- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sen 33 yasında 95 kilosun canı. Ben 23 yaşındayım 95 kiloyum ! Diyetisyene başladım 14 gun oldu bugun kontrolüm vardı vere vere 600 gr vermişim en az 2 kilo vermem gerekliydi nasıl sinirlerim bozuk bilemezsın diyetisyene gitmeden olmuyor canım iklakındisiplin gerek
Merhaba sevgili arkadaşlarım ben geldim.Kilo vermem lazım diyorum ama sadece diyorum bu ara galiba. Diyetisyene gittim, bazı testleri de yaptırmam gerekiyor, insülin direnci falan. kadın doğuma da gitmem gerekiyor, test sonucuma göre metformin verebilir belki, bir de yumurtalara faydası da varmış ama önce test yaptırmam lazım. Bir türlü fırsat bulup gidemiyorum yaa. akşam sekizden sabah sekize mesela, bir şey yeyip içmemek gerekiyormuş. onun öncesinde başka diyet yöntemleri denemeli miyim acaba doktoruma ve diyetisyenime test sonuçları ile gidene kadar ? Her hafta, "bugün ayarlayayım" diyorum olmuyor.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Dün akşam felaket bir baş ağrısı yaşadım hatta o yüzdende gece giremedim zaten
Nasıl tuhaf birşeyse sadece sol kaşımın üzerine vuruyordu ağrı ve mide bulantısıda başladı bir andaTansiyonum mu acaba diye düşündüm ama oda normaldi
Ayağımdan pufuduklarımı çıkarmadığım halde ayaklarımda buz gibi olmuştu ve sonunda eşim ayaklarımı fönle söylene söylene ısıttıbir başladı; Eşşek işte ince giyiniyorsun, kesin üşüttün, yok efendim herkese koşturuyorsun ama kendine gelince hiç farkında olmadan üşütüyorsun falan diye söylenmeye
Aslında atletimde eksik değil, uzun kolluda giyiyorum ama sanırım balkona çamaşır sermeye çıktığımda soğuğu yedim ( balkonum kapalıda olsa buz gibi ama çamaşır sermeye mecbur çıkıyorum )
Sıcağı gören ben mayıştım ve hemen yatağa attım kendimibirde sıcak su torbasına sarıldım bir güzel uyumuşum sabahta 8de uyandım artık nasıl mayıştıysam
Küçük cimcimede dün akşam devamlı Babacığım Annem çok yoruldu bugün ondan öyle olmuştur diyip durdu ( aslında haksızda sayılmaz sonuçta bütün gün baya bir koşturdum )
Bugün şükür hiç birşeyim yok sabahta kahvaltımı yapmadan hemen salonu topladım ( sağ olsun cadı ben yatınca anında evi savaş alanına çevirmiş)
Aramıza hoşgeldin
Canım biliyorum söylemesi kolay ama cidden moralini bozmasen doktorun verdiği listeyle yine 600 grda olsa vermişsin ben inan diyetisyenin listesinden bir tık dışarı çıkmadım ve 1 ayda 3 kg almış biriyim
Yavaş yavaş kendi bünyeni tanıyacaksın belki ilk başta denemey yanılma yöntemiyle olucak ama neticede olucak
Ben kendi adıma ne zaman stres yaşasam şişiyorum, yeşil çay bende ödem yapıyor çoğunluğun aksine, diyetsiyen listelerine göre beslenmek beni geriyor ve bir müddet sonra daha beter kaçamak isteği oluyor, nasıl bir bünyem varsa yasak kelimesini duyunca anında saldırmak istiyor o şeye
O yüzden en son denediğim Karatayda karar kıldım ve 5 ayda 13 kg verdim tabi kilom çok fazla olduğu için yolum uzun ama inanıyorum yaza kadar çok daha güzel farklar göreceğim
Canım valla bende Metformin içeren ilaç kullandım insülin direnci için ve bir 3 kg onun sayesinde ilkten vermiştim ama maalesef sonradan geri geldi
Hatta uzun süre kullandıktan sonra ancak insülin direnci kırılır demişti doktor ama tık yoktu bende hatta en son baktım kiloda gitmiyor ilaçı bıraktım
Deminde dediğim gibi Karataya başladım ve inan ne ilaç ihtiyacı hissediyorum nede eskisi gibi kan şekerim fırlayıp beni maf etmiyoraskine daha enerjik ve çok daha iyi hissediyorum kendimi
Eskiden her tatlı birşey gıdımda olsa yediğimde 15 dakika sonra uyuklamaya başlıyordum ama şu anda neyin bana iyi geldiğini neyin kötü geldiğini çok daha iyi bildiğimden ona göre besleniyorum ve asla o durumu yaşamıyorum 5 aydır
İstersen önce diyetisyeni dene ama bana yaramamıştı gittiğim diyetisyeninşallah sana yarar
Bazı arkadaşlarım diyetisyenlerle çok çok güzel kilolar verdiler ama maalesef bana yaramadı
Ah ah şeytan diyor estetisyene git yağlarıaldır 1000 tl ye yapsalar kola koşa giderim valla
Herkesin bünyesi farklı işte canım ! Ama diyete uymana rağmen kilo Alman normal değil tahlil yaptırdın mı Herşeyin normal mi ?
Aslında bende de diyetisyenimin verdiği liste var da gitmem gereken zamanda gitmeyince taslak gibi kaldıBende senın gibiydim başlıyordum kendi kafana göre sonra baktım veremiyorum salıyordum tekrar ama diyetisyen öyle degıl kafanda diyorsun ki ben haftaya şu gun gidicem o zamana kadar vermen Lazım diyorsun azîm yapıyorsun canım ben azmettiğinde halde 14 gunde 600 gr verdim bir yerde bir sorun var eminim benim Yemen'le alakalı degıl çünkü ben verdiği listeye ve sporuma uydun o gunde yarım saat dedi ben bir saat Yürüdüm fazlasını yaptım eksiğini yapmadım ! Ihmal etme sakın Bırakma diyetisyeni onsuz olmuyor ben onu anladım istersen gidene kadar kendi diyet listemi yazabilirim sana
ben baştan bir 3 kilo verebilsem kendime güvenim gelecek belki ama bir de kendimi tutamıyorum. abur cubura eski düşkünlüğüm yok da kaçamak yapıyorum arada bir de gündü neydi derken yemeyi seviyorum işin kötü yanı o işte. yemek benim için fizyolojik bir ihtiyaçtan daha öte, sanat gibi desem abartmış olur muyum?Canım valla bende Metformin içeren ilaç kullandım insülin direnci için ve bir 3 kg onun sayesinde ilkten vermiştim ama maalesef sonradan geri geldi
Hatta uzun süre kullandıktan sonra ancak insülin direnci kırılır demişti doktor ama tık yoktu bende hatta en son baktım kiloda gitmiyor ilaçı bıraktım
Deminde dediğim gibi Karataya başladım ve inan ne ilaç ihtiyacı hissediyorum nede eskisi gibi kan şekerim fırlayıp beni maf etmiyoraskine daha enerjik ve çok daha iyi hissediyorum kendimi
Eskiden her tatlı birşey gıdımda olsa yediğimde 15 dakika sonra uyuklamaya başlıyordum ama şu anda neyin bana iyi geldiğini neyin kötü geldiğini çok daha iyi bildiğimden ona göre besleniyorum ve asla o durumu yaşamıyorum 5 aydır
İstersen önce diyetisyeni dene ama bana yaramamıştı gittiğim diyetisyeninşallah sana yarar
Bazı arkadaşlarım diyetisyenlerle çok çok güzel kilolar verdiler ama maalesef bana yaramadı
ben baştan bir 3 kilo verebilsem kendime güvenim gelecek belki ama bir de kendimi tutamıyorum. abur cubura eski düşkünlüğüm yok da kaçamak yapıyorum arada bir de gündü neydi derken yemeyi seviyorum işin kötü yanı o işte. yemek benim için fizyolojik bir ihtiyaçtan daha öte, sanat gibi desem abartmış olur muyum?
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Dün akşam felaket bir baş ağrısı yaşadım hatta o yüzdende gece giremedim zaten
Nasıl tuhaf birşeyse sadece sol kaşımın üzerine vuruyordu ağrı ve mide bulantısıda başladı bir andaTansiyonum mu acaba diye düşündüm ama oda normaldi
Ayağımdan pufuduklarımı çıkarmadığım halde ayaklarımda buz gibi olmuştu ve sonunda eşim ayaklarımı fönle söylene söylene ısıttıbir başladı; Eşşek işte ince giyiniyorsun, kesin üşüttün, yok efendim herkese koşturuyorsun ama kendine gelince hiç farkında olmadan üşütüyorsun falan diye söylenmeye
Aslında atletimde eksik değil, uzun kolluda giyiyorum ama sanırım balkona çamaşır sermeye çıktığımda soğuğu yedim ( balkonum kapalıda olsa buz gibi ama çamaşır sermeye mecbur çıkıyorum )
Sıcağı gören ben mayıştım ve hemen yatağa attım kendimibirde sıcak su torbasına sarıldım bir güzel uyumuşum sabahta 8de uyandım artık nasıl mayıştıysam
Küçük cimcimede dün akşam devamlı Babacığım Annem çok yoruldu bugün ondan öyle olmuştur diyip durdu ( aslında haksızda sayılmaz sonuçta bütün gün baya bir koşturdum )
Bugün şükür hiç birşeyim yok sabahta kahvaltımı yapmadan hemen salonu topladım ( sağ olsun cadı ben yatınca anında evi savaş alanına çevirmiş)
Canım biliyorum söylemesi kolay ama cidden moralini bozmasen doktorun verdiği listeyle yine 600 grda olsa vermişsin ben inan diyetisyenin listesinden bir tık dışarı çıkmadım ve 1 ayda 3 kg almış biriyim
Yavaş yavaş kendi bünyeni tanıyacaksın belki ilk başta denemey yanılma yöntemiyle olucak ama neticede olucak
Ben kendi adıma ne zaman stres yaşasam şişiyorum, yeşil çay bende ödem yapıyor çoğunluğun aksine, diyetsiyen listelerine göre beslenmek beni geriyor ve bir müddet sonra daha beter kaçamak isteği oluyor, nasıl bir bünyem varsa yasak kelimesini duyunca anında saldırmak istiyor o şeye
O yüzden en son denediğim Karatayda karar kıldım ve 5 ayda 13 kg verdim tabi kilom çok fazla olduğu için yolum uzun ama inanıyorum yaza kadar çok daha güzel farklar göreceğim
Canım valla bende Metformin içeren ilaç kullandım insülin direnci için ve bir 3 kg onun sayesinde ilkten vermiştim ama maalesef sonradan geri geldi
Aslında bende de diyetisyenimin verdiği liste var da gitmem gereken zamanda gitmeyince taslak gibi kaldıtam tamına uyamıyorum bu sıralar, çok iyi olur örnek olarak listenizi alabilirim yani. Ben rahatlığını gördüm diyetisyene gitmenin bu sene ama, test sonuçları da gerekiyordu falan, anlayacağınız "bir şeyler eksik" fikri odaklanmamı zorlaştırıyor.
ben baştan bir 3 kilo verebilsem kendime güvenim gelecek belki ama bir de kendimi tutamıyorum. abur cubura eski düşkünlüğüm yok da kaçamak yapıyorum arada bir de gündü neydi derken yemeyi seviyorum işin kötü yanı o işte. yemek benim için fizyolojik bir ihtiyaçtan daha öte, sanat gibi desem abartmış olur muyum?
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Bu sabahta yine şükür 6da uyandım
Tabi büyük bir heycanla tartıya çıktım ve bir kere daha kesin kararımı verdimkarabuğday bana pek yaramadı sanırım okadarda kendimi yemek için zorlamıştım
Neyse hemen aklımdayken bildirimimide yapayım;
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 111.9 kg
Bu hafta; 111.5 kg
Giden; - 0.4 kg ( yani vere vere 400 gr vermişim)
Toplam giden; 13 kg
Aslında çok daha güzel bir sonuç beklediğim için acıkcası biraz hayal kırıklığına uğradımhani bu hafta kesin 110u görürüm diyordum ama nasıl bir direnç varsa yine bu ara inat etti ibre aşağıları göstermiyor
Artık cidden fenalık gelmeye başladı ama yinede direniyorum beslenme konusunda kendimi salmamak için
Canım sağ olsun diyip artık bir sonraki haftaya odaklanmak istiyorum
Birde bu ara yine kan şekerim mi düşüyor yoksa fırlıyor anlamadım ama acayip uyku hali var hani kafayı koyacak yer arıyorum desem yeridir
Gecede erken yattım aslında ama şu an bile esneye esneye bir hal oldum ve bir ara oturduğum yerde gözlerim kapanmış bir anlıkşu karlar biraz erisinde haftaya gidip tekrar şu vitamin değerlerime falan baktırayım sanırım b12den dolayı şu ara bu haldeyim ve kilo vermemde o yüzden direniyor olabilir
Ben eve bu yüzden tartı almadım devamlı tartılma hissi kaçak diye saten diyetisyene haftada bir gidicem onun için almadım eve motıvasyonumun düşmemesi içinKilo aldım dediysem tartıda artı çıktı ama bu sabah eksi bile gördümöyle dengesiz bir bünyem var
Bir bakmışsın 2 kg fazla bir bakmışsın 1 kilo eksik hani gün içinde bile değişiyor o yüzden pek takılmamaya çalışıyorum sonuçta pantalonlarım bollaştığına göre giden var
Slmm kizlarr hayirli cumalarrr..uzu n zamandir girmiyorumm..CECOOMMM harikasinnn...111 demekk 109 demekk...109 demek 105 demekk...105 demek 100 demekkk veeeee 99.... cok az kaldiiii aynen devamm...
Yeni gelen arkadaslarr hos gelmiss..basarilarr...listelere ek..muhakkkak 2 lt su icmeyi unutmayinnnn
Ben. 15 gunde 600 gr verdim yukarıdaki diyeti yaparak gene şükret bir haftada onu vermişsin canım ! Benım tahlillerde sıkıntı var ondan zor veriyorum sporun fazlasını yaptım ama genelde veremedim bugun dahiliye doktoruna gidiyorum insülin yüksek çıktı ilaç tedavisine başlıyorum bugun. Ondan veremiyorsum
Slmm kizlarr hayirli cumalarrr..uzu n zamandir girmiyorumm..CECOOMMM harikasinnn...111 demekk 109 demekk...109 demek 105 demekk...105 demek 100 demekkk veeeee 99.... cok az kaldiiii aynen devamm...
Yeni gelen arkadaslarr hos gelmiss..basarilarr...listelere ek..muhakkkak 2 lt su icmeyi unutmayinnnn
Ben pek yeni sayılmam canım rose ben tanıdın mı :)
Ah ne iki litre tatlım 3 litre içiyorum ben. Ama olmayınca olmuyor işte tahlillerim sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?