Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

EgeDenizine katılıyorum aynıları geldi benim de aklıma

Hani nerde bu fazla kilo verenler... Sırlarınızı beklioruzzzzzzzzz

walla yoklar ortalıktaa şirine izin aldı gelince söylicekk nereye kaçtığını inşallah kaçamak yapmazzz....şirine nin en büyük sırrı bitter yiyip durmasıı onun sonucumudurr nedirrr

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugün hazır eşimde evdeken benim ardiye olarak kullandığım ufak tuvaletim vardı ( iptal ettik tabi )
Uzun zamandır orayı bir aktarsak atılacak varmı baksak diyordum bugün eşim hadi gel onu aradan çıkartalım dedi
Çokta iyi oldu hem bir kaç atılacak varmış hemde valizlerimden biri oradaydı çıkartamıyordum
Daha 2.5 haftam var ama ancak dedi eşim tabi huyumu biliyor son hafta sırf temizlikle uğraşacağım sonrada ay vakit yetmiyor diye kriz yaratacağım
Çıkardığı valizimi temizledim ve götürmeyi düşündüğüm bir kaç eşyayı koydum bile ( kızımın patenleri, korumalık dizlikleri birde babama götüreceğim uydu alıcısı )
Kıyafet zaten pek götürmeyeceğim birer tane üzerimize birer tanede yedek nasılsa annem daha evvel bir sürü şey almış çocuklara bizde orada üzerimize göre alırız diyorduk Son gün ancak hediye götüreceğim şeyleri valizlere koyup kalan boş valizleri iç içe koyup götürürm nasılsa her defasında 1 valizle gidip 7 valizle dönüyorum
Tabi hepsi alışveriş değil sonuçta annemin buradaki evinede gönderdiği şeyler oluyor genelde

Aslında tam kızı yıkıyacaktım hazır maçda varken eşim TVye dalmışken size bakayım dedim ikinci yarı başladığındada artık kızı aradan çıkartırım sonrada uyuturum
Bugün bir ara eşimle Tavla oynadık uzun bir aradan sonra veeeeeeeee ben adamı iki parti üst üste yendimmmmmmmmm İki parti dediğim iki kere 5 el oynadık ve 10 elin 8ini ben kazandım hatta 3 kere mars ettim nasıl ballısın sen yaa diyor bana paso
İyi eğlence oldu bize

Eşinin geçmiş doğum günü kutlu olsun canım
Ne güzel yaa benim eşimde felaket meraklıdır mutfağa Et yemeklerinde zaten üzerine tanımam ama pasta tarzı şeyleride çok sever yapsın daha doğrusu tatlılara da ilgisi var evde irmik helvasını hep o yapar ( ben pek sevmem ama onun aklına gelen ilk tatlı ) RAmazanda güllaç ondan sorulur ( nefret ederim Allahtan ) hatta eşimin halaları hep derler Annemmmmmmmm ne çektin sen bu hatundan diye ki daha o Vasfiye teyze piyasada bile yoktu
Tabi benimde tam tersine bütün tamirat işlerinde baya bir başarım vardır onuda hep söylerler sağ olsunlar

Canım yüzüğünü güle güle kullan
Anammmm bebeğim demişte geri almış kıyamam kız sana tabi dayanamıyorsun eminim eşinde aynı şekildedir de zor tutuyordur kendini
Canım arkadaşlarında dediği gibi uzak durupda birbirinizin arasınsa soğukluk girmesine müsaade etmeyin :
Millete bayram ettirirsiniz ancak o sayede ve kendiniz kahrolursunuz
Sen boşver enişteyi öyle kabul etmeye çalış emin ol senin daha rahat davrandığını fark ettiğinde elbet az da olsa değişecektir sen devamlı saydığında o seni farklı algılayacaktır
İnan bende saydığım dönem eşim ehhh beee makineli gibi brrr brrrr bırrrr sayıyorsun çenene tüküreyim derdi şimdi söylemiyormuyum evet söylüyorum hatta eşimin kuzenlerinin yada halaların yanında da söylüyorum ama işi gırgıra vuruyorum eğer çok sinirlendiysemde önce susuyorum bir kaç saat hiç konuşmuyorum ve sonra ufak ufak başlıyorum eşime ya anlamıyorum nasıl böyle olur bak Allah için söyle sana yapılsa sen ne tepki verirsin diye hemen haklısın ama ailem dediğinde de tabiki Ailen ben asla onları at demiyorum bugün ailesini atan yarın benide atar diye bir çoşkuyu veriyorum sonrada ama bak bizim huzurumuz söz konusu yazık değilmi bu insanlığa sığarmı günahtır falan diye ondan sonra ne desem ılımlı yaklaştığım ve müslümanlğa sığmayacağını sadece izah ettiğim için ses etmez
Hee artık birazda eskidiğimizdenmidir yoksa birbirimize iyice alıştığımızdanmıdır bazen çok sinirlendiğimde Anağunki diyiveriyorum artık alıştı len yine anamı kalaylıyorsun diyor bende ne yapam hatun kaşınıyor diyorum tabi bu aramızda asla başkasının yanında aslaaaaaa

Sende daha fazla kendini üzme, eşinide üzme bu günlerin tadını çıkartın İlerde torunlarınıza biz ilk seneler kedi köpek gibiydik ( misal yani hani öyle derler ya o bakımdan ) büyük amcanız yüzünden mi demek istiyorsun yoksa biz dedenizle annenizin yada babanızın yolunu gözlerken didişirdik fakat asla küs kalmazdık hemen barışırdık mi demek istiyorsun
Ne demiş Pepee şarkısında ; İnsan sevdiğini hiç üzermi, sebepsizce hiç ona küsermi, eğlenerek oynamak varken, ardına bakmadan hiç gidermi
Netten bul enişteye dinlet hem neşeniz yerine gelsin hemde haftasonunda küs küs oturmayın öpüşüp barışın

selam pkoluyum kiloluyum ve bebek istiyorum
bende aranızda olmak istiyuorummmm

Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz hepbirlikte

RAbbim inşallah o günleri sana gösterecek canım çok az kaldı
Yüreği güzel insan stresste kilo vermeyi engelliyor biliyorsun dimi Öpüşün barışın
( Her yazdığına sizleri öpüştürüp barıştırana kadar öpüşün barışın yazacağım )

Canım senin adına çok ama çok sevindim
Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede bu güzel duyguyu nasip eder ...Aminnnnnnnnnn

Wawda öpüşüp barışsa eminim onada en kısa zamanda RAbbim verir

evet kuzucum sen dırek aıle hekımıne gıt bence ugrasma bosuna bundan sonra bende aıle hekımınden yazdıracagım

Banada ilk Endokrin uzmanı yazmıştı ama sonra bitince git aile hekimi tekrar yazsın demişti
Hiç gerek tekrar tekrar randevu alabilmek için debelenmeye dedi kadın malum devlet hastanesi ana baba günü

Canım sende aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz sonrada sizlerin mucizelerinizin müjdesini alacağız

tiorid normal
kan şekerim normal ama şeker yükleme yapmadılar çok kilom yok diye malesef
ama yemek yiyince eğerki ağır yediysem uyku yapıo
glukofen kullanıyourm işte
işe yaradı ki yumurtlama oluyor en azzından:)
2 3 lt su hiç tüketmiyorum yarım 1 ancaktır
valla bi ara eşim askerdi tek başına
salata malata geçiştirdim ama yok 5 ayda bir gram vermedim:)

ay canım iyiyim ya
eşim geldi işte tatil yapıp geldik
yedim yedim kilolandım tabi:)
şimdi benim kilom az gelio size ama biark. var benim
o da benim gibi 60 kilo ama evvelinde 55 imiş
ve3remiyorum dio o da pko
bizim kilo vermemizde sizden zor oluo zaten az kilo var verilmio
ben çok yiyiom kanımca yediğim zaman
az evvel dondruma yerken aklıma geldi kaşığı terkettim:)
senin bu yazdıklarını kaydetcem okuya okuya kafama da sokcam
sanırım en büyük hatam çok fazla makarna pilav yiyum ve
akşamları yemek yememiz 8 8buçuğu buluo
EgeDenizine katılıyorum aynıları geldi benim de aklıma
ocean nasılsın metformine başlamıştın durum nasıl

beni selamlayan diğer kızlara da hoşbuldum demek isterim
umarım zapzayıf ipincecik olururuuz

Anacım vermediler ki yoksa aile hekiminden almak kolay Zaten kalın bir dosyayla geziyorum koltuğumun altında, koyarım önüne bak testler bu şunu şunu diyorlar, son test bu, glukofenimi alayım Ben de üniversite hastahanesine gidip geliyorum, orası da kalabalık oluyor bayağı.

Kilo verme sırrı isteyene büyük sırrı açıklıyorum Ben de böyleydim bir zamanlar Öğün sayınızı 6 ya hatta 8 e çıkarın Şaka değil gerçek Hele bizler için, hepimizde insülin direnci var. İnsülini ve şekeri ne kadar az oynatırsak, işimiz o kadar kolay olur. Ara öğünlerde salatalık, domates, marul (yiyebilene tabii, benim içimi kaldırıyor marul) kısaca hafif şeylerle açlığı hafifletmek gerek. Öyle olunca da şeker fazla oynamadığı ve öğünler arası süre nispeten kısa olduğu için ana öğünde kendimizi kaybetmemiş oluyoruz Öyle olunca da ana öğünde fazla yenmemiş oluyor, en azından ekmeğe ihtiyaç duyulmuyor.

Gruba yeni gelmiş kızçeler, kilolarınızı da bildirin, çizelgeye ekleyelim

WAW cım ben 8 leri görsem de olur :128: 7 ler fazla gelir şimdilik.

ocean nasılsın metformine başlamıştın durum nasıl

beni selamlayan diğer kızlara da hoşbuldum demek isterim
umarım zapzayıf ipincecik olururuuz

[/B]

iyiyim canım sağol evet 1 yıl olacak haziranda metformine başlayalı.
ama adetlerime etkisi olmadı ilaçsız adet olamıyorum.
kg da veremedim bi ara verdim ama bünye alıştı galiba.
şimdi tedaviye başlayacağım bebek için, iyi bir doktor buldum.
bir yandan da zayıflamaya çalışıyorum yine her zaman olduğu gibi.
başa bela şu kilolar yaaw

ohh çok şükür kavuşmuşsun enişteyee..tatilide yapmışsınızz bebiş yakındırrr..bence şimdilik hiç stres yapma yavaş yavaş ver kilocuklarını ve bekle bebişinii...

bak sana ne diyimm...o yazdıklarımdan çok bizler paylaşıyoruzz bizler ne yemişiz ona bakk kendinle kıyaslaa...

bide bana bi günde neler yersen tahmini saatleriyle yazsanaa...biz sana orada nelerin yanlış olduğunu söyleyelim öyle dahada yardımcı oluruzzz..

oceann bende ilaçsız adet olamıyorum yaaa sen ne içiyorsun söktürücü olarakk..ben progestan içiyordum 2 senedir ama hiç iyi sökmüyordu geçen ay tarlusal diye bi ilaç kullandım çok güzel söktü....sende tarlusalmi kullanıyorsunn...ne zaman başlamalıyım bu ilaca bilgisi olan varmı acabaaa....

aleyküm selamm.....

allah seni ceco netmesinnn :) :) öpüşüp barışın öpüşüp barışınn :) :)tememm öptümm gitti :) :)şimdi kalktım ona tostyaptımm daha ne öpemm öpülmüş kadar olmuştu o tostu yediğinde sırıtıp duruyorduu

sizin verdiğinizz taktikleri uyguluyorum paso zatenn :):)

sende valizleri çıkartmışsınnn şimdiden kolay gelsinn...gitme heycanı hep çok güzelde dönüşler kötü oluyor yaaa...git bakalım doya doya vakit geçir inş..kız dönüşte 7 valize ne koyuyorsun kızzzz...

kızlarr 2 gündür burda yazıp ağladım hep sizlerde bana hep destek oldunuzz.....bakınn şimdi ne dicem sizee....

benim içime su serpildi sizinde serpilsinn.....tost yaptım yiyoruzz karşımda eşim dedikii..aşağıya halası gelmiş 2 gündür..onu anlatıyorr bu halam eskiden gelirdii cümbür cemaat annemde yerlerdi yemeği yan tarafa amcama muhabbete keyfe gecerlerdii...sabah olurdu kahvaltıya gelirlerdi kahvaltı yapar sonra muhabbete yan tarafa geçerlerdi..annem ha etrafı toparlardı canım anamdedii....

tabi o arada bende çanlar çalmaya başladıı dedimm he iştee günlerdir anlatmaya çalıştığım buyduu..ben böyle bencilliği sevmiyorum benim derdim dolma değildii..istesinler canımı vereyimm ama bencil olmasınlarr...ve cevap verdi bir ton ses yükselterekk...

yaww napayımm napayımm bende görüyorumm yaptığı hayvanlığı ama abii işte atsam atamıyorum satsam satamıyorum..alt katımda oturuyor iş yerinde heran yüz yüzeyizz...uzakta olsam bağırıp çağırıp gideyim ama olmuyorr iştee mecburumm cekiyorum acık senden anlayış istiyorum dedi....

bende dedim ama bana yükleniyonn..ben neyimm..sende benim herşeyimsin ..senden başka desteğim yok az daha sabret dedii...bende acıcık indi yelkenler...dedimkii bu yeni alyans yeni bi başlangıç olsun dedim birdaha bu kadar kırıcı olmayalım dedimm.....

.veee o aradaa manyakkk adam bittiiiii diyeeeee bağırdııııııı......ben okadarr duygusall konuşurkennn oo maçç bitmişşş ona bittiii diye bağırıyorr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sen de danaaaaaaa diye bağırsaydın

Kriz çözülme sinyallerini vermiş canım... Hadi inşallah tamamen biter artık.

Sorma canım yaa gerçekten az kaldı heyecan başladı ama dönüş bu sefer daha kötü olucak :26: bir ay sonra yine gelecekler ama büyük kızda orada kalacak ya ordan bir buruk olucağım kesin
Kız babam senelerdir aynı şeyi soruyor hatun ne bulupta valize koyuyorsun diye yok torunlara, yok akrabalara, yok buradaki eve..... diye say say bitmiyor işte Birde bazen çok uyguna birşeyler bulunca dayanamayıp alıyor mesela geçen gün İKEAdan şansına çift kişilik nevresim 3 euroya bulmuş burada 6 - 7 liraya kumaşın metresini bulamayız yada burada atıyorum el blenderlarının en ucuzu 100 TL ama orada en uygunu 19 Euro yani 40 -50 Lira arası eee biz motorunu yaktıkca fazla kullanmaktan kadın tembihliyor aman sakın almayın ben gelirken getiririm diye

Ay koptum kız eniştenin romantizm anlayışına bendede var o modellerden bir dene evde
Eskiden adama çocuklar yokken mum ışığında yemek hazırlar müzik açardım hani romantik olacağız yaa gelirdi tabi ben saç baş makyaj full en güzel kıyafetlerle ( seksi şempanze ) adam aaa hayırdır bir yeremi gidiyoruz diyordu ( ki o dönem kapalıyım ve adamı sonuçta evde açık karşılıyorum ) sonra slow müzik eşliğinde dans etme hayalleri kurarken anam bu ne gıy gıy açsana haberleri izleyelim yemek yerken derdi hadi onada eyvallah derdim mecbur en son yemekten sonra kazayla birde gaaaaaaaakkkk diye bir ses çıkınca ben dellenirdim yontulmamış odunsun sen bende kabahat bu kadar uğraştım diyordum niye kızıyorsun aşkım almanyalarda geğirmek yemeğin güzel olduğu anlamında iltifat sayılmıyormuydu diyordu

Gülermisin ağlarmısın gülmekten kızamıyordum bile adama ama şimdi hiç benimde umurum değil o tür sofralar karnımız doysun huzurumuz yerinde olsun varsın herif romantik olmasın

Rabbim ağzınızn tadını hiç bozmasın canım ....Aminnnnnnnnnnnnn

Sen de danaaaaaaa diye bağırsaydın

Kriz çözülme sinyallerini vermiş canım... Hadi inşallah tamamen biter artık.

hiçç merakk etmee canımmmm dana değilde.... oküzzzzzzzzzz diye bağırdımmm :) :) :)

aminn cecommm bende yavaş yavaş bırakmaya başladım öyle şeyleri erkek milleti anlamıyorrr...herşey bi yana o gak sesi benimde tüğlerimi diken diken ederrr....almanyada öylemi kızz gerçektenn öyle gegiriyorlarmı ulu orta???

kızz anne nasıl bulmuş o nevresimi öylee...bu bizimm ikealardanmıı oradakii ii :) :) kızz öyleyse doldur gel boşverrr...onların burdan istediği şeyler oluyormuu???

canım ellerine sağlık..yalnız benim adım yanlış yazılmış..eranisa olacak canım

canım olur inş.
metformin kullanıyormusun?

damdan düşenin halini yine damdan düşen anlarmış..
çok sevindim canım Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş. ve hayırlısıyla diğer isteyen hatunlara..
SİTRES YOK..Sitres yapmayın..Hayırlı zamanda olacaktır...

canım ben de bizimkiyle bozuktum ya...barıştık ertesi gün yine küstük..sonra yine barıştık..konuştuk..bizim derdimiz birbirimize olan en ufak agresifliği kaldıramıyoruz..başkaları yani 3.kişiler kavgamız olmamıştır hiçbirzaman..
eşimle küs olunca dünya duruyor sanki..çocukları bile gözüm görmüyor..aynı şekilde o da oluyor..Rabbim her eşi kendi muhabbetiyle muhabbetlendirsin..
bugün geç yattım uyuyamadım sabah namazını bekliyorum yatarsam kalkamam..
bu arada dışarıda olduğum için dünden beri glifor içmedim..evdeyim diyorum plan değişiyor dışarı çıkıyorum..:44:
yarın piknik planımız var..çocuklar çok istiyor ama ben ilacımı alacağım..

PAZARTESİ sabah e.şallı ile platese varmısınız???

Son düzenleme:

o güzell duana kocamann aminnnnnnnn diyorumm...piknikte iyi eğlenmelerr..

bu aradaa evettttttttt bende varım platese amaaaaaaaa ben bidahaki pazartesiyeee...başta varım dedim sevinçle ama bu hafta ben acayipbi plan yapıp dersleri çalışmalıyımm..ama bidahaki pazartesiye sağ olursam başlıcamm...sen zaten rakibim oldunnn 300 gramla senden öndeyimm..arayı açıp birinciliği sana vermemem lazımm

listede hemen düzeltiyorum isminii..özür dilerizz...

canım gerçekten zor bi cuma olmuşş hepsi üst üste allah yardımcın olsunn...eşinede çok geçmiş olsun inşallah tez atlatır geçergiderr...

sanada geçmiş olsun ..druna söyledinmi soğan suyu içtiğinii oda yapıyorr olabilir daha öncede duymuştumm..bide sen çok uzun içmiştin o soğan suyunu 21gün..15gün olmalıydıı..bidahakine ona bi bakalım kürdeki gibi yaparsınn..adetten sonra belirli bi günü var onun başlamak içinn..başka bişi dedimi doktorrr,?? bidahaki aya hepsi düzene girer inşallahhh....

Son düzenleme:
umreden gelenlerin telaşıyle düzenimm baya sarsıldıı bugünn dikkat etmek istiyorumm kızlarrr....bu cumaa çook güzeldii haftayada böylee oluruzz inşallahhhh....

Son düzenleme:

Allah razı olsunn teşekkür ederim canım ya evet sınav Cuması...
inşallah eşim atlatacak dinlensin bakalım artı kdaha dikaktli olur
Doktoruma onu bırakıp başka yere gittiğimi söyledimm mecburenn
çünkü yaa doğumkontrol hapından sonra her şey yolunda demişti lh seviyen felan düzelmiş sana hormon ile ilgili bir şey vermeyeceğim demiştii bebiş olmayınca ben onu terkettim gittim başka yere orada klomen aldım bisürü yumurta oldu 2 büyüdü oda bebiş olmadı nisanda ümit vardı 1 hafta sonra 00 oldu değerlerr regl de olmadım tarlusal verildi ay sonu soğan suyunu demedim diyemedimmm anlattım zaten klomen martta çok olmuş dedi olmuşken bukadar yükleme aşılama yapsalarmış dedi
eşimdede sayımız az bizim ama hareket vardı yani onun doktoruda bebiş olur demiştii onu biliyooor yani kendim ettim çok isteğimdennn
şimdi orgometril kullanıyorumm
soğan suyuna ara vermek durumundayım lakinn başka bir yerde okumuş başlamıştım ben tok tutma özelliğide var bu 21 gün kilo sorununu da çözer ümidi vardı aslında çok düzenli içemedimdee günde 1 defaa işten gelincee ve haftada 4 günn
yani o değildir gibi Haziran durumuna bakayım tahlillere göre artık diğer ayda bakarım sonra 2. günü 15 gün alırım yani pcos için düzenli alırımm 2 defa
ya inşallahh Hazirandan itibaren düzenli olur
yani hepsini yazdım kii sizlerinde bu konuda bilgilerinizi alayımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…