kızlar selam
ben de pkoluyum
çok kilom yok
ama istememe rağmen kilo veremedim
üstüne gittiğim tatilde 2 kilo daha alarak 62 kilo oldum
evlendiğimde 54 falandım 8 kilo esasında epey bir kilo
glifor kullanıyorum
bu şekilde adet oluyorum 1 buçuk sene oldu bebek yok malesef
nasıl kilo verilir ki
salata yesem de veremedim ben(
:44: :44: Bir düşünelim. Çok uzun süre aç mı kalıyorsun? En büyük hata bu. Yoksa vücudun yediğin her şeyi depolar. GÜnde ne kadar su tüketiyorsun? Bizler için ortalama 2-3 lt. Aslında salata yiyip kilo verememek de garip bir durum. Kan testi hiç yaptırdın mı? Tiroid hormonlarında, insülin hormonunda, kan şekerinde problem var mı?
Hani nerde bu fazla kilo verenler... Sırlarınızı beklioruzzzzzzzzz
keyif bazen herseyden guzeldir. bak mukellef bir sofra hazirladigin halde bile dikkat edebilmissin maasallah. bazen aileyle keyifli saatler gecirmek guzeldir... dun esimin dogum gunuydu kendi pastasini kendine yaptirdim hehe cok kotuyum yaaaa) canim ya baya eziyet cikti bende elimde telefon her yaptigini cektim. aksamda cayla pasta yedik ama sabaha kalktigimda dunden daha zayiftim... ne bu celiski ya... keyifle yiyince daha basit kilo veriyo insan bence...
evett kızçelerimmmm ben geldimm...benimm şişşkooo kuzularımmmm...bakıyorumm listeyi alt üst etmişsinizzzz...maşallah maşallah maşallah diyorum hepimizeee
evet ben dün annemlerdeydimm.güzel geçti kardeşim kuzenim tayzemm annem herkezle hasret giderdi bize güzel hediyelerde getirmişler.mutlu ettiler bizii...dün gecede döndükk...
evet eşimle durumlar isee..demiştim sizede bi ara birbirimize uzak durma kararı aldık diyee..dün sabah uyandık ikimizdede çıt yok..konuşmadık hiç arabadaa ben inmeden önce akşam geç gelirimm yada belki gelmem dedi..okey dedim indim arabadannn
annemlerde gayet güzel bigün geçirdimm..saat 5 di aradı ben çıktım geliyorum dedi..ee erken değilmi hani gelmicektin dedim..istemiyorsan dönim geri deyince neyse çıkmışsın daha gel dedim...geldi çay felan bişiler içti ben tabi servis yapıyom ama hiç göz göze gelmedik kaltı diğer odaya geçti bende gittimm..cebinden bi kutu çıkardı gözlerime bakmadan uzattıı
bu ne dedim açmadan evlilik yıl dönümü hediyen dedi bende gayet kabaca hıhh senmii..çokda önemi kaldı sanki dedim tabi dış görünümüm şuiç görünümmmm
benim alyanslarım taşlıdır dışarı çıkınca takarımm bazende unuturum takmayı..onunki normal alyansdır hiç çıkarmazz...onunki gümüş aynı modelinden ama altın bi alyans almışş...gace gündür 7-24 çıkarma diye ...ayyy dedim teşekkürler iyi düşünmüşsünn.. ama ben hala surat asıkk....içeri geçtimm kendimi bıraktımm gülüyorum kardeşimleeehiç ona çaktırmadım amaa..sonra gece 2 ye kadar oturduk sonra geldik evee...
sabah konuşuyorz ama normal...sabat bişi dedi tamam bebeğim dedim....sonra hemen pardon dedim geri alıyorum bianlık unuttum mesafeyii...iyiii all hemen dedi...şimdilikk böle iştee..ama elimden gelmesede durucam azcık uzakk...çünkü bu sefer çok kırdı benii...
selam pkoluyum kiloluyum ve bebek istiyorum
bende aranızda olmak istiyuorummmm
kızlarrr ne istiyorumm biliyormusunuzzzzz.....bu listede 4. hafta yazısının altında 7 li rakamlarıııııııııııııııııııııııı görmekkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmm...............
selam pkodaşlarım
bugün süper bir doktor buldum ona muayene oldum.
o kadar olumlu konuştu ki sırtımdan tonlarca yük inmiş gibi hissettim.
pko olmak bir nevi şans dedi çünkü yumurta rezervlerimiz çokmuş, ufak bir müdahale ile hemen gebe kalabilirsin dedi.
eşimin sonuçları da süpermiş normalin 5 katıymış
rahim çok temiz çok güzel dedi. dirençli bir pko değilsin dedi.
folik asit başladı
kilo konusuna gelince zayıflarsam elbette faydası olacağını söyledi, yağlar hormon dengesini bozabilirmiş.
ama illaki zayıfla da gel demedi, ben zaten uğraştığımı söyledim.
tamam devam et dedi, yürüyüş muhakkak yap dedi her şeye yumurtlamaya bile fayda ediyor dedi.
sakın stres yapmayın hallederiz bir sıkıntı yok dedi
kan aldılar bir kaç hormona bakacak sonra telefonla bana dönecekmiş.
muayene esnasında büyümüş bir yumurta gördü belki bu çatlayabilir dedi.
takibe alıcaz dedi.
önümüzdeki ay sanırım klomen başlayacak hormon sonuçlarından sonra beni yönlendirecek.
işte böyle
evet kuzucum sen dırek aıle hekımıne gıt bence ugrasma bosuna bundan sonra bende aıle hekımınden yazdıracagım
kızlar selam
ben de pkoluyum
çok kilom yok
ama istememe rağmen kilo veremedim
üstüne gittiğim tatilde 2 kilo daha alarak 62 kilo oldum
evlendiğimde 54 falandım 8 kilo esasında epey bir kilo
glifor kullanıyorum
bu şekilde adet oluyorum 1 buçuk sene oldu bebek yok malesef
nasıl kilo verilir ki
salata yesem de veremedim ben(
tiorid normal:44: :44: Bir düşünelim. Çok uzun süre aç mı kalıyorsun? En büyük hata bu. Yoksa vücudun yediğin her şeyi depolar. GÜnde ne kadar su tüketiyorsun? Bizler için ortalama 2-3 lt. Aslında salata yiyip kilo verememek de garip bir durum. Kan testi hiç yaptırdın mı? Tiroid hormonlarında, insülin hormonunda, kan şekerinde problem var mı?
lepii canım hoş geldinn..nasılsınn??eşin geldimii?? yoktun ne zamandırgörünürlerdee...
valla canımm bende salata yiyerek veremiyorumm he ilkinde veriyorum sonra tık yokkk....ben yemeyerek veremiyorum.ama yiyerekk çatır çatır veriyorumm baksana şaka maka gitti onca kilom...hee yine senden çok fazlayım ama bunada şükürr...
bak canım sen dediğimi yap 1 haftada 1 kilo vermezsen gel beni bul....
çikolata şeker..tatlı cips kola..bisküvi..kek..poğca börek yokk...pilav makarna haftada 1 sadece 3 kaşık...bunlar yasaklar ve beyaz ekmek...
sonra sabah muhakkak güzel bi kahvaltı..2 dilim tam bugday ekmek..zeytin acık peynir domates salatalık
arada meyve..
öğlen acık et.salata..yoğurt..1 dilim ekmek yada çorba..
arada ayran acık galete..
akşama yine salata..yoğurt bi tabak sebze yemeği..
akşam meyve istersen acık yoğurt yada süt...
ve 2 litre su..bunu bi hafta yap vermezsen gel beni dövv :) :)
yinede zorllanırsan arada bak bu sayfaya biz nettiğimizi harfiyen yazıyoruz buraya 2 hafta oldu arkadaşlarla diyete girelii..çoğumuzdan 2 kilo gitti bilee...
tedavi ne durumda şuandaa...öbür sayfa baya dağıldıı..bizde hem kilo verelim hemde tedavilerimiz burdan paylaşalım dedikk...
ocean nasılsın metformine başlamıştın durum nasılEgeDenizine katılıyorum aynıları geldi benim de aklıma
ocean nasılsın metformine başlamıştın durum nasıl
beni selamlayan diğer kızlara da hoşbuldum demek isterim
umarım zapzayıf ipincecik olururuuz
[/B]
ay canım iyiyim ya
eşim geldi işte tatil yapıp geldik
yedim yedim kilolandım tabi:)
şimdi benim kilom az gelio size ama biark. var benim
o da benim gibi 60 kilo ama evvelinde 55 imiş
ve3remiyorum dio o da pko
bizim kilo vermemizde sizden zor oluo zaten az kilo var verilmio
ben çok yiyiom kanımca yediğim zaman
az evvel dondruma yerken aklıma geldi kaşığı terkettim:)
senin bu yazdıklarını kaydetcem okuya okuya kafama da sokcam
sanırım en büyük hatam çok fazla makarna pilav yiyum ve
akşamları yemek yememiz 8 8buçuğu buluo
iyiyim canım sağol evet 1 yıl olacak haziranda metformine başlayalı.
ama adetlerime etkisi olmadı ilaçsız adet olamıyorum.
kg da veremedim bi ara verdim ama bünye alıştı galiba.
şimdi tedaviye başlayacağım bebek için, iyi bir doktor buldum.
bir yandan da zayıflamaya çalışıyorum yine her zaman olduğu gibi.
başa bela şu kilolar yaaw
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Sende daha fazla kendini üzme, eşinide üzme bu günlerin tadını çıkartınİlerde torunlarınıza biz ilk seneler kedi köpek gibiydik ( misal yani hani öyle derler ya o bakımdan ) büyük amcanız yüzünden mi demek istiyorsun yoksa biz dedenizle annenizin yada babanızın yolunu gözlerken didişirdik fakat asla küs kalmazdık hemen barışırdık mi demek istiyorsun
Ne demiş Pepee şarkısında ; İnsan sevdiğini hiç üzermi, sebepsizce hiç ona küsermi, eğlenerek oynamak varken, ardına bakmadan hiç gidermi
Netten bul enişteye dinlethem neşeniz yerine gelsin hemde haftasonunda küs küs oturmayın öpüşüp barışın
Wawda öpüşüp barışsa eminim onada en kısa zamanda RAbbim verir
:
kızlarr 2 gündür burda yazıp ağladım hep sizlerde bana hep destek oldunuzz.....bakınn şimdi ne dicem sizee....
benim içime su serpildi sizinde serpilsinn.....tost yaptım yiyoruzz karşımda eşim dedikii..aşağıya halası gelmiş 2 gündür..onu anlatıyorr bu halam eskiden gelirdii cümbür cemaat annemde yerlerdi yemeği yan tarafa amcama muhabbete keyfe gecerlerdii...sabah olurdu kahvaltıya gelirlerdi kahvaltı yapar sonra muhabbete yan tarafa geçerlerdi..annem ha etrafı toparlardı canım anamdedii....
tabi o arada bende çanlar çalmaya başladııdedimm he iştee günlerdir anlatmaya çalıştığım buyduu..ben böyle bencilliği sevmiyorum benim derdim dolma değildii..istesinler canımı vereyimm ama bencil olmasınlarr...ve cevap verdi bir ton ses yükselterekk...
yaww napayımm napayımm bende görüyorumm yaptığı hayvanlığı ama abii işte atsam atamıyorum satsam satamıyorum..alt katımda oturuyor iş yerinde heran yüz yüzeyizz...uzakta olsam bağırıp çağırıp gideyim ama olmuyorr iştee mecburumm cekiyorum acık senden anlayış istiyorum dedi....
bende dedim ama bana yükleniyonn..ben neyimm..sende benim herşeyimsin ..senden başka desteğim yok az daha sabret dedii...bende acıcık indi yelkenler...dedimkii bu yeni alyans yeni bi başlangıç olsun dedim birdaha bu kadar kırıcı olmayalım dedimm.....
.veee o aradaa manyakkk adam bittiiiii diyeeeee bağırdııııııı......ben okadarr duygusall konuşurkennn oo maçç bitmişşş ona bittiii diye bağırıyorr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aleyküm selamm.....
allah seni ceco netmesinnn :) :) öpüşüp barışın öpüşüp barışınn :) :)tememm öptümm gitti :) :)şimdi kalktım ona tostyaptımm daha ne öpemm öpülmüş kadar olmuştu o tostu yediğinde sırıtıp duruyorduu
sizin verdiğinizz taktikleri uyguluyorum paso zatenn :):)
sende valizleri çıkartmışsınnn şimdiden kolay gelsinn...gitme heycanı hep çok güzelde dönüşler kötü oluyor yaaa...git bakalım doya doya vakit geçir inş..kız dönüşte 7 valize ne koyuyorsun kızzzz...
kızlarr 2 gündür burda yazıp ağladım hep sizlerde bana hep destek oldunuzz.....bakınn şimdi ne dicem sizee....
benim içime su serpildi sizinde serpilsinn.....tost yaptım yiyoruzz karşımda eşim dedikii..aşağıya halası gelmiş 2 gündür..onu anlatıyorr bu halam eskiden gelirdii cümbür cemaat annemde yerlerdi yemeği yan tarafa amcama muhabbete keyfe gecerlerdii...sabah olurdu kahvaltıya gelirlerdi kahvaltı yapar sonra muhabbete yan tarafa geçerlerdi..annem ha etrafı toparlardı canım anamdedii....
tabi o arada bende çanlar çalmaya başladııdedimm he iştee günlerdir anlatmaya çalıştığım buyduu..ben böyle bencilliği sevmiyorum benim derdim dolma değildii..istesinler canımı vereyimm ama bencil olmasınlarr...ve cevap verdi bir ton ses yükselterekk...
yaww napayımm napayımm bende görüyorumm yaptığı hayvanlığı ama abii işte atsam atamıyorum satsam satamıyorum..alt katımda oturuyor iş yerinde heran yüz yüzeyizz...uzakta olsam bağırıp çağırıp gideyim ama olmuyorr iştee mecburumm cekiyorum acık senden anlayış istiyorum dedi....
bende dedim ama bana yükleniyonn..ben neyimm..sende benim herşeyimsin ..senden başka desteğim yok az daha sabret dedii...bende acıcık indi yelkenler...dedimkii bu yeni alyans yeni bi başlangıç olsun dedim birdaha bu kadar kırıcı olmayalım dedimm.....
.veee o aradaa manyakkk adam bittiiiii diyeeeee bağırdııııııı......ben okadarr duygusall konuşurkennn oo maçç bitmişşş ona bittiii diye bağırıyorr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sen de danaaaaaaa diye bağırsaydın
Kriz çözülme sinyallerini vermiş canım... Hadi inşallah tamamen biter artık.
Sorma canım yaa gerçekten az kaldı heyecan başladı ama dönüş bu sefer daha kötü olucak :26: bir ay sonra yine gelecekler ama büyük kızda orada kalacak ya ordan bir buruk olucağım kesin
Kız babam senelerdir aynı şeyi soruyorhatun ne bulupta valize koyuyorsun diye yok torunlara, yok akrabalara, yok buradaki eve..... diye say say bitmiyor işte Birde bazen çok uyguna birşeyler bulunca dayanamayıp alıyor mesela geçen gün İKEAdan şansına çift kişilik nevresim 3 euroya bulmuş burada 6 - 7 liraya kumaşın metresini bulamayız yada burada atıyorum el blenderlarının en ucuzu 100 TL ama orada en uygunu 19 Euro yani 40 -50 Lira arası eee biz motorunu yaktıkca fazla kullanmaktan kadın tembihliyor aman sakın almayın ben gelirken getiririm diye
Ay koptum kız eniştenin romantizm anlayışına bendede var o modellerden bir dene evde
Eskiden adama çocuklar yokken mum ışığında yemek hazırlar müzik açardım hani romantik olacağız yaagelirdi tabi ben saç baş makyaj full en güzel kıyafetlerle ( seksi şempanze ) adam aaa hayırdır bir yeremi gidiyoruz diyordu ( ki o dönem kapalıyım ve adamı sonuçta evde açık karşılıyorum ) sonra slow müzik eşliğinde dans etme hayalleri kurarken anam bu ne gıy gıy açsana haberleri izleyelim yemek yerken derdi hadi onada eyvallah derdim mecbur en son yemekten sonra kazayla birde gaaaaaaaakkkk diye bir ses çıkınca ben dellenirdim yontulmamış odunsun sen bende kabahat bu kadar uğraştım diyordum niye kızıyorsun aşkım almanyalarda geğirmek yemeğin güzel olduğu anlamında iltifat sayılmıyormuydu diyordu
Gülermisin ağlarmısıngülmekten kızamıyordum bile adama ama şimdi hiç benimde umurum değil o tür sofralar karnımız doysun huzurumuz yerinde olsun varsın herif romantik olmasın
Rabbim ağzınızn tadını hiç bozmasın canım ....Aminnnnnnnnnnnnn
Selam kızlarrrrrrr
Hepinizden çok çok özür dilerim Listeyi bu haftaya mahsus ben yapacağım diye WaW a söz verdim ama ancak fırsatım oldu
Ne olur kusura bakmayın kızkardeşimin geleceği planda yoktu
Evettttttttt gelelim listemize
[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erinsena[/td]
[td]82 kg [/td]
[td]81.7 kg[/td]
[td]81.7 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3 kg[/td]
[td]82,3 kg[/td]
[td]81.4 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fburak[/td]
[td]85 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87 kg[/td]
[td]86 kg[/td]
[td]84.2 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92 kg[/td]
[td]91.7 kg[/td]
[td]91.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]92.3 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96 kg[/td]
[td]96 kg[/td]
[td]95 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5 kg[/td]
[td]96,8 kg[/td]
[td]96.2 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98,7 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aykurt[/td]
[td]99kg[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]şipşirine[/td]
[td]100 kg[/td]
[td]100 kg[/td]
[td]97.8 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Kızlar gerçekten harikasınız
İnşallah her hata çok daha güzel sonuçlar alırıız
Eğer bir yanlışım varsa Af olaacemilik eserim bu liste
canım olur inş.hoşbuldum kkya çok uzun yıllardır üyeyim girdiğim sayısız diyet topiğinden bilirim hafta sonları sakin olur
hemen kendimi tanıtayım 28 yaşındayım 4.5 yaşında bir kızım var 2.bebişi istiyoruz kızımdan öncede pko vardı
doğumdan sonra düzelmişti 3 yıl düzenli adet gördüm ama ozamanlar zayıftım işten çıkınca kilo almaya başladım ve adetim yine düzensizleşti bu ay korunmayı bıraktım doktora gittim ama pek memnun kalmadım şimdi başka bir doktora gidicem
boyum 1.60 kilom 77 civarıhiç bukadar yükselmemişti 68 de sabitler kalırdım genelde
en azından bu tedavi süresince burda destekle birkaç kilo vermek istiyorum inşallah başabilirim
damdan düşenin halini yine damdan düşen anlarmış..canım benim teşekkür ederim gözlerim doldu diyince benimki de dolduçok sağol bitanem.
işte burayı bu yüzden çok ama çok seviyorum.
herkes içten samimi duygularımızı çok rahat paylaşıyoruz.
sevinince beraber üzülünce beraber üzülüyoruz.
Rabbim bir an önce sana da iyi bir doktor nasip etsin.
doktor çok önemli olumlu konuşunca stres uçup gidiyor ki stres yapmak en büyük engel bebek için.
beni tartmadı kilon kaç diye sormadı bile biliyor musun?
ben uğraşıyorum kg vermek için diyince sanırım anladı hiç o taraflara girmedi bile.
sorma canım yaa valla öylee...ben başa çıkamam allaha havale ettimm.. kilo süperr kıpırdamaya başlamışş yağcıklarr :)korksunlar bizdenn..
[
sorma yaaaa bide spora başlasam süper olacak bakalım inş istiyorumm...
şirineeee...seni ayakta alkışlıyorummmmm
canımm bu süperr bi sonuççç hiç çaktırmıyorsundaaa.. bunlarrr bittere rağmen gidenlerrr mi??...süpersinnn..aynen devamm durmakk yokkk..
[S.aleyküm arkadaşlar nasılsınızzz
waw canım eşinle aranızın düzelmesine çok sevindimmm herkesi boşver siz önemlisiniz canım allah yuvanızı daima huzurla mutlulukla doldursun :) vee sağlıklı hayırlıı bebişlerle hehe
evet canım kilo için bende çok sevindimmmhehe
yadiklerimden kısacak bir şey kalmadı bol su içiyorum felan ama bitter için yemek yemem bir kare için 10 dk yürüdüm ben yazık ama ne yapayımmm ççoook seviyorummo kadar yaniii
inşallah nefsime daha çok hakim olabilirisemmmm daha iyi olacak çok yorgunum yaww
kilolardan kurtulalımmm :)) tabi bugün 100 gr artışı gördümm((
bu arada kızlar cuma günü yeniden kanamam oldu ben tarlusal kullanmıştım nisan sonundaa ve
Cuma günü anlattım doktora gittim stres kaynaklı dedi ilaç verdii
bu ay bedenimde şaşırdı yaw4 Mayısta azcık 9-15 Mayısta tam regl ve 24 Mayıs yine azda olsa kanama (
günde 1defa içilen soğan suyu yapmaz bunu sanırsammilaç sayesinde kanamam azaldı hamdüselanalar olsun.
vee eşimede canım sıkındıı Pazartesi yada salı fıtık ameliyetı vardı Cuma gününe hemen araya aldı doktorinşallah tez atlatırrr eşimde dinleniyor evde dinlensin
yani bu Cuma sınama günümüzdü sanırsam Allah dermansız dert vermesinn
hadi öptüm hepinizi
canım ben de bizimkiyle bozuktum ya...barıştık ertesi gün yine küstük..sonra yine barıştık..konuştuk..bizim derdimiz birbirimize olan en ufak agresifliği kaldıramıyoruz..başkaları yani 3.kişiler kavgamız olmamıştır hiçbirzaman..
eşimle küs olunca dünya duruyor sanki..çocukları bile gözüm görmüyor..aynı şekilde o da oluyor..Rabbim her eşi kendi muhabbetiyle muhabbetlendirsin..
bugün geç yattım uyuyamadım sabah namazını bekliyorum yatarsam kalkamam..
bu arada dışarıda olduğum için dünden beri glifor içmedim..evdeyim diyorum plan değişiyor dışarı çıkıyorum..:44:
yarın piknik planımız var..çocuklar çok istiyor ama ben ilacımı alacağım..
PAZARTESİ sabah e.şallı ile platese varmısınız???
[S.aleyküm arkadaşlar nasılsınızzz
waw canım eşinle aranızın düzelmesine çok sevindimmm herkesi boşver siz önemlisiniz canım allah yuvanızı daima huzurla mutlulukla doldursun :) vee sağlıklı hayırlıı bebişlerle hehe
evet canım kilo için bende çok sevindimmmhehe
yadiklerimden kısacak bir şey kalmadı bol su içiyorum felan ama bitter için yemek yemem bir kare için 10 dk yürüdüm ben yazık ama ne yapayımmm ççoook seviyorummo kadar yaniii
inşallah nefsime daha çok hakim olabilirisemmmm daha iyi olacak çok yorgunum yaww
kilolardan kurtulalımmm :)) tabi bugün 100 gr artışı gördümm((
bu arada kızlar cuma günü yeniden kanamam oldu ben tarlusal kullanmıştım nisan sonundaa ve
Cuma günü anlattım doktora gittim stres kaynaklı dedi ilaç verdii
bu ay bedenimde şaşırdı yaw4 Mayısta azcık 9-15 Mayısta tam regl ve 24 Mayıs yine azda olsa kanama (
günde 1defa içilen soğan suyu yapmaz bunu sanırsammilaç sayesinde kanamam azaldı hamdüselanalar olsun.
vee eşimede canım sıkındıı Pazartesi yada salı fıtık ameliyetı vardı Cuma gününe hemen araya aldı doktorinşallah tez atlatırrr eşimde dinleniyor evde dinlensin
yani bu Cuma sınama günümüzdü sanırsam Allah dermansız dert vermesinn
hadi öptüm hepinizi
o güzell duana kocamann aminnnnnnnn diyorumm...piknikte iyi eğlenmelerr..
bu aradaa evettttttttt bende varım platese amaaaaaaaa ben bidahaki pazartesiyeee...başta varım dedim sevinçle ama bu hafta ben acayipbi plan yapıp dersleri çalışmalıyımm..ama bidahaki pazartesiye sağ olursam başlıcamm...sen zaten rakibim oldunnn 300 gramla senden öndeyimm..arayı açıp birinciliği sana vermemem lazımm
listede hemen düzeltiyorum isminii..özür dilerizz...
canım gerçekten zor bi cuma olmuşş hepsi üst üste allah yardımcın olsunn...eşinede çok geçmiş olsun inşallah tez atlatır geçergiderr...
sanada geçmiş olsun ..druna söyledinmi soğan suyu içtiğinii oda yapıyorr olabilir daha öncede duymuştumm..bide sen çok uzun içmiştin o soğan suyunu 21gün..15gün olmalıydıı..bidahakine ona bi bakalım kürdeki gibi yaparsınn..adetten sonra belirli bi günü var onun başlamak içinn..başka bişi dedimi doktorrr,?? bidahaki aya hepsi düzene girer inşallahhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?