Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hepinize kocaman bir günaydın :122: :122:
İnşallah bu hafta yine hepimiz için bol hareketli ve bol eksili bir hafta olurAminnnnnnnn
Bu arada yanılmıyorsam Şirineydi ( şipşirine) günde 8 öğün yaparak bu hafta çok güzel kilo verdim demişti :44:
Bende bu hafta 3 saat arayla birşeyler yemeyi düşünüyorumhani kahvaltıda ne yiyeceksem ( 2 dilim ekmek, 2 KK beyaz peynir, domates, salatalık, zeytin oluyor genelde ) onu ikiye bölüp öyle tüketmeyi düşünüyorum
Öğlendede çorba salataysa önce çorbayı daha sonraki öğünde salatayı
Akşam yemeğimide saat 6ya çekmeyi düşünüyorumgenelde 7yi buluyor eşim gelip kendine gelene kadar
Bakalım bu haftada bol suyla bu şekilde deneyeceğim belki bir faydası olur
Tabi birde bol yeşil çay
Siz ne dersiniz sizce faydası olurmu
Geçenlerde bilmiyorum sen deng geldinmi ama Waw a bir örnek vermiştim
Erkekler küçük çocuklar gibidirhani anneleri yemek yemediğinde kaşıkta yemekle aaa bak uçak geliyor uçak geliyor yapıp çocukların ağzını açmasını sağlayıp ağızlarına kaşığı tıkarlarya heh erkeklerde öyle şapşal çocuklar gibidir genelde
İnan ilk zamanlar çok üzüldüm ağladım ve eşim felaket inattı hayır dediyse aslsa evete dönmezdi ama bir kere sırf oda üzülsün diye ona numara yapınca baktım işe yarıyor kendimi numaralar konusunda geliştirdim
Büyük kızım artık alıştı oda bişey istediğinde anne sen halledersin nolurrrrrrr diyorbende bazen kendimi feda ediyorum bazende numaralarla yine istediğimizi elde ediyorum
ARtık eşimde farkında ama bana hayır diyemiyorSende şeytan tüyü var nasıl bir şeysin sen falan diye takılır bana
Hep derim bir kadın istedikten sonra elde edemeyeceği erkekte yok istekte yok diye
Büyük kızım o konuda bana pek çekmemiş düzdür hayatta istedikleri için yağcılık yapmazama ufaklık benden beter daha şimdiden belli bir babacığımmmmm diyor adamın anında bakışları bile değişiyor anası kılıklı maymun diyor ona
Valla maşallahın var spor konusunda bir sürü program biliyormuşsun
Benim tek sorunum onları uygulamakama bugün işlerim bitsin mutlaka yapacağım bende bari kilo vermeye devam ederken az sıkılaşalım
Bu arada senin saydıklarına da bir nette bakayım ben
Hee birde geçenlerde ben BOOt camp diye bir şey okumuştum onun videolarına baktım oda çok terletip sıkılaştırıyormuş ama çok hızlı geldi banahani bir bakmak istersen diye dedim
Aaaa valla anası ilk duyduğunda kafayı yemişsin sen dedi ama umuru değil
Ben bir keresinde şakasına len okadar kilo veriyorum şükür sarkma olmadı ama eğer çistalarım sarkarsa ( meme) kesinlikle bende isterim estetik demiştimde aaaa aşkım sen son hedefine düş şerefsizim silikon taktırmazsam demişti len dedim ben sadece sarkmasın diyorum sen birde hazır hatunu bayıltmışken birde takviye yapın diyorsun dedim birde demezmi kendim için istiyorsam namerdim diye çakalllllllllllllllllll
bu arada dünkü menüm;
sabah
yumurta
2 d.ekmek
zeytin
ara
meyve
öğle
sebze yemeği
yoğurt
2 d.ekmek
ara
leblebi-üzüm
kahve
akşam
karpuz
yarım kase çorba
2-3 tane yaprak sarma
ara
meyve
spor: 40 dk plates
bugün arkadaşa davetliyim kahvaltıya..ben kahvaltı öğününde kaçamak yapmaktan korkmuyorum..genelde arkadaşlarla kahvaltıda buluşuruz..önemli olan akşam 7 den sonrası..bugün plates yapamayacağım..spor ayakkkabı hala alamadım ama akşama yürüyüş yaparım belki..
SINAVA HAZIRLANAN ARLADAŞLAR;
Tatlı isteğiniz bu aralar çok daha fazla olur..
HURMA yı tavsiye ediyorum..
Tatlı krizlerine birebir..
ayyyy çıkıcam bu son diyorum çıkamıyorum bi türlüü şimdi bi haber aldım şok oldummmm...benim küçük teyzem doğum yapmıştı burda bazı arkadaşlar bilirr 7 ay önce yağız adında bi oğlu vardı...şimdi o aradıı gülme krizlerine girmiş haldee....2.5 aylık yine hamileymişşş....ve karnındaki 4. çocuguu...32 yaşındaa..konuşamıyor bile şokdann...doğumdan beride spor salonlarında koşturuyor kilo vermek içinn bende dalga geçtim boşuna verdin yine şişicen diyee vardır herşeyde bi hayırrr...
iştee kimsenin istemesiyle yada istememesiyle değil bu işlerr...rabbim ol deyince olurr....
benim alt kattaki eltim küçük oğlu 7 yaşında doğduğundan beri o cocukla yatmış duyunca inanamadım 7 yıldırayrı yatıyorlarmış abiylee...kızın annesi vefat etti..gecen sene..1 ay sonra hamile kaldıı..ama şokdaa ayan bi şekilde söylüyorr bizim pek ilişkimiz yoktur senede 1 yada 2 nasıl hamile kalırım diye bunalımlara girdii..ve aldırıyordu bebeği hepimiz karşı çıktık gittiler yinede almamış dr...ve şimdi 2 aylık çok tatlı bi kızımız var alt kattaa...
nasip işi çok değişikk...nasibimizde varsaa her halukarda gelecekk....
Rabbim her isteyene nasip eder insaallah bebisleri... bizede insaallah...
ben suyumla pipetimle gune basliyorum. ama gozlerimden uyku akiyor...
Eki Görüntüle 722550
KIZLAAAARRR GÜNAYDDIIIINNN...
GÜN BANA AYDIN BAŞLADI İNŞ.BÖYLEDE DEVAM EDER..
NİYE Mİ?
sabah tartılayım bakiyim dedim ne göreyim;
80.0 kg
cumaya 7 lerdeyim inşaaallllaaahhhhhhhhhh.....
tabi bunun çoğu ödemdir...
Aleyküm selam günaydınlar Cecomm
cecom ben sabahları zengin işi kahvaltı yapıp yanında çubuk tarçınlı demleme yeşil çayy ara öğünde sade Türk kahvesi içiyorum Öğlen yemeğim yoğurt kefir karışımı special k
öğleden sonra yeşil çay akşam yemeğini 19:00'den önce yemeye çalışıyorum Cecom bittersiz yaşayamıyordumm:)
yürüyüş eve giderken ve evdede koşu bandında yürüyüş ama sen ve waw benim idolüm oldunuz canım ya senin kadar hareketli değilimmm
bu hafta yürüyüş yok eşim fıtık ameliyatı oldu cuma eve gidiyorum iş yemek misafir tartı gram oynar mı kaçamaklarım ççok oldu sporum yok
Allah canını sağ etsinnndeee
ERkekler çocuk gibi gerçektende ahh :) o numaraları yapmakta marifet cecom :) bende çok takışıyorum halaa benimkide inat ay duvar olur sinirlendirir hemde öyle put gibi estağfur tövbeeee kızarım Hacısın birde şu eşine ettiğine bak deliririm
:):şimdi onun taktiği yapıyorumm aynen duvar :) benden beter oluyorrr kıs kıs gülüyorumm ama durabilsem bak neler olacakta ben çok duramıyorum öylee :)
numaralara başlıcam ah yapabilsem heheama canım yaa benim içim neyse hemen yüzüme vurur yani dilim sussa yüzüm gözüm anlatır halimi :)
BOOt camp buna bende bakayım birzira sporsuz yapılan diyet sarkmalara neden olur
birde zayıflama kemeri hakkında ne düşünüyorsunuzz
Eki Görüntüle 722550
KIZLAAAARRR GÜNAYDDIIIINNN...
GÜN BANA AYDIN BAŞLADI İNŞ.BÖYLEDE DEVAM EDER..
NİYE Mİ?
sabah tartılayım bakiyim dedim ne göreyim;
80.0 kg
cumaya 7 lerdeyim inşaaallllaaahhhhhhhhhh.....
tabi bunun çoğu ödemdir...
Maşallahhh
ayy ne güzell Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsinnnnnnnnnnnn
Rabbim ol de olalım inşallah hayırlısı ile...
canım benim çalışma durumumdan kaynaklanıyor yazma işi evde daha çok yazıyorum işte daha az bazende işte zamanım oluyor evde hele bu sıra hiç yok neredeyse...
evde netim pc yok yani zaten akşamdan akşama görüşüyoruz birde nete zaman ayrılmasın diyerek pc yi annemlerde bıraktım babam gazatesini felan okuyor
kilocuklar bu hafta az gidecek yürüyüşümü yapamıyorum zaten kendimde biraz rahatsızım eşim için geçmiş olsuna gelenler var Allah yokluklarını göstermesinn...
gelen ve yaptığım pasta börek çörekaboooww bir çoookkk ammma yürüyüş yapamıyorum diye bitterimi kısan benn onlarıda sadece sabah bir minik yiyecek şekilde nefsimi de düşünerek ay utandım ama neyse işte kaçamak oluyor
tartı çok düşmez bu haftaa düşerse bulunduğum kilodan 1 kg düşse bile çok sevincem
canım Allaha emanet olun Allah zihin açıklığı versin hepinizee
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gününüz Aydın, kalorileriniz az, Yağlarınız yok olsun inşallahhhhhhhhhhhhhAminnnnnnnnnnnnnnnn
Bu sabah çok enerjik uyandım şükürhazır küçük cadı uyurken etrafı toparlama işini bitirdim şükür Dün gece yatacağımıza yakın oyuncaklarını etrafa saçmıştı bende aman sabah toplarım dedim aslında sevmiyorum öyle bırakmayı ama o an canım istemedi. Allahtan çabuk bitiyor sirf oyuncaklar olunca
Birazdan kahvaltımıda edeceğim
Aslında geçen hafta içi ne güzel 7de ayakta oluyordum ama bu ara yine geç yatınca bir iki saat geçikiyorumNeyse yine düzene sokarım nasılsa bir iki güne
gunaydin arkadaslarrrrrr... ahhh ahhh bende tartida 300-400gr fazla gordum moralim bozuldu... cumaya atarim insaallah onlari... iki gundur aksamlari gec yiyorum ve fazla su icemedim ondan olabilir. bide sunu anliyorumki sabah kahvalti yapmazsam gun boyunca cok acikiyorum. dun de oyle oldu. bugun sukur yaptim kahvaltimi...
sabah 330ml ilik su
3fincan yarim sekerli cay
3dilim ekmek
2kasik yogurt
2kk peynir
7-8siyah zeytin
ceyrek domates salatalik
ve bir catal bal
merhaba arkadaslar.. forumu okuyorum surekli.. masallah hepimize iyi gidiyoruz. bende bu sabah dayanamadim bi bakayim dedim... gitmis azda olsa ki ben son gunlerde cok dikkat edemiyorum. hatta son 4 gundurde burada helal donerci acildi (sadece 15 gunlugune festifal icin) oraya gidiyoruz ve ben de yiyorum.. napiiim herkez yiyor :)))) ama yinede masallahim var.. en son cuma gunu 92.3 idim.. bu sabah ise 91.9 kg. gordum .tututututututut masallah bizlere...
29 nisanda basladim diyetime ben... ve yarin 1 ay olacak ve ben toplamda masallahhhhhhhh 4.2 kg vermis olacagim.. bu cok iyi bana gore.. cunku ben surekli diyete baslayip dayanamayan bozan biriyimdir.. ama dayanicam simdi.. 2 ay daha sabredicem. sonra doktoraaa :)) klamene baslayacagiz.. belkide dogal yoldan olacak bebis... ayyy insallah kizlar insallah... hergun defalarca dua ediyorum.. allahim her isteyene bebek sahibi olmayi nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhh
aminnnn canımm inşallahh...sonuç süperr bugunden sonra acık daha dikkat etsen cumaya gider birazz dahaa...dönerde yerken ekmeğin içini aldır en azından dürün yiyorsan yufkayı tek sardır o fazla olan yerleri kuşlara verr :) :) valla uzun zamandır bende yemiyorumm..sınavdan çıışta yemeyi düşünüyorumm..tartı bildirimide yapmış olurum hem ozamann...
inşallah doğall yolla hamile kalabilirizz canımm..bende 4 yıldır hep onu ümit ettim..kilolarıda veriyoruzz rabbim ol derse oda olur inşallahh..
sanda günaydın canımm..gider o artılarr cumaya kadar...kahvaltınla ilgili acizane bikaç bişi dicemm.. 8 zeytinn çok değilmii..an fazla 3..eğer yeşilse 5...ben haftada bir yada 2 zeytin yiyorumm..oda tuzlu ve yağlı..tuzda su tutuyor vücutta..çaydaki şekerleride çıkartsann süperrr bi kahvaltıı olmuşşşşş....güne aynen böle devammm...
ogle yemegim;
1domates 1salatalik
2kk beyaz peynir
5-6siyah zeytin
3dilim kepekli ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?