senin programlar çok güzelll senden önce böyle programlar olduğunu bilemiyordum güzel eğlenceliye benziyor arkadaşım :) hip Hop ABS hehe bende ilgileneceğim lakin akşamdan akşama evdeyiz eşime de alıştırmam gerekecek hehe :)
walla yoklar ortalıktaa şirine izin aldı gelince söylicekk nereye kaçtığını inşallah kaçamak yapmazzz....şirine nin en büyük sırrı bitter yiyip durmasıı onun sonucumudurr nedirrr
Cecom çocuklarla beraber vakit geçirmek çok keyifli olmalı ay maşallahh sana
senin tavrına hayran oldum eşni çok güzel çekip çeviiriyorsun ya ben sinirlenince hemen coşuyorum üstelik gözüm bir şey görmüyor o anama Allah var o ana kadar sabır sabır sabır idare ama son noktada gözüm bir şey görmez oluyor ve çok kırıcı oluyorum bunun için sen gibi aman bak yazık günah değil mi huzurumuz kaçıyor :) yakışır mı bize felan demem gerekiyor hehe :) kaynana ile eş arasındaki durum idare taktiklerini vee ileride bebeiş taktiklerini de almak isterim :)
aminn canım Rabbimiz herkese iyileri dost hediye eylesinn
Ya arkadaş bu ne standart hareket falan filan içimiz geçti, şöyle oynak, eğlenceli, zıp zıp zıplatacak bir şey yok mu diye bir düşünce balonu oluştu diyelimOna da çözüm var Hemen onlar neymiş, bir bakalım
İlk aklıma gelen Hip Hop ABS. Bunun bildiğim tam programı iki ay sürüyor, hazırlayan arkadaş devamını getirdiyse bilemeyeceğimBirer aylık ayrı ayrı programları var, ikinci ay birinci ayın devamı niteliğinde yalnız ikinci aya devam edip etmemekte serbestsiniz. Hip Hop hareketleriyle aslında tüm vücudunuz çalışıyor ama ağırlık karın bölgesinde tabii. Ben hoplayıp zıplamayı sevdiğim için beni sarmış olabilir bu
Bir de aynı vatandaşın Rock'in Body diye bir programı var. Bu da diğeri gibi, iki ay sürüyor, ikinci aya geçip geçmemekte serbestsiniz. Bunda bir bölgeye yoğunlaşma yok, tüm vücut yoğun olarak çalışıyor, çok kalori harcattığı yazıyordu sayfasında. Ama şimdiden uyarayım, Hip Hop ABS'den ağır bir program bu, başladığımda epey zorlanmıştım (ki Hip Hop ABS'nin ilk haftasını mı ikinci haftasını mı ne bitirmiştim o ara), devamını getiremedim o yüzden. Onun için buna başlamadan önce yapılacak en iyi şey başka bir çalışmayla vücudu egzersize alıştırıp sonra bu programa geçmek.
Bir de malum Zumba var. Zumba beni sarmadı, bir kere denedim ama başlamadım o yüzden. Belki devamını getirseydim severdim, bilemedim şimdi
Cardio Dance diye bir program var, onun da belli bir takvimi yok. Gerçi hareketleri gösteren kadının vücudu kütük gibiydi, o yüzden ona hiç bulaşmadım
Sonra, Pump It Up adında dans içerikli videolar var. Kardiyo ağırlıklı. Bunun bazılarını indirdim ama hiç denemedim, itiraf ediyorumOnun için fazla yorum yapmayacağım hakkında. Ama yüksek dozlu ve kardiyo ağırlıklı deyip geçiyorum.
Bir de oryantalimiz var. Hepimiz biliyoruz nasılsa, bir şey demeye gerek yok hakkında. Bel için iyidir hoştur güzeldir de, bir soğukluk girdi aramızaHiç oryantal dansa bulaşasım yok Düşünülebilir bir egzersiz tabii ki.
Canım yaa nasıl yaptı öyleBüyük geçmiş olsunnn Allah esirgemiş hamdüsenalar olsunnn
:) eşin estetik bakışa sahip demekki :) Hay Allah iyiliğinizi versin
Yok canım yaa eskiden bende öyleydim ama artık alıştım
Büyük kız 3 kere dudağını patlattı eşim desen eskiden babasının yanındayken çok sık iş kazası geçirip parmağını keserdiben
Bu arada sanada kolay gelsin canım
Eşin haklı bol bol çalış ki istediğin gibi geçsin sınavın sende Annenlerde rahat otur cuma günü
Rabbim gönlünden geçeni inşallah sana hayırlı olarak nasip eder....Aminnnnnnnnnnnnn
Ben de bu gece takılayım hafta içi fazla uğramayacağım, masanın başına oturmam lazım artıkBir yığın çözeceğim soru var, çıksın onlar aradan. Bu haftasonunu da atlattık mı, sonrası bize güzel :)
Ben Leslie'nin videolarını kardiyo olarak kullanacağım canım. Zaten onun çalışmalarının biçimi de o. Hatta örnek çalışma adı da vereyim mesela Nutrisystem: 2 Mile Women's Walk var, kadınlar için programlanmış, başta ısınma için yürüyüş hareketleri sonra da yerde sıkılaşma hareketleri falan var. Aslında buna başlarsak sıkılaşma için platese de gerek yok sanki. Yok platesle gidelim dersek The Big Burn 2 Miles of Intervals, 3 Miles Weight Loss Walk, Walk Slim - 4 Fast Miles, 5 Mile Fat Burning Walk da uygulanabilir. Hatta karın bölgesi yağları için de Pounds For ABS 1 - 2 - 3 millik ayrı ayrı çalışmaları ve simitler için de Walk Your Belly Flat adında başka bir yürüyüş çalışması var. Hepsini de bir dönem denedimSonuç veriyorlar. Tabii başka çalışmalara da bakabiliriz. Ben kadının kıkırdaklığını, neşesini, wak wak wak demesini seviyorum Eğlenceli geliyor
waw Allah zihin açıklığı versin canım benim sana güveniyorummm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hepinize kocaman bir günaydın :122: :122:
İnşallah bu hafta yine hepimiz için bol hareketli ve bol eksili bir hafta olurAminnnnnnnn
Bu arada yanılmıyorsam Şirineydi ( şipşirine) günde 8 öğün yaparak bu hafta çok güzel kilo verdim demişti :44:
Bende bu hafta 3 saat arayla birşeyler yemeyi düşünüyorumhani kahvaltıda ne yiyeceksem ( 2 dilim ekmek, 2 KK beyaz peynir, domates, salatalık, zeytin oluyor genelde ) onu ikiye bölüp öyle tüketmeyi düşünüyorum
Öğlendede çorba salataysa önce çorbayı daha sonraki öğünde salatayı
Akşam yemeğimide saat 6ya çekmeyi düşünüyorumgenelde 7yi buluyor eşim gelip kendine gelene kadar
Bakalım bu haftada bol suyla bu şekilde deneyeceğim belki bir faydası olur
Tabi birde bol yeşil çay
Siz ne dersiniz sizce faydası olurmu
Aaaa valla anası ilk duyduğunda kafayı yemişsin sen dedi ama umuru değil
Ben bir keresinde şakasına len okadar kilo veriyorum şükür sarkma olmadı ama eğer çistalarım sarkarsa ( meme) kesinlikle bende isterim estetik demiştimde aaaa aşkım sen son hedefine düş şerefsizim silikon taktırmazsam demişti len dedim ben sadece sarkmasın diyorum sen birde hazır hatunu bayıltmışken birde takviye yapın diyorsun dedim birde demezmi kendim için istiyorsam namerdim diye çakalllllllllllllllllll
gunaydin hatunlarrr... maasallah gece bir muhabbet bir muhabbet ALLAH im bozmasin diyorum... kilolar gitsin muhabbet bitmesin herkesin bebisi olsun insaallah... aminnnnnn...
dun aksam yemek yemedik ve cayla kurabiye felan yedim itiraf ediyorummm...
bugun esim oglen gitcek ise ben sabah kalkip kahvalti yapasim gelmedi dun bim den bisey aldim k-flakes tarzi bisey. bugday ve misir gevregi var icinde.. 2,95 felan. sadesi 250gr. bide cileklisi var ayni fiyat 235gr.. ben sadesini aldim sabah 3-4kasik kadar kaseye koyup sutle karistirip yedim. bugun dukkana bisi getirmedim. oglene bi salatalik domates sefasi yaparim artik. dukkana gelirken de kepekli ekmegimi aldim o hazir... hadi hayirlisi bakalim...
eger oyleyse bizde yiyelim bitterrrr... ama cikolata yiyerek zayiflamak, hicte mantikli degil dogrusu :)))))
off ınanmıyorum ya k.v senn odanımı kurcalıo cok sınır bozucu bısı olsa gerek :S
ıgrenc bı durum
kızlarr nasıl oldunuz bakalım anca yazabıldım
esımle pıknıge falan gıttık
gezdık alısverıse cıktık esım yarın konyaaya gıdıyor goreve
yanlız olucaaam
Dur daha, Slim Series programından bahsetmedimİncelmeye, sıkılaşmaya yönelik, daha çok direnç egzersizi niteliğinde bu da. Standart programları var. Hatta ilk aşama Slim in 6. Ondan sonra Slim Series geliyor. Bu yalnız iki kola ayrılıyor. Bir standart program, uzun süreli videolarla yapılıyor. Program niteliğine göre, altı hafta veya bir ay sürüyor bir program. Beş veya altı değişik programı olması lazım. Slim in 6'dan sonra istediğinize geçebiliyorsunuz. Yalnız, bunun diğerlerinden farkı, Slim in 6 daki programlardan sonrakilerde, direnç egzersizi niteliğinde olduklarından, kasların gevşetilmesi gerekiyor. Bunun için de Recovery Week adıyla her bir programdan sonra bir veya iki haftalık, kas esnetme çalışmaları var. Bunlar kesinlikle atlanmamalı. Yoksa kaslara zararı oluyor.
İkinci kol da gene uzun videolarla aynı niteliği taşıyan fakat bazı çalışmaları daha kısa süreli videolardan oluşuyor. Adı da Slim Series Express. Bunun programları da genelde 4 hafta sürüyor, uzun videolu sistemde olduğu gibi, ay sonunda Recovery Week dönemi var.
Slim Series Express de ya Slim In 6 ile birlikte veya Slim Series in bazı videolarıyla birlikte planlanmış, akış o şekilde gidiyor. Onda da hangi biçimi isterseniz başlıyorsunuz. İkisinde ortak durum, mutlaka SLim In 6 ile başlanması tabii.
Günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları
kızzzzz yeterrrrrrrrrrrrrrr yazmaaaaaaaaa...sınavdan sonra dedimm..sende her okuduğumu aramaya başlıyorumm bu seferde zaman akıpp gidiyorr sınavdan sonra eğilelim bu konuyaa...hatta ikimizde aynı prıgramı şeçer başlarızz daha iyi olurr paylaşırızz sonuçlarıı.....
senii bu topikinn spor kolu başkanıı seçiyormmmmm
kızzzzz yeterrrrrrrrrrrrrrr yazmaaaaaaaaa...sınavdan sonra dedimm..sende her okuduğumu aramaya başlıyorumm bu seferde zaman akıpp gidiyorr sınavdan sonra eğilelim bu konuyaa...hatta ikimizde aynı prıgramı şeçer başlarızz daha iyi olurr paylaşırızz sonuçlarıı.....
senii bu topikinn spor kolu başkanıı seçiyormmmmm
canim sana kesinlikle katiliyorum egedenizi duuuuuuur lutfen... bizim sinavimiz varrrr seninde yokmu zaten kuzuuuuuu...
kizlar hepinizi kovaliycam haa derse calisamiyom sizi okumaktan. yemek yemeyide unuttum ha... ALLAH im sizi naapmasin hepinize haftada bir kilo verdirsin hatta daha fazla olabilir ama saglikla insaallah... bide hepinizi kpvalarken bende veririm belkim...)
kizlar dun esimle markete girdik esim tutturuyo sana bitter alimmi yururken yeriz diyo yok diyom. obur cikolatadan alimmi yok askim sagol diyom. askim bide su tyrlusu var diyo lan yok diyom yemiyooooooom ama icim gider normalde gercektende hic canim istemedi. en yarin al kendin ye dedim artik... biraz yuruduk dondurma aliyimda yiyelim yururken dedi cik istemem dedim. hayretlerde benimki...)... eve geldik aksam yemegi yemedik diye cayin yanina biskuvi koyduk... anlardan yedim cayla bu seferde dalga geciyo uyuz ne o rejimnereye gitti diye. ne bu ya simdi hem cikolata alimm diye tutturuyo 2biskuvi yiyincede laf sokuyo... nasil giciksin diyom guluyo... bana takilmadan edemiyo. az once telefon ettim kalk dedim ise geckalcan. bide gelirken bana domates salatalik dograyip gelsen askim dedim kalmadikiiii yokkiiii )) diyo... aman istemem dedim. aliyim askim istersen dedi hihhhh istemem dedim... saka maka kan sekerim dustu titremeye basliyom ben bi salatalik domates peynir bi esnaflari yagmalayip geliyim )
yawww bu erkek milleti hep aynı dejmekkiiii :) :) :) bizimkide aynıı hemde tıpatıp aynıı :) :) okuyunca bukadarmı olur dedimm...sabah gitmiş su böregi almış kahvaltıya ..dedim bu bana yapılırmı yemicemm..2 lokma al bişi olmaz diye ısrar etti..yemedim..öğlenn kalk acık bana salata yap dedimmm...sen çok yiyorsun bu nasıl diyett böyleanlamadım gitti diyorr...ayyy ayy dedimm..ben başta böle deyince kırılır bozarırdım sonra alıştımm...
bakk benden tavsiyee markete felan gidincemuhakkak tok gidinn ozaman insanın canı hiç bişi istemiyorrr...erkek milletide az akıllı değill yemicez diye okadar ısrar ediyor...bizimkide ramazanda bana pide ısmarlar hep kahvaltıyaaa oruçluyumm yaa o hesap iştee :) :)
sen onun coşkusuna gelme kuzumm...yeme sakın..ben bilirim neyi ne zaman yicemi de..hıhhh...ben öyle diyorum sen kendi göbeğine bakk..susuyor o zaman...şimdi git bişiler bul atıştıracakkk elin ayağın esmesinnn...
sanada günaydınn canım daaaaaa....iyi hafta sonlarımııııı.....?? kız ne çabukgetirdin hafta sonunu biz daha başındayızzzzz
sedaa hanımcımm haftanın 2. si oldunuz kilo vermedeee...nettin kızz neler yaptınn bizede püflerini verr...-1.8 yapmışsınn....bekliyoruzz püflerinii..
aleyküm selam cecomm...valla bencede süper olur öğünleri çogaltman ama..kahvaltıyı 2 ye böleceğinee..kahvaltıdan2 saat sonra bi meyve ye...zaten senin kahvende varr...sonra öğle yemeği...arada bir ayran 4...5 galete...sonra ekmeksiz bi akşam yemeği..akşamda bi meyve bi bardakda süt...su+ yeşil çay...
bende dikkat etmeye çalışıcamm..ama bu derstenmidir nedirr hep agzımdabişiler yemek istiyorum okudukçaa elimde bişiler olsun yiyim diye istiyorum..bakalım kilo almadan atlatırsam benden alasıı yokkk...
yaww eniştee öldürdüü benii yaaaaaatoparlatmayı bırak bide silikon takacakk heee...bırak bırak taktırsınn herşeyy senin içinn düşünen bi kocan var ne güzel işteee
Selamlar kizlar
benim diyet piknik felan derken zora girdi ama ben kendimi tuttum yine de ;-) sizler nasilsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?