Selamn Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam bu saatte kadar derslerle uğraştım
yok sınavlara hazırlanmıyorum
benim unutkan kızım hocanın yarın bütün sene içinde yaptıkları görsel dersindeki faaliyetlere bakacakmış ve bizim safinaz bir kaç tane eksik varmış öğretmen notunu kırmasın diye bugüne bırakmış
Eşşek sıpası ne diye kaç gündür söylemedin diye söylendim
ama pazar yaparım diye düşündüm diyor birde utanmadan
Hadiiii oturduk akşam üzere bir başladık yok halı resmi, yok maske falan derken ancak bu saate kadar onlarla uğraştık
Maske pek olacak gibi değil ama olsun en azından gösterir tam olmamış olsada
Hee birde Kız kulesinin resimini yaptı cadı
pekte güzel oldu oradan kesin 100 alır
Bu son eğer bir daha son ana bırakırsan ne yardım ederim nede senin yapmana müsaade ederim dedim
sonuçta herşeyi zamanında yapması gerek sorumluluk sahibi olabilmek adına
Uzun zamandır bende yapmamıştım ya ona çaktırmadım ama çok hoşuma gitti
arada bende resim yapayım bari kızlarla
süpersin canım yaa desene cuma günü sen 8li rakamları rahat rahat görürsün inşallah
Darısı benim başıma
Bende senin gibiyim canım yaaa hafta sonu geldimi düzenim şaşıyor ve inan su içmeyi unutuyorum :26:
Bugün sabah yeşil çay yaptım kendime ufaklıkla uğraşırken unutmuşum buz gibi oldu
sonra bir daha yapmadım bu saate kadar
hatta şimdi aklımdayken yapayım bari sıcak içeyim
Havalarda ısındı aslında şu suyu bol tutsak eminim çok daha güzel kilolar veririz hazır bol bol terliyorken
Kötü kadın müzeyyen benimkinin yanında melek kalır kız
Doğma büyüme almanyalıyım ya hatun iyice almanlaştığımımı düşündü artık kontrol etme ihtiyacı hissetti herhalde
Birde biz eşimle çok çabuk evlenmeye karar verdik
Ben yaz tatiline geldiğimde yüz yüze 12 gün görüştük sonra ben Almanyaya dönmüştüm ve 1 ay sonra eşim bana evlenme teklif etti
3 ay sonra nişanlandık ve nişandan 6 ay sonra nikah oldu
Hatunda herhalde oğluşunun benle bir nane yediğini ve mecburiyetten evlendiğini düşünmüş önce
sonrada yinede ne olur ne olmaz kontrol etmiş resmen. Dedim senin kızına ilerde aynısı yapılsa ne yaparsın ( ki Görümcem bizden 2 - 3 sene sonra evlendi ve onun KVside oğluna sormuş tabi bunlar duyunca kıyameti kopardılar neymiş bizim kızımızdan şüphe mi ediyorsunuz diye
) Tabi ben fırsatı bulmuşum kaçarmı eeee etme bulma dünyası geçmişte bana aynı muameleyi siz yapmıştınız demiştim
Geçmişte çok ağlayıp krizler geçiriyordum bana nasıl öyle yaptı yada şöyle dedi diye ( hayatta yüzlerine birşey diyemiyordum ) Yan apartmanımdaydılar ve ben eve çıkana kadar birşey belli etmez evde fenalıklar geçirirdim sabahlara kadar ağlamaktan :26:
Evliliğimizi çok etkiliyordu doğal olarak ve en son yaklaşık 5 sene evvel adamı anasına iade etmeye kalkıştım
Allahtan komşu ablam araya girdide biz evliliği kurtardık ve o gün eşime bundan sonra kim ne hak ediyorsa o muameleyi görecek dedim
Kadın vazgeçtimi yoooo
ama artık anında cevabını veriyorum hatta bir keresinde beni dellendirdiğinde bağırmıştım yeter artık senden çektiğim diye
dışardaydık ve ben eşime olayı anlatmıştım dönüşte nasılsa anası arayıp söyler diye
nasıl olduysa anlatmadı hatun
artık nasıl gözü korktuysa o an
O huyundan vazgeçmez ama artık bana eskisi gibi laf söyleyemeyeceğini anladı
heee yinede söylüyor ama eskiye nazara biraz desturla yaklaşıyor eşiminde ondan yana olmadığını anladığından beri
Eşim hiç olaya karışmıyor hak etmişsindir ki söylemiştir diyip konuyu kapatıyor
Rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
Aminnnnnnnnnnn
Canım şimdiden Allah kavuştursun
Hayırlısıyla sağlıcakla gidip gelir inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnnn