- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
hayırlı olsunn. Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın.kızlarr nasılsınız up uzunn zamndır gıremıyorum hayatımda oyle seyler degıstıkı :) herkez ıyıdır umarım bende sıze katılacaktım fakat katılamıcam sanırım Rabbim bana 2. mucızemı verdi yine hamıleyım hamdüsenalar olsun 13 haftalıgız bu gunlerde herkeze o kadar cok dua edıyorum kı dogumdan sonra saırım pko duzeldı korundugumuz halde bebegım bana ttutunmus . kızım daha 9 aylık ıkısı beraber buyuyucek ama zor olacak net yk evımde gıremıyorum kızlar hepınızı cok ozledım
masaallah:)buda benım mınıgımle ben burda daha 3 aylık bıle degıldı
kolayy gelsıın.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam bu ara havalardanmıdır nedir erkende yatsam kafam kalkmıyor ( birazda yorgunluktan )
deli oldum sabah ne güzel erkenden kalkıyordum artık kalkamıyorum diye
Bugün eşim işe gitmedigrip adamıda yamulttu
Temizlik operasyonum devam ediyorBanyoyu bugün aradan çıkartacağım
Yarında yatak odasını elden geçirince bir tek salon kalacak ( büyük kız nasılsa kendi odasını halledecek )
kolayy gelsıın.
sızın gunler yemeklı mı oluyordu, keklı boreklı mı?:)
İnşallah hala doktora gitmeye cesaret edemedim herkes soruyor gittin mi ne zaman gitcenSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Bugün ancak fırsat ulabildim gelmek için
Sabah kahvaltıdan sonra hesapta mutfağımı temizleyecektim ama kendimi kuaföre attım
Bayadır ihmal etmiştim ve çok iyi geldi
Döndüğümde bir baktım eşimde sarılmış yorgana salonda yatıyorsonunda oda yamuldu
Hemen ona ilk müdahaleyi yaptım sonrada eşimin halasına gittim çocuklarla çaya
Aslında eşimle gidecektik eniştesinin uydusunda kanal ayarlanması gerekiyor diye ( hep bana ayarlatır yakaladıkçaama bu kez telefon açıp gelirmisiniz demiş ) oda hali olmayınca bizi gönderdi
Yaklaşık iki saat evvel geldim ve tabi kocacığımla ilgilemekten ancak gelebildim
İnşallah herkesin haftasonu çok güzel geçer
Senin adına gerçekten çok sevindim
İnşallah herşey gönlünüzce olur
Evet elbette zorluklar olucak sonuçta kuzun daha ufak ama emin ol büyüdüklerinde de iyiki diyeceksin
Ne güzel ikiz gibi büyüyecekler ve sonradan çok rahat edeceksin
Rabbim bu mucizenide hayırlısıyla sağlıklı olarak kuçağına almayı nasip eder inşallah...Aminnnnn
Hamilelerin duaları daha çabuk kabul olurmuşBen hariç ( malum iki kuzum var ) buradaki başta WAW olmak üzere tüm mucizesinin yolunu gözleyen anne adaylarınada dua et tez zamanda mucizelerine kavuşsunlar aslında banada edebilirsin ara ara niyeti bozuyorum
Oyyy maşallah tombişeRabbim nazarlardan saklasın...Aminnnnnnn
Kuzucuk ablamı olacakmışyerim o küçük ablayı
İnşallah sende hayırlısıyla kuzunun kalp atışlarını duyarsın canım
Bu arada tabi bizede haber vermeyi unutma
Bütün dualarımız sizlerle
Allah razı olsun canım inşallah benim çok daha zayıf hallerimide paylaşırım sizlerle
İnşallah hala doktora gitmeye cesaret edemedim herkes soruyor gittin mi ne zaman gitcen
bense sürekli erteliyorum Cuma gününe bıraktım şimdide bari hastaneden eve geçerim inşallah güzel haberlerle geliriz ve şükürlerde buluşuruz.
Maşallah sana seni izliyorum emin ve güzel adımlarla ilerliyorsun yaşam tarzın şekline geld sağlıklı beslenme
ilerleyen zamanlarda darısı başımıza
ben bebişi ilk öğrendiğimde kilo almayayım diye ekmeği kesip meyve yoğurt yumurta sebze ağırlıklı beslenmiştim
sonra saldım balı reçeli aldım hayatıma tekrardan :) minşime kan olsun
inşallahhhh
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Akşam yemeğimide yedim geldim
Çok şükür bugün günümü güzel kapattım
Ayran detoksu yapacaktım hesapta ama sonradan vazgeçtimdaha doğrusu akşamlık evdekilere köfte falan yapacaktım canım çekince menüde değişiklik yaptım
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım bari
Eki Görüntüle 1323720 Eki Görüntüle 1323721
Öğlen 1 gibide 1 koca bardak ayran içtim
Çok şükür kendimi çok hafif hissediyorum ve akşamıda erken kapattım
Gelsin leptinler gitsin kilolar
maşallah çok güzelmiş menünüz :) doyurucu ve sağlıklı :)
Çok teşekkür ederim
Elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum ama arada benimde sapıttığım oluyor nadirende olsa
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hepinize hayırlı Cumalar
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnn
Evet hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 114.2 kg
Bu hafta; 113.5 kg
Giden; - 700 gr
toplam giden; 11 kg
Spor; maalesef yok sadece ev içinde koşturmaca ve hastane ziyaretleri
Aslında dün tartıda daha az görmüştüm ama yinede bugünü baz alıyorum
İnşallah önümüzdeki haftada 112leri görürüm diye umut ediyorum
Yavaş yavaşda olsa azimle hedefime doğru ilerliyorum
kızlarr nasılsınız up uzunn zamndır gıremıyorum hayatımda oyle seyler degıstıkı :) herkez ıyıdır umarım bende sıze katılacaktım fakat katılamıcam sanırım Rabbim bana 2. mucızemı verdi yine hamıleyım hamdüsenalar olsun 13 haftalıgız bu gunlerde herkeze o kadar cok dua edıyorum kı dogumdan sonra saırım pko duzeldı korundugumuz halde bebegım bana ttutunmus . kızım daha 9 aylık ıkısı beraber buyuyucek ama zor olacak net yk evımde gıremıyorum kızlar hepınızı cok ozledım
canım benim teşekkür ederimmm hamdüsenalar olsun Rabbimizee
dualarımdasın arkadaşımm inşallah senden de tüm bekleyen arkadaşlardan da güzel haberler alalımmm
tüm azaları tam sağlıklı evlatlar dünyaya getirebilelimmmm
benim kuzunun kalbini duymayı bekliyoruz bu hafta içi bir gün gideceğim tekrardan
sizlerden de dua istiyorummmmucizemi sağlıcakla dünyaya getirebileyim
selamün aleyküm kızlar nasılsınız.... iyisinizdir inşallah. ben yine uzun zamandır girmiyordum bi bakiim dedim ne var ne yok diye.... şirine hamileymişsin senin adına çoook sevindim. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.. ceco seninde azmine hayranım, hiç yılmadan yazmış ve yapmışsın maşallah. waw sen neler yapıyon nasıl gidiyor senin...
bende hiç bi değişiklik yok halaa bekliyorum. tedaviyide uzun zamandır bıraktım.. kilolar desen aldı başını gitti. Mevlam sonumu hayretsin...
Allah'a emanet olun...
Canım güldürdün beni yaa :)) hakikaten hergün okuyorum ama bu ara benim kızın dersleri ve bebek battaniyesi başladım onunla uğraş derken şöyle bi okuyup geçiyorum..ben de seni merak etmiştim ne yaptın diye.beslenme şeklin güzel gör bak nasıl düzelecek herşey..selamunaleykum.
hanı demıstım ya, 2 hafta gerıdeymıs kg su dıye, bende senı yetıstırıcem kızım dıye dıye sabahları kocaman bardak sutumle peynırımı mutlaka yıyorum. bakalım kontrolumuz ayın 25 ınde.
mutlaka yogurt yemeye calısıyorum. suanda yogurt sutten daha onemlıymıs. artık mayalayabılıyorumda:) guzel bır yemek pısırmeye calısıyorum. haftada bır defa balık yemeye calısıyoruz muhakkak. beslenme duzenım boyle. aksam 7 den 8 den sonra bırsey yememeye dıkkat etmeye calısıyorum. dolu mıde herzaman zarar sımdı daha da kotu olue sanırım. ıkı uc tanede cevız yıyorum. meyve ve mutlaka bır muz.
sıpsırıne doktora gıttın mı?
sarraf emınım okuyacaksın yazımı:) sormadan yazmıyosun, seker yuklemesını yaptırdın mı ve dıger ayrıntılar? :) :)
Merhaba arkadaşlarr
sizlere güzel haberlerle gelmek isterdim
dün sabah kanamam başladı hastaneye gittim bebeğin kalp atışı yok üstelik içeride yoğun bir kanama varmış bebeğimi kaybetmişiz hemen alınması gerekiyormuş
yani Rabbimiz kimseye böyle bir şey yaşatmasın hep ümitle duayla beklediğimize kavuşamadık biz olmadı
Bir Cuma gecesi yumurtamın bebek olabileceğini öğrenmiştim yine bir cuma gecesi hamile olduğumu öğrenmiştik
yine bir cuma gecesi varlığına şükrederek iyi olduğunu öğrenmiştim
ve bu Cuma onu benden aldılar
Yani şimdi sürekli milletin söylediği her şey içimi kanatırken hiç bir söz teselli edemezken
bu Cuma gecelerinin seçilmiş olması Allahın bana anlatmak istediği şeyleri anlamam için olmalı
ve benim tek tesellim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?