• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

tamm bu p lar ne diye düşünürkennn açıklamayı yapmışsınn...süperr yöntem inş işe yararr...alkali suyuda duymuştumm ama tadı farklı olmuyormu cecoo..bende yapsam ama kokarsa içememm..sabah bende 2 bardak su içtim ama limon sıkmadımm içineee...senin bu hatırlatmalarınn çok işe yarıyorr çokk teşekkürlerr arkadaşımmm....kahvaltınn süperrr olmuşşşş baya zenginn ama güzel tok tutar seniii....

Canım inan hiç fark yok tadında kokuda yok :34:
Bir hafta dene istersen belki fark görünce motivasyon olur :34:

günaydınn demeyi unutmuştumm günaydın diyip başlıyayımm ..bugünn bismillahı çektimm ve başladımmm kızlarrr..rabbim sonucunuda güzel etsin inşş..

kilomm...83.3

cumaya fazla gün yok ama ben 2. cumaya çok güzel sonuçlar bekliyorum kendimden..bu ayı 4 yada beş kiloyla kapatmak istiyorummm..

şincikk....2 bardak su içerek başladım günee...

3 zeytin..
1 kaşık lor..
2 dilim ekmek..
2 domates..
1 salatalık
yarımda biber yedimm...

inşallah günün devamıda böle gelirr...yaw benim gündüzz iyide gece açlık krizlerim fena onun içinde erken yatmayı planlıyorum ama bakalım işde yaşayıp görelimm :) :)

İkinci yeşil çayımı yaptım şimdi kendime :34:
Şu ana kadar hiç acıkmadım zaten 1 saat sonrada komşu ablamla şekersiz türk kahvelerimizi içeriz ara öğün olarak :34: O zamana kadar sporumuda aradan çıkartayım :34:
Öğle yemeğinden sonra yine damlarım nasılsa :1:

Bu arada

BOL BOL SU İÇMEYİ İHMAL ETMİYORUZ KIZLARRRRRRRRRRRR !!!!!

( ara ara hatırlatıyorum :1: )
Hedeflerimizi bir an bile aklımızdan çıkarmıyoruz ve bu işi başarıp herkese gereken cevabı fıstık gibi gezinerek veriyoruz :34:

Son düzenleme:
kocamannnnn aminnn diyorumm bebekku inşallahhh en kısa ve en hayırlı zamandaaaa...hazırlıklar başlamışş....evde kaçamak yapılacak şeylerr varmıı??onlarıdaa çekmecelerin altına koy üstüne bişiler koyy unutalımm orda onlarıı :) :nazar:bi önceki alıntıda yanlış yazmışımm listeye aldım adını 99 laa..inş vericezz ben ümitliyimm :)[/QUOTE]

Evde abur cubur tabir edilen kilolarin kalorinin candostlarini kaldirdimmm......

Zayiflma namina ne varsa hepsi mevcut evde....

Ben inaniyorum bu zayiflama isini basaracagizzzz.....

Seker ilacimi da düzenli kullanmaya basladim beni mahvetsede olsunnnn....

Bütün tombulla zayiflayacagizzzzz ;-)

merhaba,cevapların tamamını okumadım ama bende pkoluyum.kiloda alaı başını gidiyor.geçen sene binbir zahmet kilo verdim biraz.sonra sürpriz,hamileyim.ama benimki üçüncü.bebek sahibi olmak isteyenlere moral olsunbari.adetlerim düzensiz,95 kilo ile hemde tedavi olmadan 3.bebek oldu.ama her hamilelik öncesi 10 kilo kadar vermiştim.rabbim çocuk isteyenlere verir hayırlısıyla inşallah.diyet için benide destekleyin nolur.çok hızlı alıyorum .doğumdan 1 ay sonra 96 kiloydum .3 ay bitti.şimdi 102 kiloyum.hamileliklerden başka kıyafetim yok.nasıl diyet havasına gireceğim hiç bilmiyorum.

bu arada emziriyorum.nasıl bir diyet uygulamalıyım sütü azaltmayacak ama kiloları azaltacak .fikir verirseniz sevinirim.

Selamün Alleyküm kızlarrrrrrr :3:

Bugünüde bitirdik şükür :1:
Hesapta bugün dışarı cıkacaktık eşim ve kuzenleriyle ama birinin akşama kadar dershanesi olunca bir sonraki haftaya ertelediler :50:
Bu hafta sonu misafirlere hizmet etmekten, evi toparlamaktan ve küçük cimcimeyle uğraşmaktan doğru dürüst su bile içmeye fırsatım olmadı :19:
Gece çok geç yatınca tabi yine geç kalkıldı :1:

Anneler günü münasebetiyle belki bugün beni rahat bırakırlar diye düşündüm ama nerdeeeeeeeeee :60:
Kuzende olunca eşim tabi onla oyun konsoluna dalınca oturduğu yerden aşkım şunu yaparmısın aşkım bunu yaparmısın diyip durdu :60: normalde özel günlerde bana hiç iş yaptırmaz :1:

Hediyede bu sene alamadım :1: El şarjlısı alacakmış ama şimdi tabi Annemlere gideceğimiz için dönüşte daha uygun olurmuş :60: anam yine temizliğe destek ürünü almaya kalkışıyor nerde benim çiçeeeğmmm dedim ne yapacaksın ciceği iki gün sonra solacak bari şarjlı işini görür her gün makineyi çıkarmak zorunda kalmayasın diye dedim diyor :60:

Rabbim inşallah kuzucuğunu sağlıkla kuçağına almayı nasip eder...Aminnnnnnn :nazar: :nazar: :nazar:

Canım bende de var kitabı :34: hatta iki kere okudum ve yapmaya çalıştım ama ilk atak döneminin yarısında meyvesizlik ve salatasızlık başıma vurmuştu ve maalesef bırakmak zorunda kalmıştım :1:
Aslında yine protein ağırlıklı besleniyorum sayılır ama işte Dukanda daha çabuk gidiyor sonuçlara baktığında :34:
Yapabilene gerçekten helal olsun diyorum hatta arada en azından bir haftalık atakmı yapsam diyorum sonuçta vucudu şok edip metabolizmayı hızlandırır :34:

Anammmm Aynurumda gelmiş :3:
Fburak bak Dukancanlardan biri de aynur :1: Süper kilolar verdi dukan sayesinde :nazar: bir ben beceremedim dukanda istikrarlı olmayı :1: Neyse belki ilerde :1:
Canım inşallah Rabbim sanada en kısa zamanda topikteki tüm bayanlarla birlikte mucizeni kuçağına almayı nasip eder ....Aminnnnnnnn
Ay salata meyva aramam yenesemde işin zor gelen tarafı kahvaltı ve ekmek yok yulaf falan yiyorum dedi arkadasim..n
Hani oda iradeli biride degil normalde bide romanyada yaşıyor bir basina o başardıysa bende yaparım gibi geliyor..
En son 3 ay önce geldiginede bebisi görmeye hertataftan yağları fışkırıyordu şimdi yine fazlası var tabi ama daha fit görünüyordu..
Bide insülin direnci olanlara genelde daha çok et agirlikli beslenme veriyorlar...

Aynur arkadaşımızda bize yardımcı olur umarım bu dukan diyeti incelikleri hakkında...

günaydınn demeyi unutmuştumm günaydın diyip başlıyayımm ..bugünn bismillahı çektimm ve başladımmm kızlarrr..rabbim sonucunuda güzel etsin inşş..

kilomm...83.3

cumaya fazla gün yok ama ben 2. cumaya çok güzel sonuçlar bekliyorum kendimden..bu ayı 4 yada beş kiloyla kapatmak istiyorummm..

şincikk....2 bardak su içerek başladım günee...

3 zeytin..
1 kaşık lor..
2 dilim ekmek..
2 domates..
1 salatalık
yarımda biber yedimm...

inşallah günün devamıda böle gelirr...yaw benim gündüzz iyide gece açlık krizlerim fena onun içinde erken yatmayı planlıyorum ama bakalım işde yaşayıp görelimm :) :)

Aynen gündüz diyet yap aksam aclik kriziyle yiyecek ariyor insan....bende de oluyo ayni durummmmm.....

Gecen gun diyetisyen bu durum icin biraz leblebi ile atak durumunu basrirabilirsiniz demisti...

Ayrica gün icerisinde 2 sise maden suyu ve yagsiz süt icin demisti diyetisyene gittigimde...

İkinci yeşil çayımı yaptım şimdi kendime :34:
Şu ana kadar hiç acıkmadım zaten 1 saat sonrada komşu ablamla şekersiz türk kahvelerimizi içeriz ara öğün olarak :34: O zamana kadar sporumuda aradan çıkartayım :34:
Öğle yemeğinden sonra yine damlarım nasılsa :1:

Bu arada

BOL BOL SU İÇMEYİ İHMAL ETMİYORUZ KIZLARRRRRRRRRRRR !!!!!

( ara ara hatırlatıyorum :1: )
Hedeflerimizi bir an bile aklımızdan çıkarmıyoruz ve bu işi başarıp herkese gereken cevabı fıstık gibi gezinerek veriyoruz :34:

hatırlatma için sağol cecomm..2 bardak daha içtim şimdi bi 2 bardak daha içeceğim..olacak 6 inş..sizin şu kahve saatinizz yokmuuu bayılıyorumm :1: allah bozmasınn ..bende işlerimi bitireyimm başlıcam sporuma evdee yapıcam bugün..
Evde abur cubur tabir edilen kilolarin kalorinin candostlarini kaldirdimmm......

Zayiflma namina ne varsa hepsi mevcut evde....

Ben inaniyorum bu zayiflama isini basaracagizzzz.....

Seker ilacimi da düzenli kullanmaya basladim beni mahvetsede olsunnnn....

Bütün tombulla zayiflayacagizzzzz ;-)

inşallahhhh...hepsi görecekk bizdeki değişimii önce incelicezz sonraa bebişler için genişlicezzz..yavaşş yavaş açlık başlıyorr bendee 2 bardak su içip öğlen yemeğine bişiler hazırlamaya başlıcamm...elimden geldiğince geç yicem ki akşama çok acıkmıyım arada bi meyvede atabilirimm...

merhaba,cevapların tamamını okumadım ama bende pkoluyum.kiloda alaı başını gidiyor.geçen sene binbir zahmet kilo verdim biraz.sonra sürpriz,hamileyim.ama benimki üçüncü.bebek sahibi olmak isteyenlere moral olsunbari.adetlerim düzensiz,95 kilo ile hemde tedavi olmadan 3.bebek oldu.ama her hamilelik öncesi 10 kilo kadar vermiştim.rabbim çocuk isteyenlere verir hayırlısıyla inşallah.diyet için benide destekleyin nolur.çok hızlı alıyorum .doğumdan 1 ay sonra 96 kiloydum .3 ay bitti.şimdi 102 kiloyum.hamileliklerden başka kıyafetim yok.nasıl diyet havasına gireceğim hiç bilmiyorum.

yaww bu pko zor kilo verdiriyor ve hızlı kilo aldırıyorr..doğumdan güzel çıkmışsın aslında 96 kiloylaa..ama sonrasında 3 ayda nasıl aldın arkadaşım o on kiloyuuuu:53::53: ama sen hiç takmaa o kilolar korksun senden...bende iradem zayıfkendime engel olamıyorumm diye yazıyorum devamlı burayaa...sayfay açık tutuyorum geneldee...burda olunca neden se bi fzla kalori yazıcam buraya diye yemiyorumm..destekkleyin demişsinn destekk tam destekk..nasıl diyet havasına giricem demişsinn..bu konunun geçmiş sayfalarından bikaçtane okuu...ve havaya girrr :) evdeki abur cuburlarıı dagıt hemenn evdekilere çevredekileree...ekmeği evdekilerede zararı olmayacak çavdar ekmeği aldır dilimlet fırındaa..yada dilim ekmek al...evdekilerle akşam bi konuşma çek..eşinede de..sağlıklı yiyeceklergirecek bu eve diyee..tatlı kek bisküvi yasak...yemekler oldukca az yağlı..kızartma yok..makarna pilav haftada bir kez..bol yoğurtlu günler olacak diye bikonuşşma yap ve onlardanda destek istee...daha diyeceklerim var sana ama bi sonrakindee..

Ay salata meyva aramam yenesemde işin zor gelen tarafı kahvaltı ve ekmek yok yulaf falan yiyorum dedi arkadasim..n
Hani oda iradeli biride degil normalde bide romanyada yaşıyor bir basina o başardıysa bende yaparım gibi geliyor..
En son 3 ay önce geldiginede bebisi görmeye hertataftan yağları fışkırıyordu şimdi yine fazlası var tabi ama daha fit görünüyordu..
Bide insülin direnci olanlara genelde daha çok et agirlikli beslenme veriyorlar...

Aynur arkadaşımızda bize yardımcı olur umarım bu dukan diyeti incelikleri hakkında...

eeee sendeeee ne durumda bugünn diyett başladınmıı arkadaşımmmm???hala secemedinmii diyettt?? bu saate kadar neler yedin de bakemm :1: :1: bu arada sen kaç kiloydunn onu de bakemm :1:

Son düzenleme:
Aynen gündüz diyet yap aksam aclik kriziyle yiyecek ariyor insan....bende de oluyo ayni durummmmm.....

Gecen gun diyetisyen bu durum icin biraz leblebi ile atak durumunu basrirabilirsiniz demisti...

Ayrica gün icerisinde 2 sise maden suyu ve yagsiz süt icin demisti diyetisyene gittigimde...

Kızlar ben de duymuştum bu maden suyunu akşamları düzenli olarak 1 tane içmeye başladım inşallah faydası olur hepimize

bu arada emziriyorum.nasıl bir diyet uygulamalıyım sütü azaltmayacak ama kiloları azaltacak .fikir verirseniz sevinirim.

arkadaşımm üsttede yazdım yaasana önce evde bi düzen oturt..benim işim kolay bi eşim bi ben varımm..ne yaparsam yerr..ama sizin çocuklar var...bak burda ceco adlı arkadaşımızz varr..çookk ama çookk güzel kilolarr verdii 120 lerden şimdi 96 daa..ondada çocuklar var onu da takip et o çok destekçi hepimizeee..önce evde bi reform yap..ilk sayfada yada 2. sayfada bi diyet listesi paylaştım onu çıktı al dolabının üstüne as..birebir aynısı olmasada oldukca benzeri olsun onu yapmaya çalışşş...emzirenn annelerede vermiş dr ayça onuuu ve eklemişşşş...ban onuda eklicem ben burayaa...ve demişkiii siz şuanda emzirdğiniz için daha hızlı kilo verirmişsinizz..bence bunu avantaja çevirr ve ver kilocuklarıı...eklediğim yazıyı mutlaka okuu..ben bile çokşeyler çıkardım bu yazıdan.

Eğer hamile kalmayı planlıyorsanız veya lohusalık döneminde iseniz işte size kilo almadan süt artırmanın yolları:

1) Gebelikten sonra otoimmun tiroid hastalıklarının ortaya çıkmasında bir artış olur. Eğer lohusalık depresyonunuz var ise ve kilo artışı yaşıyorsanız bu açıdan öncelikle bir iç hastalıkları uzmanına muayene olmanızda fayda var. Hem tiroid, hem şeker hem de genel metabolizmanızın değerlendirilmesi iyi olur.

2) Toplumda şekerli yiyeceklerin ve içeceklerin anne sütünü artırdığı ile ilgili yanlış bir inanış vardır. Bu tür yiyecekler sütü artırmaz. O nedenle loğusa şerbetleri, hazır meyve suları, şeker eklenerek yapılmış kompostolar, helvalar, tatlılar ve çikolatalardan uzak durun.

3) Sütü artıran en önemli madde sudur. Ne kadar çok su içerseniz o kadar çok sütünüz olur. Özellikle her yemekte 2 bardak su için. Yediğiniz her meyveden sonra su için. Ortalama 10-12 bardak su içmeye özen gösterin.

4) Su oranı yüksek olan sebzeler ve meyveler çok süt yapar. Her yemeğinizin yanında bolca yeşil salata yiyin. O nedenle salatayı baş tacı yapın. Ancak içine yağ, mayonez ve salata sosu koymayın. Nar ekşisi, limon, sirke ve 1 tatlı kaşığını geçmeyecek şekilde yağ ekleyebilirsiniz. Su oranı yüksek olan ıspanak, pazı, kara lahana, yeşil fasulye gibi sebze yemeklerine sofranızda daha çok yer açın. Bu sebzeleri pişirirken kıymalı veya yumurtalı olarak hazırlamak besin kalitesini yükseltir. Ama eğer kıymalı yemek sevmiyorsanız yanında ayrıca köfte olarak hazırlayabilirsiniz.

5) Taze sıkılmış meyve suyu, ayran, maden suyu ve şekersiz bitki çaylarını içecek olarak tercih etmekte fayda var.

6) Yağlı yiyeceklere karşı dikkatli olun. Kızartmalar, pastane ürünleri, kurabiyeler, kıymadan yapılan etler, cipsler, çerezler, kremalı yiyecekler kalori oranları yüksek yiyeceklerdir. Küçük miktarda yenildiğinde çok fazla kilo yapabilir.

7) Süt veren annenin gece kalkmaları nerede ise bir rutindir. Emzirmek ayrıca enerji ihtiyacını artırır. Ancak geceleri kalktığınızda karnınız zil çalsa bile sakın ağzınıza bir lokma koymayın. Çünkü gece insan vücudu depolamaya daha eğilimlidir. Gece yediğiniz bir lokma gündüz yediğiniz 10 lokmaya bedeldir. Çok acıkırsanız sadece 1 bardak su için ve sabah güzel bir kahvaltı yapacağınızı hayal edin.

8) Emziklilik dönemi kilo vermek için bulunmaz bir fırsattır aslında. Çünkü insan vücudu süt yapmak için bir enerji harcar. Harcanan bu enerji özellikle ilk 2 ayda çok fazladır. Nerede ise günde 2 saatlik spor yapmaya bedeldir. O nedenle doğru yiyecek tercih yapmayı bilirseniz biraz da hareketinizi artırırsanız haftada 1- 1,5 kilo kaybedebilirsiniz.

9) İşte size sütünüzü artıracak, bebeğinizin gazını alacak bir tarif: 1 yemek kaşığı rezene, 1 yemek kaşığı ıhlamur, 1 yemek kaşığı papatya, 1 tatlı kaşığı tane kimyon ve 1 tatlı kaşığı anason. Porselen bir demliğe bu ölçülerde bitkileri koyun ve üzerine 2 fincan kaynar su ekleyin. Demliğinizin üzerine bir havlu ile kapatın. Yemeklerden hemen sonra bu çayı içtiğinizde bebeğinizin gazı daha az olur. Sizin de sütünüz daha bol olur.

10) Tuzlu yiyecekler, her ne kadar su ihtiyacını artırarak su içmeyi teşvik etse de vücuda bazı zararlar verebilir. Turşu, salamura yapılmış yiyecekler, tuzlu çerezler, şarküteri ürünleri, hazır soslar, tuzlu peynirler ve zeytinler gizli tuz oranı yüksek besinlerdir. Bu besinler eğer çok tüketilirse tuz vücuttan atılırken kemikten kalsiyum çekeceği için kemik erimesi yapabilir. Özellikle gebelik ve lohusalıkta kalsiyum ihtiyacı artar. Eğer fazla tuzlu yenirse bu durum kişinin ayrıca kalsiyum ihtiyacını artırarak kemik erimesini tetikleyebilir. O nedenle tuz oranı yüksek besinlerden kaçınmakta fayda var.

Kızlar ben de duymuştum bu maden suyunu akşamları düzenli olarak 1 tane içmeye başladım inşallah faydası olur hepimize

bilgi için teşekkürlerr..eşimi aradım leblebi ve maden suyuda spariş ettimm..benim en büyük sorunum akşamları zatennn...gündüz sorun yokk..maden duyu işe yararsa süperr olacakk...ben bide sütlü neskafe içiyorum accık şekerlii..oda beni biras tok tutuyorrr...

hatırlatma için sağol cecomm..2 bardak daha içtim şimdi bi 2 bardak daha içeceğim..olacak 6 inş..sizin şu kahve saatinizz yokmuuu bayılıyorumm :1: allah bozmasınn ..bende işlerimi bitireyimm başlıcam sporuma evdee yapıcam bugün..

inşallahhhh...hepsi görecekk bizdeki değişimii önce incelicezz sonraa bebişler için genişlicezzz..yavaşş yavaş açlık başlıyorr bendee 2 bardak su içip öğlen yemeğine bişiler hazırlamaya başlıcamm...elimden geldiğince geç yicem ki akşama çok acıkmıyım arada bi meyvede atabilirimm...

yaww bu pko zor kilo verdiriyor ve hızlı kilo aldırıyorr..doğumdan güzel çıkmışsın aslında 96 kiloylaa..ama sonrasında 3 ayda nasıl aldın arkadaşım o on kiloyuuuu:53::53: ama sen hiç takmaa o kilolar korksun senden...bende iradem zayıfkendime engel olamıyorumm diye yazıyorum devamlı burayaa...sayfay açık tutuyorum geneldee...burda olunca neden se bi fzla kalori yazıcam buraya diye yemiyorumm..destekkleyin demişsinn destekk tam destekk..nasıl diyet havasına giricem demişsinn..bu konunun geçmiş sayfalarından bikaçtane okuu...ve havaya girrr :) evdeki abur cuburlarıı dagıt hemenn evdekilere çevredekileree...ekmeği evdekilerede zararı olmayacak çavdar ekmeği aldır dilimlet fırındaa..yada dilim ekmek al...evdekilerle akşam bi konuşma çek..eşinede de..sağlıklı yiyeceklergirecek bu eve diyee..tatlı kek bisküvi yasak...yemekler oldukca az yağlı..kızartma yok..makarna pilav haftada bir kez..bol yoğurtlu günler olacak diye bikonuşşma yap ve onlardanda destek istee...daha diyeceklerim var sana ama bi sonrakindee..

eeee sendeeee ne durumda bugünn diyett başladınmıı arkadaşımmmm???hala secemedinmii diyettt?? bu saate kadar neler yedin de bakemm :1: :1: bu arada sen kaç kiloydunn onu de bakemm :1:
Canim ben sabah peynir zeytin domtes yedim şekersiz çay içtim..
Bol Su ictim ama karbonatli su iceyim birde arkadaşlar faydali yazmis..
Oglene ciğer yapayım diyorum az su hafif z. Yaginda.. yanina salata yoğurt veya cacikla..

Ekmeği uzun zamandir bimden aliyorum tam bugday..

Akşama daha düşünmedim ne yapanın ıspanak veya enginar olabilir...

Suan 85 kılığına ama doğum sonrası regl olmadim daha.. bebis memeyi bırakınca tarlusal aldım biteli 3 gün oldu gelen giden yok...
Belki regl sonrasi bi kac kilo fark eder..

Şimdilik normal diyete başladım bilindik klasik olan .

Ara ogunde elma yedim findikla..

Karar verene kadar bu şekilde devam edicem... Zaten karar veremezsemde boyle devam öğlen ey veya baklagil aksam sebze şeklinde...

Yagmurlu havada üsenmedim ki ben himbilimdir aslinda....islandim ama olsun öglen icin hazirladgm salatamin yanina yogurt aldim galeta acligimi bastirsin diye leblebi aldimmmnn

geldim isyerinde salata ve icine yulaf kepegi kattigim yogrdumu yedim....

Bu arada dukan diyeti yapanlar bilir yulaf kepeginiii...yulaf kepegi kendinden cok fazla miktari suyu icinde tutar ve toklukta faydasi olurrr...

Tv de diyetisyen Ayca Kaya da diyet yapanlar salata yogurrt ve yulaf kepegini sofrasindan eksik etmesin demistiii....bilgi paylasimi yapayim ;-)

Zayiflarimmmmm.....zayiflarssinnnnn...zayiflarrr....onlar zaten zayif ama bizde Zayiflarrriiiiizzzzz ;-)

Canim ben sabah peynir zeytin domtes yedim şekersiz çay içtim..
Bol Su ictim ama karbonatli su iceyim birde arkadaşlar faydali yazmis..
Oglene ciğer yapayım diyorum az su hafif z. Yaginda.. yanina salata yoğurt veya cacikla..

Ekmeği uzun zamandir bimden aliyorum tam bugday..

Akşama daha düşünmedim ne yapanın ıspanak veya enginar olabilir...

Suan 85 kılığına ama doğum sonrası regl olmadim daha.. bebis memeyi bırakınca tarlusal aldım biteli 3 gün oldu gelen giden yok...
Belki regl sonrasi bi kac kilo fark eder..

Şimdilik normal diyete başladım bilindik klasik olan .

Ara ogunde elma yedim findikla..

Karar verene kadar bu şekilde devam edicem... Zaten karar veremezsemde boyle devam öğlen ey veya baklagil aksam sebze şeklinde...

:46::46::46::46:süperr gitmişş şimdiyee kadarr...inş günüde böle bitiririzzz...o zaman şimdi seni 85 yazıyorumm...cuma günü adette olmuş olursann inşş 83 gibi olursunn..o zaman başabaşş mücadele ederizzz...:21::21::21::21::21:feci inançlıyımm gidecekkk bu kilolarrrrr.....

Son düzenleme:
Yagmurlu havada üsenmedim ki ben himbilimdir aslinda....islandim ama olsun öglen icin hazirladgm salatamin yanina yogurt aldim galeta acligimi bastirsin diye leblebi aldimmmnn

geldim isyerinde salata ve icine yulaf kepegi kattigim yogrdumu yedim....

Bu arada dukan diyeti yapanlar bilir yulaf kepeginiii...yulaf kepegi kendinden cok fazla miktari suyu icinde tutar ve toklukta faydasi olurrr...

Tv de diyetisyen Ayca Kaya da diyet yapanlar salata yogurrt ve yulaf kepegini sofrasindan eksik etmesin demistiii....bilgi paylasimi yapayim ;-)

Zayiflarimmmmm.....zayiflarssinnnnn...zayiflarrr....onlar zaten zayif ama bizde Zayiflarrriiiiizzzzz ;-)

wawwww seninde süperr gitmişşş...ama acıkmazmısın bi salata yogurtlaaa..bilgi çin çok teşekkürr...nerden bulabilirim yulaf kepeğinii??markettlerde varmı??bide kalorisi ne kadar acaba yulaf kepeğininn..yani öğünümde ekmeği çıkartıp yoğurdumamı katsamm yoksa hiçbşi çıkarmadan eklesem kaloriyi kabartırmı çokk :53::53::53::53:

evettt kızlarr ben ilk paylaşımımı yapıyorummm...PAZARTESİ bu diyete başlıyorum..alışkanlık olmuş pazartesi başlamakk..yarında dikkat edicemm ama pazartesi harfiyen bunu uygulucam bu liste dr.ayça kaya nın verdiği bi liste...1 ayda 4 kilo...ekmekleri azaltabilirizz arada o dahada hızlandırırr...ama ben hızlı değil yavaşda olsa kalıcı kilo vermek istiyorumm...tek dileğimm pazartesiii buraya bomba gibi gelmek hadi bakalımm bismillahhh....

listemmm...

Sabah
1 adet haşlanmış yumurta veya 1 dilim yağsız peynir
3 adet yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmek veya tam tahıl ekmeği
Yeşillik (roka, maydanoz, dere otu vs.)
Şekersiz çay

Ara Öğün
1 kase yağsız yoğurt

Öğle
150 gram ızgara tavuk
Yağsız salata
1 dilim kepek ekmek
1 bardak az tuzlu ayran

Ara Öğün
1 kase yağsız yoğurt veya 1 bardak yağsız süt
1 adet elma

Akşam
1 kase çorba
1 porsiyon sebze yemeği
1 kase yağsız yoğurt

Bu listeyi uygularken beraberinde bolca su içiniz. Günde en az 10 bardak su içmenizde fayda vardır. Yine egzersiz ile diyeti desteklediğinizde daha kısa sürede sonuçları görürsünüz.

wawwwwww

canım benim hayırlı olsun listen bende katılıcam. canım listene daha bugün gördüğüm için yarın başlıyıcam maalesef. şöyle tablo gibi yapsanda olur arkadaşım bak kaç kişi diyetteyiz gibilerinden bi görelim bakalım?? bende 1.55 87

hazırlıyorum bakalım bi liste

Son düzenleme:
KIZLAAAR BENDE SİZDENİM...
kendimi bildim bileli adet düzensizliği yaşıyorum hiçbirzaman zayıf olmadım evlenmeden önce doğum kontrol hapları kullandım evlenmeme yakın hipotroid olduğunu öğrendim ozamandan beri levotiron kullanıyorum..evlendim ilk yıllar çocuk istemedim zaten doğum k.hapı kullanıyordum çocuk istediğimde de olmadı tabi..o zaman pkolu olduğumu öğrendim glukofen kullandım 11 kilo verdim verdim kontrollere devam ederken soğan suyu mucizesiyle karşılaştım(sene 2007 ozaman gündeme gelmemişti bile) nette yıllarca tüp bebek tedavisi görüp hamile kalamayan ve adet olamayan birinin soğan suyuyla hamile kalıp düzenli adet görmeye başladığını okumuştum..
velhasıl bende içmeye başladım bir sonraki ay hamile kaldım ve sonrasında adetlerim düzene girdi..
HAMİLE KALAMAYAN ARKADAŞLARA SOĞAN SUYUNU ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...
Kızım 1.5 yaşındayken ve daha emzirirken ikinci kızıma hamile kaldım..
şimdi biri 4.5 diğeri 2.5 yaşında..Rabbim isteyenlere hayırlısıyla nasib etsin inş..
gelelim bugüne kilo hep dert hep dert hep dert...
hamileliklerimde 11 kg aldım gayet iyi ama emzirirken bir 10 kg daha eklendi..ikinci kızım bir yaşındayken kilo hat safhaya çıkınca artık yeteeeer dedim ve kk ile 4-5 ayda 20 kg verdim bol kaçamakla hemde..çünkü emziriyordum..kızımı memeden ayırınca gelsin kilocuklar..oofff kızlar az buz değil 20 kg ver 10 kg al..pko geçen bir hastalık değil..şu son bir aya kadar düzenli beslenme ve sporla devam ettim ama ya gram veriyorum yada alıyorum..hipotroid ile pko kilo unsuru ile hormon bozukluğu..
bu arada kızlar 4 seneden sonra ilk defa geçen ay regl gecikti mevsimselmiş..ama bu ayda gecikti:(( ya korkuyorum hamileliğe hazır değilim yarın test yapacağım..hamile değilsem tekrar glukofen kullanmak istiyorum çünkü ben tatlı krizlerine çook giriyorum..bakalım ne olacak..

Back