Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

merhaba arkadaslar nasılsınız bende sızlerle bırlıkte burda kılo vermek ıstıyorum benıde aranıza alırmısınız. daha once cuma yarısmasuı gurubunda 25 kılo verıp sopnra gerı almıstım tabıkı bu dedıgım 6 yıol önceydı

canımm hoşgeldinnn..sana formatı anlatmaya gerek yok zaten biliyormuşsundaa..amabizde öyle kesin kurallar yok..cuma günleri kilo bildirip acizane liste yapıyoruzzz...

bizim tek özelliğimizz..pkolu oluşumuzz..ve bu listedeki herkezin çok yavaş kilo vermesipkodan dolayı..oyüzden birbirimizin halinden daha iyi anlıyor vebirbirimizi motive ediyoruzz...

tedavide olanlar tedavilerininde paylaşıyorr..ama genelimiz şuan tedavi öncesi kilo vermesi aşamasındayızz...

sen bize kendini tanıtırsn dahda memnun ve yardımcı olabilirizz....

evlimisin??kilo?boy?yaş?evliysen çocuk düşünüyormusun yada varmı? hepsinden önce pko lumusun :) nereden katılıyorsun bizlere..başlıc merak ettiklerimiz bunlar :)

oyy oyyy biliyorum biliyorumda hereyiii..işte bazenn ağır geliyor insanaaa..du bakalım eşim eylüle kadar vakitverdi şu 2 ayamma uzun geldi bitsede dr gitsekk...durumum ne çok merak ediyorum...dile kolay biz 4 seneyi geçti evliliğimizz birazda ondan zor gelmee başladıı..artık herkez 5 sene olacak neden hala yok demeye başladı...

canımmm çook geçmişş olsunn yaaaa...ben anladım senin sessizliğindenn...aman haa herşeyden önce sağlıkk..önce sağlığın olsun gerisi kolayy..yemeklerini yee..ama yinede sağlıklı yemekler ye....pasta çikolata iyileştirmez senii onlar her halukarda zararlıı...sen yoğurt..et..sebze sağlıklı şeylerle iyileştir kendini..

babana da çok geçmiş olsun baba kız hasta oldunuzzz..ne suyuymuş öyle yaaa..şikayet edinn..2 gündür neler çekiyorsunn..aman dikkat et kediğine içtiğine...
canimmm pasta felan degil derdim:KK66:)) sadece birden 2-2,5kilo gidince biran once toparlanmak icin yedim tatli seyler.. ozellikle almadim onume gelen seylerdi zaten... canim bisi istemedi ama mecbur yedim... esime tel actim bi yumurta haslarmisin diye kirmadi yapip getirdi de onu yedim simdi protein olsun diye birazda domates salatalik goturdum yaninda... 2dilim ekmekle sukur...
bu aralar salgin varmis sudan mi havadanmi neyse... babama antibiyotik felan vermis. esim tutturdu ille sende git doktora ilac al diye... gitmek istemiyorum dedim zaten guvencem yok. gerci saglik ocagina gidebilirimde ilaclar hem tonla para hemde bir senedir bebis istiyom diye agzima ilac surmuyom cok cok zorda kalmadikca. vucudum bi temizlensin diye... herneyse simdilik iyiyim canim... ayyy aklimda ne var biliyonmu eve gitsemde bi kurufasulye pisirsemmm:KK52: :KK53:

canimmm pasta felan degil derdim:KK66:)) sadece birden 2-2,5kilo gidince biran once toparlanmak icin yedim tatli seyler.. ozellikle almadim onume gelen seylerdi zaten... canim bisi istemedi ama mecbur yedim... esime tel actim bi yumurta haslarmisin diye kirmadi yapip getirdi de onu yedim simdi protein olsun diye birazda domates salatalik goturdum yaninda... 2dilim ekmekle sukur...
bu aralar salgin varmis sudan mi havadanmi neyse... babama antibiyotik felan vermis. esim tutturdu ille sende git doktora ilac al diye... gitmek istemiyorum dedim zaten guvencem yok. gerci saglik ocagina gidebilirimde ilaclar hem tonla para hemde bir senedir bebis istiyom diye agzima ilac surmuyom cok cok zorda kalmadikca. vucudum bi temizlensin diye... herneyse simdilik iyiyim canim... ayyy aklimda ne var biliyonmu eve gitsemde bi kurufasulye pisirsemmm:KK52: :KK53:

ohhhhh şimdiden afiyet olsun kuru fasülyennn...yaww gitmesende babana vitamin felan verdilerse onlardan al içç...daha çabuk toparlarsınnn...

kızlar kahvaltımı sabah yaptım..

5 parmak galete...
2 salatalık...
acıkta lor...

biraz öncede..

4 kaşık patlıcan yemeği..
salata..
5 parmak galete..
2 kaşık yoğurtt...

qusel

aramıza hoşgeldin :KK16: tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin daha önce. istersen tekrar yine başarırsın :KK9::KK9:

aykurt

nasıl oldun canım? bugün daha iyisin sanırım?? :26::26:

waw

kafana takma canım. biz ne yaparsak yapalım insanlar bizim mutlaka bi zayıf noktamızı buluyorlar. Allah'ın izniyle çocuğun olduktan sonra bu defa başka bir şey bulurlar yine emin ol. sen yeter ki ezik, suçlu gibi durma yanlarında asla çünkü sen ezilip büzülmeni gerektirecek ya da kendini kötü hissetmene neden olacak bir şey yapmadın. Rabbim ne derse o olur ve o ne zaman dilerse o zaman olur. :KK16::KK16::KK16:

bugün itibariyle regl dönemindeyim. sabah kalktığımda elim, ayaklarım, yüzüm, gözüm her tarafın şişmişti. bu dönemde çok kötü ödem topluyor vücudum, kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum :KK50::KK50::KK50:

birkaç gün tartılmayı düşünmüyorum çünkü bu regl döneminde 1 haftam heba oluyor, nerdeyse 2 kilo ödem tutuyor vücudum, regl bittikten 1-2 gün sonra da birden kilomda düşüş oluyor, normale dönüyor. ben de o zamana kadar tartılmicam.

bugün itibariyle regl dönemindeyim. sabah kalktığımda elim, ayaklarım, yüzüm, gözüm her tarafın şişmişti. bu dönemde çok kötü ödem topluyor vücudum, kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum :KK50::KK50::KK50:

birkaç gün tartılmayı düşünmüyorum çünkü bu regl döneminde 1 haftam heba oluyor, nerdeyse 2 kilo ödem tutuyor vücudum, regl bittikten 1-2 gün sonra da birden kilomda düşüş oluyor, normale dönüyor. ben de o zamana kadar tartılmicam.

bence senin 80 de takılı kalmanda regl den...bitsin seni 78 yada 77 de görebilirizz..bencede tartılmaa..ama bi kaçgün sonra sonuç süper olacakkk emin ol..

ewett benim bugünki imtihanımda kek.....eltim fırına kek getirdi koyduuuuuuuuuuuuuu...evi kek kokusu bastıı... sabırrrr sabırrrrrr.....

bence senin 80 de takılı kalmanda regl den...bitsin seni 78 yada 77 de görebilirizz..bencede tartılmaa..ama bi kaçgün sonra sonuç süper olacakkk emin ol..

ben de öyle düşünüyorum canım, inşallah öyle olur

ewett benim bugünki imtihanımda kek.....eltim fırına kek getirdi koyduuuuuuuuuuuuuu...evi kek kokusu bastıı... sabırrrr sabırrrrrr.....

1 dilim ye canım bence, nolcak ki :)

ben de şu an tatlı krizlerindeyim, biraz krem şanti, biraz muz ve birkaç bisküviyle çok da kalorili olmayan mini bir pasta yaptım kendime, onu yedim ben de :KK1:

merhabaaa.. aramiza hosgeldin. oncelikle maasallah diyorum 25kilo vermek cok guzel bi irade sonucudur... insaallah burdada guzel kilolara imzani atarsin... kendini tanitirsan seviniriz canim... burdaki arkadaslarin cogu pko luyuz. sende var mi... varsa tedavilerimizi paylasiyoruz genelde...

diyette birbirimize destek oluyoruz ve cok guzel arkadasliklarimiz oluyor. bide ilk hamisimiz var bu ara pek girmesede 4kilo verdiginde vucudu cevap vermis hamile simdi maasallahhh... ALLAH im saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallahhh...

canımm hoşgeldinnn..sana formatı anlatmaya gerek yok zaten biliyormuşsundaa..amabizde öyle kesin kurallar yok..cuma günleri kilo bildirip acizane liste yapıyoruzzz...

bizim tek özelliğimizz..pkolu oluşumuzz..ve bu listedeki herkezin çok yavaş kilo vermesipkodan dolayı..oyüzden birbirimizin halinden daha iyi anlıyor vebirbirimizi motive ediyoruzz...

tedavide olanlar tedavilerininde paylaşıyorr..ama genelimiz şuan tedavi öncesi kilo vermesi aşamasındayızz...

sen bize kendini tanıtırsn dahda memnun ve yardımcı olabilirizz....

evlimisin??kilo?boy?yaş?evliysen çocuk düşünüyormusun yada varmı? hepsinden önce pko lumusun :) nereden katılıyorsun bizlere..başlıc merak ettiklerimiz bunlar :)

merhaba arkadaslar. tabııkı pkoluyum :KK43: 27 yasındayım 7bucuk yıllık evlıyım maalesef bebek yok. olmuyo. klomen vs gıbı tedavıler oldum cevap alamadık maalesef.asılama veya tup dedı dr tabıı hep baska drlardada denedım sansımı ama olmadı. kılo gverıyorum ama alıyorumda sımdı gundemım tüp mide amelıyatı bır kac arkadasım oldu ama korkuyorumda. kafam karısık. kesın karar vermıstım amelıyata ama sonra dedımkı herkes son bır sansı hakeder. benım midemde son bır sansı hakedıyor :KK9: hemen kesip atmayayım onu dedım :)

bu arada gebzede oturuyorum. bı bankanın cagrı merkezınde calısıyorum 1 yıldır. calıstıgım ıcın arada musterılerle konusurkende yazıyorum abuk bısey yazarsam bilinki müşteriyle konustugumdandır. devrık cumleler olabılır bılgınıze :KK9::KK23:

merhaba arkadaslar. tabııkı pkoluyum :KK43: 27 yasındayım 7bucuk yıllık evlıyım maalesef bebek yok. olmuyo. klomen vs gıbı tedavıler oldum cevap alamadık maalesef.asılama veya tup dedı dr tabıı hep baska drlardada denedım sansımı ama olmadı. kılo gverıyorum ama alıyorumda sımdı gundemım tüp mide amelıyatı bır kac arkadasım oldu ama korkuyorumda. kafam karısık. kesın karar vermıstım amelıyata ama sonra dedımkı herkes son bır sansı hakeder. benım midemde son bır sansı hakedıyor :KK9: hemen kesip atmayayım onu dedım :)

bu arada gebzede oturuyorum. bı bankanın cagrı merkezınde calısıyorum 1 yıldır. calıstıgım ıcın arada musterılerle konusurkende yazıyorum abuk bısey yazarsam bilinki müşteriyle konustugumdandır. devrık cumleler olabılır bılgınıze :KK9::KK23:

tekrar hoşgeldin.

boyun ve kilon kaç canım? doktor tedavi için kaç kilo olman gerektiğini söyledi?

ameliyat bence de en en en son seçenek olmalı :KK34:

canımm bencede iyi yapmışsınn bi şans daha vermekle...bizlerde senin le aynı durumdayızz..sen daha önce başarmışşsın yine yaparsınn...

bende 26 yaşındayımm..4 yıllık evliyim..bendede pko dan dolayı bebek yokk..ilk sene 4 ay denedik o zaman kiloluydum çok dr kil ver dedi ve hala daha başlamadık tedaviye..biraz daha kilo verip başlamak istiyorumm..

gebzedeymişsin bende anadolu yakasın da yım..şuan kaç kilosun canım??

canımm bencede iyi yapmışsınn bi şans daha vermekle...bizlerde senin le aynı durumdayızz..sen daha önce başarmışşsın yine yaparsınn...

bende 26 yaşındayımm..4 yıllık evliyim..bendede pko dan dolayı bebek yokk..ilk sene 4 ay denedik o zaman kiloluydum çok dr kil ver dedi ve hala daha başlamadık tedaviye..biraz daha kilo verip başlamak istiyorumm..

gebzedeymişsin bende anadolu yakasın da yım..şuan kaç kilosun canım??

hayırlısı cnm hepımız ıcın. rabbım benım kadar bekletmez ınsallah ben maltepede dogdum buyum sen neresındesın anadolu yakasının

ben bi garip uyandım bugünnn..yarının hüznü şimdiden çöktü diyebilirim...yarın arkadaşlarla buluşucam okuldan arkadaşlarımla ve onlar pkolu olduğumu biliyorlarr..bunu bilenler yanında kendimi rahat hissetmiyorumm :KK43: :KK43:

2şinin çocugu var 2 si hamile..hele bidenesi 1.5 ay önce evlendi şimdi hamileymişş...şimdi gidince dialoglar hep aynı..allah sanada versin inş bamnaşka duygu faslıı...amannnn işteeeee ve dahasııı...gitmek istemiyorumm...ama gitmeliyimde kızlar yurt dışından geldi..bilmiyorumm..

sabaha ayarlayın öğleden sonra işim var dedimm..orda bi saat takılıp kız kardeşimi çağırdım onlarla buluşucamm..beni toparlarlar belkiii...

diyorum yaa içim şimdiden bi garipp..allah yüreğime serinlik versinn...

İnşallah Allah serinliğini verecek canım
ve inşallah güzel günler de gelecek bizler de o güzel duyguları tadacağız

selamun aleykum kizlarrr... gecmis olsun dilekleriniz icin LLAH razi olsun hepinizden. devamli girip okudum ama yazamadim... pazar gunu halsizdim baya zaten geceden uyuyamadigim icin ogleden sonraya kadar uyumaya calistim... sonra bir kek birmeyveyle midemi yatistirdim... aksama kadar 2 kek 2meyve ve cubuk kraker felan yedim... aksam komsum tatli geturmis kayseriden onu yedim zaten bisi yemedim diye umursamadim kalori felan... o gunu oyle kapattik... dun dukkana gitmedim sabah annem tel acti kizim babanda hastalandi senin gibi oda gitmeyecek dukkana sen iyiysen gidersen dedi... bende bakiyim dedim... dukkanda zaten is olmaz bide hastaliktan onemli degilya diye acmadim dukkani... yine ogle gibi kalkip busefer guzelll bi kahvalti yaptim. 2tane haslanmis yumurta peynir zeytin domates vs.....

aksam esim erken geldi annem mercimek corbasi gondermis yaninada uzun zamandir patates kizartmiyordum onu yaptim bide salata iyi geldi esimle yedik...

bu arada o 2gunde 95,5u bile gordum tartida:KK66:) ama o saglikla verilen kilo olmadigi icin biran once kiloma donmek icin arada meyve tatli dondurma ne bulduysam goturdum dun... kizmayin emi... ne demisler hastayim hasta canim ister pasta:KK66:) bende pasta haric baya bisi yedim...

neyse sabah zor uyandim esim bugun oglenci diye kalkmadi. esimin gomlegini utuledim bide kendime domates salatalik yogurt ekmek hazirlayip yanima aldim... ammaaa disari bi esiyo ben bi terliyom.. bi taraftanda ishal basladi dukkana zor vardim...
acayip terliyodum bi saat once belimde terliyordu... karnimi doyurayim dedim bir dilim tam bugday ekmegi ceyrek domates ceyrek salatalik anca yedim gerisini yiyemedim...
babam bugun doktora gidecekti aradim nasil oldun diye doktora gitmis doktor sudan oldugunu soylemis bu ara cok kisi sudan hastalaniyormus 3tane ilac vermis eve gondermis.. bende ishalim terliyorum dememe firsat kalmadi tel kapandi;((
neyse kendimi iyi hissetmezsem giderim eve... simdilik terlemem gecti... hayirlisi

Canım geçmiş olsunnn Allah acil şifalar versinnn

Amorsiempre bol yeşil çayla atlattım ben o dönemi tavsiye ederimm

cnm boyun1,63
kılom 108 :26::2::KK14:

gıt gıde de artıyor. dr tam bır kılo demedı

Hoşgeldinn aramıza sende bizimle birlikte kurtulacaksın inşallah bu rahatsızlıktannn
biz burada :nazar: çok güzel bir ortam oluşturduk sevgili Waw Amor Aykurt ve diğer arkadaşlarla çok güzel paylaşımlarda bulunuyoruz arkadaşlar örnek oluyorlar

Kızlar bir kitap buldum Tek şişman Beyniniz onu bir araştırıyorum
Kitabı bulursam indirip okumayı düşünüyorum ve okursam sizlerle de paylaşacağım
yani Waw evet canım düşüncelerimizle kilo alıyoruz yemek yemeyi düşününce beden onu istiyor mesela bitter :KK9: :26:

Kızlar bir kitap buldum Tek şişman Beyniniz onu bir araştırıyorum
Kitabı bulursam indirip okumayı düşünüyorum ve okursam sizlerle de paylaşacağım
yani Waw evet canım düşüncelerimizle kilo alıyoruz yemek yemeyi düşününce beden onu istiyor mesela bitter :KK9: :26:

ben 1-2 sene önce aldım canım o kitabı, okudum da. tavsiye ederim güzel bir kitap :KK34: ama kitaba göre çok sık tartılmamak gerek, e onu da ben başaramıyorum :KK9::KK9:

Amorsiempre bol yeşil çayla atlattım ben o dönemi tavsiye ederimm

sorma canım ya, şu an iştahım o kadar açık ki! her regl döneminde böyle oluyor. canım sadece tatlı istiyor. tıka basa tatlı yesem doymicam gibi, tatlıdan başka bir şey istemiyorum :18::18::18: şu bir iki günü kaçamaksız atlatırsam bir daha sorun olmuyor ama... bakalım :18: yeşil çayı içeyim bari dediğin gibi, bol bol :KK34::KK34:

cnm boyun1,63
kılom 108 :26::2::KK14:

gıt gıde de artıyor. dr tam bır kılo demedı

insanın belli bir kilodan sonra (mesela 10-15 kilodan sonra) kilo alması çok hızlı oluyormuş. bir kitapta okumuştum, vücutta yeni yağ hücreleri oluştuğu için vücut bu hücreleri doldurmak için yağ depolamaya meyilli oluyormuş :KK43::KK43:

hepimiz o kritik sınırı geçtik, bundan sonra ileri gitmemiz çok kolay ama bununsonu mutsuzluk ve hastalık, bizim tam aksi yöne gitmemiz, zor da olsa kilo vermemz lazım. burada hep beraber vereceğiz canım ama öncelikle inan ve iste :KK16::KK16: hepimize başarılar :KK1:

X