Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

KIZLAAAARRR GÜNAYDDIIIINNN...
GÜN BANA AYDIN BAŞLADI İNŞ.BÖYLEDE DEVAM EDER..
NİYE Mİ?
sabah tartılayım bakiyim dedim ne göreyim;

80.0 kg

cumaya 7 lerdeyim inşaaallllaaahhhhhhhhhh.....
tabi bunun çoğu ödemdir...

bu arada dünkü menüm;

sabah
yumurta
2 d.ekmek
zeytin
ara
meyve
öğle
sebze yemeği
yoğurt
2 d.ekmek
ara
leblebi-üzüm
kahve
akşam
karpuz
yarım kase çorba
2-3 tane yaprak sarma
ara
meyve

spor: 40 dk plates

bugün arkadaşa davetliyim kahvaltıya..ben kahvaltı öğününde kaçamak yapmaktan korkmuyorum..
genelde arkadaşlarla kahvaltıda buluşuruz..önemli olan akşam 7 den sonrası..bugün plates yapamayacağım..spor ayakkkabı hala alamadım ama akşama yürüyüş yaparım belki..
SINAVA HAZIRLANAN ARLADAŞLAR;
Tatlı isteğiniz bu aralar çok daha fazla olur..
HURMA yı tavsiye ediyorum..

Tatlı krizlerine birebir..

Aleyküm selam günaydınlar Cecomm
cecom ben sabahları zengin işi kahvaltı yapıp yanında çubuk tarçınlı demleme yeşil çayy ara öğünde sade Türk kahvesi içiyorum Öğlen yemeğim yoğurt kefir karışımı special k
öğleden sonra yeşil çay akşam yemeğini 19:00'den önce yemeye çalışıyorum Cecom bittersiz yaşayamıyordumm:)
yürüyüş eve giderken ve evdede koşu bandında yürüyüş ama sen ve waw benim idolüm oldunuz canım ya senin kadar hareketli değilimmm
bu hafta yürüyüş yok eşim fıtık ameliyatı oldu cuma eve gidiyorum iş yemek misafir tartı gram oynar mı kaçamaklarım ççok oldu sporum yok
Allah canını sağ etsinnndeee

ERkekler çocuk gibi gerçektende ahh :) o numaraları yapmakta marifet cecom :) bende çok takışıyorum halaa benimkide inat ay duvar olur sinirlendirir hemde öyle put gibi estağfur tövbeeee kızarım Hacısın birde şu eşine ettiğine bak deliririm
:): şimdi onun taktiği yapıyorumm aynen duvar :) benden beter oluyorrr kıs kıs gülüyorumm ama durabilsem bak neler olacakta ben çok duramıyorum öylee :)
numaralara başlıcam ah yapabilsem hehe ama canım yaa benim içim neyse hemen yüzüme vurur yani dilim sussa yüzüm gözüm anlatır halimi :)

BOOt camp buna bende bakayım bir zira sporsuz yapılan diyet sarkmalara neden olur
birde zayıflama kemeri hakkında ne düşünüyorsunuzz

Maşallahhh :)
Allah zihin açıklığı versin arkadaşım plates inanılmaz sıkılaştırıyormuş vücudu inşallah faydasını göreceksinn
kahvaltıda kaçamaklar çok olabiliiyor bendede yeterki akşam olmasınn ah o çikolata krizlerimmm....
hurma süper onu da ço kaçırmamak gereklii

gunaydin arkadaslarrrrrr... ahhh ahhh bende tartida 300-400gr fazla gordum moralim bozuldu... cumaya atarim insaallah onlari... iki gundur aksamlari gec yiyorum ve fazla su icemedim ondan olabilir. bide sunu anliyorumki sabah kahvalti yapmazsam gun boyunca cok acikiyorum. dun de oyle oldu. bugun sukur yaptim kahvaltimi...

sabah 330ml ilik su
3fincan yarim sekerli cay
3dilim ekmek
2kasik yogurt
2kk peynir
7-8siyah zeytin
ceyrek domates salatalik
ve bir catal bal

Maşallahhh
ayy ne güzell Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsinnnnnnnnnnnn
Rabbim ol de olalım inşallah hayırlısı ile...

Rabbim her isteyene nasip eder insaallah bebisleri... bizede insaallah...

ben suyumla pipetimle gune basliyorum. ama gozlerimden uyku akiyor...

Selamün Aleyküm arkadaşlar Sağlıklı Mutlu Huzurlu :) bol hareketli az kalorili
güzel bir gün daha diliyorumm hepimiz içinnn
Waw bitterlere devam ediyorum ammma yürüyüş yapamadığım için kıstım senin taktiği uyguluyorum minik ısırıklarla toplamda 2 kare yaa zor tutuyorum amaaaa akşam eşime kahve yaptım onun sütlü çikolatası benim bitter :) bana 1. karede dur diyor olmazz dedim karışma sen kendi çikolatana bak maşallah senin sorunun yok yerinde olsam hepsini yerdim 80 gr :)
sen diyor bu çikolataladan kurtulsan ah...

canım benim çalışma durumumdan kaynaklanıyor yazma işi evde daha çok yazıyorum işte daha az bazende işte zamanım oluyor evde hele bu sıra hiç yok neredeyse...

evde netim pc yok yani zaten akşamdan akşama görüşüyoruz birde nete zaman ayrılmasın diyerek pc yi annemlerde bıraktım babam gazatesini felan okuyor
kilocuklar bu hafta az gidecek yürüyüşümü yapamıyorum zaten kendimde biraz rahatsızım eşim için geçmiş olsuna gelenler var Allah yokluklarını göstermesinn...
gelen ve yaptığım pasta börek çörek aboooww bir çoookkk ammma yürüyüş yapamıyorum diye bitterimi kısan benn onlarıda sadece sabah bir minik yiyecek şekilde nefsimi de düşünerek ay utandım ama neyse işte kaçamak oluyor
tartı çok düşmez bu haftaa düşerse bulunduğum kilodan 1 kg düşse bile çok sevincem
canım Allaha emanet olun Allah zihin açıklığı versin hepinizee

Rabbim her isteyene nasip eder insaallah bebisleri... bizede insaallah...

ben suyumla pipetimle gune basliyorum. ama gozlerimden uyku akiyor...

Aminn inşallahhhh arkadaşımmm
afiyetler olsunn
tarçınlı yeşil çayımla başladımm :) kahvaltım zenginnn :)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gününüz Aydın, kalorileriniz az, Yağlarınız yok olsun inşallahhhhhhhhhhhhh Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Bu sabah çok enerjik uyandım şükür hazır küçük cadı uyurken etrafı toparlama işini bitirdim şükür Dün gece yatacağımıza yakın oyuncaklarını etrafa saçmıştı bende aman sabah toplarım dedim aslında sevmiyorum öyle bırakmayı ama o an canım istemedi. Allahtan çabuk bitiyor sirf oyuncaklar olunca

Birazdan kahvaltımıda edeceğim
Aslında geçen hafta içi ne güzel 7de ayakta oluyordum ama bu ara yine geç yatınca bir iki saat geçikiyorum Neyse yine düzene sokarım nasılsa bir iki güne

Hadi gözün aydın canım
İnşallah bende en kısa zamanda o rakamı görürüm

Bol su içmeye devam

Canım Eşine çok çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda toparlanırda sende rahat rahat kendine odaklanırsın

Valla canım o senin zayıflama kemeri dediğin titreşimli olanlardan galiba Ondan bende var hatta dün gece eşimin nereden aklına geldiyse ya aşkım sen niye onu kullanmıyorsun onu en azından bilgisayar başında otururken hani hiç yoktan iyidir hesabı
Bugün çıkartacağım dolaptanda en azından eşimin dediği gibi oturduğum anlarda kullanayım

demee yaaaa 80 sin heee anammm geçtinn beniii...olsunn yinede sevindimm senin adınaaa..şu sınavlarr bitsin yetişirim sana :) :) güzel dileklerin için çok sağol..bendede tatlı krizleri oluyor arada bende dediğin gibi medine hurması yiyorum bir yada iki yanınada su kesiyor geneldee..

Maşallahhh
ayy ne güzell Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsinnnnnnnnnnnn
Rabbim ol de olalım inşallah hayırlısı ile...

yaa bize göre öylede teyzemm bunalımlardaaa..nasıl çıkar o bunalımdan onuda bilmiyorumm..4. çocuk ve daha 3.cü 6 aylık bebek...allah yardım eder tabiki..ama ona çok zor geldi..

yaww yine verirsin inşallahhh...çokk kaçamak yapma yeterkiii...bakk ben buraya gelmiyorsamm anlayın ki kaçamak yapıyorumm...ama buraya geliyorsaammm kaçamağı kesiyorum..yaa kaçamak yapacakken siz geliyorsunuz direk aklımaaa..eşine tekrardan geçmiş olsunn senin içindezorbi dönem..iş ev hasta ziyaretlerii..allah yardımcın olsunn....

.

aleyküm selamm cecommm...valla bugün herkezz güzell başladıı şükürler olsun..pazartesi sendromunu atlatmışş olaraakkkk..inşallah diğer günlerde böyle geçerr..cumaya pekde bişi kalmadıı..cecom yaa bu cumada listeyi sen yayınlaya bilirmisinnn sonkez dare etsen benii..beni sınavlardı bu milletin gelişiydi derken acık sallandıdaa cuma yayınlarım ama biraz geçe kalırr..okiş dersen listeyi atarım yine sana

günaydınn kızlarrrr...allaha şükürler olsun bugün bende enerjik uyandımmm..benimde tartıda artılarımm gitmişşş...oda ayrı bi sevinç oldu...daha kahvaltımı yapmadımm..önce size bakim sonra yapım dedimm..benim kahvaltı yine aynıı...

4 bardak su...
2 dilim ekmek..
1 kaşık lor..
domates salatalık..

zaten okadan suyu içince bi mide bulantısı oluyorr kahvaltıyı zor yapıyorumm...yumurta yiyebilsem yumurtada yicemde onu da yiyemiyorum sabahlarıı içim bi tuhaf oluyorr...

bu arada dün eşim aradı ani bi kararla diyete başlamışş..babasına semizotu aldırmışş yıkadım işten gelince onu yoğurtlayıp yedi 2..3. dilim ekmek bir tabakta nohut yedikii..o kesin bi ekmek +bide pilav yerdii... ama akşam krizlerdeydiii ayy triplerden geçilmiyor hop oturup hop kalkıyorrr...bi hayyaller kuruyorr yemekle ilgili duysanız ölürsünüzz gülmektee...arada gidip salatalık alıp geliyor gerii :) :) en sonunda kalk ben yatıyorum dedii yoksa duramıcamm çokk acıktımm kaktı yattıı ulen dedim bu erkek milletinin hasta olması komikti nazından geçilmezdi bide diyetininde gördümm şok oldumm...
ulenn benn ne açlıklarr çektimm lennnnn...

.ahhhhhh ahhhhhhh ben ne çektim beeeee....1 gramm kilo vericem diye gözümün içine bakan o çikolataları yemeyerekk ne acılar çektimm beeee....

Son düzenleme:

sanda günaydın canımm..gider o artılarr cumaya kadar...kahvaltınla ilgili acizane bikaç bişi dicemm.. 8 zeytinn çok değilmii..an fazla 3..eğer yeşilse 5...ben haftada bir yada 2 zeytin yiyorumm..oda tuzlu ve yağlı..tuzda su tutuyor vücutta..çaydaki şekerleride çıkartsann süperrr bi kahvaltıı olmuşşşşş....güne aynen böle devammm...

merhaba arkadaslar.. forumu okuyorum surekli.. masallah hepimize iyi gidiyoruz. bende bu sabah dayanamadim bi bakayim dedim... gitmis azda olsa ki ben son gunlerde cok dikkat edemiyorum. hatta son 4 gundurde burada helal donerci acildi (sadece 15 gunlugune festifal icin) oraya gidiyoruz ve ben de yiyorum.. napiiim herkez yiyor :)))) ama yinede masallahim var.. en son cuma gunu 92.3 idim.. bu sabah ise 91.9 kg. gordum .tututututututut masallah bizlere...
29 nisanda basladim diyetime ben... ve yarin 1 ay olacak ve ben toplamda masallahhhhhhhh 4.2 kg vermis olacagim.. bu cok iyi bana gore.. cunku ben surekli diyete baslayip dayanamayan bozan biriyimdir.. ama dayanicam simdi.. 2 ay daha sabredicem. sonra doktoraaa :)) klamene baslayacagiz.. belkide dogal yoldan olacak bebis... ayyy insallah kizlar insallah... hergun defalarca dua ediyorum.. allahim her isteyene bebek sahibi olmayi nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhh

aminnnn canımm inşallahh...sonuç süperr bugunden sonra acık daha dikkat etsen cumaya gider birazz dahaa...dönerde yerken ekmeğin içini aldır en azından dürün yiyorsan yufkayı tek sardır o fazla olan yerleri kuşlara verr :) :) valla uzun zamandır bende yemiyorumm..sınavdan çıışta yemeyi düşünüyorumm..tartı bildirimide yapmış olurum hem ozamann...

inşallah doğall yolla hamile kalabilirizz canımm..bende 4 yıldır hep onu ümit ettim..kilolarıda veriyoruzz rabbim ol derse oda olur inşallahh..

insallah be canim.. kilo verdikce sansimiz artiyormus.. allahim ol derse olacak ona inaniyoruz napalim.. yok tek durume sariliyor zaten.. icindede et, patates kizartmasi ve beyaz lahana var :))) bakalim insallah bugunden sonra daha dikkatli olurum.. burdaki arkadaslarda hergun orda :))) kotu ornek oluyorlar bana anlayacagin..
tavsiye ederim ye canim.. bende 1 aydir yemedim yemedim artik dayanamadim.. ama onun disinda normal diyetime devam
ben onceden lahana suyu kaynatip icerdim sabah aksam ac karna... faydasi olmustu.. tekrar denesekmi acaba ???

Son düzenleme:

canim sagol onerilerin icin. yesil ve siyah karisik yedim ama yesillerin 3tanesi bir zeytin eder zaten. kayinvaliden gonderdi sagolsun tuzunu felan ben yaptigim icin biliyorum cok az var... bide hayatim boyunca zeytin ve yogurttan vazgecemedim... ben o yesil zeytinleri cerez gibi yerdim canim leblebi kadar bile yok boyu) neyse yinede dikkat ederim sagol canim ben domates salatalikla da doyuyorum ama birden kilo veriyorum o da hasta ediyor beni... bi cok kez basladim diyete hepsindede hastalandim ve geri aldim. bu saglam olsun istiyorum. haftasonu sinav zamani benimde kaciracagim kesin... ama pekde kotu bisey yemeyiz sabah kiz arkadasimla bi kahvalti yapariz belki bide oglen sonu yemek olabilir... neyse onu kafaya takmam sinav bitince yapacak isim yok aksamlari dukkandan gelince giderim yuruyusume...

bu arada 11 gibi 330ml su ve bir avuc ici beyaz leblebiyle arayi gecistirdim

ogle yemegim;
1domates 1salatalik
2kk beyaz peynir
5-6siyah zeytin
3dilim kepekli ekmek

ogle yemegim;
1domates 1salatalik
2kk beyaz peynir
5-6siyah zeytin
3dilim kepekli ekmek

kızz sen peyniri zeytinii ne çokk seviyormuşşsunn :) :) ben 26 yaşındayımm peynir yemedimm..yiyemiyorumm..şimdi yeni yeni eşimin zoruyla tostta erimiş kaşar yiyorum arada sıradaa....bide babam lor getirir bana balıkesirden onu yiyebiliyorumm onuda mecburiyettenn...daha ben öğle yemeğimi yemedimm..kahvaltım geç oldu galiba ondan acıkmadımm...

Selamlar... :)
Ben de pkolu ve tabii ki kiloluyum
Yediklerime dikkat ederek ve bol bol hareket ederek kilo vermeye çalışıyorum.
Böyle bir başlığın olmasına çok sevindim, birbirimize yardımcı olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…