Selamün Alleyküm kızlarrrrrrr
Bugünüde bitirdik şükür
Hesapta bugün dışarı cıkacaktık eşim ve kuzenleriyle ama birinin akşama kadar dershanesi olunca bir sonraki haftaya ertelediler
Bu hafta sonu misafirlere hizmet etmekten, evi toparlamaktan ve küçük cimcimeyle uğraşmaktan doğru dürüst su bile içmeye fırsatım olmadı
Gece çok geç yatınca tabi yine geç kalkıldı
Anneler günü münasebetiyle belki bugün beni rahat bırakırlar diye düşündüm ama nerdeeeeeeeeee
Kuzende olunca eşim tabi onla oyun konsoluna dalınca oturduğu yerden aşkım şunu yaparmısın aşkım bunu yaparmısın diyip durdu
normalde özel günlerde bana hiç iş yaptırmaz
Hediyede bu sene alamadım
El şarjlısı alacakmış ama şimdi tabi Annemlere gideceğimiz için dönüşte daha uygun olurmuş
anam yine temizliğe destek ürünü almaya kalkışıyor nerde benim çiçeeeğmmm dedim ne yapacaksın ciceği iki gün sonra solacak bari şarjlı işini görür her gün makineyi çıkarmak zorunda kalmayasın diye dedim diyor
Rabbim inşallah kuzucuğunu sağlıkla kuçağına almayı nasip eder...Aminnnnnnn
Canım bende de var kitabı
hatta iki kere okudum ve yapmaya çalıştım ama ilk atak döneminin yarısında meyvesizlik ve salatasızlık başıma vurmuştu ve maalesef bırakmak zorunda kalmıştım
Aslında yine protein ağırlıklı besleniyorum sayılır ama işte Dukanda daha çabuk gidiyor sonuçlara baktığında
Yapabilene gerçekten helal olsun diyorum hatta arada en azından bir haftalık atakmı yapsam diyorum sonuçta vucudu şok edip metabolizmayı hızlandırır
Anammmm Aynurumda gelmiş
Fburak bak Dukancanlardan biri de aynur
Süper kilolar verdi dukan sayesinde
bir ben beceremedim dukanda istikrarlı olmayı
Neyse belki ilerde
Canım inşallah Rabbim sanada en kısa zamanda topikteki tüm bayanlarla birlikte mucizeni kuçağına almayı nasip eder ....Aminnnnnnnn