son cümlenin sonundaa calışacağımm yerineee and içerim dicekmişsin gibi bi cümle gelişmiş sabahları okunan andımız gibii :) :)
bebuku aynı heycann bendede varr biliyormusunnnnn :):) liste hakkındada bende senin benzerini yapıcamm ama seninki çok az değilmii...şimdi bunla başlarsan kilo vermen durduğundaa atak yapman için dahada azaltman gerekecekk bundan azıda seni zorlarr..şimdi ben bu eklediğimle başlıcam bi süre sonra azaltıcamm yavaşş yavaşş..birden kesersem çabuk pes ederim diye korkuyorumm yavaş yavaşş..
gelecek ay avrupa yakasında aksarayda dr.ayşe büyüköğüt var ona gidicemm ona çok güveniyorumm inşallah anadolu yakasında bi dr a yönlendirir beniiiherşeyinn hayırlısını diliyorum allahdann...
aminnn cecommm benimm aminn....
kızz aynenn nasıll bildinnn :) evet eşim erkek dr yasak koyduu...yanii bende kadına alışamadım erkegede mecbur kalsam tabii giderim ama eşimi burdan anlattıklarımla az bucuk tanıdınn :) sen şu macerayı dinleeilk yılki tedavimdee hsg çekilmemi istedi dr..rahim filmi yanii..randevu aldık gittik özel hastaneydii..drum kadın..ama o filmi çeken kişi adammış..makinayı karnıma koyacak içeri gidecek ve filimleri çekecekk..benim eşim bunu duyuncaa çıldırdııı..ama tabii ogün geçilmesi gerekiyor adet sonrasııı...neyse allem etti gullem etti geldi başhekimden kadın biride varmış onu aratmış 1 saat onu bekledik ve öyle çektirdikk napam alıştım artıkk
Anaaaamm super olmus.. Ben bi sure takipte olamam ama en kisa zamanda gelicem.. Hatta kilo bildirimi.yapabilirim. Gelen gidenden diet yapmammmumkun olmuyor..
Pkoluyum.. 176 boyunda 86 kg ile onca tedavinin ustune kendiliginden.gebe kaldim.. Bilenler bilir.. Rabbim tum dileyenlere nasip etsin..
103 kg ile dogum yaptim. 50 gun oldu ve suan 92kgda takildim kaldim.. Asagi inmiyor yukari cikmiyor.. İlk.hedefim 86yi yakalamak. Sonrasinda 75e inmek.. Maalesef ameliyat sonrasi pihti atti bacagima ve drum.acil kilo vermemi ama yavas yavas olmasini soyledi.. Pihti oldukca dagildi.. Ama 6 ay ilac kullanmak zorundayim.. Simdilik.durumlar boyle..
Kilo bildirimi cumalari olsun.. Ya da siz bi gun belirleyin bana da haber edin en azindan bildirimlere katilip kendimi frenliyim..
Hepinizi kucakliyorum sevgiyle.. Cok ozledim canlarim benimmm..
CiyaakkAynı benim durumum Delirtiyor bildiğin.
Ben de geldim bu arada. Gerçi benim testlerim daha devam ettiği için hiçbir şey yaptırmıyorlar, bitse de kurtulsam, çok sıkıldım yaa
Onun için diyete şimdilik kalkışmıyorum. Spora gelince, ben dans etmeyi severim daha çok onun için dans videoları toparlıyorum şu anda, tavsiye ederim.
Ben seker hapi konusunda destek istiyorum sizlerden cünkü bana yan etki cok yapiyorrrr......ishal bulanti deerken is yerinde bayilacak gibi oluyorummm...bu konu da bana destek olun ;-)
Bu kilolar icin dr akapunktur ne varsa denedim...bu listeyi dr vermisti ilk hafta bunu uygula demisti bende buna deddiginiz gibi biraz biseyler ekleyeyim...
Birbirimize tam destek hep destek ;-)
Anaaaamm super olmus.. Ben bi sure takipte olamam ama en kisa zamanda gelicem.. Hatta kilo bildirimi.yapabilirim. Gelen gidenden diet yapmammmumkun olmuyor..
Pkoluyum.. 176 boyunda 86 kg ile onca tedavinin ustune kendiliginden.gebe kaldim.. Bilenler bilir.. Rabbim tum dileyenlere nasip etsin..
103 kg ile dogum yaptim. 50 gun oldu ve suan 92kgda takildim kaldim.. Asagi inmiyor yukari cikmiyor.. İlk.hedefim 86yi yakalamak. Sonrasinda 75e inmek.. Maalesef ameliyat sonrasi pihti atti bacagima ve drum.acil kilo vermemi ama yavas yavas olmasini soyledi.. Pihti oldukca dagildi.. Ama 6 ay ilac kullanmak zorundayim.. Simdilik.durumlar boyle..
Kilo bildirimi cumalari olsun.. Ya da siz bi gun belirleyin bana da haber edin en azindan bildirimlere katilip kendimi frenliyim..
merhaba arkadaşlar bende kilolu bir pco hastasıyım aynı zamand da şeker hastasıyım ilaç kullanıyorum 4yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz.hangi doktora gittiysem hep kilo vermemi söyledi diyet yapmak sanki çok kolaymış gibi :)) oyüzden de bir türlü tedaviye başlamadılar.bir haftadır rejimdeyim 2kilo verdim tabi diyetisyene gittiim.umarım isteyen herkez amaçlarına ulaşır.
Ben seker hapi konusunda destek istiyorum sizlerden cünkü bana yan etki cok yapiyorrrr......ishal bulanti deerken is yerinde bayilacak gibi oluyorummm...bu konu da bana destek olun ;-)
Bu kilolar icin dr akapunktur ne varsa denedim...bu listeyi dr vermisti ilk hafta bunu uygula demisti bende buna deddiginiz gibi biraz biseyler ekleyeyim...
Birbirimize tam destek hep destek ;-)
Ne yapacaksın be güzelim kıskanç adam
Eşim o 9 ay boyunca doktorumu benden çok sevdihatta geçen gittiğimizde ( rutin kontrol birde regl olmamam gerektiği halde az kanamam var diye ) adam önce eşimle uzun uzun sohbet etti sonra kızlarımla en son sıra bana geldi
Doğumada çok istemiştim eşimde girsin diye sonuçta sırtını dönüp sadece bana destek olacaktı ama doktor izin verdiği halde başhekimlik izin vermemiştineymiş adamın nevri dönerde doktora girişirse korkusu
Geçen gittiğimizde dedim yanarım yanarım bir tek ona yarım diyenasıl gülüyor doktorla eşim dedim neee yalanmı şimdi fotografcılar bile giriyor o zaman izin vermemiştiniz diye artık 3.cüye demezmi
CiyaakkAynı benim durumum Delirtiyor bildiğin.
Ben de geldim bu arada. Gerçi benim testlerim daha devam ettiği için hiçbir şey yaptırmıyorlar, bitse de kurtulsam, çok sıkıldım yaa
Onun için diyete şimdilik kalkışmıyorum. Spora gelince, ben dans etmeyi severim daha çok onun için dans videoları toparlıyorum şu anda, tavsiye ederim.
Dr'a güvenmek çok önemli güven duyabilecegin bir dr la başla tedaviye Kesinlikle..
Inşallah hayirlisiyla gelicek minik mucizeleriniz...
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun..
kızlar bugün 3 aydır görmediğim bi arkadaşımı gördüm resmen şok geçirdim çünkü evrim geçirmiş bas baya
28 kilocuk vermiş görüşmeyeli, ne yaptın dedim dukan diyeti yaptım dedi+ sporda yaptım dedi tavsiye ederim sende yap dedi:)
kitabı var al oku yap dedi bölüm bölüm dedi..
ay hala gözlerime inanamıyorum ya nasıl vermiş öyle..
al işte gelde girme depresyona şimcik(
hep dua ediyorum canım bizim gibilere.. rabbim kimsenin kucağını boş koymasin insallah...anammmm ömür boyumu yapamam ben öyle okaaaa..hepp destekk tamm destekk şekerimm...bak ne dicemm..günde 1 taneyle başlaa..bol su içç..ve cuma başla çalışıyorsann cecom da demiş zatii...cumartesi pazar alışırsınn..bak eğer hiç fire vermeden içersenn 1 haftaya alışıyorsunn ama arada bırakır yine içersen etkiler aynı oluyorrr...ben uzun zamandır kullanıyorum 3sene oldu..devamlı içtiğimde bi süre sonra gabızlık oluyor bende 2 gün bırakıyorum içmeyii...sonra yine içiyorum bağırsaklarr canlanıyorr yinee :) :)
cecooo kızz ver kilocuklarıı sende yaparsınn üçüncüyüde bizimleee :):) reniştede girer resimm çeker işdeesen bizimle doğurursun bidenede işte ne güzelll...
ne testeri arkadaşımm???bide kaç kiloydnn senn??hadi bakalımm aksiliklerr kalksın sende başlaa hem diyete hem dansaa...valla iyi olurr bende alırım senden dans videolarının linkinii..valla bişiden sıkılırsam diğerine başlarımm...
eB]tuncssssssss canımmm nerelerdesinn sen yaaaaa....napıyorr bizimm tırtıllll...kızz öp onu bizimm içinn lütfenn...çok geçmiş olsun maşallah yok yok sende bide pıhtımı çıktıı...gel kuzumm ben emziren annelerede araştırcam diyett birlikte verelim şu kilolarııı....tamamm cumaları uygunsa cumaları yapalımm bildirimleriii..hadi bakalımm ben yarın kesin start veriyorum inşallahh...[/B]
inşallahhh.....dualarınızda unutmayınn biziidee....
canımmm dukan iyi güzelde ömür boyu onu devam ettirmen gerekirr..eğer yapabilirim diyorsann başlaa..ben yapamam bi süre sonra bırakırımm ozamanda hoppp geri gelir kilolarr..ice araştır bak görücenn...bence evinde düzenin neyse onlarda yap ufak tefek değişikliklerrr...düzenimizi sağlıklıya çevirelimm...veeeeeeeeeeeeee 3 ayyy sonraaaa o arkadaşınn senii gördüğünde o girsin depresyonaaaaaaaa
merhaba arkadaşlar bende kilolu bir pco hastasıyım aynı zamand da şeker hastasıyım ilaç kullanıyorum 4yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz.hangi doktora gittiysem hep kilo vermemi söyledi diyet yapmak sanki çok kolaymış gibi :)) oyüzden de bir türlü tedaviye başlamadılar.bir haftadır rejimdeyim 2kilo verdim tabi diyetisyene gittiim.umarım isteyen herkez amaçlarına ulaşır.
arkadaşlar 7 yıldır kilo problemi olan ve 3 aşılama 1 tüp bebeğe rağmen hamile kalamayan ben karatay diyetine göre beslenmeye başladıktan sonra 82.5den 75,5 e kadar düştüm. ve bu ay allahın izniyle kendiliğimden hamile kaldım.
canı gönülden tavsiye ediyorum herkese. zaten biz pkoluların en büyük sorunu şeker ve sağlıksız karbonhidratlar. bunları kesince metabolizmamız düzene girmeye başlıyor allahın izniyle.
karatay diyeti deneyimlerimiz diye bir topik var bakarsanız daha iyi anlarsınız.
merhaba bende pkoluyum 1.58 booyum kilom 85 90 kiloydum bir yada beş kilo verdim . sadece ekmeği sabah 2 dilim yedim başka yemedim. evde ne tür sebze yeşillik varsa yedim salata da sınır koymadım bol yaptım yedim . platesle beraer verdim . soğan kürü hem zayıflatıyor hemde pkoya birebir ben 10 e kadar balayacağım regl olmamı bekliyorum.
hep dua ediyorum canım bizim gibilere.. rabbim kimsenin kucağını boş koymasin insallah...anammmm ömür boyumu yapamam ben öyle okaaaa..
Arkidis dediki bana 4 aşamaymis ıstediğin kiloya inince sadece haftanın bir Gunu perşembe günleri dukan yapicaksin dedi...
Yanliz çok su içmek kazınmış yoksa böbreklere zarar veriyor dedi..
Bide ben et, tavuk, balik çok severim tam senlik dedi...
Ay bilmiyorum şu karatayida arastirayim bir bunuda onagore karar vereyim ne yapicama....
benim fikrim ne biliyormusunn..hepsinii güzelce okuu...dukanı...karatayıı...normal diyetleriii...kafana uygunolanlarıı all...sen emziriyordun bide galiba dimi onunla ilgili diyetlerede bakk ama çabukk karar verryarınn sabahh başlıyoruzz inşallahhh......
arkadaşımm hoşgeldinnn.valla güzel vermişsinn kiloyuu...hadi bakalımm devammm...evlimisinn??bebek düşünüyormusun sendee??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?