• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

waw canım Allah zihin açıklığı versinn inşallah tüm sınavlarında başarılı olursun

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Bugün hazır eşimde evdeken benim ardiye olarak kullandığım ufak tuvaletim vardı ( iptal ettik tabi :1: )
Uzun zamandır orayı bir aktarsak atılacak varmı baksak diyordum bugün eşim hadi gel onu aradan çıkartalım dedi :1:
Çokta iyi oldu hem bir kaç atılacak varmış hemde valizlerimden biri oradaydı çıkartamıyordum :34:
Daha 2.5 haftam var ama ancak dedi eşim :1: tabi huyumu biliyor son hafta sırf temizlikle uğraşacağım sonrada ay vakit yetmiyor diye kriz yaratacağım :60:
Çıkardığı valizimi temizledim ve götürmeyi düşündüğüm bir kaç eşyayı koydum bile :1: ( kızımın patenleri, korumalık dizlikleri birde babama götüreceğim uydu alıcısı :1: )
Kıyafet zaten pek götürmeyeceğim birer tane üzerimize birer tanede yedek :1: nasılsa annem daha evvel bir sürü şey almış çocuklara :34: bizde orada üzerimize göre alırız diyorduk :34: Son gün ancak hediye götüreceğim şeyleri valizlere koyup kalan boş valizleri iç içe koyup götürürm :60: nasılsa her defasında 1 valizle gidip 7 valizle dönüyorum :60: :60: :60:
Tabi hepsi alışveriş değil sonuçta annemin buradaki evinede gönderdiği şeyler oluyor genelde :1:

Aslında tam kızı yıkıyacaktım hazır maçda varken eşim TVye dalmışken size bakayım dedim :1: ikinci yarı başladığındada artık kızı aradan çıkartırım sonrada uyuturum :34:
Bugün bir ara eşimle Tavla oynadık uzun bir aradan sonra :1: veeeeeeeee ben adamı iki parti üst üste yendimmmmmmmmm :32::32::32::32: İki parti dediğim iki kere 5 el oynadık ve 10 elin 8ini ben kazandım :60: hatta 3 kere mars ettim :60: nasıl ballısın sen yaa diyor bana paso :1:
İyi eğlence oldu bize :1:

Eşinin geçmiş doğum günü kutlu olsun canım :34:
Ne güzel yaa benim eşimde felaket meraklıdır mutfağa :1: Et yemeklerinde zaten üzerine tanımam ama pasta tarzı şeyleride çok sever yapsın :34: daha doğrusu tatlılara da ilgisi var :1: evde irmik helvasını hep o yapar ( ben pek sevmem ama onun aklına gelen ilk tatlı :1: ) RAmazanda güllaç ondan sorulur ( nefret ederim Allahtan :1: ) hatta eşimin halaları hep derler Annemmmmmmmm ne çektin sen bu hatundan diye :60: ki daha o Vasfiye teyze piyasada bile yoktu :60: :60: :60:
Tabi benimde tam tersine bütün tamirat işlerinde baya bir başarım vardır :1: onuda hep söylerler sağ olsunlar :1:

Canım yüzüğünü güle güle kullan :34:
Anammmm bebeğim demişte geri almış :1: kıyamam kız sana :1: tabi dayanamıyorsun eminim eşinde aynı şekildedir de zor tutuyordur kendini :34:
Canım arkadaşlarında dediği gibi uzak durupda birbirinizin arasınsa soğukluk girmesine müsaade etmeyin ::20:
Millete bayram ettirirsiniz ancak o sayede ve kendiniz kahrolursunuz :34:
Sen boşver enişteyi öyle kabul etmeye çalış :34: emin ol senin daha rahat davrandığını fark ettiğinde elbet az da olsa değişecektir :34: sen devamlı saydığında o seni farklı algılayacaktır :34:
İnan bende saydığım dönem eşim ehhh beee makineli gibi brrr brrrr bırrrr sayıyorsun çenene tüküreyim derdi :1: şimdi söylemiyormuyum evet söylüyorum hatta eşimin kuzenlerinin yada halaların yanında da söylüyorum :1: ama işi gırgıra vuruyorum :1: eğer çok sinirlendiysemde önce susuyorum :1: bir kaç saat hiç konuşmuyorum ve sonra ufak ufak başlıyorum eşime ya anlamıyorum nasıl böyle olur bak Allah için söyle sana yapılsa sen ne tepki verirsin diye :1: hemen haklısın ama ailem dediğinde de tabiki Ailen ben asla onları at demiyorum bugün ailesini atan yarın benide atar diye bir çoşkuyu veriyorum :60: sonrada ama bak bizim huzurumuz söz konusu yazık değilmi bu insanlığa sığarmı günahtır falan diye :1: ondan sonra ne desem ılımlı yaklaştığım ve müslümanlğa sığmayacağını sadece izah ettiğim için ses etmez :34:
Hee artık birazda eskidiğimizdenmidir yoksa birbirimize iyice alıştığımızdanmıdır bazen çok sinirlendiğimde Anağunki diyiveriyorum :60: artık alıştı len yine anamı kalaylıyorsun diyor bende ne yapam hatun kaşınıyor diyorum :60: tabi bu aramızda asla başkasının yanında aslaaaaaa :20:

Sende daha fazla kendini üzme, eşinide üzme bu günlerin tadını çıkartın :34: İlerde torunlarınıza biz ilk seneler kedi köpek gibiydik ( misal yani hani öyle derler ya o bakımdan :1: ) büyük amcanız yüzünden mi demek istiyorsun yoksa biz dedenizle annenizin yada babanızın yolunu gözlerken didişirdik fakat asla küs kalmazdık hemen barışırdık mi demek istiyorsun :34:
Ne demiş Pepee şarkısında ; İnsan sevdiğini hiç üzermi, sebepsizce hiç ona küsermi, eğlenerek oynamak varken, ardına bakmadan hiç gidermi :60: :60: :60: :60:
Netten bul enişteye dinlet :60: hem neşeniz yerine gelsin hemde haftasonunda küs küs oturmayın öpüşüp barışın :54::54::54:

Aramıza hoşgeldin :3:
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz hepbirlikte :34:

RAbbim inşallah o günleri sana gösterecek canım çok az kaldı :34:
Yüreği güzel insan :34: stresste kilo vermeyi engelliyor biliyorsun dimi :1: Öpüşün barışın :54::54::54::54:
( Her yazdığına sizleri öpüştürüp barıştırana kadar öpüşün barışın yazacağım :60: )

Canım senin adına çok ama çok sevindim :38:
Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede bu güzel duyguyu nasip eder ...Aminnnnnnnnnn

Wawda öpüşüp barışsa eminim onada en kısa zamanda RAbbim verir :1: :54::54::54::54::54:

Banada ilk Endokrin uzmanı yazmıştı ama sonra bitince git aile hekimi tekrar yazsın demişti :34:
Hiç gerek tekrar tekrar randevu alabilmek için debelenmeye dedi kadın:1: malum devlet hastanesi ana baba günü :34:

Canım sende aramıza hoşgeldin :3:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz sonrada sizlerin mucizelerinizin müjdesini alacağız :34:

ceco valizlerini de hazırlamışşsın şimdiden iyi tatiller arkadaşım :) ya maşallah ne güzel çok doğal paylaşıyorsun her şeyi senden taktik uygulamak gerekli :) Maşallah canım yaa
hayırlı yolculuklar iyi tatiller dileriz sana 2.5 hafta sonra inşallah temizlik için çok yorma kekendini tatil dönüşü her şey geri kirlenmiş oluyor :(:)

Son düzenleme:
Allah razı olsunn teşekkür ederim canım ya evet sınav Cuması...
inşallah eşim atlatacak dinlensin bakalım artı kdaha dikaktli olur :(
:14: Doktoruma onu bırakıp başka yere gittiğimi söyledimm mecburenn
çünkü yaa doğumkontrol hapından sonra her şey yolunda demişti lh seviyen felan düzelmiş sana hormon ile ilgili bir şey vermeyeceğim demiştii bebiş olmayınca ben onu terkettim :( gittim başka yere orada klomen aldım bisürü yumurta oldu 2 büyüdü oda bebiş olmadı nisanda ümit vardı 1 hafta sonra 00 oldu değerlerr :( :14: regl de olmadım tarlusal verildi ay sonu soğan suyunu demedim :( diyemedimmm anlattım zaten klomen martta çok olmuş dedi olmuşken bukadar yükleme aşılama yapsalarmış dedi :(:14:
eşimdede sayımız az bizim ama hareket vardı yani onun doktoruda bebiş olur demiştii :( onu biliyooor yani kendim ettim çok isteğimdennn
şimdi orgometril kullanıyorumm :(
soğan suyuna ara vermek durumundayım lakinn başka bir yerde okumuş başlamıştım ben tok tutma özelliğide var bu 21 gün kilo sorununu da çözer ümidi vardı aslında çok düzenli içemedimdee günde 1 defaa işten gelincee ve haftada 4 günn
yani o değildir gibi :( Haziran durumuna bakayım tahlillere göre artık diğer ayda bakarım sonra 2. günü 15 gün alırım yani pcos için düzenli alırımm 2 defa :(
ya inşallahh Hazirandan itibaren düzenli olur
yani hepsini yazdım kii sizlerinde bu konuda bilgilerinizi alayımm :14: :5:

waw canım Allah zihin açıklığı versinn inşallah tüm sınavlarında başarılı olursun

çokk sağoll canımm...inşallah öyle olurrr...

iyi ne güzel klomenle sende yumurta gelişmişş ben 4 ay içtim ama benimde dr hiç takip etmedi ozamanlar bende bilmiyordum takip diye bişiyin olduğunu hiç bilmiyorum ne tepki verdim ilacaa...

eee şimdi netcennn klomen kullanmıcanmı bidaha? yaww bizim gibiler için dr çok önemlii yaaa...full ilgiye ihtiyacımızz varr..allah hepimizi iyi dr larla karşılaştırsınn..soğan suyuna bencede acık ara ver ve başladığındada tam düzenli yap...eger tedaviye ara vermeye karar aldıysanız şimdi sadece glukofenini iç bide söktürücünü ve kilo vermeye devammm..böle devam edersen diyete ve spora haziran sonu 90 nı görürsünnn:32::32::32::32::32::32: gerekirse tedavinede devam edersinn..ama bi kilo bile kardırr bizim içinn...allah yardımcın olsun arkadaşımmmm...:29::29::29:

çokk sağoll canımm...inşallah öyle olurrr...

iyi ne güzel klomenle sende yumurta gelişmişş ben 4 ay içtim ama benimde dr hiç takip etmedi ozamanlar bende bilmiyordum takip diye bişiyin olduğunu hiç bilmiyorum ne tepki verdim ilacaa...

eee şimdi netcennn klomen kullanmıcanmı bidaha? yaww bizim gibiler için dr çok önemlii yaaa...full ilgiye ihtiyacımızz varr..allah hepimizi iyi dr larla karşılaştırsınn..soğan suyuna bencede acık ara ver ve başladığındada tam düzenli yap...eger tedaviye ara vermeye karar aldıysanız şimdi sadece glukofenini iç bide söktürücünü ve kilo vermeye devammm..böle devam edersen diyete ve spora haziran sonu 90 nı görürsünnn:32::32::32::32::32::32: gerekirse tedavinede devam edersinn..ama bi kilo bile kardırr bizim içinn...allah yardımcın olsun arkadaşımmmm...:29::29::29:

canım Klomendeni veriyor regl 3. günü 10 gün sonra çağırıyor o zamanda büyümemiştii 3 gün sonra bir daha çağırdıı ve birini göremedi çatlamış dedi diğeri içinde 10 gün çalışma yapın demiştii :) ben incirle havuç yapıp içiyordumm o zamanlar aklıma geldikçee
yani takip önemli kendi kendimizinde doktoru olmasıda gerekiyor :( evet canım klomeni almıcam tedaviye ara belki sayımızı çoğaltacak şeylerde yaparız eşime ... o zamana kadarr
önce bedenim dinlensin ilaçsızz...kilolar gitsinn sonra pko konusunda çok iyi bir doktor bulacağımm
Allah bizlere en hayırlı doktorlarla muhattap eeylesin iyi seçimler yapmak zorundayız :(

inşallah kurtulalım şu kilolardan stres olmadan bir de :):(
kilolardan kurtulacağız arkadaşım ayyy inşallahhhhh haziran sonu 90 'lar ay çok iyi olurr inşallah yaz sonuna kadar dahada gider gelmezlerr...
Allah cümemizin yardımcısı olsun canım :29:

Son düzenleme:
Aah ah, o sınavlar benim de başımın derdi :37: Çalışma masam da karşımda, gözümün önünde dizi dizi kitap :37: İmdaaattttt

WAW cım bulabilirsen bir soru bankası edin bir iki gün içinde. Bazen AÖF kitaplarının içinde anlatılmayan noktaları sorularda anlatıyorlar. Ben soru çalışacağım bu hafta. Sen de öyle yap bence, ortalaman da yükselir canımm (Bölümdaşın varsa bu tavsiyemden ötürü oyacak beni :60: )

Aah ah, o sınavlar benim de başımın derdi :37: Çalışma masam da karşımda, gözümün önünde dizi dizi kitap :37: İmdaaattttt

WAW cım bulabilirsen bir soru bankası edin bir iki gün içinde. Bazen AÖF kitaplarının içinde anlatılmayan noktaları sorularda anlatıyorlar. Ben soru çalışacağım bu hafta. Sen de öyle yap bence, ortalaman da yükselir canımm (Bölümdaşın varsa bu tavsiyemden ötürü oyacak beni :60: )

yaa bikere aldım murat yayınlarıydı sanırımm...hep kitaptaki sorularr vardıı..sistem değişmeden süperdigeçmiş sorular çok işe yarıyordu amaa sistem değişince bu seneki çogu dersim hep yeni derslerrr...bakalımm ne olcekk inanmıcan belkii daha 5 kitap var yüzünü açmadığım her biri 4 üniteee:14::14::14::14::14::14:neyse ben gidimmmm....

canım Klomendeni veriyor regl 3. günü 10 gün sonra çağırıyor o zamanda büyümemiştii 3 gün sonra bir daha çağırdıı ve birini göremedi çatlamış dedi diğeri içinde 10 gün çalışma yapın demiştii :) ben incirle havuç yapıp içiyordumm o zamanlar aklıma geldikçee
yani takip önemli kendi kendimizinde doktoru olmasıda gerekiyor :( evet canım klomeni almıcam tedaviye ara belki sayımızı çoğaltacak şeylerde yaparız eşime ... o zamana kadarr
önce bedenim dinlensin ilaçsızz...kilolar gitsinn sonra pko konusunda çok iyi bir doktor bulacağımm
Allah bizlere en hayırlı doktorlarla muhattap eeylesin iyi seçimler yapmak zorundayız :(

inşallah kurtulalım şu kilolardan stres olmadan bir de :):(
kilolardan kurtulacağız arkadaşım ayyy inşallahhhhh haziran sonu 90 'lar ay çok iyi olurr inşallah yaz sonuna kadar dahada gider gelmezlerr...
Allah cümemizin yardımcısı olsun canım :29:

aminn canımmm.....hadi bakalım hayırlısı olsunn ozaman önce ver kiloları sonra tedaviii....bende öyle yaptım daha bitmedi vereceğim kilolar ama yinede başlıyım bakalım ne olacakk..vermeye devam edicem dahadaa...

inşallah haziran sonu bu yazını alıp kopyalıcammm ve inşallah 90 olucann ozamann....

yaa bikere aldım murat yayınlarıydı sanırımm...hep kitaptaki sorularr vardıı..sistem değişmeden süperdigeçmiş sorular çok işe yarıyordu amaa sistem değişince bu seneki çogu dersim hep yeni derslerrr...bakalımm ne olcekk inanmıcan belkii daha 5 kitap var yüzünü açmadığım her biri 4 üniteee:14::14::14::14::14::14:neyse ben gidimmmm....

Ben Yargı aldım bu sefer canım. Murat yayınlarıyla maceralarımı hiç sorma :D İki dersim onların yüzünden kaldı :50: Konu atlamışlar özet kitaplarda, tak diye oradan soru çıktı, tepetaklak geldim :50: Ki kesin olarak bildiklerim onlar, belki daha fazla var. Sistem değişmese sınıfta kalıyordum :50: Yargıyla durumum vizede idare ederdi (Bir iki dersim düşük, onları saymazsak finalde paçayı kurtaracak kadarını aldım). Finalde de hepsini kurtarırım inşallah.

Doğrudur canım, benim de daha açmadığım kitaplar var :50: Bir de benim 10 dersim var, sen düşün halimi :D Son hafta çalışmaktan zombiye dönüyorum :60:

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :3:

Malum pazar o yüzden ancak gelebildim :1:
Sabah kahvaltı yerine canımız çorba istedi hem doyurucu hemde hafif diye yaptım çok iyi geldi aç karnına :34:
Biraz ev işleri falan derken bu saati yaptım :34:
Eşim yine uzandı adamcağızın tansiyonu düştü bir ara kendine gelmek için biraz yattı.
Bende şimdi kendime salata yapacağım öğlenlik :34: akşamda bulgur pilavı yanında fish fingers yaparım fırında diye düşünüyorum :34: Çocuklar çok seviyor bari bir istekde onlardan olsun dedik :1:

aminn cecommm bende yavaş yavaş bırakmaya başladım öyle şeyleri erkek milleti anlamıyorrr...herşey bi yana o gak sesi benimde tüğlerimi diken diken ederrr....almanyada öylemi kızz gerçektenn öyle gegiriyorlarmı ulu orta???

kızz anne nasıl bulmuş o nevresimi öylee...bu bizimm ikealardanmıı oradakii ii :) :) kızz öyleyse doldur gel boşverrr...onların burdan istediği şeyler oluyormuu???

Yok kız eşim dalga geçiyor geğirme konusunda :1: hani bazı filmlerde makarasına almanlarla ilgili öyle bir şeyler söylenmişti ya geçmişte :1: yoksa her yerde görgü kuralları aynı hee kaba olan türk alman fark etmez yapıyorlar :1:

Evet canım oradaki İkeadan almış :34: biraz şans işi aslında çünkü saati saatine uymuyor deng gelirse ancak ama annem o konuda baya şanslıdır her gittiğinde birşey bulur :1: geçenlerdede tek kişilik nevresim takımı bulmuş 1.5 Euroya :60: ( burada 4 - 5 liraya pazarda bulamazsın öyle nevresim takımı :1:
Sorma canım valla kadın çocuklara bir sürü şey almış şimdiden :1: sakın gelirken kıyafet getirme ufaklığa dedi düşünsene burada 1 liraya birşey satmazlar toz bezide olsa ama orada kadın 10 kuruşa ( 25 - 30 kuruşa geliyor bizim parayla neler alıyor :1: 2 - 3 liraya benim ufak cadıya takım bile alıyormuş :1: ) Sağ olsun kaç senedir hiç kıyafete fazla para verdirmez bize :34:
Ufaklığa daha bir iğne almadım desem yeridir büyüğünede her sene geldiğinde kendi zevkine göre olsun diye her şeyini kendi alıyor :34:

canım ellerine sağlık..yalnız benim adım yanlış yazılmış..eranisa olacak canım:34:

:1: Anam bende şimdi görünce fark ettim :1:
Acemelikten diyelim :34:
Kusura bakma canım :38:

PAZARTESİ sabah e.şallı ile platese varmısınız???:3::3::3:

Ben varımmmmm :3:
Nasılsa ay başına kadar spora gidemiyeceğim bari ebruyla platese buluşalım :60:
Gidene kadar biraz daha sıkılaşayımda anam daha çok fark görsün :1:

ceco valizlerini de hazırlamışşsın şimdiden iyi tatiller arkadaşım :) ya maşallah ne güzel çok doğal paylaşıyorsun her şeyi senden taktik uygulamak gerekli :) Maşallah canım yaa
hayırlı yolculuklar iyi tatiller dileriz sana 2.5 hafta sonra inşallah temizlik için çok yorma kekendini tatil dönüşü her şey geri kirlenmiş oluyor :(:)

YOk canım yaa öyle bir üstten yapacağım temizlik gideceğime yakın :34: Önemli olan giderken heryerin düzenli olması sonra nasılsa döndüğümde mecbur yine temizlik yapacağım :34:
İşte büyükler der ya yolculuğa çıkınca ne olur ne olmaz her yer düzenli birakmak lazım Allah korusun birşey olursa diye :34:
Ben hep annemle dalga geçerim o konuda anammmm boşver rahmetlide pismiş deseler ne yazar nasılsa ben duymayacağım diye :60: :60: ama işte yinede insan heryeri düzenli bırakınca dönüşte rahat oluyor :34:
Suları zaten vanadan kapatıyorum giderken bir elektrik açık oda buzdolabının fişini çekemeyeceğimden :34:

Sabah kahvaltı yerine canımız çorba istedi hem doyurucu hemde hafif diye yaptım çok iyi geldi aç karnına :34:
Eşim yine uzandı adamcağızın tansiyonu düştü bir ara kendine gelmek için biraz yattı.
Bende şimdi kendime salata yapacağım öğlenlik :34: akşamda bulgur pilavı yanında fish fingers yaparım fırında diye düşünüyorum :34: Çocuklar çok seviyor bari bir istekde onlardan olsun dedik :1:

Yok kız eşim dalga geçiyor geğirme konusunda :1: hani bazı filmlerde makarasına almanlarla ilgili öyle bir şeyler söylenmişti ya geçmişte :1: yoksa her yerde görgü kuralları aynı hee kaba olan türk alman fark etmez yapıyorlar :1:

Evet canım oradaki İkeadan almış :34: biraz şans işi aslında çünkü saati saatine uymuyor deng gelirse ancak ama annem o konuda baya şanslıdır her gittiğinde birşey bulur :1: geçenlerdede tek kişilik nevresim takımı bulmuş 1.5 Euroya :60: ( burada 4 - 5 liraya pazarda bulamazsın öyle nevresim takımı :1:
Sorma canım valla kadın çocuklara bir sürü şey almış şimdiden :1: sakın gelirken kıyafet getirme ufaklığa dedi düşünsene burada 1 liraya birşey satmazlar toz bezide olsa ama orada kadın 10 kuruşa ( 25 - 30 kuruşa geliyor bizim parayla neler alıyor :1: 2 - 3 liraya benim ufak cadıya takım bile alıyormuş :1: ) Sağ olsun kaç senedir hiç kıyafete fazla para verdirmez bize :34:
Ufaklığa daha bir iğne almadım desem yeridir büyüğünede her sene geldiğinde kendi zevkine göre olsun diye her şeyini kendi alıyor :34:

YOk canım yaa öyle bir üstten yapacağım temizlik gideceğime yakın :34: Önemli olan giderken heryerin düzenli olması sonra nasılsa döndüğümde mecbur yine temizlik yapacağım :34:
İşte büyükler der ya yolculuğa çıkınca ne olur ne olmaz her yer düzenli birakmak lazım Allah korusun birşey olursa diye :34:
Ben hep annemle dalga geçerim o konuda anammmm boşver rahmetlide pismiş deseler ne yazar nasılsa ben duymayacağım diye :60: :60: ama işte yinede insan heryeri düzenli bırakınca dönüşte rahat oluyor :34:
Suları zaten vanadan kapatıyorum giderken bir elektrik açık oda buzdolabının fişini çekemeyeceğimden :34:

Aleyküm Selam canım :D Hoşgeldin :1:

Çorbayı ben de seviyorum yaf :D Sabahları güzel oluyor :D Akşam yemeği de iyi, ben de seviyorum fish fingers ı :D Bunun yaşı yok kanımca :60:

İkeada bazen fırsat köşeleri oluyor ya, orayı denk getirirsen çok güzel ürünler oluyor. Genelde Almanya fiyatları bizden ucuz, sanırım vergi oranlarından kaynaklanan bir durum bu.

Ebruli diye bir programı var Ebru Şallı'nın, onu mu takip etmeyi planladınız? Sabahlatı platesle başlıyordu galiba programa. Ben Callanetics diye bir programa başlayacağım şimdi, platesi de uzmanıyla yapın diyorlar ya. Aman egzersiz bile kafasını karıştırıyor insanın.

Evet üstten bir temizlik yap yeter :D Elektriği de ana şalterden kapatmazsın da, mutfağın şalterini bırak, geri kalanı indir :D Biz de uzun süreli bir yere gideceksek böyle yapıyoruz :D

Aleyküm Selam canım :D Hoşgeldin :1:

Çorbayı ben de seviyorum yaf :D Sabahları güzel oluyor :D Akşam yemeği de iyi, ben de seviyorum fish fingers ı :D Bunun yaşı yok kanımca :60:

İkeada bazen fırsat köşeleri oluyor ya, orayı denk getirirsen çok güzel ürünler oluyor. Genelde Almanya fiyatları bizden ucuz, sanırım vergi oranlarından kaynaklanan bir durum bu.

Ebruli diye bir programı var Ebru Şallı'nın, onu mu takip etmeyi planladınız? Sabahlatı platesle başlıyordu galiba programa. Ben Callanetics diye bir programa başlayacağım şimdi, platesi de uzmanıyla yapın diyorlar ya. Aman egzersiz bile kafasını karıştırıyor insanın.

Evet üstten bir temizlik yap yeter :D Elektriği de ana şalterden kapatmazsın da, mutfağın şalterini bırak, geri kalanı indir :D Biz de uzun süreli bir yere gideceksek böyle yapıyoruz :D

Benim Çocuklar bayılıyor o Fish Fingerslara :34:
Aslında balığı genel olarak seviyorlar ama arada evde bulundurunca iyi oluyor onlar :1: eziyetsiz :1: ben fırına veriyorum onları daha hafif oluyor :34: Bol salata yapıyorum yanına ki bulgur pilavıda olsa fazla yemiyeyim diye :1:

Canım bana geçenlerde bir arkadaş linkini attı nette yaparım dedim diye :34:
Bak link du istersen bir bak :34: baya uzun hem felaket terletiyor hareketler yavaş olmasınsa rağmen :34:

Ebru Şallı Tan

Sağol canım bir bakarım :D Ama tahmin ettiğim gibi, programındaki plates çalışmaları bunlar. Kanalın da adını unuttum, hatırlarsam yazarım.

aminn canımmm.....hadi bakalım hayırlısı olsunn ozaman önce ver kiloları sonra tedaviii....bende öyle yaptım daha bitmedi vereceğim kilolar ama yinede başlıyım bakalım ne olacakk..vermeye devam edicem dahadaa...

inşallah haziran sonu bu yazını alıp kopyalıcammm ve inşallah 90 olucann ozamann....

teşekkürler canım çok güzel moral veriyorsun iyiki varsınnn
inşallah Allah gönüllerinize göre versinnnnnnn amin
bol soru çöz wawım kredili sistem sanırsam sizin okul 2 ders kalsa bile bir üst sınıfa geçti kuzenimm sen son sınıf mısın yoksa

Aleyküm SElam Cecom sabah çorbası süperr hem tok tutar hemde keyifli ne çorbası yaptın sabah için kız sabah benim adama yapayım bende
Teyzenin ellerine sağlık maşallah :nazar: hem nekadar da ucuzmuş ne güzel öyle...
hayırlı olsun diyeyim şimdiden :)
:60: Hay Allah iyiliğini versin " boşver rahmetlide pismiş desinler " bunu bende yapıyorum lakin Allah hepimizi kazadan beladan esirgesin çıkmadan önce kirli çamaşır bırakmamaya çalışıyorum düzenli temiz bir evde temiz çamaşırlar tövbe YaRabbim ..
:) Buzdolabınn fişinı çekince dondurduğum sebzeler bozulmayacak olsa onuda çekerim :) bendede var o pür dikkat hali :)

Son düzenleme:
Aleyküm SElam Cecom sabah çorbası süperr hem tok tutar hemde keyifli ne çorbası yaptın sabah için kız sabah benim adama yapayım bende
Teyzenin ellerine sağlık maşallah :nazar: hem nekadar da ucuzmuş ne güzel öyle...
hayırlı olsun diyeyim şimdiden :)
:60: Hay Allah iyiliğini versin " boşver rahmetlide pismiş desinler " bunu bende yapıyorum lakin Allah hepimizi kazadan beladan esirgesin çıkmadan önce kirli çamaşır bırakmamaya çalışıyorum düzenli temiz bir evde temiz çamaşırlar tövbe YaRabbim ..
:) Buzdolabınn fişinı çekince dondurduğum sebzeler bozulmayacak olsa onuda çekerim :) bendede var o pür dikkat hali :)

Sabah ezogelin yaptım :34: tembel işi çorba diyorum ben ona at hepsini pişsin gitsin :1:
Aslında tarhana yapacaktımda eşim yok ezogelin diye tutturdu artık olmadı tarhanayıda yarın sabah küçük kızımla kendime yaparım :34: bayılırım sabah sabah tarhanaya :56:

Valla canım annem felaket ucuzluk kovalar :1: yoksa normalde herşey pahalıdır Almanyada ama işte bazen görüyor tezgahtarlar mal ayırıyor ahan bunlar kesin indirime girer diyip her gün takip ediyor :1: çoğu zamanda aradığını indirimde yakalıyor :1:

Dediğin gibi Allah kazadan beladan saklasın ama bende aynı senin gibi çamaşır bırakmam :34: bulaşık makinemi bile tamamen boşaltırım temizde olsa durmasın içinde birşey :34:
Aynen buzluğumda birşey olmasa onunda fişini çekeceğim ama işte mecbur bir o kalıyor :34: fazlada birşey yok aslında olmadı içindekileri yapayım ay başına kadarda iyice boşaltıp şişinide çekerim :34: şalteri tamamen indiririm kafam dinç olur :34:
Giderken kimseye anahtar bırakmıyorum hele KVye asla bırakmam :33:
Eskiden evin yedek anahtarı vardı hatunda biz balayına çıktığımızda anında peşimizden eve gidip bütün evi aramış ne var ne yok diye :47: çamaşırlarımı incelemiş :60: sonradanda onlar ne öyle kapak kadar demişti :60:
Sonrada çarşaf aramış hatun :60: duyunca sinirden kudurdum tabi utanmıyormu diye :47: bir sene daha inat etti vermedi anahtarı bu sefer bende yatak odasının kapısını kitliyordum bir yere giderken :34:
En son kapıda kaldım hesabı kilidi kırdımda öyle yedek anahtarı iptal ettirdik bir nevi :1: o yüzden önem almam şart :34:

bu sabah tartılayım bir dedim 90.8 çıktım:32:
cumadan bu güne kadar nasıl vermişim anlamadım deli gibi yürüyüş yapıyorum ondan mı acep:27:

Son düzenleme:
bu sabah tartılayım bir dedim 90.8 çıktım:32:
cumadan bu güne kadar nasıl vermişim anlamadım deli gibi yürüyüş yapıyorum ondan mı acep:27:

yürüyüştende olurrr vucutta ödem varsa onu atmıştır belki ondanda olurrr...hem stres yönündendebiraz rahatladın oda varr...bi çok sebebp varr üzümü yee sebebi boşverrr...8 li rakamlara az kaldııı....cumaya kadar 8 li rakamları görürsün inşallahh....

yaa bana ne demeliiiiii.....bende +1 çıkıyorumm :) :) artık benimkide aşırı strestenmidirr nedirr anlamadımm gittiiii...su içemedim şu 3 gündür acaba onunda etkisii varmıkii..evde olmadığım için bağırsaklarda dengesizleştii..

Sabah ezogelin yaptım :34: tembel işi çorba diyorum ben ona at hepsini pişsin gitsin :1:
Aslında tarhana yapacaktımda eşim yok ezogelin diye tutturdu artık olmadı tarhanayıda yarın sabah küçük kızımla kendime yaparım :34: bayılırım sabah sabah tarhanaya :56:

Valla canım annem felaket ucuzluk kovalar :1: yoksa normalde herşey pahalıdır Almanyada ama işte bazen görüyor tezgahtarlar mal ayırıyor ahan bunlar kesin indirime girer diyip her gün takip ediyor :1: çoğu zamanda aradığını indirimde yakalıyor :1:

Dediğin gibi Allah kazadan beladan saklasın ama bende aynı senin gibi çamaşır bırakmam :34: bulaşık makinemi bile tamamen boşaltırım temizde olsa durmasın içinde birşey :34:
Aynen buzluğumda birşey olmasa onunda fişini çekeceğim ama işte mecbur bir o kalıyor :34: fazlada birşey yok aslında olmadı içindekileri yapayım ay başına kadarda iyice boşaltıp şişinide çekerim :34: şalteri tamamen indiririm kafam dinç olur :34:
Giderken kimseye anahtar bırakmıyorum hele KVye asla bırakmam :33:
Eskiden evin yedek anahtarı vardı hatunda biz balayına çıktığımızda anında peşimizden eve gidip bütün evi aramış ne var ne yok diye :47: çamaşırlarımı incelemiş :60: sonradanda onlar ne öyle kapak kadar demişti :60:
Sonrada çarşaf aramış hatun :60: duyunca sinirden kudurdum tabi utanmıyormu diye :47: bir sene daha inat etti vermedi anahtarı bu sefer bende yatak odasının kapısını kitliyordum bir yere giderken :34:
En son kapıda kaldım hesabı kilidi kırdımda öyle yedek anahtarı iptal ettirdik bir nevi :1: o yüzden önem almam şart :34:

:) oh güzel doğru söylüyorsun ezogelin pratik ve güzel cecom hehe akıllı kadınsın :nazar: :1:
:)) anahtar bırakmamak için bile buzluk boşaltılır hehee :) senin kv fanaymış yaw o ne öyleeeeeee
iç çamaşırı felan çok ayıp çarşaf felan aaaaa delirdimmmmmm zaten bu gibi şeyler çok ayıpppppppp birde sana mı söyledii kapak kadar diyeeee :47:
:60: kötü kadın müzeyyenden iyiki almışsın anahtarınıızı
:)) canım ya allah yardımcın olsun ama maşallah sen onuda altedersin hehe :nazar:

Son düzenleme:
off ınanmıyorum ya k.v senn odanımı kurcalıo cok sınır bozucu bısı olsa gerek :S
ıgrenc bı durum
kızlarr nasıl oldunuz bakalım anca yazabıldım
esımle pıknıge falan gıttık
gezdık alısverıse cıktık esım yarın konyaaya gıdıyor goreve:(
yanlız olucaaam

Nasılsınız kızlar ne var ne yok?

Ben de egzersiz için bir şeyler indirdim :D Sınavdan sonra başlayacağım nasılsa diye. Dosyalara bakacağım şimdi,bozukluk var mı diye.

Back