorr...

BEBEKKUUU.
..yok zaten ortalarda gelmicek heralde artıkk...

ŞİRİNEEE..moralin bozuktu baya son zamanlarda ama inan biz kilo verdikce bütün sorunlarımız yoluna giriyorr...acık daha gayrett kiloları verince herşey güzel olacakk ama motivasyonunu çok düşük görüyorumm...

AYKURTTT.
...sen nerelerdesinn canımm bugünde yoksunn...inşallah iyisindirr...

inşallah canımmmm yaa moral bozukluğu geçecekkk yeme içme de düzensizleşti biraz yine de çok abartmamaya çabalıyorumm
çünkü yeşil çayı kestim tarçınlı güzeldii
o baya destekti bana lakin bu incelmenin sebebini bitkileri çok abarttım mı acaba diyerekten araştırıyorum
ekmek felan zaten bir sabahtı bu ara dondurmaya kaydı aklım meyve ile süslüyorum gözümde doyuyor :KK70:
kalorisine bakmak gerek gerekirse 4 kaşığı azaltmalıı
sporda yok dinlenmedeyim işteki yürüyüş yeterli bu ara
motivasyon için ne yapcem :[

kizlar gunaydinnnnn... gecmis Kandilimiz Mubarek Olsun. hayirlara vesile olur insaallah... kusuruma bakmayin c.tesi gec saatte kayseriye esimin arkadaslarina gittik. ogun orda kalip pazar aksama dogru piknige gittim. veee dedigim gibide oldu baya bi yedim... pazar gece eve zor geldik. dun de ev isleriyle ugrastim komsum ehliyet sinavina girecek ona biraz ders calistirdim. onunda esi nobetciymis saat 10-10:30a kadar oradaydim. sonrada esim geldi yemekti caydi vakit gecti gitti. tam kafami veremem diye de siteye ugramadim

X