- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Allah razı olsun canım inşallah üstesinden gelmek zorundayızofffff offffkıyamam sana yaaaa İnan ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim sabırlar versin sanada eşinede
Şu an canın çok yanıyordur ama inanıyorum bundada bir hayır vardır ve sen bol bol duayla bununda üstesinden geleceksin
O mucizen doğup kollarında yerini alamadı ama senin Cennete giriş anahtarın o olacak ( doğmadan ölen bebekler Annelerine doyamadıkları için onları Cennet kapısında karşılar ve Annem olmadan ben Cennete girmem derlermiş; geçmişte dinlediğim bir Hocanın anlatmasına dayanarak söylüyorum)
İnşallah hayırlısıyla bu sürecide eşinle birbirinize atlatacağınıza inanıyorum ve eminim RAbbim sabrınıza karşılık size tekrar bir mucize gönderecektir
Bütün dualarım seninle yüreği güzel insan
Başınız sağ olsun
cok cok gecmıs olsunn. Rabbım guzel sabırlar versın sıze. denecek bırsey yok amenna. ama ne mutlu kı, sevdıgı kuluna dert veren ama kaldıramayacagı yukude yuklemeyen bır Rabbımız var.Merhaba arkadaşlarr
sizlere güzel haberlerle gelmek isterdim
dün sabah kanamam başladı hastaneye gittim bebeğin kalp atışı yok üstelik içeride yoğun bir kanama varmış bebeğimi kaybetmişiz hemen alınması gerekiyormuş
yani Rabbimiz kimseye böyle bir şey yaşatmasın hep ümitle duayla beklediğimize kavuşamadık biz olmadı
Bir Cuma gecesi yumurtamın bebek olabileceğini öğrenmiştim yine bir cuma gecesi hamile olduğumu öğrenmiştik
yine bir cuma gecesi varlığına şükrederek iyi olduğunu öğrenmiştim
ve bu Cuma onu benden aldılar
Yani şimdi sürekli milletin söylediği her şey içimi kanatırken hiç bir söz teselli edemezken
bu Cuma gecelerinin seçilmiş olması Allahın bana anlatmak istediği şeyleri anlamam için olmalı
ve benim tek tesellim
ama bende oyle sanıyordum, kıloluyum ya mutlaka cıkacaktı sankı:)Canım güldürdün beni yaa :)) hakikaten hergün okuyorum ama bu ara benim kızın dersleri ve bebek battaniyesi başladım onunla uğraş derken şöyle bi okuyup geçiyorum..ben de seni merak etmiştim ne yaptın diye.beslenme şeklin güzel gör bak nasıl düzelecek herşey..
Şeker yüklemesi yaptırdım sonucu gayet iyi doktor da şaşırdı hani kiloluyum ya.sanki her kilolu hasta olmak zorunda..tam dokuz kilo almış bulunmaktayım Allah sonumu hayreylesin:) bebiş de iyi renkli fotosunu aldım o da kızım gibi aynı ben bu arada kızım olacağı kesinleşti..
Allah razı olsun canım inşallah üstesinden gelmek zorundayız
o verdi o aldı elimizden geleni yaptık
eşimde benim gibi bana moral olsun diye uğraşıp duruyor onu da üzmek istemiyorum lakin ne gülecek ne duracak haldeyim ben bile kendimi tanıyamazken paylaşamazken içimi adamcağız ne yapsın
doğamadı benim miniğim melek oldu belki de cennette kavuşuruz dediğin gibi inşallah artık
dualarınızı eksik etmediğin için de Allah razı olsun Rabbimiz evlatları annesiz anneleri evlatsız bırakmasın aminn
Canim Rabbim sabirlar versin zor cok zor biliyorumm...insallah tez zamanda yine hamile kalirsin saglikli sihhatli kucagina alirsinMerhaba arkadaşlarr
dün sabah kanamam başladı hastaneye gittim bebeğin kalp atışı yok üstelik içeride yoğun bir kanama varmış bebeğimi kaybetmişiz hemen alınması gerekiyormuş
yani Rabbimiz kimseye böyle bir şey yaşatmasın hep ümitle duayla beklediğimize kavuşamadık biz olmadı
Bir Cuma gecesi yumurtamın bebek olabileceğini öğrenmiştim yine bir cuma gecesi hamile olduğumu öğrenmiştik
Yani şimdi sürekli milletin söylediği her şey içimi kanatırken hiç bir söz teselli edemezken
bu Cuma gecelerinin seçilmiş olması Allahın bana anlatmak istediği şeyleri anlamam için olmalı
ve benim tek tesellim
Canim bugunude alninin akiyla atlatmissin hadi gecmis olsunSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Çok şükür misafirlerimide gönderdim ve uzun bir süre misafir kabul etmiyorum
Eşimede hatta dedim 3 gün grevdeyim diye
Tabi misafirlerin bulaşıklarınıda anında makineye dizdim kalanlrınıda yıkadım çok şükür
Şimdide eşimle kuzeni oyun konsolunda kapışırken sizlere bakayım dedim
Çok şükür ikramların hepsine bayıldılar tabi özellikle Annemin yaptığı ıspanaklı böreğeşansada her zaman güzel olur zaten ama bu kez daha bir güzel olmuş ( ufacık bir parça tadımlık yedim tabi )
Millet bu sefer her zamankinden fazla oturdu ve tabi bu durumda benim çay servisim bitmek bilmediaslında keşke adım sayarımı taksaymışım en azından millet dağıldığında o süre içinde kaç adım attığımı görmüş olurdum
Neyse artık bir kaç ay rahatım ( eşimle cift olark para verdiğimiz için bir daha gelecekler bana ama tabi biraz ara olsun diğerlerinde evine gidilsin öyle geliriz tekrar dediler tabi benimde canıma minnet)
Aminnn canım inşallah Rabbim sana en kısa zamanda tekrar mucizeni gönderir ama bu kez kuçağına sağlıklı ve hayırlı evlat olarak almayı nasip ederde bu acı bir nebzede olsa diner .....Aminnnnn
BOl bol dua et ( her daim dualarımda olacaksın inşallah ) ve eşinle birbirinize sımsıkı sarılınbirlikte bu günleride atlatacağına inanıyorum ben canım
Zaman herşeyin ilaçı olacaktır
Keşke elimden birşey gelse inan şu an ben bile kendimi çaresiz hissediyorum ( elimde olsa içindeki o acıyı almak isterdim ama işte RAbbimin vardır bir bildiğison ona inanmaya, güvenmeye devam et inşallah karşılığı çok daha güzel olacaktır )
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim aylar sonra, özledim sizleri yaklaşık beş ay yoktum birkaç ay dedim ama o birkaç elimizde olmayan sebeplerle birçok oldu. Şükür kavuşturana diyorum. Sevgilerimle...
nee diyecegimi bilmiyorumm..ne huznunu giderir bilmiyorumm..rabbim yuregine serinlik versin..uzme kendinin dedigin gibi rabbim sana birseyler anlatiyorr..bak dogal yolla hamile kalabildinn..bunada bin sukurr..rabbim isteyince hersey oluyorr..bi zaman varr..o zamana kadar yasiyoruzz yazilani..yin3 nasip edecek sanaa..Merhaba arkadaşlarr
ve benim tek tesellim
Hoşbulduk canım, inşaallah cümlemiz için... :)Tekrar hoşgeldin canım
Canım sağlığın ve huzurun yerinde olsunda gerisi gelir geçerİnşallah daha sık görürüz senide artık burada
gunu atlatmıssın banu abla gozun aydın:)
bu sene bende katıldım apartman gunune. gecen sene de yapmıslardı cagırmıslardı ama, pek samımı olamamıstım katılmadım. bu sene gırdım bana da degısıklık olur ıyı gelır dıye. dogum yapıcam dıye gecen ayın sırasını bana verdı bır teyzemız. ıyı de oldu hanı ben ıstıyordum zaten once almak. hem agırlasmadan dogum yapmadan once bıtsın ıstedım. hemde yıne dogum oncesı ıcın para ıyı olur dıye dusundum:) velhasılkelam gun guzeldır, hele sıra sendeyse daha guzeldır:) heeee aksamı bıraz topalladım tabı o da ayrı:)
mangal partınız de ne guzel olmus, oh yarasın:)
Allah razı olsun cecom elocan ve waw sizlerdenSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Çok şükür misafirlerimide gönderdim ve uzun bir süre misafir kabul etmiyorum
Eşimede hatta dedim 3 gün grevdeyim diye
Tabi misafirlerin bulaşıklarınıda anında makineye dizdim kalanlrınıda yıkadım çok şükür
Şimdide eşimle kuzeni oyun konsolunda kapışırken sizlere bakayım dedim
Çok şükür ikramların hepsine bayıldılar tabi özellikle Annemin yaptığı ıspanaklı böreğeşansada her zaman güzel olur zaten ama bu kez daha bir güzel olmuş ( ufacık bir parça tadımlık yedim tabi )
Millet bu sefer her zamankinden fazla oturdu ve tabi bu durumda benim çay servisim bitmek bilmediaslında keşke adım sayarımı taksaymışım en azından millet dağıldığında o süre içinde kaç adım attığımı görmüş olurdum
Neyse artık bir kaç ay rahatım ( eşimle cift olark para verdiğimiz için bir daha gelecekler bana ama tabi biraz ara olsun diğerlerinde evine gidilsin öyle geliriz tekrar dediler tabi benimde canıma minnet)
Aminnn canım inşallah Rabbim sana en kısa zamanda tekrar mucizeni gönderir ama bu kez kuçağına sağlıklı ve hayırlı evlat olarak almayı nasip ederde bu acı bir nebzede olsa diner .....Aminnnnn
BOl bol dua et ( her daim dualarımda olacaksın inşallah ) ve eşinle birbirinize sımsıkı sarılınbirlikte bu günleride atlatacağına inanıyorum ben canım
Zaman herşeyin ilaçı olacaktır
Keşke elimden birşey gelse inan şu an ben bile kendimi çaresiz hissediyorum ( elimde olsa içindeki o acıyı almak isterdim ama işte RAbbimin vardır bir bildiğison ona inanmaya, güvenmeye devam et inşallah karşılığı çok daha güzel olacaktır )
aminnnnnn hayırlısı ile inşallahCanim Rabbim sabirlar versin zor cok zor biliyorumm...insallah tez zamanda yine hamile kalirsin saglikli sihhatli kucagina alirsin
canım veren ve alan makam Allah hiç diyecek bir şeyim kalamıyornee diyecegimi bilmiyorumm..ne huznunu giderir bilmiyorumm..rabbim yuregine serinlik versin..uzme kendinin dedigin gibi rabbim sana birseyler anlatiyorr..bak dogal yolla hamile kalabildinn..bunada bin sukurr..rabbim isteyince hersey oluyorr..bi zaman varr..o zamana kadar yasiyoruzz yazilani..yin3 nasip edecek sanaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?