Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa79,779,278,0
83.3kgwaw80,680.479,6
82.6kgamorsiempre82,080.7
87kgsedacan82,883.1
96kgegedeniz95,5
97,5kgceco3496,4aynıizinli
100kgşipşirine96,896.596,5
99kgaykurt9997.897,1
99kgbebekku98,7
108,7gusel108,7108,7

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrr..bu ne sessizlikk yaaaaaaaaaa....kilo bildirimi bile yapan yokkk....

AMORRRRRRRRRRRRRRRR nerdesinn kuzummm...iyisindir inşallahh...

EGEDİNİZZZ.......canımmm bugünn cumaaaaaa.....yazmışsın kilo bildiimi yapmamışsınnn...hayırdırr....listeye 2 haftadır pek uzaksınn gülümmm....

bebekkuuu...seni hiç saymıyorum bile hadi bakalım hayırlısıı....

SEDACANNNN...sen unutmazdın sende yoksun canımmm...

qusel e yazarken yazdım ya 95 kg geliyorum diyee... Görmedin mi?? Cıkk cıkk cıkk :KK70: Hahahaha

evett kızlarrrrrr sonundaa 7 li rakamlarıı gördümmmmmmmm......dünn yolda baya su kaybetmiştimm bide yemekde yememiştim pek akşam 79.6 yı gördümm ama dedim su içince yine 80 olurumm...sonra yemek yedim su içtim felann.. sabah tartıldımmm veee yine 79.6 :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: bu hafta bi atak yaparsamm allahhhhhhhhhhhhhhhhhh:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24: yaw bak orda 3 gün çok rahattım..yesemde mutluydum ve aktiftim devamlı hiç diyeti düşünmedimm ama 2 haftadır kırılmayan kilo kırıldıı...

bana harbidenn mutluluk yarıyorrr...mutluyken yemekde istemiyor canımm...

şimdi evdeyimmm..eşimin dayısının oğlu nişanlanıyorduu oraya gideriz diye geldim dün amaeşim götürmüyorrr..ortamı bilmiyorum gelme dedi bende okey dedim..teklif var ısrar yok :KK24::KK24:

ama kesinlikle iyi geldi bu 3 gün bana...eşimede..anamm beni aramadı 2 gün...izinim pazar gününe kadardı yaa..dün sabah mesaj attı akşama geleceksen haber ver metrodan sonra gelip alıyım diye :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bende iyi gel al dedimm:KK1::KK1::KK1:

gitmiş traşş olmuşşş...annesine yemekde yaptırmış geldim acık dinlendim yemeğe indik yedik..sonra birliikte bi çay bi muhabbett..anammm benimm böle gitmemm lazım aradaaaa...

gunaydin kizlarrrrr... sipsirine canim gecmis olsun Rabbim sifani en kisa surede versin insaallah.. merak etme kuzum o bebisler ALLAH im izin verdiginde pitir pitir geleceklerrtrr...

waw bize donnnn ozledik seniiiii... canim yanlis anlama ben takiliyorum sana. ben anladim esin hem triplenmis hem annenleri gormeye gondermis. nevardi gule oynaya guzel sozlerle gondereydi... ama simdi sesi cikmasada gor bak mutlaka ozlemistir seni. emin ol sende onu gorunce ozledigini anliycaksin kuzum... neyse cok karistiysam ozur dilerim canimmmmm...

gelelim kilobildirimimeeeee:KK53:

ben bu hafta hastalaninca 95,5u bile gordum ama hemen eski kiloma donmeye karar verdimki vucudum toparlansin diye... ve evet cogunu alabildim sukur... sukur dedigime gulmeyin emi cunku birden kilo verince kac zaman kendime gelemem ben...
gecen cuma 97,8
bu cuma 97,1...

Allah razı olsun teşekkür ederimm inşallah Rabbimiz cümlemizin şifasını versin :KK43: bebişlerimiz de gelir inşallahhh
Maşallahh :nazar: güzel güzel yavaş yavaş gitsin kilocuklarımızz
hızla verince kötü dönüyor bünye onu da kaldırmıyor

DİMES cnm %100 Nar Seker ılavesız yazması laızm
ondan ama tadı cok berbat kuzucum ben bır bardagı zor ıcıyorum gunde
2 ıcsem daha ıyı olcak ama
ıns sıfa olur cnm sıfa nıyetıne dıye basladım

dün dimes göremedim markette tat ın aldık başladım hemenn
evet cnm şeker ilavesiz olması daha iyi şekersiz baya gariptir tadı Allah şifamız versin de neleri göze almadık kii
bunu da içelimm
inşallah

Waw canım teşekkür ederimm düzelecek inşallahhh
bu arada :nazar: 7 li rakammlarrr sana çok yakışmışş
6 larda çok yakışacak eminimm :KK1:
kilocuklar gidiyor çok sevindimmm senin içinnn

bu erkekler çocuk gibi :) sen olmayınca neler değişmiş bakbak kv yemek bile hazırlamış maşallah :nazar:

kızlarrrrrrrrrrrrr şuannn iğrennççççççç duygular içindeyimmmmm.......

10 lu halley paketlerii varyaa ondan alıpp onunuda yemekkkkkkkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

evett kızlarrrrrr sonundaa 7 li rakamlarıı gördümmmmmmmm......dünn yolda baya su kaybetmiştimm bide yemekde yememiştim pek akşam 79.6 yı gördümm ama dedim su içince yine 80 olurumm...sonra yemek yedim su içtim felann.. sabah tartıldımmm veee yine 79.6 :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: bu hafta bi atak yaparsamm allahhhhhhhhhhhhhhhhhh:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24: yaw bak orda 3 gün çok rahattım..yesemde mutluydum ve aktiftim devamlı hiç diyeti düşünmedimm ama 2 haftadır kırılmayan kilo kırıldıı...

bana harbidenn mutluluk yarıyorrr...mutluyken yemekde istemiyor canımm...

şimdi evdeyimmm..eşimin dayısının oğlu nişanlanıyorduu oraya gideriz diye geldim dün amaeşim götürmüyorrr..ortamı bilmiyorum gelme dedi bende okey dedim..teklif var ısrar yok :KK24::KK24:

ama kesinlikle iyi geldi bu 3 gün bana...eşimede..anamm beni aramadı 2 gün...izinim pazar gününe kadardı yaa..dün sabah mesaj attı akşama geleceksen haber ver metrodan sonra gelip alıyım diye :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bende iyi gel al dedimm:KK1::KK1::KK1:

gitmiş traşş olmuşşş...annesine yemekde yaptırmış geldim acık dinlendim yemeğe indik yedik..sonra birliikte bi çay bi muhabbett..anammm benimm böle gitmemm lazım aradaaaa...

Maasallah canimmmmm ALLAH im bozmasinnn... ben sana ne dedim nekadar kirgin olsanizda birbirinizi ozlersiniz demedimmi... aman maasallah canim esin hizaya gelmis demekki... ALLAH im bu mutlulugunuzu artirsin insaallah guzel haberlerle... aminnn

kızlarrrrrrrrrrrrr şuannn iğrennççççççç duygular içindeyimmmmm.......

10 lu halley paketlerii varyaa ondan alıpp onunuda yemekkkkkkkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

anammmmmm :KK53: agzim sulandiiiii:KK52:

aman sus gozunu seveyim yoksa bi onlu paketlede arkandan ben gelirim:KK53:

evet cnm şeker ilavesiz olması daha iyi şekersiz baya gariptir tadı Allah şifamız versin de neleri göze almadık kii
bunu da içelimm
inşallah

bu erkekler çocuk gibi :) sen olmayınca neler değişmiş bakbak kv yemek bile hazırlamış maşallah :nazar:

sormaaa..ne olurki hep huzurlu yaşasakk...büyük bi sorunumuz yoktu zatii..ben arkadaşlarıma gitmek istedim diyee böle bi tepki koydu gitt hemde 5 gün git diyee...bundan sonra böyle dediğinde çıkıp gidicemm...yoksa kalıp kendimi üzüyorummm...

canımmm inşallahh sende çook güsell kilolar verceksinn...

Maasallah canimmmmm ALLAH im bozmasinnn... ben sana ne dedim nekadar kirgin olsanizda birbirinizi ozlersiniz demedimmi... aman maasallah canim esin hizaya gelmis demekki... ALLAH im bu mutlulugunuzu artirsin insaallah guzel haberlerle... aminnn

aminnn canımmm hep beraberr inşallahh...
.

anammmmmm :KK53: agzim sulandiiiii:KK52:

aman sus gozunu seveyim yoksa bi onlu paketlede arkandan ben gelirim:KK53:

kızzzzzzz yokkkkk sakınn yemeeeeeee......bizim evde yok zatii olsa yerdimm...bizim bu sokakda market felanda yok acık ilerde bim varr.onada çıkmamm pek...zor gelmeseydi çıkar gider alırdımm :KK1::KK1: fecii abur cubur yiyesimm vardıııı...hala vardaa bakalım dayanıcamm...

sormaaa..ne olurki hep huzurlu yaşasakk...büyük bi sorunumuz yoktu zatii..ben arkadaşlarıma gitmek istedim diyee böle bi tepki koydu gitt hemde 5 gün git diyee...bundan sonra böyle dediğinde çıkıp gidicemm...yoksa kalıp kendimi üzüyorummm...

canımmm inşallahh sende çook güsell kilolar verceksinn...

aminnn canımmm hep beraberr inşallahh...
.

kızzzzzzz yokkkkk sakınn yemeeeeeee......bizim evde yok zatii olsa yerdimm...bizim bu sokakda market felanda yok acık ilerde bim varr.onada çıkmamm pek...zor gelmeseydi çıkar gider alırdımm :KK1::KK1: fecii abur cubur yiyesimm vardıııı...hala vardaa bakalım dayanıcamm...

ooooooo o yonden oldukca sanssizim kuzum evin hemen karsisi market ve manav :KK53: heleki biraz pahali geliyorda almiyorum ordan pek bisey... halleye pek dayanamam ama napalim... aksam bi arkadasa gitczz sanirsam yarin piknige gidecek gibiyiz... simdiden garanti veririmki cok yerim:KK52:

ooooooo o yonden oldukca sanssizim kuzum evin hemen karsisi market ve manav :KK53: heleki biraz pahali geliyorda almiyorum ordan pek bisey... halleye pek dayanamam ama napalim... aksam bi arkadasa gitczz sanirsam yarin piknige gidecek gibiyiz... simdiden garanti veririmki cok yerim:KK52:

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...kızzzzzzz bizz ne zamannnnnnn......nasılllllllllllll vericezzzzzzzzz bu kilolarıııııııııııııııı

bunu da içelimm
inşallah

Ya kuzum ben bulamadım %100 nar suyu :KK43: günde bir bardak iç kuzu ben hep aynı saatte içiyorum tatin ki %100, seker ilavesizmi nasıl tadı sifa niyetine diye iç canım senin kaç mm di adetin kaçıncı günü.benim 9. Günü 4mmdi kotumu:KK43:

bugün ne yedimm ne yemedimm hiç bilemedimm....

dolu dolu gecen 3 günün ardındann boşş ve sıkıcı bi gündü...eşim 2 saat diye gitti nişana hala gelmediii :KK4::KK4::KK4::KK4: geldiğinde bunu görecekk ve hatta mesajlarda görmeye başladıı bileee...kv sağolsunn...onun yegeninin düğünü yaaa ondann gitmezse ölür ölürrr..şimdi bide yeni moda çıktı başı dönüyormuşş...kadın belirli aralıklarla hastalıklar moda ediyorr ama hiçbişide çıkmıyorrrr...4 ayda bir çekap yaptırıp duruyorr....

şu geçen 3gün çok kafamı karıştırdı yaa...çook huzurlu ve mutluydumm..akşamları biras sıkıldım ama sonrası iyiydii..bu evden dahası bu binadan kv ler...kaynım ve diğerleri eni okadar daraltıyorlarkii görünürde kişisel zarar olmasada evliliğime öyle ağırlıkları varkii eşimdende uzaklaşıyorumm...

şimdi eşime msj attım sen evlenmemeliymişsin diyee...anca ailenin eksiklerine yetiyorsun bana yetmiyorsun diyee....napammm..haklıda olsam haksızda olsamm...

Ya kuzum ben bulamadım %100 nar suyu :KK43: günde bir bardak iç kuzu ben hep aynı saatte içiyorum tatin ki %100, seker ilavesizmi nasıl tadı sifa niyetine diye iç canım senin kaç mm di adetin kaçıncı günü.benim 9. Günü 4mmdi kotumu:KK43:

13. gün o kadar benim çok ince dedii tüp bebek olsa yerleştirsek bile tutmaz dediii :KK14:
cyclo progynova verdi 4. gün başla dedi henüz başlamadım sana ne verdi ilaç
ya bu hormon testi felan yapmadı baanaa ilaç menpozdan felan bahsediyorr
başka doktor bakmam gerek sanırım :KK14: nedir bu yaaa

nar suyunu sabah aç içiyorum canım tatınki tadı güzel de sonrasında azcık uzanmak gerekiyor uykum geliyor :)
sanırım tansiyonu düşürüyor iyice ammaan ne yapayım şifa niyetine artık

13. gün o kadar benim çok ince dedii tüp bebek olsa yerleştirsek bile tutmaz dediii :KK14:
cyclo progynova verdi 4. gün başla dedi henüz başlamadım sana ne verdi ilaç
ya bu hormon testi felan yapmadı baanaa ilaç menpozdan felan bahsediyorr
başka doktor bakmam gerek sanırım :KK14: nedir bu yaaa

nar suyunu nmsabah aç içiyorum canım tatınki tadı güzel de sonrasında azcık uzanevetmak gerekiyor uykum geliyor :)
sanırım tansiyonu düşürüyor iyice ammaan ne yapayım şifa niyetine artık

canm tansiyon düşüklüğü yapıyor nar suyu :) ac içme bence tok icersen tansiyon dusuklugu yapar. Of cnm dra dedim daha 9.gündeym diye dinlemedi.beni ilaç ta vermedi :KK43:ona şaşırdım ya zate n neden ilac vermedi bana ya :KK43: bnde nar suyunu buldum iste kendim sifa niyetine. 2 hata sonra gel dedi. Igneli tedaviye gecilecekms gittgm devlet hastanesi 2.sınıf bir hstnymis dr ole dedi iğne yazmaya yetkileri ve rapor çıkartma yokmus bana yazı yazacakmış ben buyuk atastrma hst gitckmsm orda tedavi olckmsm yada igneyi alip dr a gelckmsm o yonlendrcekmis kafam alllak bulllak oldu

bugün ne yedimm ne yemedimm hiç bilemedimm....

dolu dolu gecen 3 günün ardındann boşş ve sıkıcı bi gündü...eşim 2 saat diye gitti nişana hala gelmediii :KK4::KK4::KK4::KK4: geldiğinde bunu görecekk ve hatta mesajlarda görmeye başladıı bileee...kv sağolsunn...onun yegeninin düğünü yaaa ondann gitmezse ölür ölürrr..şimdi bide yeni moda çıktı başı dönüyormuşş...kadın belirli aralıklarla hastalıklar moda ediyorr ama hiçbişide çıkmıyorrrr...4 ayda bir çekap yaptırıp duruyorr....

şu geçen 3gün çok kafamı karıştırdı yaa...çook huzurlu ve mutluydumm..akşamları biras sıkıldım ama sonrası iyiydii..bu evden dahası bu binadan kv ler...kaynım ve diğerleri eni okadar daraltıyorlarkii görünürde kişisel zarar olmasada evliliğime öyle ağırlıkları varkii eşimdende uzaklaşıyorumm...

şimdi eşime msj attım sen evlenmemeliymişsin diyee...anca ailenin eksiklerine yetiyorsun bana yetmiyorsun diyee....napammm..haklıda olsam haksızda olsamm...

canım benim yaa onlara kazandırma durumuuu erkekler annelerine düşkün hep
ne kadar yakınlaştırırsan o kadar yakınlaşırsınnn akıl vermek gibi olmasın amaa wawcım :{

X