- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
Ayy benim ufaklik pek cazgir yaka cektiren cinsten.. bi firsat bulup atastirabilmis degilim henuz dukan diyetini..Yine ben geldimmmmmm :122: :122: :122:
Komşu ablam gelmeden bir yarım saat sporumu yaptım ama ter içinde kaldım
Küçük cimcimemde bana biraz eşlik etti sonra ben terledikce anneciğim neden ağlıyorsun nedennn diye sorup durdu ( terleri gözyaşı sanmış sanki her yerimden ağlıyorum )
Biraz dinlendim sabah kahvemi içerken Komşu ablam gittikten sonrada küçük kuzucuğumla duş aldık ve hemen öğle yemeğini hazırlamaya giriştim
Öğlenlik yediklerimide yazayım
7 Çatal Taze fasülye ( az yağlı ) ( 7 P )
1 büyük kase Marul salatası ( 8 P )
1 bardak ayran ( 5 P )
Öğlende toplam 20 Puanlık karbonhidrat tüketmiş oldum sabahki 12.5la birlikte 32.5 ki bu çok iyi bir miktar akşamıda hafif geçirirsem inşallah 50 puanı bile bulmam :34y
Şimdide kendime koca bir fincan yeşil çay yapıyorum Bol bol suya da devam
Aramıza hoşgeldin
Rabbim kuzucuklarını analı babalı büyütsün özlemini duyan tüm anne adaylarınada en kısa zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn
Canım bir kaç gün bizleri takip et emin ol sende motive olup çok daha güzel bir şekilde beslenmene önem gösterip farkına bile varmadan patır patır şu kilolardan kurtulacaksın yeterki inan
Biz bu kilolardan önce sağlığımız sonrada kuzucuklarımızla daha kaliteli zaman geçirebilmek için kurtulmak zorundayız
Şimdiden seninda gazan mübarek olsun
Canım bol bol su tüketip birde sağlıklı beslenirsen emin ol hiç birşekilde kuzucuğun sütü etkilenmez
Karbonhidratları azaltarak başlayabilirsin mesela Süt ürünlerini bol tüketebilirsin ama dikkat et günde 1 litreyi ( yada 1 kg ) geçerse süt ürünlerinde tükettiğin o zaman kilo veremeyebilirsin )
Yulaf kepeğinle Dukancıların yaptığı ekmekten yapıp Dukanımsı birşey yapabilirsin istersen
Bende de Yulaf kepeği kalmıştı Dukan denememden Şöyle güzel bir tarif bulup ekmeğimizi kendimizde yapabiliriz hem yulaf kepeği çok faydalı O bile bence büyük fayda sağlar
Chickpeas ( Aynur ) arkadaşımız emin ol her geldiğinde yardımcı olur Bende kitabıda var eğer benim hatırlamadığım birşeyse merak ettiğin o zamanda kitaba bakarız
Bende sabahtan beri neredeyse 2 Litre içtim bile Akşama kadar rahat 3 litreyi bulurum
Valla sorma o kahve saatimiz benim için resmen terapi
Allah razı olsun Nİsa ablam benim Annem gibidir herşeyimle ilgilenir ve bakışımdan bile bir sorun olup olmadığını anlar ZAyıflama konusunda da inanılmaz destekcim ve motivasyon kaynağım
Bir kaç gündür annesinin beykozdaki evini temizlemeye gitmişti görüşemedik bugün beni görünce kız baya süzülmüşsün görmeyeli dedi tabi ben anında kendimi 38 bedende çıtır gibi hissettim
Sende aramıza hoşgeldin canım
Ne güzel Rabbim sanada iki tane melek vermiş İnşallah Rabbim herkese nasip eder...Aminnnnn
Birlikte çok güzel kilolar vericeğiz inşallah ...Aminnnnnnn
Anammmmmmmmmmm ben niye yokum bu listedeeeeeeeeeeeeeee
Kız kambersiz düğün olurmu
Yaz benide oraya bakem 97.5 le inşallah bir kaç hafta sonra 8li haneleri görmüş olucağım
Anammm ben bir ara denedim içemedim yaaa
Nasıl yaptın ve nasıl içtin diye direk sorayım
Bende PKO için yapıp içeyim dedim ama yok bir bardak zor içtim birde 2 tane kuzum var bu kürlede hamile kalanların çok olduğunu duyduğum için acıkcası birazda tırstım kilo vermeden bir dene daha gelmesin sonra
Bi arkadasim dediki bi kiz vardi baya kiloluydu oda dukanla verdi dedi ayy bunlari gorup duydukca heves ediyorum valla...
Ama seni tebrik ediyorum baya guzel kilo vermissin umarim dahada verip citir anne olacaksin..
Ben dun cok cicili kiyafetlere baktim zayiflayayim giymek istedigim cok kiyafet var...
Insallah giyecegim hepsini azimliyim..
Hem dusunuyorum bazen ogullarim ilerde beni siskobulup begenmez bilmem kimin annesi soyle boyle derse kendimi kotu hissederim...
Bi arkadasimin kizi oyle annesinden utaniyordu...