- 6 Nisan 2013
- 343
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim hakkında dile getiremediğim,
Dile getirmekten çekindiğim,
Yüreğimin odacıklarında tereddütle sakladığım,
Ne kadar hayır dua varsa, sen kabul et!
Beni, benim söylediğimden daha fazlasıyla ancak Sen anlarsın!
Halim sana ayandır, dilimden gelen ancak bu eksik beyandır
amin..amin
aynennn...ben mutluyken kilo veriyorumm..ama mutsuz ve hüzünlüyken alıyorumm...eeeee bu çocuk işide baya bi mutsuz ett benii ...
canımm erkek milleti hep aynı demekkii...
bak eğer bunu demezsem allah bana hesap sorar...ben eşimle evlendiğimde 89..90 kilo civarındaydım...bana bigün kilolusun demedii..ailesi yanımda rejimin r sini bile yapmadı...oda aileside sen böyle çok tatlısın sana yakışıyor felandı filandıı..
ama bu çocuk işi çıkınca eşim aldı karşısına konuştu benimle...ben seni böylede çok seviyorumm..istesem daha önce derdim sana..ama bunu çocuk içinde değil kendi sağlığın için ver dedi...eşimle aramızda 10 yaş var...aynı çocuguymusum gibi konuştu bende okey dedim...
şaka maka böle söylemesi kolay ama bide gel bana sor 23 kilo vermişimm...eşimde hep destek oldu taktir etti..ama seninde dediğin gibi gecenin yarısında yaptı tostu yedi karşımdaaa
ama geçen günn ben onun ailesine laf ettimm ve çoookk sinirlendi bana...ailesinede sinirlendi bişide diyemiyor onlaraa...sonra bana çevirdi oklarını ve canımın neden yanacagını iyi biliyor çok güzel yerden vurdu benii....
şimdi öyle demek istemedim diyor ama ben ogün yaşadığımı unutamamm...
bide ben onca kilo vermişimm..yaww yalvarıyorum bi spor salonuna gidem iyi olur disiplinli bi şekilde...yada yüzmeye ..yokkk o bana güveniyormuşş ben yaparmışımm...sonrada sen ice bıraktın kilo vermeyi çocuk istemiyorsun bende istemiyorumm...be vijdansızzz bendende bukadar bende insanımm..
10 fındık
40 kiraz
2 salatalık
1 kahve
1 sandviç ekmeği
peynirli omlet > 2 yumurta + 1 tatlı kaşığı yağ + 6 kaşık lor peyniri + biraz tuz
3 salatalık
1 kahve
20 kiraz
2 salatalık
1000 kalori
oyyyy oyyy şirineeee...AMİNNN AMİNNNN AMİNNNNNN diyorummm..hepimiz içinn...rabbim hepimizin evine huzur versinn..ben elimden geleni yaptığım halde bunu demesine kırıldım ...he dün biişiler dedi ama onlar silindimi silinmedii..
ben evim için hep sükrettim bana bebek için bitek laf etmedi diyee...4 yıl oldu ilk defa dedi...ilk kırıldım..sonra hak verdim..34 yaşına giriyor bizimle evlenenlerin 3 yaşlarında çocukları var hatta 2. ye bile var..tabiki bu adamında içinde fırtınalar estiği anlar vardır dedim..ama hiçbişi belli etmedii....
ama ogün o cümlesi bitirdi beni...sinirle dedim dedi ama nafile...
aayyy kuzumm ben okurkenn ağırlık çöktüü üstümee.. allah yardımcınızz olsunn...yanlış anlama ama bişi sorucamm abinn napıyor şimdi??evlimi o?? şimdi babanada hak verdimm..maaş yok ev öyle..oda kırtasiye kapanırsa diye üzülüyorr...aslında onunda yaşına uygun rahat bi iş çıksa..ne güzell olurr...
valla canımm bende bi çok insan için evimin huzurunu çok bozdumm..sonra zaman geldii o insanlarr yaa benim evim ailem var hiç kusura bakma eyincee...hee öylemi dedim iyi benimde ailem varr...bencil insanlarıı hiçç sevmiyorumm..
rabbim işlerini ras getirsin inşallahh..gönlüne göre versinn hayırlısını versinn...aynen öyle sen allaha güvenn...rabbim ona güveneni asla yarı yolda bırakmazz....
bizde eşimin abisiyle ortak işlerii öyle çetrefilli ki sabırr sabır demekten gına geldi hepimizin hakkında hayırlısıı...çok zorr..
yaw kızlar ben eşimle tanıştığımda 65 kg :) bişeciktimmm sonraa 2 - 3 - 5 -aşağı 2 - 3 - 5 yukarı hep öyle kaldım 35 kg almışımmm yaa 2010 2013 yaaaaa ayy nasıl bir zulüm etmişim kendimeee pko olduğumu öğrendim zaten sonra hep yukarı gittikçe artıyor durduruyorum 8 kg verdim geçen yaz 10 kg aldım kışın hep bu hastalığın yüzündenmişş
eşimde bana seni böyle seviyorum diyordu ne desin adamcağız 13 yaş var aramızda :) sa olsun kırmamıştı beni ama eminim işin ucunun kilolara dayandığını açıklasam iyice o da beni en kötü yerden vurur acı ama gerçek bu arkadaşlar
ben çevremde çok gördüm duydum okudum bak ceco mesela maşallah yanii...
(demekkii kilo felan vermek gereğine kesinlikle inanmakla beraber ve çabalayarakta ...)
Allahın bizim için hayırlı gördüğü en güzel zamanın geleceğine ve o zamanın en güzel şekilde yaşanacağına inanıyorum.
" «Ya Rabbi! Bana kendi katindan temiz bir soy bahset, dogrusu Sen duayi isitirsin". Aminnn
Waw canım benim inşallah bu gözyaşların en güzel biçimde ödüllendirilecektir bu sıkıntılar bitecektir.dualarımdasınız
canımm sen doyuyormusun bunlarlaaa...?? 1000 kalorilik daha doyurucu şeyler seçseydin keşkee...öğlenki menün çok güzell...sen bu gidişle düğene bomba olucann bombaaa...
10 fındık
40 kiraz
2 salatalık
1 kahve
1 sandviç ekmeği
peynirli omlet > 2 yumurta + 1 tatlı kaşığı yağ + 6 kaşık lor peyniri + biraz tuz
3 salatalık
1 kahve
20 kiraz
2 salatalık
1000 kalori
bu kalori hesaplama işini anlayamıyorum ben mesela sabah öğle akşam kaç kalori alacağına kilona göre doktor mu karar verdi senin ben bir diyetisyene gitmedim de
yaw kızlar ben eşimle tanıştığımda 65 kg :) bişeciktimmm sonraa 2 - 3 - 5 -aşağı 2 - 3 - 5 yukarı hep öyle kaldım 35 kg almışımmm yaa 2010 2013 yaaaaa ayy nasıl bir zulüm etmişim kendimeee pko olduğumu öğrendim zaten sonra hep yukarı gittikçe artıyor durduruyorum 8 kg verdim geçen yaz 10 kg aldım kışın hep bu hastalığın yüzündenmişş
eşimde bana seni böyle seviyorum diyordu ne desin adamcağız 13 yaş var aramızda :) sa olsun kırmamıştı beni ama eminim işin ucunun kilolara dayandığını açıklasam iyice o da beni en kötü yerden vurur acı ama gerçek bu arkadaşlar
ben çevremde çok gördüm duydum okudum bak ceco mesela maşallah yanii...
(demekkii kilo felan vermek gereğine kesinlikle inanmakla beraber ve çabalayarakta ...)
Allahın bizim için hayırlı gördüğü en güzel zamanın geleceğine ve o zamanın en güzel şekilde yaşanacağına inanıyorum.
" «Ya Rabbi! Bana kendi katindan temiz bir soy bahset, dogrusu Sen duayi isitirsin". Aminnn
Waw canım benim inşallah bu gözyaşların en güzel biçimde ödüllendirilecektir bu sıkıntılar bitecektir.dualarımdasınız
Aminn canım Allah hepimizin evine huzur mutluluk versin Waw canım ya bu arada sen soğan suyuna başlayacaktın ne oldu?
benim bir arkadaşa menepoz demişlerdi 2. bebe yapacak olmuyor bu soğan suyu yapmış ve çok iyi bir doç le çalışıyordu ıspartada
vee şuan bebesi varr
ya ben biraz içmeyeceğim ama sonraa yine başlayacağım soğan suyunaa yumurta çoğaltıyor bizim için muhteşem bir şey o
bir daha araştırsana canım benimm
ya bana fazladan kanama yaptı lakin ben çok içtim günde 1 defada olsa ve haftada 4 - 5 günden 14 gün felan içmiş oldum aslında 21 günde sanırsam düzensiz kullandığım için öyle olduu
lakin kadındoğumcu bu yumurtalalıklarla olur bebiş inşallah demişti yani çok ümit oldu bana yaa ona da ağlamıştım ben çok istiyorum bunu diye ay yine sinirlerim bozulduu
nese
"ağlamak yok gülmek var" kilolardan kurtulmak sağlıcakla bebelere hamiş olup dünyaya getirmek var
Umutsuzluğa kapılmak yok Şirine!!!
Kiloları almasını bildiğimiz gibi vermesini de biliriz evelallah :128::128:
Biz kendimize inanmazsak başkaları nasıl inansın, biz kendimizi terk edersek kim bize yardımcı olabilir.
Çıtır olucaz hepimiz, kaçışı yok :124::124::124:
Teşekkür ederimmm :) inşallah
ya düşündükçe kötü oluyorum da ..
bunları atlatacağımıza inanıyorum :128:
biz kendimizi terk edersek bize kimse yardımcı olamaz inşallah çıtır olacağız :)
bilgen tatlim cok merak ettigim seyler var hic hamilelik belirtileri hissettinmi canim? bulanti kusma... goguste gerginlik... benim yengem 3aylik hamile... birbucuk aydan sonra felan anladi idrarda yanma ve gece yatarken karin agrisi hissetmis
Umutsuzluğa kapılmak yok Şirine!!!
Kiloları almasını bildiğimiz gibi vermesini de biliriz evelallah :128::128:
Biz kendimize inanmazsak başkaları nasıl inansın, biz kendimizi terk edersek kim bize yardımcı olabilir.
Çıtır olucaz hepimiz, kaçışı yok :124::124::124:
Gün içinde doyuyorum ama akşam vakitleri acıkıyorum
Ne kadar acıksam da yapacak bir şey yok, aç kalmadan zayıflanmıyor
Hepimiz bomba olucaz canım inşallah
Aaaaaayyyyy imdaaaaaaaaattt işlerin yarısı daha yeni bitti
Bunada şükür ama kiki dakika mola verip sizlere bir bakayım dedim
Canım şöyle söylim zaten et obur biriydim ama hamilelikte çok daha fazla ızgara tarzı şeylere düştüm bol salata ve ayran tabi ve 9 ay boyunca hiç yerimde durmadım desem yeridir
İnan millet sokakta doğracaksın diyordu artık doğuma gitmeden bir kaç saat önesi bile geziyorduk eşimle Kilo almadığım için göbişimde çıkmadı daha fazla ve çok rahat arabamı bile kullandım
BOl su tükettim tabiki
Benim büyük kızımda 26 kilo almama rağmen kızım 2.760 gr doğdu
Küçük kızımda 5 kilo vermeme rağmen 2.795 gr doğdu yani aslında kilo almayla yada beslenmeyle alakası yok bebişin kilosunun yapı olarak nasıl doğacaksa sen ne yersen ye kilosunu etkilemiyor ki doktorumda aynısını söylemişti
Kadındoğumcum senin çocuklar kilosu az doğanlardan olur istersen birkaç tane daha doğur sonuç değişmez demişti
canim bende bu sabah tartildim 92 kiloyum.. ama daha yeni ogrendigim icin hamileligimi demekki 92 kiloyla hamile kaldim diyebilecegim.. haftaya cuma insallah kalp atislarini dinlemeye gidecegiz. o zaman doktordanda tavsiyeler alacagim.. zaten diyetteydimya biliyorum az cok birseyleri.. 1.5 aydan beri zaten kepek tam bugday ekmegi tarzi besleniyorum.. ayni sekilde devam edersem sorun olmayacagini dusunuyorum... ben hep kilo alinca bebekte alir saniyordum :))) degilmis meger :))) simdiden tedbiri elden birakmamak lazim yani heee... allahim yardim etsin insallah... kizlar rejimlere devam birakmak yoooooooooooooookkkkkkkkkkkk
Sipsirine ALLH im senden razi olsun canim nekadar guzel bir duaymis boyle
cecommmm enişte gelecek 14 günün hırsınımı çıkartıyorr nee....bilmiyormu senin telaşınıı bide üstüne onları getiriyorrr....
boşverr koy çayıı giyin şıkır şıkırr...tam tersine full neşelii ol...şimdi kvde seni sinir olduğunu tahmin etmiştir büyük zevkle geliyordurr...sen tam tersi oll..kocacımm kocacımm diye dön etrafındaa...onlarr gidinceee vayyyy enişteninn halineee
boşverr daha çıkmışlarr yolaa..sinir olduğunla kalırsınn...şimdi o seni şenşakrak görsünde sevinci kursağında kalsınnn :) :)
cecommm waw a kesinlikle katiliyorum. hic yorgun degilmis gibi giyin suslen dusmanlar catlasin) sende biraz gunun keyfini cikar canim yaaaa birak utu camasirda aksama kalsin. enisteye ceza olarak utu verursin)
kizlar dun makarnadan sonra ben bulasiga daldim esimde hevese geldi temizlige basladi ALLAH razi olsun benden cok temizler evi) huy ) ben yalvariyom hadi askim yeter artik yuruyuse gidelim diye. dur surayida burayida temizliyim diyor... icime doguyor birileri gelecek dedi. bende dedimki gelse gelse sizinkiler gelir onlardan baska habersiz gelen olmaz dedim... hicbisey diyemedi... gorumcem sagolsun hep haversiz gelir taaa batmandan nevsehire;(( belki ablan gelir onun isi belli olmaz dedim yok kiz okulu var nereye geliyor dedi ve sustu) yasasinnn bende artik laflarin altinda kalmiyorum. kendime cesaretim geldi beee)
waww canım benim yaa benim bile içime oturduu ne siniri öyle ne biçim öfkee
bir tek bebek konusunda tüm dengelerim altüst olur benimde sinir oldum yaaaaaaaaaaw
canım benim dua yazcam size ve hepimize nette bulmuştum uzun biraz aamaa okuyunca iyi olacağına inanıyorum
Rabbim! Kalpleri birbirine ısındıran Sensin
İzzetinle, ancak kendi muhabbetine sakladığım kalbimi;
Hikmetinle, eşimin kalbine de ısındırıyorsun
Senden emanet aldığımız kalplerimizi, yine Sana teslim ediyoruz
Kalplerimizi karartmamıza izin verme,
Kalplerimizden Seni sevmeye yollar aç,
Birbirimize olan sevgimizi, Seni sevmekle çoğalt,
Beni ve eşimi, Seni sevdiren ve Seninle sevinen bir sevgiyle donat
Rabbim! görüyorum ki Sen,olmuş yeryüzünü her bahar yeniden diriltiyorsun
Kudretinle, kurumuş kemikler gibi ağaçları,
Çiçek çiçek tebessüm ettiriyorsun
Yaprak yaprak urbalarla beziyorsun,
Meyvelerce hediyelerle sevindiriyorsun,
Toprağa düşüp, gözlerden uzak olan tohumları
Yeniden gün yüzüne getiriyorsun
Sen bir baharı, bir çiçeği yaratırcasına kolayca yarattığın gibi;
Eşimin getirdiği her gülden bir bahar tazeliğinde mutluluklar yarat bana,
Yüzümde bir gül gibi açtırdığın her gülücükten,
Eşimin gönlüne gül bahçelerinin ıtırını yay
Yıllar geçtikçe üzerimize çöken puslu hazanların etkisiyle,
Unutkanlığın rüzgarında savurup dağıttığımız inceliklerimizi,
Kalplerimizin kuytularında unutup, karanlığa bıraktığımız muhabbet sözlerimizi;
Tohumlar gibi filizlendir,
çiçekler gibi süsle,
Yapraklar gibi tazeleştir,
Meyveler gibi tatlandır
ALLAH’ım Bize öğrettiğin gibi
Babamız Adem(AS) ve anamız Havva’yı Cennetten,
Şeytanın aldatmacalarına kandıkları için çıkardın
Elbetteki bu, senin takdirindir,
Haşa şeytanın keyfine kalmış bir iş değildir
Biliyoruz ki, bu sayede ancak hak edenler senin yakınlığına kavuşacaktır
iyi ile kötü birbirinden ayrılacaktır
Cennetinden sabırsızlığımız yüzünden çıkarıldık,
Tembelliğimiz yüzünden geri dönemiyoruz
Rabbim! Beni ve eşimi de
Bu dünyadan Cennete dönmek için,
Birbirini hayra kaldıranlardan eyle!
Sabırsızlığımız yüzünden bizi birbirimizden uzaklaştırma!
Sabır ver bana ki; eşimi muhabbetimin ve şefkatimin cennetinde ağırlayayım
Tembellikten uzak tut beni ki; eşimi hiç sebepsiz sevindireyim,
Hiç karşılık beklemeden seveyim
ALLAH’ım Biliyorum ki sen, rahmetinle İbrahim’in (AS) tenini ateşe yaktırmadın,
Bende İbrahim (AS) gibi sana teslim olmaya niyetlenmiş bir kulunum
Besbelli nefsimin nemrutluğu ile İbrahim(AS) kadar başa çıkabilmiş değilim,
Görünen o ki, kolayca da başa çıkamayacağım
Nefsim, içimde sık sık inatçılığın ateşini körüklüyor,
Kalbimi kıskançlığın alevlerine savuruyor
Nasıl ki İbrahim (AS) Senden ateşi söndürmeni istememiş,
Ama bu ateşin içinde kalarak, kurtuluş istemişti
Kulun ve elçin İbrahim(AS) biliyordu ki;
Senin kendisine selamet vermen, ateşin söndürülmesi şartına bağlı değildir
Rabbim! şimdi sana, kulun ve elçin İbrahim’in (AS) teslimiyeti hatırına yakarıyorum ki,
Beni, fıtratıma, sonsuz hikmetinin gereğince yerleştirdiğin inatçılığım ve kıskançlığımla bıraksan da,
Bu duygularımı benim ve eşim için “serin ve selametli” eyle!
Kıskançlığın ve inatçılığın ortasından bizi, mutluluğun ve sadakatin gül bahçelerine eriştir
İnatçılığımı; evliliğimi yürütecek istikametli bir kararlılığa,
Kıskançlığımı; evlilğimi koruyacak sağlam bir kalkana dönüştür!
Rabbim! Biliyorum ki Sen, kudretinle,
Musa’nın (AS) asasının dokunduğu taşların bağrından billur sular akıttın
Bende, Musa (AS) gibi Seni,suskunluğun çöllerinde aramaya çabalayan bir kulunum
Kulun ve elçin Musa’nın(AS) eline katı taşları yumuşatıp,
Yaşlar döktüren bir asayı verdiğin gibi,
Benimde bakışıma ve duruşuma,
Eşimin kalbini yumuşatacak, dilindeki düğümleri açacak esrarı bahşet!
Sen, bana eşimin kalbinden, şefkatinyumuşaklığını tattır!
Eşimin dilinden,aşkın serinliğini taşır
Beni ve eşimi anlayışsızlığın çölünden, muhabbetin denizine eriştir!
Beni ve eşimi kalbimin kıyılarına erişmekten alıkoyan,
Nefis firavununu kendi hırsının denizinde boğ
Bize çok şeye sahip olmakla mutlu olunacağını telkin eden,
Daha çok tüketmekle huzur bulunacağını haykıran,
Tüketim sihirbzlarının yalanlarını,
Kanaatkarlığımızın yutup, yok etmesine izin ver
Rabbim! Biliyorum ki Sen, rahmetinle,
İsa’ya (AS) ölüleri diriltme muzicesi bahşettin
Kalpleri ölmüş ve inançları yozlaşmış bir toplumu,
İhya etmek için, çürümüş tenlere tazelik bahşeden tecellilerini,
Elçin ve kulun İsa (AS) üzerinden gösterdiğin gibi,
Bana da, eşimin aşkını canlandıracak aşk ver!
Dokunuşlarıma İsa’ya (AS) bahşettiğin gibi diriltici sırdan bahşet!
Eşimi sevmek ve sevindirmek için çektiğim sancıları,
HzMeryem’in sancısı gibi bir İsa’ya (AS) analık edecek bereketlerle sebep eyle!
nefsimize uymakla heba ettiğimiz günlerimizi,
Seni anmakla yeniden ihya et!
Gıybet ve boş sözle yaktığımız sevaplarımızı,
Tevbe ve özrümüz sebebiyle bize iade et!
Ettiğimiz kötülükleri, içten bir pişmanlıkla
Sana dönme vesilesi eyle de, rahmetinin dokunuşuyla
İyilikler olarak hesap et!
Rabbim! Sen ki kulun ve Resulün
Her türlü sevgi ve muhabbetin sebebi ve vesilesi olan,
Muhammed’e (SAV); kocası hakkında fısıltıyla konuşan kadının sesini işittiğini,
Kitabında açıkça söylüyorsun
“Muhakkak ki Kadının sesini işitti”
Beni, benim kendimi anladığımdan daha iyi anlayan yalnız Sensin!
Beni, benim kendimi sevmemden önce de seven Sensin
Eşim hakkında dile getiremediğim,
Dile getirmekten çekindiğim,
Yüreğimin odacıklarında tereddütle sakladığım,
Ne kadar hayır dua varsa, sen kabul et!
Beni, benim söylediğimden daha fazlasıyla ancak Sen anlarsın!
Halim sana ayandır, dilimden gelen ancak bu eksik beyandır
amin..amin
canim maasallahin var cok istikrarlisin ama hasta olma sakin. herseyden yemeye bak ucundanda olsa lutfen yoksa vucudun dayanamaz coker birden... lutfen cok dikkat et kendine canim... bende senden heveslendim kalori sepeti diye biyer var oraya yaziyorum yediklerimi kac kalori oldugunu soyluyo hosuma gitti tavsiye ederim kizlarrr
Hehhhh yine ben geldim
Anam gittiler şükür
Eşimde iş yerine geçince anında attım kendimi buraya
Hesapta işe gitmeyecekti ama şurda iki günü kaldı cuma çalışmayacağı içinde işleri halletmesi gerekki geldiğinde çok çok fazla iş birikmesin ( birikeceği kesin ama iki iş eksik olsa kardır modunda şu an )
Sormayın kızlar tamda sizin dediğiniz gibi sırıtarak geldi uyuzlar
Paralarıda almışlar ya bunlardan mutlusu yok şu anda
Hiç ilerisini düşünen yok ya yarın öbür gün bir aksilik olurda açıkta kalırsam diye.
KV ay çok neşeliyim bugün falan diyince bende bismillah deyip başlangıcı yaptım ve kadına eee tabi parayi gördün neşen yerine geldi dedim çaktırmadı ama bozuldu tabi
Ya inanamadım eşim parayı sayıp taksim ederken ikiside ak baba gibi başında durdular elli kere bak doğru say doğru say diyip durdular Sonrada utanmadan tapu işleri için bindikleri taksinin faturasını bile dahil ettiler giderlerede neymiş o harcamalarda 4e bölünecekmiş
KP öldüğünden beri mezar taşı yapılacak ve onu bile geçmişte 4e bölünecek demişlerdi hatta ben sinirlendim eşimede Rahmetli baban bana yapmadığını bırakmadı belki ama o mezar taşını ben yaptıracağım onlardanda kuruş para almıyacaksın demiştim :26:
Yahu bu adam senelerce sizlere baktı ama bunlar taşı bile tek başına ödemem havalarıdalar
Onun parasını şu an KV toplu para aldığı halde gider borçlarına onuda ekle herkes ödeyecek payını dedi
Birde KP ölmeden evvel Büyük kızından borç almış ödememiş onuda 4e böleceksiniz demezmi
Kadın beni yeminle deli etti ama hiç ses etmedim sadece anam iyiki Trilyon değilmiş elinize geçen dedim ki onada bozuldu
Ya inanamıyorum yaa insan nasıl böyle olabilir üstelik ablasının kaç tane dairesi var eşi deseniz inşaat mühendisi ve paraya para demiyor ama yinede herkese borcu taksim edip kuruşuna kadar küsüratını bile hesap etmiş yuh dedim resmen.
Bazen diyorum Allahım nasıl böyle bir aileyi bana nasip ettin diye ama sonrada vardır bundada bir hayır diyorum ister istemez :26:
Çaylarını içip paralarını alıp gittiler çok şükür
Rabbim akıl fikir versin böylelerine ama hiç sanmıyorum benim o günleri göreceğimi
Allah senden de razı olsun canım ya inşallah sıkıntıların bitecek seninde
tüm şifalara kavuşacaksın .
ve genel olarak benim de hayatta öğrendiğim bir şey var kişinin kendini bağışlaması gerekiyor ve her şeyi...
yani benimde senin rahatsızlığın gibi olmasa da sıkıldıkça kollarımın arkalarında kabarcıklar kaşıntılar ayy tövbe Yarabbi öyle işte var
ve sakinken üzgün olmadığımda bunlar geçiyor enteresan yani..
Kişinin kendisinden de kaynaklanıyor fazla ince düşünmekten, hassas davranmaktan , herkesi kendin gibi bilmekten...
Rabbimiz bizi bağışlasın inşallahhhhhhhh
Biz de herkesi bağışlayalım önce kendimizi...