Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

waw canım Allah zihin açıklığı versinn inşallah tüm sınavlarında başarılı olursun

ceco valizlerini de hazırlamışşsın şimdiden iyi tatiller arkadaşım :) ya maşallah ne güzel çok doğal paylaşıyorsun her şeyi senden taktik uygulamak gerekli :) Maşallah canım yaa
hayırlı yolculuklar iyi tatiller dileriz sana 2.5 hafta sonra inşallah temizlik için çok yorma kekendini tatil dönüşü her şey geri kirlenmiş oluyor :)

Son düzenleme:

waw canım Allah zihin açıklığı versinn inşallah tüm sınavlarında başarılı olursun

çokk sağoll canımm...inşallah öyle olurrr...

iyi ne güzel klomenle sende yumurta gelişmişş ben 4 ay içtim ama benimde dr hiç takip etmedi ozamanlar bende bilmiyordum takip diye bişiyin olduğunu hiç bilmiyorum ne tepki verdim ilacaa...

eee şimdi netcennn klomen kullanmıcanmı bidaha? yaww bizim gibiler için dr çok önemlii yaaa...full ilgiye ihtiyacımızz varr..allah hepimizi iyi dr larla karşılaştırsınn..soğan suyuna bencede acık ara ver ve başladığındada tam düzenli yap...eger tedaviye ara vermeye karar aldıysanız şimdi sadece glukofenini iç bide söktürücünü ve kilo vermeye devammm..böle devam edersen diyete ve spora haziran sonu 90 nı görürsünnn gerekirse tedavinede devam edersinn..ama bi kilo bile kardırr bizim içinn...allah yardımcın olsun arkadaşımmmm...

canım Klomendeni veriyor regl 3. günü 10 gün sonra çağırıyor o zamanda büyümemiştii 3 gün sonra bir daha çağırdıı ve birini göremedi çatlamış dedi diğeri içinde 10 gün çalışma yapın demiştii :) ben incirle havuç yapıp içiyordumm o zamanlar aklıma geldikçee
yani takip önemli kendi kendimizinde doktoru olmasıda gerekiyor evet canım klomeni almıcam tedaviye ara belki sayımızı çoğaltacak şeylerde yaparız eşime ... o zamana kadarr
önce bedenim dinlensin ilaçsızz...kilolar gitsinn sonra pko konusunda çok iyi bir doktor bulacağımm
Allah bizlere en hayırlı doktorlarla muhattap eeylesin iyi seçimler yapmak zorundayız

inşallah kurtulalım şu kilolardan stres olmadan bir de :)
kilolardan kurtulacağız arkadaşım ayyy inşallahhhhh haziran sonu 90 'lar ay çok iyi olurr inşallah yaz sonuna kadar dahada gider gelmezlerr...
Allah cümemizin yardımcısı olsun canım

Son düzenleme:
Aah ah, o sınavlar benim de başımın derdi Çalışma masam da karşımda, gözümün önünde dizi dizi kitap İmdaaattttt

WAW cım bulabilirsen bir soru bankası edin bir iki gün içinde. Bazen AÖF kitaplarının içinde anlatılmayan noktaları sorularda anlatıyorlar. Ben soru çalışacağım bu hafta. Sen de öyle yap bence, ortalaman da yükselir canımm (Bölümdaşın varsa bu tavsiyemden ötürü oyacak beni )

yaa bikere aldım murat yayınlarıydı sanırımm...hep kitaptaki sorularr vardıı..sistem değişmeden süperdigeçmiş sorular çok işe yarıyordu amaa sistem değişince bu seneki çogu dersim hep yeni derslerrr...bakalımm ne olcekk inanmıcan belkii daha 5 kitap var yüzünü açmadığım her biri 4 üniteeeneyse ben gidimmmm....

aminn canımmm.....hadi bakalım hayırlısı olsunn ozaman önce ver kiloları sonra tedaviii....bende öyle yaptım daha bitmedi vereceğim kilolar ama yinede başlıyım bakalım ne olacakk..vermeye devam edicem dahadaa...

inşallah haziran sonu bu yazını alıp kopyalıcammm ve inşallah 90 olucann ozamann....

Ben Yargı aldım bu sefer canım. Murat yayınlarıyla maceralarımı hiç sorma İki dersim onların yüzünden kaldı Konu atlamışlar özet kitaplarda, tak diye oradan soru çıktı, tepetaklak geldim Ki kesin olarak bildiklerim onlar, belki daha fazla var. Sistem değişmese sınıfta kalıyordum Yargıyla durumum vizede idare ederdi (Bir iki dersim düşük, onları saymazsak finalde paçayı kurtaracak kadarını aldım). Finalde de hepsini kurtarırım inşallah.

Doğrudur canım, benim de daha açmadığım kitaplar var Bir de benim 10 dersim var, sen düşün halimi Son hafta çalışmaktan zombiye dönüyorum

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Malum pazar o yüzden ancak gelebildim
Sabah kahvaltı yerine canımız çorba istedi hem doyurucu hemde hafif diye yaptım çok iyi geldi aç karnına
Biraz ev işleri falan derken bu saati yaptım
Eşim yine uzandı adamcağızın tansiyonu düştü bir ara kendine gelmek için biraz yattı.
Bende şimdi kendime salata yapacağım öğlenlik akşamda bulgur pilavı yanında fish fingers yaparım fırında diye düşünüyorum Çocuklar çok seviyor bari bir istekde onlardan olsun dedik

Yok kız eşim dalga geçiyor geğirme konusunda hani bazı filmlerde makarasına almanlarla ilgili öyle bir şeyler söylenmişti ya geçmişte yoksa her yerde görgü kuralları aynı hee kaba olan türk alman fark etmez yapıyorlar

Evet canım oradaki İkeadan almış biraz şans işi aslında çünkü saati saatine uymuyor deng gelirse ancak ama annem o konuda baya şanslıdır her gittiğinde birşey bulur geçenlerdede tek kişilik nevresim takımı bulmuş 1.5 Euroya ( burada 4 - 5 liraya pazarda bulamazsın öyle nevresim takımı
Sorma canım valla kadın çocuklara bir sürü şey almış şimdiden sakın gelirken kıyafet getirme ufaklığa dedi düşünsene burada 1 liraya birşey satmazlar toz bezide olsa ama orada kadın 10 kuruşa ( 25 - 30 kuruşa geliyor bizim parayla neler alıyor 2 - 3 liraya benim ufak cadıya takım bile alıyormuş ) Sağ olsun kaç senedir hiç kıyafete fazla para verdirmez bize
Ufaklığa daha bir iğne almadım desem yeridir büyüğünede her sene geldiğinde kendi zevkine göre olsun diye her şeyini kendi alıyor

canım ellerine sağlık..yalnız benim adım yanlış yazılmış..eranisa olacak canım

Anam bende şimdi görünce fark ettim
Acemelikten diyelim
Kusura bakma canım

PAZARTESİ sabah e.şallı ile platese varmısınız???

Ben varımmmmm
Nasılsa ay başına kadar spora gidemiyeceğim bari ebruyla platese buluşalım
Gidene kadar biraz daha sıkılaşayımda anam daha çok fark görsün

YOk canım yaa öyle bir üstten yapacağım temizlik gideceğime yakın Önemli olan giderken heryerin düzenli olması sonra nasılsa döndüğümde mecbur yine temizlik yapacağım
İşte büyükler der ya yolculuğa çıkınca ne olur ne olmaz her yer düzenli birakmak lazım Allah korusun birşey olursa diye
Ben hep annemle dalga geçerim o konuda anammmm boşver rahmetlide pismiş deseler ne yazar nasılsa ben duymayacağım diye ama işte yinede insan heryeri düzenli bırakınca dönüşte rahat oluyor
Suları zaten vanadan kapatıyorum giderken bir elektrik açık oda buzdolabının fişini çekemeyeceğimden

Aleyküm Selam canım Hoşgeldin

Çorbayı ben de seviyorum yaf Sabahları güzel oluyor Akşam yemeği de iyi, ben de seviyorum fish fingers ı Bunun yaşı yok kanımca

İkeada bazen fırsat köşeleri oluyor ya, orayı denk getirirsen çok güzel ürünler oluyor. Genelde Almanya fiyatları bizden ucuz, sanırım vergi oranlarından kaynaklanan bir durum bu.

Ebruli diye bir programı var Ebru Şallı'nın, onu mu takip etmeyi planladınız? Sabahlatı platesle başlıyordu galiba programa. Ben Callanetics diye bir programa başlayacağım şimdi, platesi de uzmanıyla yapın diyorlar ya. Aman egzersiz bile kafasını karıştırıyor insanın.

Evet üstten bir temizlik yap yeter Elektriği de ana şalterden kapatmazsın da, mutfağın şalterini bırak, geri kalanı indir Biz de uzun süreli bir yere gideceksek böyle yapıyoruz

Benim Çocuklar bayılıyor o Fish Fingerslara
Aslında balığı genel olarak seviyorlar ama arada evde bulundurunca iyi oluyor onlar eziyetsiz ben fırına veriyorum onları daha hafif oluyor Bol salata yapıyorum yanına ki bulgur pilavıda olsa fazla yemiyeyim diye

Canım bana geçenlerde bir arkadaş linkini attı nette yaparım dedim diye
Bak link du istersen bir bak baya uzun hem felaket terletiyor hareketler yavaş olmasınsa rağmen

Ebru Şallı Tan

Sağol canım bir bakarım Ama tahmin ettiğim gibi, programındaki plates çalışmaları bunlar. Kanalın da adını unuttum, hatırlarsam yazarım.

teşekkürler canım çok güzel moral veriyorsun iyiki varsınnn
inşallah Allah gönüllerinize göre versinnnnnnn amin
bol soru çöz wawım kredili sistem sanırsam sizin okul 2 ders kalsa bile bir üst sınıfa geçti kuzenimm sen son sınıf mısın yoksa

Aleyküm SElam Cecom sabah çorbası süperr hem tok tutar hemde keyifli ne çorbası yaptın sabah için kız sabah benim adama yapayım bende
Teyzenin ellerine sağlık maşallah hem nekadar da ucuzmuş ne güzel öyle...
hayırlı olsun diyeyim şimdiden :)
Hay Allah iyiliğini versin " boşver rahmetlide pismiş desinler " bunu bende yapıyorum lakin Allah hepimizi kazadan beladan esirgesin çıkmadan önce kirli çamaşır bırakmamaya çalışıyorum düzenli temiz bir evde temiz çamaşırlar tövbe YaRabbim ..
:) Buzdolabınn fişinı çekince dondurduğum sebzeler bozulmayacak olsa onuda çekerim :) bendede var o pür dikkat hali :)

Son düzenleme:

Sabah ezogelin yaptım tembel işi çorba diyorum ben ona at hepsini pişsin gitsin
Aslında tarhana yapacaktımda eşim yok ezogelin diye tutturdu artık olmadı tarhanayıda yarın sabah küçük kızımla kendime yaparım bayılırım sabah sabah tarhanaya

Valla canım annem felaket ucuzluk kovalar yoksa normalde herşey pahalıdır Almanyada ama işte bazen görüyor tezgahtarlar mal ayırıyor ahan bunlar kesin indirime girer diyip her gün takip ediyor çoğu zamanda aradığını indirimde yakalıyor

Dediğin gibi Allah kazadan beladan saklasın ama bende aynı senin gibi çamaşır bırakmam bulaşık makinemi bile tamamen boşaltırım temizde olsa durmasın içinde birşey
Aynen buzluğumda birşey olmasa onunda fişini çekeceğim ama işte mecbur bir o kalıyor fazlada birşey yok aslında olmadı içindekileri yapayım ay başına kadarda iyice boşaltıp şişinide çekerim şalteri tamamen indiririm kafam dinç olur
Giderken kimseye anahtar bırakmıyorum hele KVye asla bırakmam
Eskiden evin yedek anahtarı vardı hatunda biz balayına çıktığımızda anında peşimizden eve gidip bütün evi aramış ne var ne yok diye çamaşırlarımı incelemiş sonradanda onlar ne öyle kapak kadar demişti
Sonrada çarşaf aramış hatun duyunca sinirden kudurdum tabi utanmıyormu diye bir sene daha inat etti vermedi anahtarı bu sefer bende yatak odasının kapısını kitliyordum bir yere giderken
En son kapıda kaldım hesabı kilidi kırdımda öyle yedek anahtarı iptal ettirdik bir nevi o yüzden önem almam şart

bu sabah tartılayım bir dedim 90.8 çıktım
cumadan bu güne kadar nasıl vermişim anlamadım deli gibi yürüyüş yapıyorum ondan mı acep

Son düzenleme:
bu sabah tartılayım bir dedim 90.8 çıktım
cumadan bu güne kadar nasıl vermişim anlamadım deli gibi yürüyüş yapıyorum ondan mı acep

yürüyüştende olurrr vucutta ödem varsa onu atmıştır belki ondanda olurrr...hem stres yönündendebiraz rahatladın oda varr...bi çok sebebp varr üzümü yee sebebi boşverrr...8 li rakamlara az kaldııı....cumaya kadar 8 li rakamları görürsün inşallahh....

yaa bana ne demeliiiiii.....bende +1 çıkıyorumm :) :) artık benimkide aşırı strestenmidirr nedirr anlamadımm gittiiii...su içemedim şu 3 gündür acaba onunda etkisii varmıkii..evde olmadığım için bağırsaklarda dengesizleştii..

:) oh güzel doğru söylüyorsun ezogelin pratik ve güzel cecom hehe akıllı kadınsın
:)) anahtar bırakmamak için bile buzluk boşaltılır hehee :) senin kv fanaymış yaw o ne öyleeeeeee
iç çamaşırı felan çok ayıp çarşaf felan aaaaa delirdimmmmmm zaten bu gibi şeyler çok ayıpppppppp birde sana mı söyledii kapak kadar diyeeee
kötü kadın müzeyyenden iyiki almışsın anahtarınıızı
:)) canım ya allah yardımcın olsun ama maşallah sen onuda altedersin hehe

Son düzenleme:
off ınanmıyorum ya k.v senn odanımı kurcalıo cok sınır bozucu bısı olsa gerek :S
ıgrenc bı durum
kızlarr nasıl oldunuz bakalım anca yazabıldım
esımle pıknıge falan gıttık
gezdık alısverıse cıktık esım yarın konyaaya gıdıyor goreve
yanlız olucaaam

Nasılsınız kızlar ne var ne yok?

Ben de egzersiz için bir şeyler indirdim Sınavdan sonra başlayacağım nasılsa diye. Dosyalara bakacağım şimdi,bozukluk var mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…