kızz sen peyniri zeytinii ne çokk seviyormuşşsunn :) :) ben 26 yaşındayımm peynir yemedimm..yiyemiyorumm..şimdi yeni yeni eşimin zoruyla tostta erimiş kaşar yiyorum arada sıradaa....bide babam lor getirir bana balıkesirden onu yiyebiliyorumm onuda mecburiyettenn...daha ben öğle yemeğimi yemedimm..kahvaltım geç oldu galiba ondan acıkmadımm...
Selamlar... :)
Ben de pkolu ve tabii ki kiloluyum
Yediklerime dikkat ederek ve bol bol hareket ederek kilo vermeye çalışıyorum.
Böyle bir başlığın olmasına çok sevindim, birbirimize yardımcı olabiliriz
slm kızlar... bndede pko var ..aynen ılo vermem lazım..napıyosunuz gecmısı okumadım henuz..
Selam bayanlar, ne var ne yokDerse başlamadan bir bakayım dedim.
AmorSiempre grubumuza hoşgeldinBurada her konuda destek mevcut Bir kısmımızın sınavları var haftasonu onun için fazla aktif olamıyoruz bu hafta da sonrasında buradayız Çizelgemizi gördün mü? Bize kilonu da yaz ki ekleyebilelim. Tartı kontrollerimiz normalde cuma günleri oluyor.
Feride sen de hoşgeldinBirbirimizin paylaşımlarını, egzersizlerini kontrol ediyoruz, destek, zaman zaman da gaz veriyoruz Bir kısmımız gerçi egzersize başlayamadı, malum sınavlarımız var. Gruba dahil olmak istersen bize kilonu bildir, çizelgeye eklemiş olalım. Her cuma tartı günümüz.
slm kızlar... bndede pko var ..aynen ılo vermem lazım..napıyosunuz gecmısı okumadım henuz..
aleyküm selamm cecommm...valla bugün herkezz güzell başladıı şükürler olsun..pazartesi sendromunu atlatmışş olaraakkkk..inşallah diğer günlerde böyle geçerr..cumaya pekde bişi kalmadıı..cecom yaa bu cumada listeyi sen yayınlaya bilirmisinnnsonkez dare etsen benii..beni sınavlardı bu milletin gelişiydi derken acık sallandıdaa cuma yayınlarım ama biraz geçe kalırr..okiş dersen listeyi atarım yine sana
günaydınn kızlarrrr...allaha şükürler olsun bugün bende enerjik uyandımmm..benimde tartıda artılarımm gitmişşş...oda ayrı bi sevinç oldu...daha kahvaltımı yapmadımm..önce size bakim sonra yapım dedimm..benim kahvaltı yine aynıı...
4 bardak su...
2 dilim ekmek..
1 kaşık lor..
domates salatalık..
zaten okadan suyu içince bi mide bulantısı oluyorr kahvaltıyı zor yapıyorumm...yumurta yiyebilsem yumurtada yicemde onu da yiyemiyorum sabahlarıı içim bi tuhaf oluyorr...
bu arada dün eşim aradı ani bi kararla diyete başlamışş..babasına semizotu aldırmışş yıkadım işten gelince onu yoğurtlayıp yedi 2..3. dilim ekmek bir tabakta nohut yedikii..o kesin bi ekmek +bide pilav yerdii... ama akşam krizlerdeydiiiayy triplerden geçilmiyor hop oturup hop kalkıyorrr...bi hayyaller kuruyorr yemekle ilgili duysanız ölürsünüzz gülmektee...arada gidip salatalık alıp geliyor gerii :) :) en sonunda kalk ben yatıyorum dedii yoksa duramıcamm çokk acıktımm kaktı yattıı ulen dedim bu erkek milletinin hasta olması komikti nazından geçilmezdi bide diyetininde gördümm şok oldumm...
ulenn benn ne açlıklarr çektimm lennnnn...
.ahhhhhh ahhhhhhh ben ne çektim beeeee....1 gramm kilo vericem diye gözümün içine bakan o çikolataları yemeyerekk ne acılar çektimm beeee....
merhaba arkadaslar.. forumu okuyorum surekli.. masallah hepimize iyi gidiyoruz. bende bu sabah dayanamadim bi bakayim dedim... gitmis azda olsa ki ben son gunlerde cok dikkat edemiyorum. hatta son 4 gundurde burada helal donerci acildi (sadece 15 gunlugune festifal icin) oraya gidiyoruz ve ben de yiyorum.. napiiim herkez yiyor :)))) ama yinede masallahim var.. en son cuma gunu 92.3 idim.. bu sabah ise 91.9 kg. gordum .tututututututut masallah bizlere...
29 nisanda basladim diyetime ben... ve yarin 1 ay olacak ve ben toplamda masallahhhhhhhh 4.2 kg vermis olacagim.. bu cok iyi bana gore.. cunku ben surekli diyete baslayip dayanamayan bozan biriyimdir.. ama dayanicam simdi.. 2 ay daha sabredicem. sonra doktoraaa :)) klamene baslayacagiz.. belkide dogal yoldan olacak bebis... ayyy insallah kizlar insallah... hergun defalarca dua ediyorum.. allahim her isteyene bebek sahibi olmayi nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhh
kızz sen peyniri zeytinii ne çokk seviyormuşşsunn :) :) ben 26 yaşındayımm peynir yemedimm..yiyemiyorumm..şimdi yeni yeni eşimin zoruyla tostta erimiş kaşar yiyorum arada sıradaa....bide babam lor getirir bana balıkesirden onu yiyebiliyorumm onuda mecburiyettenn...daha ben öğle yemeğimi yemedimm..kahvaltım geç oldu galiba ondan acıkmadımm...
yeni gelen arkadaşlarla ilgilenip yönlendirmene bayılıyorummm..arkadaşlarr hepinizden bekliyorum o ilgiyi biz 2 haftadır baya baya birlik oldukkk..yeni gelenlerede yardımcı olalım bölee...arkadaşımm çok teşekkürlerr...
kızlarr hoş geldinizz egedeniz arkadaşımızz anlatmış herşeyii...sayfa biraz durgun çogumuzun hafta sonu sınavı var ondan biraz uzak kaldıkk...
biz burda yediklerimizi yemediklerimizi..yaptığımız sporları kaçamakları herşeyi başlaşıyoruzz ve birbirimize destek oluyoruz ve motive ediyoruzz..haftada bir cuma günleride tartılıyoruzz kim ne kadar neyle verdi değerlendiriyoruzz...acık takip edin bizi kafanıza yatarsa buyrun gelin aramızaa...
ama acık tanıtın kendinizi..yaş..kilo..boy..diyet şekli..şehir..evlimisiniz bekarmısınızz :) :) (bu sorum pkoyla ilgili) biz tedavilerimizide paylaşıyoruzda burada ondan sordumm...işte böyle..
kızlarrr şuann çok fecii bi haldeyimm halimi anlatmaya cümleler yetmezzz...ağlamakk istiyorummmmmmmmm
alt kattaki eltim geldi kurabiye yapmış senin fırında pişirebilirmiyim dedi tabiki bende evet dedimmm....vee şuan evinn içini nasıl bi kurabiye kokusu sardıı anlatamamm sizeee...allahım bana yardım etsinn yemicem amaa kesin yemicemm...belki bi parca ısırırım biyerim şişer yoksa çünkü kokunun vücutta nasıl bi etkisi varsa şuan beni aldı götürdü ağzımın suyunu bile toparlayamıyorumm...ve hemen buraya geldimm..şeytana uymuyım diyee...
bu bana yapılırmıı yaaaaaaa.......şimdi hemen kalkıp midemi su ve salatayla doldurmam lazımki canım çok çekmesinnn...öğlen yemeğimide çıkarmış olayım aradaaannnn
kuzummm kiyamammmmm... kiz ucundan kesin al hatta bi tanecik ye canim ne olcak cok canin cekmis... hem biliyomusun keyifle yersen o vucudundaki yaglari bile yakar merak etme sen...kızlarrr şuann çok fecii bi haldeyimm halimi anlatmaya cümleler yetmezzz...ağlamakk istiyorummmmmmmmm
alt kattaki eltim geldi kurabiye yapmış senin fırında pişirebilirmiyim dedi tabiki bende evet dedimmm....vee şuan evinn içini nasıl bi kurabiye kokusu sardıı anlatamamm sizeee...allahım bana yardım etsinn yemicem amaa kesin yemicemm...belki bi parca ısırırım biyerim şişer yoksa çünkü kokunun vücutta nasıl bi etkisi varsa şuan beni aldı götürdü ağzımın suyunu bile toparlayamıyorumm...ve hemen buraya geldimm..şeytana uymuyım diyee...
bu bana yapılırmıı yaaaaaaa.......şimdi hemen kalkıp midemi su ve salatayla doldurmam lazımki canım çok çekmesinnn...öğlen yemeğimide çıkarmış olayım aradaaannnn
kizlar dersimin birini okumayi bitirdim birindede 3 unitem kaldiiiii... onlarida okursam sonrada soru cozmeye basliycam insaallah. tabi baska isler cikmazsa. persembe gunu Ali Kinik konseri varmis cok sevindim biraz moral toplarim kendime gelirim heheeee)
:128: :128: Evet kendinizi de tanıtın arkadaşlarRica ederim WAW cım
Sakın öğün atlamaaMutlaka bir şeyler yemen lazım. Yalnız bir şeyi merak ettim, bu kadının evinde fırını yok mu ya? Gitsin evinde pişirsin, niye her şeyde sana geliyorlar, çözemedim onu. Keşke fırına yemek koydum yeni falan deseydin :S
kuzummm kiyamammmmm... kiz ucundan kesin al hatta bi tanecik ye canim ne olcak cok canin cekmis... hem biliyomusun keyifle yersen o vucudundaki yaglari bile yakar merak etme sen...
evinde fırın yokk...fırın 120 lira ben hediye alıcamm gidip...bu hanım öğretmendır kendisi ama işte bazen garip oluyor insanlar almıyor eve..kp gecenlerde gitmiş almış buna ama davul fırınn..oda dengesiz pişiriyor diye sevmiyorr...eve fırın almamasının bi sebebide evde fırını sevmezz yemek kokusu eve doluyor diyee...davul fırınıda merdivende pişirir..şimdi onuda begenmemiş dengesizmiş...amann ne dicemkii budaaa herşeyi dedim de işte herkez kendi bildiğini okuyorr...
şimdi tıkındım bişiler o konun verdiği sarhoşlukdan çıkıyorum yavaş yavaşş..
bilmiyorum aykurt yaaa...bi koku insanı böyle halden hale sokarmıı..aklımı başımdan aldı gitti resmenn...hemen 2 bardak su içtim ve yogurtla salataya dadandım acık kendime geldim gibi..
Diyet halinin verdiği sakatlık o zaten. Normalde belki aramazsın ama o diyet hali var ya, burnunda tüttürüyor adamın. Gene iyi atlatmışsın sen krizi canım maşallah
Davlumbaz diye bir cihaz var, arkadaşın haberi yok herhalde... Bak mikrodalga desen anlarım, ben de sokmam onu eve, zamanında içini parçalamışlığım var (okulda tabii ehe ehe) çok sağlıklı değil... Bana bahane uyduruyor gibi geldi. Onu geçtim merdivende yemek pişirmek nedir yav günde kaç kişi inip çıkıyor oradanBir laf var ya hani, okumak cahilliği alır, eşeklik kalır diye, bu o hesap...
Sen de bahane uydur canım, diyetini falan bıraktım da her defa her defa işkence gibi olur sana. Kurabiye istiyorsa evine o fırını koyacak
kizlar dersimin birini okumayi bitirdim birindede 3 unitem kaldiiiii... onlarida okursam sonrada soru cozmeye basliycam insaallah. tabi baska isler cikmazsa. persembe gunu Ali Kinik konseri varmis cok sevindim biraz moral toplarim kendime gelirim heheeee)
bizimkinin vardır öyle icatlarıı..çocuklara bi odadan çıkmak yasakdırr..salon halısına çorapla basmak yasak...salonda duran süs biblolara dokunmak yasakk..oooo o yüzden ev devamlı gergin olduğu için eşi 11 de 12 de gelir evee... amann ne bilem işte onun var öyle takıntılarıı fırında evde yemek kokusu yapıyormuş iştee..
valla bende mikrodalgaya karşıydımm ama bende araştırdım içindeki yemeğe zararı yokmuşş..dışarı radyasyon veriyormuşş ..oda tv ve cep telle aynı değerdeymişş..çalışırken yakında durmayın yeter diyorlarr..ve 1 senedir var evimde ve süper manyakk bişiii...bayılıyorumm...içinde uzaylılar varmış gibi geliyor banaa...:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?