Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Hoşgeldinn aramıza sende bizimle birlikte kurtulacaksın inşallah bu rahatsızlıktannn
biz burada :nazar: çok güzel bir ortam oluşturduk sevgili Waw Amor Aykurt ve diğer arkadaşlarla çok güzel paylaşımlarda bulunuyoruz arkadaşlar örnek oluyorlar

hosbuldum cnm tesekkur ederım. ınsallah kurtuluruz hep bırlıkte.cuma gunu kaca kadar bıldırım yapıyoruz. cuma gunu baslıyorum be4nde ınsallah. burdan olmaktan muıtluyum.

kizzzlarrrrt belki bana deli diyceksiniz ama cildirmis gibi bebek elbisesi dikkmek istiyorummmmm... eltimle konustum bir ay sonra dogum yapacakmis... cok severim kendisini ve ogleden beri bebek elbisesi bakiyorum dikilebilecek. gerci makinem bozuk elde dikmek gerek. evde bi kumaslarima bakayimda

ben de öyle düşünüyorum canım, inşallah öyle olur

1 dilim ye canım bence, nolcak ki :)

ben de şu an tatlı krizlerindeyim, biraz krem şanti, biraz muz ve birkaç bisküviyle çok da kalorili olmayan mini bir pasta yaptım kendime, onu yedim ben de :KK1:

yok yemicemm...aldı gitti aşağı yarın misafirleri gelecek kesmemiştirheralde getirmedi inşallah getirmezdee..

ama ben yoğurt çorbası yaptım bugdayıyla nohutu fazla geldi bende üstüne şeker ekledimm...acıkk aşuree yaptımm :) : ) :)yemek yemem onu yerim artıkk :)çakma aşure..

hayırlısı cnm hepımız ıcın. rabbım benım kadar bekletmez ınsallah ben maltepede dogdum buyum sen neresındesın anadolu yakasının

inşallah canımm yaaaa...bende bukadar bekleyeceğim aklıma gelmezdiii ama nasip iştee:KK43::KK43: ben kadıköydeyimm...sende cuma günü başla inşallah kısa sürede sende güzell kilolar vereceksinnn...biz burda birbirimize güsel destek oluyoruzz...

glukofen içiyormusunn ??? onunda faydası oldu bizlerin kilo vermesineee....

İnşallah Allah serinliğini verecek canım
ve inşallah güzel günler de gelecek bizler de o güzel duyguları tadacağız
aminn inşallahh canımm...hepimiz için öyle olur inşallahh..

Kızlar bir kitap buldum Tek şişman Beyniniz onu bir araştırıyorum
Kitabı bulursam indirip okumayı düşünüyorum ve okursam sizlerle de paylaşacağım
yani Waw evet canım düşüncelerimizle kilo alıyoruz yemek yemeyi düşününce beden onu istiyor mesela bitter :KK9: :26:

anammmm artık hayalde kurmucammm..ben yiyemediğim yemeklerinnn hayalini kurardımm artık hayaldee kurmucammm...bu nasıll iş yaaa...

kizzzlarrrrt belki bana deli diyceksiniz ama cildirmis gibi bebek elbisesi dikkmek istiyorummmmm... eltimle konustum bir ay sonra dogum yapacakmis... cok severim kendisini ve ogleden beri bebek elbisesi bakiyorum dikilebilecek. gerci makinem bozuk elde dikmek gerek. evde bi kumaslarima bakayimda

elinden gelirmiii dikiş işleriiii...ne güzellöyle bi becerğinn varsaa yapp ama yaptığının resminii bende görmekk isterimm haberinn olsunnn:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

Son düzenleme:
yok hayal edecekmişiz ama zayıf halimizi hayal edecekmişiz :KK1::KK1: gün içinde zayıf olacağımız zamanları, o zaman neler giyeceğimizi, nasıl salınıp da gezeceğimiz hayal edersek hedefimize daha çok yaklaşırmışız :KK1::KK1:

bi de sirine'nin bahsettiği kitapta en azından 45 gün (hatta mümkünse 2 ay tartılmayın) diyor. tartıdaki iyi ve kötü sonuçlar, hepsi beynimizi biz fark etmeden etkiliyormuş çünkü herkes ne kadar zamanda aşağı yukarı ne kadar kilo verebileceğini, direnç noktasının hangi kilo olacağını vs bilirmiş ve fark etmeden beynine olumsuz sinyaller gönderirmiş, kilo verse bile. bu nedenle beyin bir süre sonra kilo vermey durdururmuş :18::18::18:

yok hayal edecekmişiz ama zayıf halimizi hayal edecekmişiz :KK1::KK1: gün içinde zayıf olacağımız zamanları, o zaman neler giyeceğimizi, nasıl salınıp da gezeceğimiz hayal edersek hedefimize daha çok yaklaşırmışız :KK1::KK1:

bi de sirine'nin bahsettiği kitapta en azından 45 gün (hatta mümkünse 2 ay tartılmayın) diyor. tartıdaki iyi ve kötü sonuçlar, hepsi beynimizi biz fark etmeden etkiliyormuş çünkü herkes ne kadar zamanda aşağı yukarı ne kadar kilo verebileceğini, direnç noktasının hangi kilo olacağını vs bilirmiş ve fark etmeden beynine olumsuz sinyaller gönderirmiş, kilo verse bile. bu nedenle beyin bir süre sonra kilo vermey durdururmuş :18::18::18:

iyii bende yicemmyicemmm vücutt bunlarıı yakk sinyali göndericemmm bakalımm neler olacakkk :) :)amann sıkıldımm valla...kilolardandaa...pko dandaa...hayattan da herşeyden sıkıldımmm...

ewet kızlarrr ben yarın yokumm sabahtan çıkıcann buralar size emanett :KK9::KK9: aman haa iyi bakın...

canım sıkkın..uykuumda gelmiyor böle oluncaa...eşimyine cozuttuu...az bucuk tanıdınız anlattıklarımla..okuyor görüyorsunuzda çogu zamanını evde geçiren biriyimm...şimdi yarın gidicem arkadaşlarla takılıcam yaa isyanlarda sabahtan beriii...arkadaşlarım karşıda annemlerin evine yakın...git dedi...ve orda kal 4 günn...doya doya ailenle takıll..cumartesi dayı oğlunun nişanı varr onun dayısının..ben oraya gidicem..pazar kandill sende karşıya gidim diye tuttturcann bende dinlenmek isticem ve evde sorun çıkacakk o yüzden sen orda takıl bende burda dedi..

bende okey dedim...bu sefer ice çıldırdıı...sen git bende kafa dinliyim..felan filann..sabahtan beri triplerini çekiyorumm..yarın için canım zaten sıkkınn...gidicemm..gelmicemde 4 gün..hiç msjda atmıcam..aramıcamdaa..:KK14::KK14:

ben bunu haketmiyorum ondann..bu evden dışarı çıkmazsam sorun yok..ama onsuz geçirdiğim her dakikayı zehir ediyor banaa...

şimdi ağlaya ağlaya not yazdım bikaç satır çantasına koydum yarın okur..birdaha yüzümü görmezsin inşallah allah canımı alırda sende rahat edersin dedim..inanın zerre yaşamak istemiyorum artık..bazen pilimin tamamen bittiğini hissediyorumm ve şuan o anlardan birii..

yoruldumm yaaa...

hosbuldum cnm tesekkur ederım. ınsallah kurtuluruz hep bırlıkte.cuma gunu kaca kadar bıldırım yapıyoruz. cuma gunu baslıyorum be4nde ınsallah. burdan olmaktan muıtluyum.

İnşallah cnm Cuma günleri sa olsun Waw hazırlıyor listemizi mümkünse sabahtan bildiriyoruz

:) ya 2 ay çok uzun zaman ben neredeyse her sabah tartılıyorum ona göre gün planlaması yapıyorumm
meselaa
dün mangal yedim 2 küçük kare lavaş bol portein kebap için çok kalori çıkarıyor lakin 150 gr et var ya da yoktur kocaman kase yağsız salata
akşam yine protein bol yoğurtla
ve 2 km yürüdüm AmorSiempre senin yürüyüşler bana örnek olduu
:KK9: kız iyiki varsınız :26: :KK16:
:KK16: waww canımcım sen de yürüyor musun ruhen bedenen iyi hissettiriyor hemdüsenalar olsun.
bu ara yeşil çaya dönmem gerek regl döneminde çok içtiğim için ara vermiştim.

ewet kızlarrr ben yarın yokumm sabahtan çıkıcann buralar size emanett :KK9::KK9: aman haa iyi bakın...

canım sıkkın..uykuumda gelmiyor böle oluncaa...eşimyine cozuttuu...az bucuk tanıdınız anlattıklarımla..okuyor görüyorsunuzda çogu zamanını evde geçiren biriyimm...şimdi yarın gidicem arkadaşlarla takılıcam yaa isyanlarda sabahtan beriii...arkadaşlarım karşıda annemlerin evine yakın...git dedi...ve orda kal 4 günn...doya doya ailenle takıll..cumartesi dayı oğlunun nişanı varr onun dayısının..ben oraya gidicem..pazar kandill sende karşıya gidim diye tuttturcann bende dinlenmek isticem ve evde sorun çıkacakk o yüzden sen orda takıl bende burda dedi..

bende okey dedim...bu sefer ice çıldırdıı...sen git bende kafa dinliyim..felan filann..sabahtan beri triplerini çekiyorumm..yarın için canım zaten sıkkınn...gidicemm..gelmicemde 4 gün..hiç msjda atmıcam..aramıcamdaa..:KK14::KK14:

ben bunu haketmiyorum ondann..bu evden dışarı çıkmazsam sorun yok..ama onsuz geçirdiğim her dakikayı zehir ediyor banaa...

şimdi ağlaya ağlaya not yazdım bikaç satır çantasına koydum yarın okur..birdaha yüzümü görmezsin inşallah allah canımı alırda sende rahat edersin dedim..inanın zerre yaşamak istemiyorum artık..bazen pilimin tamamen bittiğini hissediyorumm ve şuan o anlardan birii..

yoruldumm yaaa...

Canım ya günün keyfini çıkart eşlerin bencillikleri tutuyor bazen.
hep onlarla ilgilenelim hep onların istediği olsunn yani annesinin şımarık çocuğu ....
bizim çocuğumuz değil eşimiz olduklarını anlamaları gerekiyor.
kendi haline bırakabilirsek konuşmadan sinirlenmeden sakince durabilsek
zaten bak nasıl değişecekler :):KK9:

waw canimmm uzme kendini be kuzum... napalim esin seni cok kiskaniyor iste kuzum ... demekki coook seviyor... sen tatli canini uzme zamana birak. bugunun bi keyfini cikarmaya calis be canim... ne desem bilemedim canim ALLAH im icinizi ferahlatsin insaallah...

ewet kızlarrr ben yarın yokumm sabahtan çıkıcann buralar size emanett :KK9::KK9: Aman haa iyi bakın...

Canım sıkkın..uykuumda gelmiyor böle oluncaa...eşimyine cozuttuu...az bucuk tanıdınız anlattıklarımla..okuyor görüyorsunuzda çogu zamanını evde geçiren biriyimm...şimdi yarın gidicem arkadaşlarla takılıcam yaa isyanlarda sabahtan beriii...arkadaşlarım karşıda annemlerin evine yakın...git dedi...ve orda kal 4 günn...doya doya ailenle takıll..cumartesi dayı oğlunun nişanı varr onun dayısının..ben oraya gidicem..pazar kandill sende karşıya gidim diye tuttturcann bende dinlenmek isticem ve evde sorun çıkacakk o yüzden sen orda takıl bende burda dedi..

Bende okey dedim...bu sefer ice çıldırdıı...sen git bende kafa dinliyim..felan filann..sabahtan beri triplerini çekiyorumm..yarın için canım zaten sıkkınn...gidicemm..gelmicemde 4 gün..hiç msjda atmıcam..aramıcamdaa..:KK14::KK14:

Ben bunu haketmiyorum ondann..bu evden dışarı çıkmazsam sorun yok..ama onsuz geçirdiğim her dakikayı zehir ediyor banaa...

Yoruldumm yaaa...

ayyyy kuzum bu adam seni çok kıskanıyor ve buda seni bunaltıyor. Ama sen sıkma canını pisi pisi gelir merak etme.

dun aksam yemegimde bi tabak kurufasulye ve salata vardi... ekmek azcik yedim kalan hakkimi kurufasulyeden yana kullandim :KK53:

bugun de sabah bi dilim ekmekle azcik peynir yarim domates salatalik yedim... bu saatte de canim bi doner cekti... gecen haftadan beri cekiyordu zaten karnimda baya acti yedim valla. yaninada ayran... aksama bi ayar cekerim artik:KK66:)

merhaba arkadaslar nasılsıız. sabahtan berı sıze slm vermeye gırıyorum ama veremeden cıkıyorum cok yogunuz o yuzden.

dun aksam herkes kocasınla atısmıs galıba bende de aynısı oldu :KK43:

kızlllaaaaaaaaaaaaaarrr selammm..:KK3:
nasılsınız bakalım görüşmeyeli..
yoğun günler bitti sayılır ve sonrası hastalık..şuan antibiyotik kullanıyorum..
sizler ne durumdasınız??kilocuklar ne alemde??
ben 78.0 kg yum..
:KK76:
spor yok ama koşuşturma var birde regl bitimi olunca..
glifor yemek sonrası tatlı krizlerimi dengeledi çok şükür ama tabi dikkat etmek yine bizim elimizde..
bu aralar evdeyim diye küçük kızıma tuvalet eğitimine başladım..çok zeki ama çok tedirgin..aşacağız bakalım..
haftaya cuma tatile çıkacağız inşşaaallahh..
:KK16:

Oy oy selam kızlar, napıyorsunuz?

qusel hoşgeldin... Burada herkesin pko derdi var :KK70: Ben de 10 yıldır uğraşıyorum bununla :) Dalgaya sardım artık :) Bizlerde öncelik, kilo problemlerimiz de olduğu için tabii ki kilo vermek. Ben de 95 kiloyum. Bekar olduğum için doğum kontrol hapıyla tedaviye başlandı. İlk aşama altı ay dediler, iki buçuk ay kaldı. Bakalım.

Sana tavsiyem, imkanın varsa üniversite hastahanesinde ya da bildiğin, güvenilir bir özel hastahanede endokrin bölümüne gitmen ve kiloların için tahlil yapılması (Kan tahlili kilo alımını etkileyecek bir şey varsa ortaya çıkarıyor, egzersizini de kolayca planlayabiliyorsun bu durumla). Diyetisyene de yolluyorlar genelde, iyi oluyor.

EgedeniziiNaber:) nasılsın

Valla cok yorgun ve yogun uzucu bır gundu benım ıcın annemı apar topar hastaneye kaldırdık yenı geldık öldüm korkudan
Glıfor ıse yaradı:) kılo vermısım bıraz herkez farkettı tum komsularım annem babam
mutlu oldummm

:) ya 2 ay çok uzun zaman ben neredeyse her sabah tartılıyorum ona göre gün planlaması yapıyorumm
meselaa
dün mangal yedim 2 küçük kare lavaş bol portein kebap için çok kalori çıkarıyor lakin 150 gr et var ya da yoktur kocaman kase yağsız salata
akşam yine protein bol yoğurtla
ve 2 km yürüdüm AmorSiempre senin yürüyüşler bana örnek olduu
:KK9: kız iyiki varsınız :26: :KK16:
:KK16: waww canımcım sen de yürüyor musun ruhen bedenen iyi hissettiriyor hemdüsenalar olsun.
bu ara yeşil çaya dönmem gerek regl döneminde çok içtiğim için ara vermiştim.

Canım ya günün keyfini çıkart eşlerin bencillikleri tutuyor bazen.
hep onlarla ilgilenelim hep onların istediği olsunn yani annesinin şımarık çocuğu ....
bizim çocuğumuz değil eşimiz olduklarını anlamaları gerekiyor.
kendi haline bırakabilirsek konuşmadan sinirlenmeden sakince durabilsek
zaten bak nasıl değişecekler :):KK9:

waw canimmm uzme kendini be kuzum... napalim esin seni cok kiskaniyor iste kuzum ... demekki coook seviyor... sen tatli canini uzme zamana birak. bugunun bi keyfini cikarmaya calis be canim... ne desem bilemedim canim ALLAH im icinizi ferahlatsin insaallah...

ayyyy kuzum bu adam seni çok kıskanıyor ve buda seni bunaltıyor. Ama sen sıkma canını pisi pisi gelir merak etme.

valla nettimm sessizliğimdende anlamışsınızdırr evde değilim annemlerdeyimm..2 gün daha burda kalmayı düşünüyorumm..bugün hiç aramadı eşim..bende aramadımm aramıcamdaa...sıkıldımm ne olacaksa olsunn yaniii...

sabahtan arkadaşıma gittimm..güseldii korktugumm kadarrr olmadııherkezz kendi telaşındaydı..2 saat oturup çıktım zatennn..

diyett dersenizz nanayy zatenn ne geldiyyse önümee yedim yanii..en büyük sorunumm..yine dışarda olduğum için wccc... :KK43::KK43:

merhaba arkadaslar nasılsıız. sabahtan berı sıze slm vermeye gırıyorum ama veremeden cıkıyorum cok yogunuz o yuzden.

dun aksam herkes kocasınla atısmıs galıba bende de aynısı oldu :KK43:

aynennnnnnnnnnnn...rabbim huzur versin evlerimize..

kızlllaaaaaaaaaaaaaarrr selammm..:KK3:
nasılsınız bakalım görüşmeyeli..
yoğun günler bitti sayılır ve sonrası hastalık..şuan antibiyotik kullanıyorum..
sizler ne durumdasınız??kilocuklar ne alemde??
ben 78.0 kg yum..
:KK76:
spor yok ama koşuşturma var birde regl bitimi olunca..
glifor yemek sonrası tatlı krizlerimi dengeledi çok şükür ama tabi dikkat etmek yine bizim elimizde..
bu aralar evdeyim diye küçük kızıma tuvalet eğitimine başladım..çok zeki ama çok tedirgin..aşacağız bakalım..
haftaya cuma tatile çıkacağız inşşaaallahh..
:KK16:

:KK9::KK9::KK9::KK9: süpersinn canım ama dikkat et kendinee çokk geçmişşş olsunn...ufaklık konusundada basarılar dilerimmmmm

qusel hoşgeldin... Burada herkesin pko derdi var :KK70: Ben de 10 yıldır uğraşıyorum bununla :) Dalgaya sardım artık :) Bizlerde öncelik, kilo problemlerimiz de olduğu için tabii ki kilo vermek. Ben de 95 kiloyum. Bekar olduğum için doğum kontrol hapıyla tedaviye başlandı. İlk aşama altı ay dediler, iki buçuk ay kaldı. Bakalım.

Sana tavsiyem, imkanın varsa üniversite hastahanesinde ya da bildiğin, güvenilir bir özel hastahanede endokrin bölümüne gitmen ve kiloların için tahlil yapılması (Kan tahlili kilo alımını etkileyecek bir şey varsa ortaya çıkarıyor, egzersizini de kolayca planlayabiliyorsun bu durumla). Diyetisyene de yolluyorlar genelde, iyi oluyor.

iyiyizzz bebemmm yaaa ama cook boşluyorsunn biziii bölemi anlaşmıştıkk...sınawdan sonra hersey baska olacaktı yaa...gelde topla bizii..

EgedeniziiNaber:) nasılsın

Valla cok yorgun ve yogun uzucu bır gundu benım ıcın annemı apar topar hastaneye kaldırdık yenı geldık öldüm korkudan
Glıfor ıse yaradı:) kılo vermısım bıraz herkez farkettı tum komsularım annem babam
mutlu oldummm

canımmm çokk geçmişş olsunn ..hiçbişicigi yoktur inşallah anneninn...
glıfor işe yarar demişşştimmmm...bence aynen devam et ay sonra yumoşlardada farkedeceksinn farkıı...

tedavide kontroller ne durumdaaa bi gelişme var mı ??

hb. cnm gıttım ben endokrıne troıd fıulan baktı bısey cıkmadı dıyetısyene yolladı massallah kendısı bana afedersin öküzdoyuran dıyetı hazırladı :) ben normalde bıle bukadar yemnıyorum fılan dedım sonra ıse basladım oylece kaldı tekrar gıtmedım cnm

X