- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ceco merhaba...bi ara yazmistim buraya..98 den 90 a dusmustum..basima bir suru hal geldi..ucuz hamile kalmistim..yumurta takibiyle ve 4.ayda dustuler..simdi kendimi toplamaya calisiyrm 2 ay oldu...simdi 94 olmusum..karatay mi yapsam ekmeksiz durabilirmiyim bilmiyrm.ciddi ciddi tatli krizlerine giriyorum..ne yapmaliyim..senin yediklerine bakiyorum.azz geliyo bana yaa.doyuyo musun bunlarla? 1 ay sonra yeniden yumurta tabi yaptiricaz ins.o zamana kadar bari 4 kilo versem..yumurta kalitesini arttiracak bisekilde besleneyim diyorum.su gurkan kubilay cok iddiali geldi bana bi aklimda gemileri yak..ona git diyo..onlarin sostemde belli yiyecekleri doyana kadar yiyomussun..bi de haftada 2 ogun kacamak hakkin var..ayda2-3 kilodan fazla vermeni istemiyolar..kalici olmaz diye..kacamk vs varsada en azindan diyet modunda yapmadigin icin bikmazsin..ayda 3 kilo versem duzenli 4-5 ayda benim isim tamamdir.ne dersin?
arkadaşlar merhaba bende polikist over hastasıyım ve 87 kiloda dr gittim kadın doğ doktoruma glifor ve aynı zamanda diyet verdi 10 gündür uyguluyorum 2 kilo vermişim akşam 7 den sonra yemek yemiyorum un tuz şeker yasakmış 2,5 lt su içmeye başladım ALLAH hepimize yardımcı olsun
Herkesin bünyesi farklı işte canım ! Ama diyete uymana rağmen kilo Alman normal değil tahlil yaptırdın mı Herşeyin normal mi ?
8.30 Sabah kibrit kutusu kadar peynir az Yağlı domates 5 zeytin 1 yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek
11.00 1 meyve 2 ceviz
13.30 4 köfte büyüklüğünde tavuk balık et üçünden biri bir su bardağı yoğurt salata 2 dilim tahıllı ekmek (50gr)
16.00 1 paket form Bisküvi 1 meyve
18.30 akşam 8 yemek kaşığı sebze yemeği ( 1 yemek kaşığı zeytın yağıyla) salata yağsız 1 su b. Yoğurt bir dilim ekmek
21.00 1 su bardağı süt bir meyve
Günlük en az yarım saat yürüyüş ili fincan yeşil Çay 3 litre su içilmeli
normal çıktı benim canım, geçen hafta toptan bir tahlil yaptırdım. tam uyamıyordum da kaçamaklarım da oluyordu ondan kilo veremiyorum zannımca. bir de yürüyüşe uzun süredir gidemiyorum geri başlayacağım inşaallah. Ya insan diyete ilk başlarken doymam zannediyor ben şahsen öyle idim, sofrayı kurunca çok bile gelebiliyor sonra. Hareket lazım bana yürüyüşleri ihmal etmemem lazım bir de kaçamaklar...
ceco nerelerdesin buraya fazla yazmasamda menulerine bakip fikir ediniyorum hemen hemen 1 haftadir yoksun....
ceco sende insulin direnci varmiydi...ilac kullaniyormusun yoksa ilacsiz karatay diyeti ile direnci kirdin mi ?
cecoooooo nerelerdesinnnnnnn ???
hosgeldiiiin cecoooo
insulin direnci icin hic ilac kullandin mi kullandiysan yan etkisi oldu mu birde karatay yaparkende ilac kullandin mi yoksa gerek kalmadi mi ben kendimde insulin direnci oldugunu supheleniyorum ilac kullanmadan kirilabilir mi onu arastiriyorum bu hafta dr gidip ogrenecem...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?