Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

EGEDENİZZZ canım mezuniyete gidiyormuşsuunnn...nasıl oluyor mezuniyeti bu açık öğretiminn?? bundada kep mep giyiyormusunuzz ??nerde nasıl yapıyorr..

bu soruyu sana sordumm sonra google dan bi bakimm dedimm anamm ne görimmm nasıl bi kalabalıkk kep de giymişlerrr :) :) şimdi sizde böle mi mezun olacaksınızz?? gitmeyen nasıl alıyor diplomayıı??.

İnşallah gideceğim de ortalık yine girdi birbirine yaa... Allah hayra çıkarsın da berbat bir gece geçirdik. Ayrım yok mezuniyette canım. Kep falan giyiliyor tabii :) Gerçi bu benim 2. mezuniyetim ama heyecan aynı :KK70: Bir önceki burnumdan geldi biraz :KK70:

yok kız benim değill...LYS var ya..o gençler için hayatlarının dönüm noktasıı amaistanbul şuan fecii bizim burda gruplar gidip duruyorr..yarın o çocuklar sınava girecekk..şimdiden bana onların telaşı basdı...

eeee kaç adımda 1 km oluyorr ??

herkesin adım uzunluğuna göre değişiyor ama benim için 2500 adım 1 km ediyor :)

iyi geceler kizlarrr hepinize tatli ruyalarrr... kizlar ben aksamdan beri bi acayipim. aksam bi kiyma yaptim yemek olarak icine sarimsak sogan ve domates koydum pisirdim... ama pisirirken bi koktuuu. mutfakta zor durdum acayip sarimsak koktu halbuki tirnak kadar koydum icine. neyse yemegi sadece 2-3kasik yiyebildim midem almadi. sonra esimlebi carsiya yuruyuse gityik dondurma felan alalim agzinin tadi degissin dedi... carsida bi mide bulantisi basladi eve zor geldim. gelirkende bi meyveli soda aldik. evde oturdum ictim hafif bi rahatladi. dondurmaya gozum dustu ama bir tatli kasigi aldim yokkk mide gerisini kabul etmedi... sonra kivrildim cekyata yattim bikac saat. esime bana bi okurmusun dedim okudu ama oda fayda etmedi... devamli midem agridi ve bulandi. lavaboya gittim afedersiniz bi istifra ettim bi yarim saat rahatlatti. derken bi daha oda bi saat rahatlatti. bi daha... esim ille hastaneye gidelim dedi yok iyiyim dedim... gece yatagimiza gectik az once bidaha... midemde biseyde kalmadi. usutmedimde... ben sarimsagi cok severim ama mutfaga felan giremiyorum hep sarimsak kokuyor... uyuyamiyorumda onun icin size yaziyorum. sabah ola hayrola bakalim...
insan umutlanmiyor degil ha aceba diye :KK53: bebismi:KK53: ama farketmesemde galiba midemi usutmusum... hayirlisi

çok geçmiş olsun canım. ne dokundu acaba? :26: tansiyon prblemin var mı?

inşallah güzel bir haber alırız senden, Allah elbet bir gün onu da nasip edecek canım :KK16::KK16::KK16:

iyi geceler kizlarrr hepinize tatli ruyalarrr... kizlar ben aksamdan beri bi acayipim. aksam bi kiyma yaptim yemek olarak icine sarimsak sogan ve domates koydum pisirdim... ama pisirirken bi koktuuu. mutfakta zor durdum acayip sarimsak koktu halbuki tirnak kadar koydum icine. neyse yemegi sadece 2-3kasik yiyebildim midem almadi. sonra esimlebi carsiya yuruyuse gityik dondurma felan alalim agzinin tadi degissin dedi... carsida bi mide bulantisi basladi eve zor geldim. gelirkende bi meyveli soda aldik. evde oturdum ictim hafif bi rahatladi. dondurmaya gozum dustu ama bir tatli kasigi aldim yokkk mide gerisini kabul etmedi... sonra kivrildim cekyata yattim bikac saat. esime bana bi okurmusun dedim okudu ama oda fayda etmedi... devamli midem agridi ve bulandi. lavaboya gittim afedersiniz bi istifra ettim bi yarim saat rahatlatti. derken bi daha oda bi saat rahatlatti. bi daha... esim ille hastaneye gidelim dedi yok iyiyim dedim... gece yatagimiza gectik az once bidaha... midemde biseyde kalmadi. usutmedimde... ben sarimsagi cok severim ama mutfaga felan giremiyorum hep sarimsak kokuyor... uyuyamiyorumda onun icin size yaziyorum. sabah ola hayrola bakalim...
insan umutlanmiyor degil ha aceba diye :KK53: bebismi:KK53: ama farketmesemde galiba midemi usutmusum... hayirlisi

allah allah neden böle oldunkiiii....bi kaçihtimal geliyorr aklımaaa...kıymadan eşinde yedimi?? kıyma mı bozuldu acaba koku ondanmı dicem ama eşinde yediyse onada olurdu...

2.si mideyi üşüttünn...?

3. süde acaba hamilemisinnn...??

sonuç engüzelii olsun inş.. çok geçmiş olsun canımm..şimdi iyisindir inşallah..iyi olduğunda yazda merakta bırakma bizi...

İnşallah gideceğim de ortalık yine girdi birbirine yaa... Allah hayra çıkarsın da berbat bir gece geçirdik. Ayrım yok mezuniyette canım. Kep falan giyiliyor tabii :) Gerçi bu benim 2. mezuniyetim ama heyecan aynı :KK70: Bir önceki burnumdan geldi biraz :KK70:

hadi bakalım bu güzel geçer inşallahh...bende sorduktan sonra google dan izledim baya baya büyük organizasyon yapmışlar mezuniyetee...

sen izmirdeydin dimi orasıda fecii...bizde dün yürüyüşe çıktık anamm yolları kapatmışlar bi oyana dönüyoruzz bi bu yanaa eve zor attık kendimizii..eee şimdi karşıya geçmek istiyorumm babalar günü bugünn eşimm yollar karışıkk otur deyip duruyorrr :KK14::KK14::KK14: sinir oldum bendee...

herkesin adım uzunluğuna göre değişiyor ama benim için 2500 adım 1 km ediyor :)

anammm senin bu hesaplarında beni bitiriyorrrrr....eeeeeee ben nasıl hesaplıcammm?? benim boy 1.67 civarı bacaklar uzun tarafı nasıl hesaplıcamm??

canım sen bir adımının ölçüsünü al, bana söyle ben sana hesaplarım :KK34:

ama adımsayarın olmadan yürürken adım saymak zor olur. en basit adımsayarlardan birini alabilirsin, 10 lira olmazı lazım.

canım sen bir adımının ölçüsünü al, bana söyle ben sana hesaplarım :KK34:

ama adımsayarın olmadan yürürken adım saymak zor olur. en basit adımsayarlardan birini alabilirsin, 10 lira olmazı lazım.

50 cm... vardı beim adım matiğim yaa hemen bulur çıkartırım onu...bulamazsam alırımm...

canım o zaman sen 2000 adımda 1 km yürürsün :KK34:

adımsayar çok faydalı, insanı motive ediyor :21:

bende öyle düşündümm..2 adım bi metre.. 2000 adım bir km...aynen öyle süper motive ediyor bi zamanlar 10000 adım yapmadan yatmıcam diye inat etmiştimm..yine dönüş yapıyım netsek kardırr...

ohhhh canım afiyet olsunn..hadi bakalımm başarılarrr..
sabahh kilonu bildirr ben eklerim senii tam haftanın başında başladınn iyi olduu..
[/QUOTE]

teşekkürler canım kilom 80.5 offffffffffff offffffffffffff

bugün orucum hazır havalar biraz serinlemişken şaban orucu tutayım dedim birkaç gün

gerçi oruçla kilo verilmiyor ama bu mübarek günlerde geri gelmiyor

sahurda bir şey yemedim ama 10 gibi eşim pilav yerken 3 kaşık aldım

yarımsaat kadar yürümeyi düşünüyorum oruç olunca biraz zor tabi

herkese kolay gelsin

Son düzenleme:
kizlar iyiyim ALLAH ima sukur. kiymadan ben 2-3kasik yedim esim kalanin hepsini yedi sukur onda bisi yok...komsumun kizlari tutturdu abla bi test yapalim noolur diye dayanamadim yaptim ama negatif... olsun Rabbim nezaman hayirli eyler bilinmez... tansiyonum felan yok ama usutmedimde... belki farkinda olmadan usutmus olabilirim kizlar ondandir herhalde... annemle abim geldu hadi doktira goturelim diye ama iyiyim sukur dedim. karnimi doyurunca yine mide bulantisi olursa ararim dedim... esimde bugun sabah erkenden geceye kadar calisiyor garibim... neyseki durumun iyi sukur

bugün orucum hazır havalar biraz serinlemişken şaban orucu tutayım dedim birkaç gün

herkese kolay gelsin

Allah kabul etsin inşallah :KK16::KK16::KK16::KK16:

kizlar iyiyim ALLAH ima sukur. kiymadan ben 2-3kasik yedim esim kalanin hepsini yedi sukur onda bisi yok...komsumun kizlari tutturdu abla bi test yapalim noolur diye dayanamadim yaptim ama negatif... olsun Rabbim nezaman hayirli eyler bilinmez... tansiyonum felan yok ama usutmedimde... belki farkinda olmadan usutmus olabilirim kizlar ondandir herhalde... annemle abim geldu hadi doktira goturelim diye ama iyiyim sukur dedim. karnimi doyurunca yine mide bulantisi olursa ararim dedim... esimde bugun sabah erkenden geceye kadar calisiyor garibim... neyseki durumun iyi sukur

çok geçmiş olsun, kendine dikkat et canım :KK16::KK16::KK16:

herkese kolay gelsin

oyyy allah kabul etsinn canımm..bende yarın tutayım diyorum ama pek cesarette edemiyorumm :) ama denicemm ramazana hazırlık olur hemdee..iftardaaa ne yemeyi planlıyorsunnn???

yaww sen kendini bize tanıtmışmıydınn???unuttumda benn :26::26::26:

listeye ekliyorumm 80.5 le bende aynıyımm şuan hadi bakalım başarılarr...

çook geçmişş olsunn canımm...bişiceikler olmazzinşallahh...sen yinede dikkat et kendinee...enişte yokmuşş sende evdesinn yani bugünnn...bizdee evdeyizzz bugünn dışarsı karışıkk birazzz..eşimde mutfak ta salata yapıyor bense pc de roller değiştii anasıı görmesinnn...

oyyy allah kabul etsinn canımm..bende yarın tutayım diyorum ama pek cesarette edemiyorumm :) ama denicemm ramazana hazırlık olur hemdee..iftardaaa ne yemeyi planlıyorsunnn???

yaww sen kendini bize tanıtmışmıydınn???unuttumda benn :26::26::26:

listeye ekliyorumm 80.5 le bende aynıyımm şuan hadi bakalım başarılarr...

çook geçmişş olsunn canımm...bişiceikler olmazzinşallahh...sen yinede dikkat et kendinee...enişte yokmuşş sende evdesinn yani bugünnn...bizdee evdeyizzz bugünn dışarsı karışıkk birazzz..eşimde mutfak ta salata yapıyor bense pc de roller değiştii anasıı görmesinnn...

oy oy oy maasallah canimmm. bazen oyle eslerin rolkeri degismesi lazim neseleniyor insan kuzum... anasi da duymasin eksik kalsin:KK66:)

İnşallah güzel olur WAW cım :KK70: Bakalım göreceğiz :KK70:

İstanbul'u izliyorum şimdi, yine fena ortalık. Telefonla ara canım.

kızlar bişi sormak istiyorum. dahiliye uzmanları prolaktin tahlili filan verebiliyor mu? ben endokrinoloji uzmanına randevu almak istiyorum ama yeni sisteme göre endokrinolojiye direkt randevu alınamıyor :26:

1 tabak yağsız makarna + 1 kaşık ev yapımı salça
1 bardak ayran (sabah sabah ayran içebilen biriyim ben :KK53::KK1:)

yarım muz
10 fındık

1 porsiyon yağsız etli patlıcan
2 dilim tam buğday ekmeği

1 kahve
10 badem

tavuk salatası
10 çubuk kraker

+ 8 km yürüyüş

kızlar bişi sormak istiyorum. dahiliye uzmanları prolaktin tahlili filan verebiliyor mu? ben endokrinoloji uzmanına randevu almak istiyorum ama yeni sisteme göre endokrinolojiye direkt randevu alınamıyor :26:

allah allahh o ne zaman çıktı yawww...valla bende senden duyuyorumm canımm... ama git dahiliyeye yazarsa yazar yazmazsa endokrine gönderirr...bence yazıyordurr...

1 tabak yağsız makarna + 1 kaşık ev yapımı salça
1 bardak ayran (sabah sabah ayran içebilen biriyim ben :KK53::KK1:)

yarım muz
10 fındık

1 porsiyon yağsız etli patlıcan
2 dilim tam buğday ekmeği

1 kahve
10 badem

tavuk salatası
10 çubuk kraker

+ 8 km yürüyüş

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:canımmm süperr gidiyorsunn maşallahhh...makarnayıda sabah mı yedinn?? bizde şimdi eşimleee yarın makarna yiyelim diyorsukk...yağsız yapsamm yogurtla yesek olmazmıı yaaa.....

benn bugünn ne yedimm ne yemedimm bilmiyorumm...sabah geç kalktıkk...direk öğle yemeğiyle başladık...hatta hiç sofra kurmadık tabak yaptım tv karşısında yedikk..

4 kaşık fasulyee...
1 közlenmiş biber...
yarım közlenmiş kabak...
5 parmak galete..
1 kaşık yoğurt...

1 şeftaki...
15 kirazz...

salata
fırında patates...

2 çatal tahin helva....
1 avuç fıntık
2 kraker..

salata..
2 parça tavuk gögsü haşlanmış..
4 parmak galete...

2 hurma..
acıkta leblebi..

ayyy yazınca ne çokk geldi gözümee yaaaa.....

Kixlar nasilsiniz :KK43: su an iğrenç derecede mutsuzum o kadar sınırlı ve ofkeliyimki bu subir 10 ayy sonra tescillendi. Konuya geliyim dugunde taki merasimi olur bildginiz gibi kayinvalidem tüm takilari aldı bilzkler haric ertesi gün el opmeye gidince verdi ama eksik verdii esime söyledim bak bu kadaraltin az alinmis dedim yok dedi beni oyaladi. Neyse dedim sustum kinada esimintaraf para takti 5 6milyar vardi kayn peder almis bnm saf kocam verdi tabi hbrm yok bugün aklıma geldi düğün cdsni açtım tek tek yazfim dusen paraninda büyük kismini almislar ve 20 taneden fazlada altinimi almislar .. Ortaligi kartim birbirine esime saydim sayistirdim bana inanmadin bak diue. Ya hic biaey dokunmadi esim inanmadi bana :KK43: kendimi mal gibi hissesoyorum
Herseyimi almislar igreniyorum bidahada gitmicem
Benim saf k.v daha geçen hafta yok biz tum altni parayi verdik diodu gozlerine dizlerine dursun su satte beni aglattilar
Zikkim olsun

Cocuk meselesi ztn geriyo beni bide bu acigi yaka la dim
Ne diyimki bi soleyin napiyim ben

Günaydın arkadaşlarrr işimizin gücümüzün rast gittiğii....
mutlu , enerjik ve booool sporlu güzel bir hafta diliyorum hepimizee :KK1:
bu sabah zor uyandımmm dün yediklerimden kaynaklanan ağırlıkk olsa gerek :KK9:
nese şimci bakıyorum kalorilerineee
2235 kalori cumartesi + pazar
sonraa pazar öğleden sonraaa ortaboy kumpiri yuvarladım :KK1:
bir yerde yazıyordu buldumm siteden
Kalori Hesabı: Kumpirin kalorisini bulamadığım için ürünlerin ayrı ayrı kalorini alıp hesapladım. Şöyle ki;
28 gr tereyağı : 206 kalori / 200 kabul ettim
100 gr sosis : 295 kalori / 300 kabul ettim
100 gr patates : 100 kalori / kumpirde kullanılan patates için 300 kabul ettim
5 gr mayonez : 33 kalori / 1 kaşık yaklaşık 50 kalori, sanırım kumpire 3 kaşık mayonez konuyordur. Bu durumda da kullanılan mayonez 150 gr ediyor. Bu durumda da toplam mayonez kalorisi 990 ediyor.
İçindeki tuz, bezelye, mısır, ketçap için de yuvarlak 100 kalori ekledim.
Sonuç: 1890 ~ 1900
bu haftasonu ortalama 4135 kalori almış bulunmaktayım
çoookkk
bunları bugün yakarım inşallahhh

teşekkür ederim canım, hepimiz hedeflerimize ulaşırız inşallah :KK16::KK16:

mangaldan bol bol ye, protein candır. hem vücudumuz besinleri sindirmek için de kalori harcıyor.

karbonhidratları sindirmek için 100 gramda 7 kalori, yağları sindirme için 100 gramda 12 kalori, proteinleri sindirmek için ise 100 framda 30 kalori harcıyormuş :KK53::KK53:

protein candır can :KK9::KK9:

ama keşke daha fazla yiyebilsem :KK31:

ben genelde karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum, et var deseler ben yine de sabah-akşam soslu makarna yerim :KK60: :KK60:

hiç sevmiyorum eti :KK50:

canım moral oldu bu bak birazcık :KK1: ben etçiyimdir hemde nasıl yani sadece bitter hastası değilim :KK9:
iyi bir yandan yakıyor barii
protein candır can hehe :KK9: doğru söylüyorsunnn yaşasın tüm proteinlerrrr
ayy ye canım yaa çok sağlıklıı
makarnada on numara olur tabii insan kendi istediği gibi yapabiliyorsaa

X