• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Nasılsınız kızlar ne var ne yok?

Ben de egzersiz için bir şeyler indirdim :D Sınavdan sonra başlayacağım nasılsa diye. Dosyalara bakacağım şimdi,bozukluk var mı diye.

süperim cnmm ben =) temız hava superdı
ıı ı ı super devam kızlar en ıyısı ne bılıomusunuz sabah aksam yuruyus benm annm oyle kılo verdı sımdı dal gıbı masallah

Temiz hava hep iyi gelir :D Ben de sıkıntıda olduğumda deniz kenarında yürürdüm. Şimdi o kadar yakın değiliz, zaten sahil kenarında da yürüyecek alan yok.

Leslie diye bir hatunun yürüyüş çalışmaları var evden çıkamayanlar (bebek, fazla kilo şu bu nedenle) ya da benim gibi alanı olmayanlar için. Yeni bir çalışma çıkarmış onu indirdim. 5 günlük. Tabii DVD yi kopyaladıkları için dosya boyutu uçuk vaziyette :D Ona başlayacağım ben sınavdan sonra Callanetics in yanında. Hareketsizlikten iyidir sonuçta.

kizlar bugun giremedim... esim izinliydi ogleden sonra kalkipkahvalti yaptik ama yine kepekli ekmekle felan...

kizlar ebru salliyla pilates sabahlari ama saatini tam bilemiyorum Beyaz TV de haberiniz olsun

Selamn Aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Anam bu saatte kadar derslerle uğraştım :60: yok sınavlara hazırlanmıyorum :1: benim unutkan kızım hocanın yarın bütün sene içinde yaptıkları görsel dersindeki faaliyetlere bakacakmış ve bizim safinaz bir kaç tane eksik varmış öğretmen notunu kırmasın diye bugüne bırakmış :35:
Eşşek sıpası ne diye kaç gündür söylemedin diye söylendim :1: ama pazar yaparım diye düşündüm diyor birde utanmadan :1:
Hadiiii oturduk akşam üzere bir başladık yok halı resmi, yok maske falan derken ancak bu saate kadar onlarla uğraştık :34:
Maske pek olacak gibi değil ama olsun en azından gösterir tam olmamış olsada :34:
Hee birde Kız kulesinin resimini yaptı cadı :1: pekte güzel oldu oradan kesin 100 alır :34:
Bu son eğer bir daha son ana bırakırsan ne yardım ederim nede senin yapmana müsaade ederim dedim :20: sonuçta herşeyi zamanında yapması gerek sorumluluk sahibi olabilmek adına :34:

Uzun zamandır bende yapmamıştım ya ona çaktırmadım ama çok hoşuma gitti :60: arada bende resim yapayım bari kızlarla :1:

bu sabah tartılayım bir dedim 90.8 çıktım:32:
cumadan bu güne kadar nasıl vermişim anlamadım deli gibi yürüyüş yapıyorum ondan mı acep:27:

süpersin canım yaa desene cuma günü sen 8li rakamları rahat rahat görürsün inşallah :nazar:
Darısı benim başıma :1:

yürüyüştende olurrr vucutta ödem varsa onu atmıştır belki ondanda olurrr...hem stres yönündendebiraz rahatladın oda varr...bi çok sebebp varr üzümü yee sebebi boşverrr...8 li rakamlara az kaldııı....cumaya kadar 8 li rakamları görürsün inşallahh....

yaa bana ne demeliiiiii.....bende +1 çıkıyorumm :) :) artık benimkide aşırı strestenmidirr nedirr anlamadımm gittiiii...su içemedim şu 3 gündür acaba onunda etkisii varmıkii..evde olmadığım için bağırsaklarda dengesizleştii..

Bende senin gibiyim canım yaaa hafta sonu geldimi düzenim şaşıyor ve inan su içmeyi unutuyorum :26:
Bugün sabah yeşil çay yaptım kendime ufaklıkla uğraşırken unutmuşum buz gibi oldu :1: sonra bir daha yapmadım bu saate kadar :1: hatta şimdi aklımdayken yapayım bari sıcak içeyim :34:

Havalarda ısındı aslında şu suyu bol tutsak eminim çok daha güzel kilolar veririz hazır bol bol terliyorken :1:

:) oh güzel doğru söylüyorsun ezogelin pratik ve güzel cecom hehe akıllı kadınsın :nazar: :1:
:)) anahtar bırakmamak için bile buzluk boşaltılır hehee :) senin kv fanaymış yaw o ne öyleeeeeee
iç çamaşırı felan çok ayıp çarşaf felan aaaaa delirdimmmmmm zaten bu gibi şeyler çok ayıpppppppp birde sana mı söyledii kapak kadar diyeeee :47:
:60: kötü kadın müzeyyenden iyiki almışsın anahtarınıızı
:)) canım ya allah yardımcın olsun ama maşallah sen onuda altedersin hehe :nazar:

Kötü kadın müzeyyen benimkinin yanında melek kalır kız :60: :60: :60:
Doğma büyüme almanyalıyım ya hatun iyice almanlaştığımımı düşündü artık kontrol etme ihtiyacı hissetti herhalde :47:
Birde biz eşimle çok çabuk evlenmeye karar verdik :1: Ben yaz tatiline geldiğimde yüz yüze 12 gün görüştük sonra ben Almanyaya dönmüştüm ve 1 ay sonra eşim bana evlenme teklif etti :60: 3 ay sonra nişanlandık ve nişandan 6 ay sonra nikah oldu :1:
Hatunda herhalde oğluşunun benle bir nane yediğini ve mecburiyetten evlendiğini düşünmüş önce :1: sonrada yinede ne olur ne olmaz kontrol etmiş resmen. Dedim senin kızına ilerde aynısı yapılsa ne yaparsın ( ki Görümcem bizden 2 - 3 sene sonra evlendi ve onun KVside oğluna sormuş tabi bunlar duyunca kıyameti kopardılar neymiş bizim kızımızdan şüphe mi ediyorsunuz diye :1: ) Tabi ben fırsatı bulmuşum kaçarmı eeee etme bulma dünyası geçmişte bana aynı muameleyi siz yapmıştınız demiştim :60: :60: :60:

Geçmişte çok ağlayıp krizler geçiriyordum bana nasıl öyle yaptı yada şöyle dedi diye ( hayatta yüzlerine birşey diyemiyordum ) Yan apartmanımdaydılar ve ben eve çıkana kadar birşey belli etmez evde fenalıklar geçirirdim sabahlara kadar ağlamaktan :26:
Evliliğimizi çok etkiliyordu doğal olarak ve en son yaklaşık 5 sene evvel adamı anasına iade etmeye kalkıştım :60: Allahtan komşu ablam araya girdide biz evliliği kurtardık ve o gün eşime bundan sonra kim ne hak ediyorsa o muameleyi görecek dedim :19:
Kadın vazgeçtimi yoooo :1: ama artık anında cevabını veriyorum hatta bir keresinde beni dellendirdiğinde bağırmıştım yeter artık senden çektiğim diye :1: dışardaydık ve ben eşime olayı anlatmıştım dönüşte nasılsa anası arayıp söyler diye :1: nasıl olduysa anlatmadı hatun :1: artık nasıl gözü korktuysa o an :60:
O huyundan vazgeçmez ama artık bana eskisi gibi laf söyleyemeyeceğini anladı :34: heee yinede söylüyor ama eskiye nazara biraz desturla yaklaşıyor eşiminde ondan yana olmadığını anladığından beri :34:
Eşim hiç olaya karışmıyor hak etmişsindir ki söylemiştir diyip konuyu kapatıyor :1:

Rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah :34: Aminnnnnnnnnnn

off ınanmıyorum ya k.v senn odanımı kurcalıo cok sınır bozucu bısı olsa gerek :S
ıgrenc bı durum
kızlarr nasıl oldunuz bakalım anca yazabıldım
esımle pıknıge falan gıttık
gezdık alısverıse cıktık esım yarın konyaaya gıdıyor goreve:(
yanlız olucaaam

Canım şimdiden Allah kavuştursun :34:
Hayırlısıyla sağlıcakla gidip gelir inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar bu arada bugün benim küçük cadı nasıl becerdiyse TV ünitesinin köşesine çarpıp kaşını açtı :26:
Allahtan çok çabuk ağlamayı kesiyor ve şükür gözüne birşey olmadı
Biraz buz koyup kanı durdurduk ve şükür çok ufak bir yara :nazar:
Eşim takıntılıdır yaralar konusunda ve eğer iz kalırsa estetik yaptırırız diyerek beni ağlayacakken kahkaha attırdın:60:
Büyük kızda bir ara dudağını patlattığında aynısını söylemişti hatta hala dudağında çok çok ufak bir iz var diye 18 yaşına girmesini bekliyor kızım asla istemem diyor oda sen kız çocuğusun olmaz öyle diyor
Ufaklığın cildi daha çok taze olduğundan iz kalmaz sanırım zaten ufaklık 10 dakika sonra unuttu bile :34:

yürüyüştende olurrr vucutta ödem varsa onu atmıştır belki ondanda olurrr...hem stres yönündendebiraz rahatladın oda varr...bi çok sebebp varr üzümü yee sebebi boşverrr...8 li rakamlara az kaldııı....cumaya kadar 8 li rakamları görürsün inşallahh....

yaa bana ne demeliiiiii.....bende +1 çıkıyorumm :) :) artık benimkide aşırı strestenmidirr nedirr anlamadımm gittiiii...su içemedim şu 3 gündür acaba onunda etkisii varmıkii..evde olmadığım için bağırsaklarda dengesizleştii..

inşallah görürüm canım önemli olan cuma günü ne çıkacağımız.
tam gaz devam bakalım:8:

Kızlar bu arada bugün benim küçük cadı nasıl becerdiyse TV ünitesinin köşesine çarpıp kaşını açtı :26:
Eşim takıntılıdır yaralar konusunda ve eğer iz kalırsa estetik yaptırırız diyerek beni ağlayacakken kahkaha attırdın:60:
Büyük kızda bir ara dudağını patlattığında aynısını söylemişti hatta hala dudağında çok çok ufak bir iz var diye 18 yaşına girmesini bekliyor kızım asla istemem diyor oda sen kız çocuğusun olmaz öyle diyor
Ufaklığın cildi daha çok taze olduğundan iz kalmaz sanırım zaten ufaklık 10 dakika sonra unuttu bile :34:

ay geçmiş olsun yaa bu sıpalar saniyede iş bitiriyorlar
Allah saklamış gerçekten

kızlarr napeysınızz muhabbet başlamışş yinee..aklımm burdaa ama ders çalışıyorummm az gün kaldı cuma yine anneme geçmek istiyorum eşim dersleri sıkı tutarsann izin var dedii o yüzden paso çalışıyorumm...

platess leslie demişsinizz ben ikisinede varım ama bidahaki pazartesii şu sınav gitsin bi başımdann ve ben bu dönemi kilo almadan bitirem başka bişi istemiyorumm...

hepinizi öpüyorumm yine ara verdiğimde gelir tam okurum geçmişiii..:10::10::10::10::10:

çokk geçmiş olsunn cecommm...allah korumuşş resmenn...ben böle durumlarda aşırı panik atak oluyorummm hele kanı görüncee yaralıdan feci hale geliyorumm :) :)

enişteyede güldümm yaniii..estetikk yaptıracakmışş hee :) :)

çokk geçmiş olsunn cecommm...allah korumuşş resmenn...ben böle durumlarda aşırı panik atak oluyorummm hele kanı görüncee yaralıdan feci hale geliyorumm :) :)

enişteyede güldümm yaniii..estetikk yaptıracakmışş hee :) :)

Yok canım yaa eskiden bende öyleydim ama artık alıştım :1:
Büyük kız 3 kere dudağını patlattı eşim desen eskiden babasının yanındayken çok sık iş kazası geçirip parmağını keserdi :60: ben zaten mutfakta katliyam yaratırdım ilk senelerde :60:
Bİrde soğuk kanlı olmam gerekiyorki o an mantıklı davranabileyim :34:

Sorma eşim çok takıntılıdır heleki yüz konusunda :34:
Kızlarının güzellikleri gidecek diye aklı gidiyor :1: Allah başka dert keder vermesin varsın ufacık bir iz kalsın önemli değil :34:

Bu arada sanada kolay gelsin canım :34:
Eşin haklı bol bol çalış ki istediğin gibi geçsin sınavın sende Annenlerde rahat otur cuma günü :34:
Rabbim gönlünden geçeni inşallah sana hayırlı olarak nasip eder....Aminnnnnnnnnnnnn

kızlarr napeysınızz muhabbet başlamışş yinee..aklımm burdaa ama ders çalışıyorummm az gün kaldı cuma yine anneme geçmek istiyorum eşim dersleri sıkı tutarsann izin var dedii o yüzden paso çalışıyorumm...

platess leslie demişsinizz ben ikisinede varım ama bidahaki pazartesii şu sınav gitsin bi başımdann ve ben bu dönemi kilo almadan bitirem başka bişi istemiyorumm...

hepinizi öpüyorumm yine ara verdiğimde gelir tam okurum geçmişiii..:10::10::10::10::10:

Ben de bu gece takılayım hafta içi fazla uğramayacağım, masanın başına oturmam lazım artık :60: Bir yığın çözeceğim soru var, çıksın onlar aradan. Bu haftasonunu da atlattık mı, sonrası bize güzel :)

Ben Leslie'nin videolarını kardiyo olarak kullanacağım canım. Zaten onun çalışmalarının biçimi de o. Hatta örnek çalışma adı da vereyim mesela Nutrisystem: 2 Mile Women's Walk var, kadınlar için programlanmış, başta ısınma için yürüyüş hareketleri sonra da yerde sıkılaşma hareketleri falan var. Aslında buna başlarsak sıkılaşma için platese de gerek yok sanki. Yok platesle gidelim dersek The Big Burn 2 Miles of Intervals, 3 Miles Weight Loss Walk, Walk Slim - 4 Fast Miles, 5 Mile Fat Burning Walk da uygulanabilir. Hatta karın bölgesi yağları için de Pounds For ABS 1 - 2 - 3 millik ayrı ayrı çalışmaları ve simitler için de Walk Your Belly Flat adında başka bir yürüyüş çalışması var. Hepsini de bir dönem denedim :D Sonuç veriyorlar. Tabii başka çalışmalara da bakabiliriz. Ben kadının kıkırdaklığını, neşesini, wak wak wak demesini seviyorum :D Eğlenceli geliyor :D

Son düzenleme:
Hatta plates yerine Callanetics de önerebilirim :) O da esneme ve sıkılaşmaya yönelik bir egzersiz, ilk başlarda yerini bile bilmediğim kasları hissettirdi bana :D Merdiven inip çıkarken kalçamda kas olduğunu o videoyu yaptıktan sonra ertesi gün öğrenmiş oldum :60: :60: :60: Onun için o videoya bildiğiniz kafayı takmış durumdayım :d Gerçi biraz nuh nebiden kalma çekimleri falan ama olsun, iyidir :D

Sonraa, biraz hafızayı kurcalayalım bakalım, :9: Turbo Jam var. Bu diğerlerinden biraz daha farklı, standart bir programı var, onun üzerinden yürüyor. Tam program 4 ay sürüyor. Bunun tamamını yapmadım ben, izlediğim kadarıyla çoğunlukla kardiyo olmak üzere, vücut şekillendirici egzersizler de var. İlk bir iki hafta program hafif seyrediyor, sonra yüklenmeye başlıyor. Alışma süresini iki hafta hesapladılar herhalde :1:

off ınanmıyorum ya k.v senn odanımı kurcalıo cok sınır bozucu bısı olsa gerek :S
ıgrenc bı durum
kızlarr nasıl oldunuz bakalım anca yazabıldım
esımle pıknıge falan gıttık
gezdık alısverıse cıktık esım yarın konyaaya gıdıyor goreve:(
yanlız olucaaam

Allah kavuştursun arkadaşımmm

Selamn Aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Anam bu saatte kadar derslerle uğraştım :60: yok sınavlara hazırlanmıyorum :1: benim unutkan kızım hocanın yarın bütün sene içinde yaptıkları görsel dersindeki faaliyetlere bakacakmış ve bizim safinaz bir kaç tane eksik varmış öğretmen notunu kırmasın diye bugüne bırakmış :35:
Eşşek sıpası ne diye kaç gündür söylemedin diye söylendim :1: ama pazar yaparım diye düşündüm diyor birde utanmadan :1:
Hadiiii oturduk akşam üzere bir başladık yok halı resmi, yok maske falan derken ancak bu saate kadar onlarla uğraştık :34:
Maske pek olacak gibi değil ama olsun en azından gösterir tam olmamış olsada :34:
Hee birde Kız kulesinin resimini yaptı cadı :1: pekte güzel oldu oradan kesin 100 alır :34:
Bu son eğer bir daha son ana bırakırsan ne yardım ederim nede senin yapmana müsaade ederim dedim :20: sonuçta herşeyi zamanında yapması gerek sorumluluk sahibi olabilmek adına :34:

Uzun zamandır bende yapmamıştım ya ona çaktırmadım ama çok hoşuma gitti :60: arada bende resim yapayım bari kızlarla :1:

süpersin canım yaa desene cuma günü sen 8li rakamları rahat rahat görürsün inşallah :nazar:
Darısı benim başıma :1:

Bende senin gibiyim canım yaaa hafta sonu geldimi düzenim şaşıyor ve inan su içmeyi unutuyorum :26:
Bugün sabah yeşil çay yaptım kendime ufaklıkla uğraşırken unutmuşum buz gibi oldu :1: sonra bir daha yapmadım bu saate kadar :1: hatta şimdi aklımdayken yapayım bari sıcak içeyim :34:

Havalarda ısındı aslında şu suyu bol tutsak eminim çok daha güzel kilolar veririz hazır bol bol terliyorken :1:

Kötü kadın müzeyyen benimkinin yanında melek kalır kız :60: :60: :60:
Doğma büyüme almanyalıyım ya hatun iyice almanlaştığımımı düşündü artık kontrol etme ihtiyacı hissetti herhalde :47:
Birde biz eşimle çok çabuk evlenmeye karar verdik :1: Ben yaz tatiline geldiğimde yüz yüze 12 gün görüştük sonra ben Almanyaya dönmüştüm ve 1 ay sonra eşim bana evlenme teklif etti :60: 3 ay sonra nişanlandık ve nişandan 6 ay sonra nikah oldu :1:
Hatunda herhalde oğluşunun benle bir nane yediğini ve mecburiyetten evlendiğini düşünmüş önce :1: sonrada yinede ne olur ne olmaz kontrol etmiş resmen. Dedim senin kızına ilerde aynısı yapılsa ne yaparsın ( ki Görümcem bizden 2 - 3 sene sonra evlendi ve onun KVside oğluna sormuş tabi bunlar duyunca kıyameti kopardılar neymiş bizim kızımızdan şüphe mi ediyorsunuz diye :1: ) Tabi ben fırsatı bulmuşum kaçarmı eeee etme bulma dünyası geçmişte bana aynı muameleyi siz yapmıştınız demiştim :60: :60: :60:

Geçmişte çok ağlayıp krizler geçiriyordum bana nasıl öyle yaptı yada şöyle dedi diye ( hayatta yüzlerine birşey diyemiyordum ) Yan apartmanımdaydılar ve ben eve çıkana kadar birşey belli etmez evde fenalıklar geçirirdim sabahlara kadar ağlamaktan :26:
Evliliğimizi çok etkiliyordu doğal olarak ve en son yaklaşık 5 sene evvel adamı anasına iade etmeye kalkıştım :60: Allahtan komşu ablam araya girdide biz evliliği kurtardık ve o gün eşime bundan sonra kim ne hak ediyorsa o muameleyi görecek dedim :19:
Kadın vazgeçtimi yoooo :1: ama artık anında cevabını veriyorum hatta bir keresinde beni dellendirdiğinde bağırmıştım yeter artık senden çektiğim diye :1: dışardaydık ve ben eşime olayı anlatmıştım dönüşte nasılsa anası arayıp söyler diye :1: nasıl olduysa anlatmadı hatun :1: artık nasıl gözü korktuysa o an :60:
O huyundan vazgeçmez ama artık bana eskisi gibi laf söyleyemeyeceğini anladı :34: heee yinede söylüyor ama eskiye nazara biraz desturla yaklaşıyor eşiminde ondan yana olmadığını anladığından beri :34:
Eşim hiç olaya karışmıyor hak etmişsindir ki söylemiştir diyip konuyu kapatıyor :1:

Rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah :34: Aminnnnnnnnnnn

Canım şimdiden Allah kavuştursun :34:
Hayırlısıyla sağlıcakla gidip gelir inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Cecom çocuklarla beraber vakit geçirmek çok keyifli olmalı ay maşallahh sana
senin tavrına hayran oldum eşni çok güzel çekip çeviiriyorsun ya ben sinirlenince hemen coşuyorum üstelik gözüm bir şey görmüyor o an :( ama Allah var o ana kadar sabır sabır sabır idare ama son noktada gözüm bir şey görmez oluyor :( ve çok kırıcı oluyorum bunun için sen gibi aman bak yazık günah değil mi huzurumuz kaçıyor :) yakışır mı bize felan demem gerekiyor hehe :):1: kaynana ile eş arasındaki durum idare taktiklerini vee ileride bebeiş taktiklerini de almak isterim :)
aminn canım Rabbimiz herkese iyileri dost hediye eylesinn

Ya arkadaş bu ne standart hareket falan filan içimiz geçti, şöyle oynak, eğlenceli, zıp zıp zıplatacak bir şey yok mu diye bir düşünce balonu oluştu diyelim :60: Ona da çözüm var :60: Hemen onlar neymiş, bir bakalım :D

İlk aklıma gelen Hip Hop ABS. Bunun bildiğim tam programı iki ay sürüyor, hazırlayan arkadaş devamını getirdiyse bilemeyeceğim :60: Birer aylık ayrı ayrı programları var, ikinci ay birinci ayın devamı niteliğinde yalnız ikinci aya devam edip etmemekte serbestsiniz. Hip Hop hareketleriyle aslında tüm vücudunuz çalışıyor ama ağırlık karın bölgesinde tabii. Ben hoplayıp zıplamayı sevdiğim için beni sarmış olabilir bu :60:

Bir de aynı vatandaşın Rock'in Body diye bir programı var. Bu da diğeri gibi, iki ay sürüyor, ikinci aya geçip geçmemekte serbestsiniz. Bunda bir bölgeye yoğunlaşma yok, tüm vücut yoğun olarak çalışıyor, çok kalori harcattığı yazıyordu sayfasında. Ama şimdiden uyarayım, Hip Hop ABS'den ağır bir program bu, başladığımda epey zorlanmıştım (ki Hip Hop ABS'nin ilk haftasını mı ikinci haftasını mı ne bitirmiştim o ara), devamını getiremedim o yüzden. Onun için buna başlamadan önce yapılacak en iyi şey başka bir çalışmayla vücudu egzersize alıştırıp sonra bu programa geçmek.

Bir de malum Zumba var. Zumba beni sarmadı, bir kere denedim ama başlamadım o yüzden. Belki devamını getirseydim severdim, bilemedim şimdi :60:

Cardio Dance diye bir program var, onun da belli bir takvimi yok. Gerçi hareketleri gösteren kadının vücudu kütük gibiydi, o yüzden ona hiç bulaşmadım :60:

Sonra, Pump It Up adında dans içerikli videolar var. Kardiyo ağırlıklı. Bunun bazılarını indirdim ama hiç denemedim, itiraf ediyorum :60: Onun için fazla yorum yapmayacağım hakkında. Ama yüksek dozlu ve kardiyo ağırlıklı deyip geçiyorum.

Bir de oryantalimiz var. Hepimiz biliyoruz nasılsa, bir şey demeye gerek yok hakkında. Bel için iyidir hoştur güzeldir de, bir soğukluk girdi aramıza :D Hiç oryantal dansa bulaşasım yok :D Düşünülebilir bir egzersiz tabii ki.

Son düzenleme:

Canım yaa nasıl yaptı öyle :( Büyük geçmiş olsunnn Allah esirgemiş hamdüsenalar olsunnn
:) eşin estetik bakışa sahip demekki :) Hay Allah iyiliğinizi versin :1:

waw Allah zihin açıklığı versin canım benim sana güveniyorummm

Ya arkadaş bu ne standart hareket falan filan içimiz geçti, şöyle oynak, eğlenceli, zıp zıp zıplatacak bir şey yok mu diye bir düşünce balonu oluştu diyelim :60: Ona da çözüm var :60: Hemen onlar neymiş, bir bakalım :D

İlk aklıma gelen Hip Hop ABS. Bunun bildiğim tam programı iki ay sürüyor, hazırlayan arkadaş devamını getirdiyse bilemeyeceğim :60: Birer aylık ayrı ayrı programları var, ikinci aya devam edip etmemekte serbestsiniz. Hip Hop hareketleriyle aslında tüm vücudunuz çalışıyor ama ağırlık karın bölgesinde tabii. Ben hoplayıp zıplamayı sevdiğim için beni sarmış olabilir bu :60:

Bir de aynı vatandaşın Rock'in Body diye bir programı var. Bu da diğeri gibi, iki ay sürüyor, ikinci aya geçip geçmemekte serbestsiniz. Bunda bir bölgeye yoğunlaşma yok, tüm vücut yoğun olarak çalışıyor, çok kalori harcattığı yazıyordu sayfasında. Ama şimdiden uyarayım, Hip Hop ABS'den ağır bir program bu, başladığımda epey zorlanmıştım, devamını getiremedim o yüzden. Onun için buna başlamadan önce yapılacak en iyi şey başka bir çalışmayla vücudu egzersize alıştırıp sonra bu programa geçmek.

Bir de malum Zumba var. Zumba beni sarmadı, hiç başlamadım o yüzden. Belki deneseydim severdim, bilemedim şimdi :60:

Cardio Dance diye bir program var, onun da belli bir takvimi yok. Gerçi hareketleri gösteren kadının vücudu kütük gibiydi, o yüzden ona hiç bulaşmadım :60:

senin programlar çok güzelll senden önce böyle programlar olduğunu bilemiyordum güzel eğlenceliye benziyor arkadaşım :) hip Hop ABS hehe bende ilgileneceğim lakin akşamdan akşama evdeyiz eşime de alıştırmam gerekecek hehe :)

Back