• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Yine ben geldimmmmmmm :3:

Offff bu pazartesi sendromu deli edecek beni :)
Canım hiç birşey yapmak istemiyor ama mecbur yapıyorum :1:
Küçük cadı ben yerden birşey toplamak için yere eğildiğim anda sırtıma sıplıyor :60: len in diyorum yok ama çok canım istedi diyor inmiyor :1: Şimdi ona çorba yapayımda öğlenlik belki ondan sonra bende biraz spor yaparım :34:
Havada bir tuhaf ya yerimden kalkasım yok :1: neyse kaçış yok kaldıracağız artık totoşu :60:

Akşamlık ne yemek yapsam diye düşünüyorum bende şöyle basit birşey olsun istiyorum :1:

:1: sorma adamcağız hep beni düşündüğünden öyle istiyor :60:
Ya şu erkeklerdeki mantık adamı gerçekten öldürür :1:
Bırak ben çok tırsağımdır o tür müdahalelerde ( işin içinde narkoz varsa ) birde canım tatlı hani es kaza tamam dersemde adamı pişman ederim onun farkında değil :60:
Bende şakasına diyorum ama ondan sonra elletmem kendimi mazallah patlar matlar diye :60: len o zaman niye okadar para vereceğim diyor :60: :60: :60: :60:
Körler sağırlar birbirini ağırlar oluyor bizim silikon muhabbbeti :60: yaptıracağımdan değil ya geyik olsun :1:

Süper başarı pikniğe gidipte kendini tutabilmek :34:
Ben genelde kalabalıkla pikniğe gidersek pek yediğimden birşey anlamıyorum bile :1: aman çocuklar yesin ay dur eşimde yesin millet doysun derken ben genelde salatayla tıkıyorum ancak kendimi :1: aç kalıyorum açççççç :1:

Çok şükür şimdilik herkesin iyi gidiyor beslenmesi :34:
İnşallah cuma günü yine hepimiz eksileri görürüz :34: Aminnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnn aminnnnn aminnnnnn... ders arasi bi ise yarayim amin diyimde ;))

Selamlar kizlar
benim diyet piknik felan derken zora girdi ama ben kendimi tuttum yine de ;-) sizler nasilsiniz...

kızz sen nerdesinnnnnn??? yoksun görünürlerde farkında değilimm sanmaaaa...sen bu sayfanın kurucularındansınn ööyle diyeti sallamak felan yokkk.. (diyenede bakınn ):9::9::9:

şaka bi yana yoksun kuzum ne zamandırr..pikniktn bişi ollmass ama hemen toparlayalımm haftaiçi cumaya sallayalım listeyiii....

ayyy canım hafta sonu çoookkkk yoruldum da ondan valla. kusura kalmayın. ben geçen hafta her akşam 1,5 saate yakın orta hızlı tempoda yürüdüm canım.bide öğlenleri genelde salata yedim. sabah da kısa kısa öğünler yaptım.akşamda az çorba bir çeşit yemek yaptım ve 1 porsiyon yedim. sonra hayda yürüyüş.

tahmin edebiliyorum bende öyle dedimm pazartesi sendromunda böle seyler yazmak gayet normall....demek yürüyüşş diyorsunn benimde yürümemm lazımm...hep sınavdan sonraya erteledimmm sınav bitince kendimi salarsamm beni toparlayınnnn....canım aynen devam inş cuma yine sallarsın listeyi...
Yine ben geldimmmmmmm :3:

:1: sorma adamcağız hep beni düşündüğünden öyle istiyor :60:
Ya şu erkeklerdeki mantık adamı gerçekten öldürür :1:
Bırak ben çok tırsağımdır o tür müdahalelerde ( işin içinde narkoz varsa ) birde canım tatlı hani es kaza tamam dersemde adamı pişman ederim onun farkında değil :60:
Bende şakasına diyorum ama ondan sonra elletmem kendimi mazallah patlar matlar diye :60: len o zaman niye okadar para vereceğim diyor :60: :60: :60: :60:
Körler sağırlar birbirini ağırlar oluyor bizim silikon muhabbbeti :60: yaptıracağımdan değil ya geyik olsun :1:

:9::9::9::9::9:benim resimleri gördünn allahtan bende çokk yok ondan üst beden incedirr..kilo verincede en çok onlardan gittii..bende diyorum eşime ben kadın estetikci bulurumm (erkek dr a takıntılı ya bizim ki) ben hiç memnun değilim diyorum...hamile kalınca memnun kalırsın gerek yok diyorr :9::9: ayy bunları yazdığıma inanamıyorumm..hele bide o görsee benii mehfederr..kız kızayız diye yazıyorum ama utandım yinedee:17::17::17::17::17:
aminnnnn aminnnnn aminnnnnn... ders arasi bi ise yarayim amin diyimde ;))

ayy kızz öldürdünn beniii gülmektenn sınav arasıı bi aminn diyimm heeee..bende sınav arasıı bi amin dedimm :9::9::9::9::9:yemişsinn bişilerr afiyett olsunnn...çatır çatır yaksın vücudundaki yağlarıı...

evett kızlarr öğle yemeğii arasıı verimm bide size bakımm dedimm.....düdüklüde nohut haşladımm açıkta ta kurbandan kemikli etim vardı onuda haşladımm...bi nohut yemeği attım ocagaaaa....öğle yemeğimi yazımm...

nohut haşlanınca ondan yedim bir avuççç...
3 parça et...
bi kase salata üzerine yoğurt ve acık acı biber kavurması koydum üstünede...
2 bardak daha su...
1 dilim tam bugday ekmek

eşime dün bi legen kıvırcık salatası yaptırdım acık yağ ve limonla karıştırdım hiç bozulmuyor tuz atmazsanız tavsiye ederim..gün içinde bazen zor geliyor banaa....kıvırcık salatasının üzerine bi kaşık acı biber kavurması koydumm..üstünede 1 kaşık yoğurt harika bi salata oldu denemenizi tavsiye ederimm...

şimdi bol suya devam akşama bildiri yaparım yinee...

ayyyy çıkıcam bu son diyorum çıkamıyorum bi türlüü şimdi bi haber aldım şok oldummmm...benim küçük teyzem doğum yapmıştı burda bazı arkadaşlar bilirr 7 ay önce yağız adında bi oğlu vardı...şimdi o aradıı gülme krizlerine girmiş haldee....2.5 aylık yine hamileymişşş....ve karnındaki 4. çocuguu...32 yaşındaa..:9::9::9: konuşamıyor bile şokdann...doğumdan beride spor salonlarında koşturuyor kilo vermek içinn bende dalga geçtim boşuna verdin yine şişicen diyee :9::9:vardır herşeyde bi hayırrr...

iştee kimsenin istemesiyle yada istememesiyle değil bu işlerr...rabbim ol deyince olurr....

benim alt kattaki eltim küçük oğlu 7 yaşında doğduğundan beri o cocukla yatmış duyunca inanamadım 7 yıldırayrı yatıyorlarmış abiylee...kızın annesi vefat etti..gecen sene..1 ay sonra hamile kaldıı..ama şokdaa ayan bi şekilde söylüyorr bizim pek ilişkimiz yoktur senede 1 yada 2 nasıl hamile kalırım diye bunalımlara girdii..ve aldırıyordu bebeği hepimiz karşı çıktık gittiler yinede almamış dr...ve şimdi 2 aylık çok tatlı bi kızımız var alt kattaa...

nasip işi çok değişikk...nasibimizde varsaa her halukarda gelecekk....

ayy kızz öldürdünn beniii gülmektenn sınav arasıı bi aminn diyimm heeee..bende sınav arasıı bi amin dedimm :9::9::9::9::9:yemişsinn bişilerr afiyett olsunnn...çatır çatır yaksın vücudundaki yağlarıı...

napiyim kuzum bi derse bakiyom birileri geliyo internete bakim ne yazmislar diyom vazgeciyom daha kimse yazmamistir diye. azcik daha calisiyom hah simdi yazmislardir diyom... baktim amin demisler bende bi amin deyip ciktim... ders arasi internet... yada internet arasi ders mi desek ;)) ayyy bende butun herseyi sinav sonuna atiyom kizzz... hemen sinavsonu dayioglumun adanada dugunu var haftaici onuda halledersek insaallah kendimize geliriz... son gaz is aramalara basliycam artik... bide simdi aksama kadar dukkandayim ders ve proje var. esim bazen gec bitiyo isi o gec geliyo ama annemler koye gittigi icin aksam abimi yemege cagiriyom tek olmasin diye... oda gelince gondermiyom dert keder kardesce oturup dertlerimizi konusuyoz derken 10-11oluyo esim geliyo yemekti caydi.... ohooooo oyle geciyo vakit ders felan calisamiyom;((((

ben aksama yesil mercimek pisircem kizlar aklinda yemegi olmayanlara bi oneri...

Selam kızlarrrrrrr :3:

Hele şükür gelebildim

Anam bu cadılar beni deli ettiler :1:
Deminden beri büyük ufağına yakalıyacağım seni dedikce diğeride etinden et kopmuş gibi çığlık çığlığa evde koşturuyordu. Sabır sabır derken en sonunda benim şalterler attı bir kükredim bizim aslanlar kediye dönüp ikiside koltuğa uzanıp çıt sesi bile çıkarmadan oturdular şimdi :60:
Bir tek ufaklık benden beklemediği bir tepki görünce biraz korktu ve ablasıyla koltuğa geçmeden bir yok oldular kıyafet değişip gelmişler dedim bu ne şimdi meğer cadı altına kaçırmış ne zamandır kız çişin gelmiştir git yap dediğim halde yapmıyordu kükreyince salıvermiş :60:

:9::9::9::9::9:benim resimleri gördünn allahtan bende çokk yok ondan üst beden incedirr..kilo verincede en çok onlardan gittii..bende diyorum eşime ben kadın estetikci bulurumm (erkek dr a takıntılı ya bizim ki) ben hiç memnun değilim diyorum...hamile kalınca memnun kalırsın gerek yok diyorr :9::9: ayy bunları yazdığıma inanamıyorumm..hele bide o görsee benii mehfederr..kız kızayız diye yazıyorum ama utandım yinedee:17::17::17::17::17:

Aynen benimde üst daha azdır ama inan hamileliktede öyle çok genişlemedi üst kısmı :1: şükür diyeyim çünkü bana pek hoş görünmüyor üstelik bele zarar :34:
Bizim silikonlar zaten işin gırgırı :34: sonuçta bugün adam hadi yaptıralım dese ben ona uymam günah kız Allahın verdiği güzelliği kurçalamak sanki daha iyi biliyormuş gibi :34: hee sağlık acısından olsa eyvallah ama zevk için bıcak altına yatmam :20:
Heeee doğal şeyler varmış o bakımdanda krem falan gibi onlar bir derece :1:

ayyyy çıkıcam bu son diyorum çıkamıyorum bi türlüü şimdi bi haber aldım şok oldummmm...benim küçük teyzem doğum yapmıştı burda bazı arkadaşlar bilirr 7 ay önce yağız adında bi oğlu vardı...şimdi o aradıı gülme krizlerine girmiş haldee....2.5 aylık yine hamileymişşş....ve karnındaki 4. çocuguu...32 yaşındaa..:9::9::9: konuşamıyor bile şokdann...doğumdan beride spor salonlarında koşturuyor kilo vermek içinn bende dalga geçtim boşuna verdin yine şişicen diyee :9::9:vardır herşeyde bi hayırrr...

iştee kimsenin istemesiyle yada istememesiyle değil bu işlerr...rabbim ol deyince olurr....

benim alt kattaki eltim küçük oğlu 7 yaşında doğduğundan beri o cocukla yatmış duyunca inanamadım 7 yıldırayrı yatıyorlarmış abiylee...kızın annesi vefat etti..gecen sene..1 ay sonra hamile kaldıı..ama şokdaa ayan bi şekilde söylüyorr bizim pek ilişkimiz yoktur senede 1 yada 2 nasıl hamile kalırım diye bunalımlara girdii..ve aldırıyordu bebeği hepimiz karşı çıktık gittiler yinede almamış dr...ve şimdi 2 aylık çok tatlı bi kızımız var alt kattaa...

nasip işi çok değişikk...nasibimizde varsaa her halukarda gelecekk....

Canım herşeyde bir hayır vardır :34:
Bu arada Teyzenede Rabbim sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnn
Rabbim en kısa zamanda sanada o duyguyu nasip eder inşallahhhhhh.....Aminnnnnnnnnn

kızlaaaarrrr nasılsınız???:3:
ben sabah platese başladım yarım saat sonra tıkandım..
:emir_bebek:ilk gün fazla zorlamak istemedim esnek olmadığım için.
yürüyüş yapacaktım ama ev işi yemek derken sonrasında oturup kaldım..glifor sabah biraz mide bulantısı yaptı ama tatlı ihtiyacımı kesmedi bende biraz önce kahveyle üzüm ve leblebi yedim..
ekmeği çok rahat kesebiliyorum hamur işinide ama söz konusu tatlı oluncaaa..
:56:

Kızlar bu arada bugün benim küçük cadı nasıl becerdiyse TV ünitesinin köşesine çarpıp kaşını açtı :26:
Allahtan çok çabuk ağlamayı kesiyor ve şükür gözüne birşey olmadı
Biraz buz koyup kanı durdurduk ve şükür çok ufak bir yara :nazar:
Eşim takıntılıdır yaralar konusunda ve eğer iz kalırsa estetik yaptırırız diyerek beni ağlayacakken kahkaha attırdın:60:
Büyük kızda bir ara dudağını patlattığında aynısını söylemişti hatta hala dudağında çok çok ufak bir iz var diye 18 yaşına girmesini bekliyor kızım asla istemem diyor oda sen kız çocuğusun olmaz öyle diyor
Ufaklığın cildi daha çok taze olduğundan iz kalmaz sanırım zaten ufaklık 10 dakika sonra unuttu bile :34:
geçmiş olsun canım ya..benim küçük cadım da çok hareketli..merdivenden düşüp alnı ortadan açılmıştı..hastanede diktirmedik..yapıştırdılar ama aynı yerden 3 kez daha çarptı..çok hafif iz var büyüdükçe geçer inş.
bu arada tatile ne zaman gidiyorsun ve nereye?bizde eşimle dörtgözle tatili bekliyoruuzzz

kızlaaaarrrr nasılsınız???:3:
ben sabah platese başladım yarım saat sonra tıkandım..
:emir_bebek:ilk gün fazla zorlamak istemedim esnek olmadığım için.
yürüyüş yapacaktım ama ev işi yemek derken sonrasında oturup kaldım..glifor sabah biraz mide bulantısı yaptı ama tatlı ihtiyacımı kesmedi bende biraz önce kahveyle üzüm ve leblebi yedim..
ekmeği çok rahat kesebiliyorum hamur işinide ama söz konusu tatlı oluncaaa..
:56:

:46::46::46::46: Süpersin canım yaa ben cadıların peşini toplamaktan henüz birşey yapamadım bile :26:
İnşallah akşam yemeğinden sonra biraz eşim çocukları oyalarda bende birşeyler yaparım kendi çapımda :1:

geçmiş olsun canım ya..benim küçük cadım da çok hareketli..merdivenden düşüp alnı ortadan açılmıştı..hastanede diktirmedik..yapıştırdılar ama aynı yerden 3 kez daha çarptı..çok hafif iz var büyüdükçe geçer inş.
bu arada tatile ne zaman gidiyorsun ve nereye?bizde eşimle dörtgözle tatili bekliyoruuzzz

Ayın 14ünde uçuyoruz inşallah :32:
14 gün kalacağız bir tek büyük kızım bir ay daha kalacak :34:
Bayramdan sonrada fırsat olusa bir haftada akçay yapalı m istiyorum ama o biraz zor :1: hem annemler geç dönecek hemde o kadar masra üzerine tekrar yol parası eşimi biraz zorlar ama o nasipse gideriz diyor :34:
Bende çomk istiyorum hem denize girmeyi hemde eşimin halalarını yanında kalmayı :34: bakalım bir almanyaya gidip geleyimde zaman ne gösterirse artık :34:

yawww bu erkek milleti hep aynı demekkiiii :) :) :) bizimkide aynıı hemde tıpatıp aynıı :) :) okuyunca bukadarmı olur dedimm...sabah gitmiş su böregi almış kahvaltıya ..dedim bu bana yapılırmı yemicemm..2 lokma al bişi olmaz diye ısrar etti..yemedim..öğlenn kalk acık bana salata yap dedimmm...sen çok yiyorsun bu nasıl diyett böyleanlamadım gitti diyorr...ayyy ayy dedimm..ben başta böle deyince kırılır bozarırdım sonra alıştımm...

bakk benden tavsiyee markete felan gidincemuhakkak tok gidinn ozaman insanın canı hiç bişi istemiyorrr...erkek milletide az akıllı değill yemicez diye okadar ısrar ediyor...bizimkide ramazanda bana pide ısmarlar hep kahvaltıyaaa oruçluyumm yaa o hesap iştee :) :)

sen onun coşkusuna gelme kuzumm...yeme sakın..ben bilirim neyi ne zaman yicemi de..hıhhh...ben öyle diyorum sen kendi göbeğine bakk..susuyor o zaman...şimdi git bişiler bul atıştıracakkk elin ayağın esmesinnn...
benim kociş hiiiç ye ısrar etmez yeterki kilo vereyim..şu dünya gözüyle seni tam anlamıyla zayıf görebilecekmiyim diyor...bende görecen görecen diyorum:52:azıcık kaçırdığımı görsün ohooo ona göre hiiiç dikkat etmiyorum ayy nasıl sinirimi bozuyor karışma sakın diyorum..:47:
seninle yarışıyoruz demek canım bu beni biraz motive eder..bu aralar motive olmakta zorlanıyorum geçen sene bu zamanlar 73 kg idim..tabi emzirdiğim için kaçamaklar bende kalmıyordu..neyse hedef 67..senin hedefin ne canım tabi boyda önemli..boy 1.70 benim..çok zayıf olma taraftarı da değilim
:9:
bu arada sınavda Rabbim herkese zihin açıklığı versin tabi daha önce çalışma azmi versin inşallahhh..
:16:

benim kociş hiiiç ye ısrar etmez yeterki kilo vereyim..şu dünya gözüyle seni tam anlamıyla zayıf görebilecekmiyim diyor...bende görecen görecen diyorum:52:azıcık kaçırdığımı görsün ohooo ona göre hiiiç dikkat etmiyorum ayy nasıl sinirimi bozuyor karışma sakın diyorum..:47:
seninle yarışıyoruz demek canım bu beni biraz motive eder..bu aralar motive olmakta zorlanıyorum geçen sene bu zamanlar 73 kg idim..tabi emzirdiğim için kaçamaklar bende kalmıyordu..neyse hedef 67..senin hedefin ne canım tabi boyda önemli..boy 1.70 benim..çok zayıf olma taraftarı da değilim
bu arada sınavda Rabbim herkese zihin açıklığı versin tabi daha önce çalışma azmi versin inşallahhh..

aminnnnnn aminnn aminnn. arkadas bende de ne goz var kilo veririz diyenide hemen goruyom aminnnnn diyom. sinavda basari dileyenide goruyom aminnn diyommmm...;))) icime doguyor sanirsam hehe ;))))

Selam kızlar, bir bakayım dedim. Muhabbet olmuş ara ara :D Ben de gene oturdum kitaplarımın başına. Bakalım bitirebilirsem iyi olacak. İnşallah sınavda rahat, birbirine karıştırmadan çözeriz soruları :D

aminn amin canım sağoll....ayy ben acayibimm bişi yapacaksamda o böyle konuşunca dahada tersimm dönüyorrr..anamm gecen sene 73 müydünnn..maşallahh...yaww bende 65 istiyorum amaşimdilik ilk hedefim 75 hele bi ona geleyimdee..ben 70 leri en son 10 sene önce gördüm..ondan kalıcı kilolarım şuankiler..bakalım veririm inşallah...benim boy 1.65 felan bazen 67 :) :) vee şuan feci bişekilde canım tatlı çekiyor senin gibi..

napiyim kuzum bi derse bakiyom birileri geliyo internete bakim ne yazmislar diyom vazgeciyom daha kimse yazmamistir diye. azcik daha calisiyom hah simdi yazmislardir diyom... baktim amin demisler bende bi amin deyip ciktim... ders arasi internet... yada internet arasi ders mi desek ;)) ayyy bende butun herseyi sinav sonuna atiyom kizzz... hemen sinavsonu dayioglumun adanada dugunu var haftaici onuda halledersek insaallah kendimize geliriz... son gaz is aramalara basliycam artik... bide simdi aksama kadar dukkandayim ders ve proje var. esim bazen gec bitiyo isi o gec geliyo ama annemler koye gittigi icin aksam abimi yemege cagiriyom tek olmasin diye... oda gelince gondermiyom dert keder kardesce oturup dertlerimizi konusuyoz derken 10-11oluyo esim geliyo yemekti caydi.... ohooooo oyle geciyo vakit ders felan calisamiyom;((((

:9::9::9::9::9::9::9::9:aynenn aynennnn aminimiii dedimm gidiyorumm şimdiiii.....off benimde vakit geçiyor dersler duruyor bide zamanı çok kısıtlı yapmışlarr yaaa...ne bilemm hayırlısı bakalımm...

Selam kızlar, bir bakayım dedim. Muhabbet olmuş ara ara :D Ben de gene oturdum kitaplarımın başına. Bakalım bitirebilirsem iyi olacak. İnşallah sınavda rahat, birbirine karıştırmadan çözeriz soruları :D

aminnnn aminnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

insaallah... aminnn aminnnn aminnnnn;)))

kizlaaaaarrrrt. eve geldim yimegimi yapip abimi cagirdim mercimekimizi yedik bi yarim saat felanda oturduk simdi gitti dersin basina oturdum bir iki sayfa okuunca siz geldiniz aklima... amin imi dedim tekrar oturdum derseeeee... bu arada bir dolu tabak mercimek 2dilim beyaz ekmek yesil sogan ve tursu yedimmmm

Selamün Alyküm kızlarrrrrrrr :3:

Hele şükür gelebildim :34:
Bir yandan büyük kızın ingilizce ödevlerine yardım ediyorum :1: ufaklıkda bir diğer yanımda tepeme çımaya çalışıyor :1:
Anam bayıltacaklar beni ama bakalım ne zaman :1:

Ben de çok araştırıyordum, aaa o da varmış aaa bu da varmış diye diye keşfettim :D Epey eğlenceli, ben de sevdim Hip Hop ABS yi :) Yalnız ben bunları indireli epey bir zaman oldu, torrenti veya canlı linki var mı bilemiyorum :D Nette tura çıkman gerekebilir :D

Rockin Body hakkında da yukarıya ekleme yapamadım, zaman dolmuş, buraya yazayım :D Hip Hop ABS den gelen özgüvenle hadi bir bulaşayım dedim :60: Seyrettiğim gibi değilmiş, ilk gün videosu 15 dk lık mı neydi, bayağı terledim ama pek zorlanmadım da 2. gün ağzımın payını aldım :60: Sonra dedim Hip Hop ABS'yi bitirmeden buna geçen aklım hangi kafayı yaşıyordu acaba :60:

:1: hiphop ABS güzel bunu net üstünde izlerim bir yerde gördümde devamı varmı bakmam lazım :1:

Back