Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

hayırlı olsunn. Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın.

buda benım mınıgımle ben burda daha 3 aylık bıle degıldı
masaallah:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam bu ara havalardanmıdır nedir erkende yatsam kafam kalkmıyor ( birazda yorgunluktan )
deli oldum sabah ne güzel erkenden kalkıyordum artık kalkamıyorum diye

Bugün eşim işe gitmedi grip adamıda yamulttu
Temizlik operasyonum devam ediyor Banyoyu bugün aradan çıkartacağım
Yarında yatak odasını elden geçirince bir tek salon kalacak ( büyük kız nasılsa kendi odasını halledecek )

kolayy gelsıın.
sızın gunler yemeklı mı oluyordu, keklı boreklı mı?:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam kendimi bir sokağa attım daha 1 saat evvel ancak gelebildim
Geberdim ama yorgunluktan
TAbi Banyo Temizliği yalan oldu artık biraz dinlenip girişirim yarına kalırsa çok fazla iş kalır üstelik detoks yapmayı düşünüyorum ve öyle olunca ağır kokulu iş yapamam iyice halsiz kalırım diye

Sağ olsun eşim inat etti gelmedi bizimle ve ilk gittiğim marketin önünde yarım saat park yeri bekledim ( uyuz geleydi o arabada beklerken alışveriş işi hallolmuştu )
Çoğu şeyi ya pahalı yada yok diye alamayınca ikinci bir markete gitmek zorunda kaldım ( keşke baştan direk Real'e gitseydim en azından bir kerette hepsini alırdım ve bu kadar trafikle boğuşmazdım )
Bir sürü şeyde alınca ( malum cumarteside misafirim var onun alıışverişide çıksın aradan dedim ) kollarım koptu onları eve taşıyana kadar

kolayy gelsıın.
sızın gunler yemeklı mı oluyordu, keklı boreklı mı?:)

Maalesef kekli börekli
Annem sağ olsun ıspanaklı börek yapacak bende zeytinli poğça, sarma ve kısır yapacağım nasipse tatlı olarak eşim güllaç yapacak ( yoğun istek üzerine ) ama ben sadece kısır ve bir kaç sarma yemeği düşünüyorum nasılsa hizmet ederken yiyip yemediğimi anlamazlar

İnşallah hala doktora gitmeye cesaret edemedim herkes soruyor gittin mi ne zaman gitcen
bense sürekli erteliyorum Cuma gününe bıraktım şimdide bari hastaneden eve geçerim inşallah güzel haberlerle geliriz ve şükürlerde buluşuruz.
Maşallah sana seni izliyorum emin ve güzel adımlarla ilerliyorsun yaşam tarzın şekline geld sağlıklı beslenme
ilerleyen zamanlarda darısı başımıza
ben bebişi ilk öğrendiğimde kilo almayayım diye ekmeği kesip meyve yoğurt yumurta sebze ağırlıklı beslenmiştim
sonra saldım balı reçeli aldım hayatıma tekrardan :) minşime kan olsun
inşallahhhh

Selam kızlarrrrrrrrrr

Şimdi doktordan eve geldim ve banyoya girişmeden önce size tekrar bir bakayım dedim

Şükür kuzum iyileşmiş tamamen

Doktor ilaçları kesebilirsin, artık hava makinesine bile bağlamana gerek yok dedi
Nasıl sevindi kuşum anlatamam doktorun yanında oleyyyyy ilaçları içmek zorunda değilim artık dedi

Bugünde Banyo ve Yatak odamın temizliklerini bitireyim ki yarın sadece salonum kalsın ( ki o zaten iki saatimi en fazla alır uyuz çamaşır makinem bozulduğu için Tüllerimi yıkıyamıyacağım
Neyse şu günüde atlatayımda Servisi çağırırım şimdi hem masraf hemde adamlar kalkıp o günü gelmeye kalkışırlar sıkıntı olur

Ha gayret şu Günüde bir atlatayım derin bir oh çekeceğim ve uzun bir süre misafir kabul etmeyeceğim

Hayırlısı canım inşallah güzel haberlerle dönersin
Canım kilo durumun ne alemde bilmiyorum ama mümkün olduğunca bal, reçel tarzı şeylerden uzak dur hatta akşamları meyve dahi yeme Hem doğuma kadar çok az kilo almış olursun hemde kuzucuk daha ana karnında şekerle tanışmasın ki sonradan daha çok uğraştırmasın seni
Çok şükür küçük kuzumda çok çok dikkat ettim ve hamilelikte bildiğin gibi kilo verdim doğduğundan beride kızıma mümkün olduğunca şekerli şeyleri yedirmemeye çalışıyorum
4 yaşındaki kuzum şekersiz çay içiyor Cips tarzı şeyleri gördüğünde bunlar zararlı dimi anne diyor hatta kahvaltıda da olsa ekmek yemiyor
Büyük kızımda bilinçli değildim ve o da şu anda çok olmasada kilo sorunu yaşıyor ve alıştığı için şekerden ve diğer zararlı şeylerden uzak durmak ona işkence geliyor tabi eskiye nazaran çok çok aza indi onlar ama onda bile insülin direnci var sanırım ki daha 14 yaşında ama şimdi mezuniyet balosu sevdasına oda kilo vermeye başladı
İnşallah küçük kızım hiç kilo sorunu yaşamaz ( şu anda gayet zayıf ve yaşıtlarına göre daha uzun )

Evet bizde artık beslenme şekli oldu sağlıklı beslenme ve inan artık hiç canımız istemiyor
Çok çok nadiren bir krize girer gibi oluyorum onuda hemen bir sonraki gün dengeleyip uzun süre kaçamak yapmayacağım diye kendimi telkin ediyorum
Birde spora başlayabilirsem çok süper olucak Allahın izniyle
İnanıyorum yaza kadar çok güzel bir fark yaratacağıma

SEnde eminim doğumdan sonra çok çabuk eski formuna döneceksin zaten bol bol emzirip süt olsun diye fazla şekerli şeyler yemezsen çabucak gider kilolar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Akşam yemeğimide yedim geldim
Çok şükür bugün günümü güzel kapattım

Ayran detoksu yapacaktım hesapta ama sonradan vazgeçtim daha doğrusu akşamlık evdekilere köfte falan yapacaktım canım çekince menüde değişiklik yaptım

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım bari

Öğlen 1 gibide 1 koca bardak ayran içtim

Çok şükür kendimi çok hafif hissediyorum ve akşamıda erken kapattım
Gelsin leptinler gitsin kilolar

maşallah çok güzelmiş menünüz :) doyurucu ve sağlıklı :)

maşallah çok güzelmiş menünüz :) doyurucu ve sağlıklı :)

Çok teşekkür ederim
Elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum ama arada benimde sapıttığım oluyor nadirende olsa

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür bugünde erkenden uyanabildim ve yediyi az geçiyordu kahvaltımı hazırlamaya başlamıştım bile

Dün gece artık gün içinde nasıl kendimi zorladıysam yorgunluktan uykuya dalmam bile zor oldu ama yinede çalalar saatimi duymuşum şükür
Kaç gündür temizlikle boğuşunca ödüm kopuyor ev dağılacak diye eşim sabah yataktan çıkar çıkmaz hemen yatağımı bile düzeltip örttüm ( her gün yapabilsem bu kadar iş çıkmayacakda ruhumda var rahatlık )

Bu arada eskiden yatak odasının aynasına kullanmadığım bir göz kalemiyle arada birşeyler yazardık eşimle
Tam en son Aynalının üzerindeki parfümleri tek tek temizlediğimde o geldi aklıma ve yeni temizlediğim aynaya ''SANA İLK GÜNKİ GİBİ AŞIĞIM'' yazdım
Bakalım eşim fark edecekmi derken adam fark etmiş ve o tek cümle üzerine nasıl aşka geldiyse gözünü üzerimden alamadı kendi isteğiyle çoraları eşlemeye bile yardım etti

Cidden arada da olsa üzerinden senelerde geçse erkeklerde şımarmak istiyor sanırım en azından ufak bir hatırlatmayla kendilerine geliyorlar

cecommm masallahh sanaaa....bu sefer geride gelmicekk bu kilolarr insallahhh...harikasinn...yazdiklarini okumayi ozlemisimm..ben bu foruma girince o konudan o k9nuya cok yipratiyorumm kendimii...diyet konularinda kalamiyor bebek konularina daliyorumm..o yuzden girmiyorum..simdi okuyunca yazdiklarini ozledigimi farkettimm...

anammmm...sizedee masallahhhh...41 kere hemdee...vakti gelene hicbisi engel olamiyor istee..rabbim size bagislasin evlatlarinizi..toprak hanimda tam hanim olacak yanii...ikinizide opuyoruumm koccamann..bende seni ozlemistimm iyi oldu yazdiginn...

Gonlunu ferah tut sirinemm..saglicakla dunyaya gelecek insallahhh...endiseni anlayabiliyorumm..zorlu bi bekleyis ardindan biz hep tetikte olan anneler olucazz...rabbim sizi korusunn...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Akşam yemeğimizide yedik ve hazır eşim dışarı çıkmışken kendimi buraya attım

Hemen aklımdayken menümüde paylaşayım gerçi akşam yemeğimin resmini çekemedim birden açlık bastırıp elim ayağım titreyince

selamün aleyküm kızlar nasılsınız.... iyisinizdir inşallah. ben yine uzun zamandır girmiyordum bi bakiim dedim ne var ne yok diye.... şirine hamileymişsin senin adına çoook sevindim. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.. ceco seninde azmine hayranım, hiç yılmadan yazmış ve yapmışsın maşallah. waw sen neler yapıyon nasıl gidiyor senin...
bende hiç bi değişiklik yok halaa bekliyorum. tedaviyide uzun zamandır bıraktım.. kilolar desen aldı başını gitti. Mevlam sonumu hayretsin...
Allah'a emanet olun...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin fazlasını hayırlı olarak önünüze sunsun inşallah....Aminnnnnnn

Bugün Cuma malum bildirim günü

Maalesef bu hafta sanrım birazda Misafir hazırlığı ve stresden dolayı kilo verememişim
Baştan baya üzüldüm ama bir yandanda kilo almamaktan iyidir diye düşündüm ( hafta içi bir ara daha fazlasınıda tartıda gördüğümden biraz rahatladım )

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 113.5 kg
Bu hafta; 113.5 kg

Gelen/ Giden; yok

Spor; sadece bir kere 30 dakika kadar yürüyüş

Sizlerin huzurunuzda kendime söz veriyorum önümüzdeki hafta o 112li hane görülecek belkide daha aşağısı ama kesinlikle eksi göreceğime adım gibi eminim Pes etmek yok aynen devam

seni görmek güzel
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim inşallah aynı azimle devam edip dahada aşağıları göreceğime inanıyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...Aminnnnnn
İnşallah hepimiz fazlalıklarımızdan kurtuluruz ve sizlerde özlemini çektiğiniz mucizelerinize kavuşursunuz

selamunaleykum.
hanı demıstım ya, 2 hafta gerıdeymıs kg su dıye, bende senı yetıstırıcem kızım dıye dıye sabahları kocaman bardak sutumle peynırımı mutlaka yıyorum. bakalım kontrolumuz ayın 25 ınde.
mutlaka yogurt yemeye calısıyorum. suanda yogurt sutten daha onemlıymıs. artık mayalayabılıyorumda:) guzel bır yemek pısırmeye calısıyorum. haftada bır defa balık yemeye calısıyoruz muhakkak. beslenme duzenım boyle. aksam 7 den 8 den sonra bırsey yememeye dıkkat etmeye calısıyorum. dolu mıde herzaman zarar sımdı daha da kotu olue sanırım. ıkı uc tanede cevız yıyorum. meyve ve mutlaka bır muz.

sıpsırıne doktora gıttın mı?
sarraf emınım okuyacaksın yazımı:) sormadan yazmıyosun, seker yuklemesını yaptırdın mı ve dıger ayrıntılar? :) :)

Merhaba arkadaşlarr
sizlere güzel haberlerle gelmek isterdim

dün sabah kanamam başladı hastaneye gittim bebeğin kalp atışı yok üstelik içeride yoğun bir kanama varmış bebeğimi kaybetmişiz hemen alınması gerekiyormuş
yani Rabbimiz kimseye böyle bir şey yaşatmasın hep ümitle duayla beklediğimize kavuşamadık biz olmadı
Bir Cuma gecesi yumurtamın bebek olabileceğini öğrenmiştim yine bir cuma gecesi hamile olduğumu öğrenmiştik
yine bir cuma gecesi varlığına şükrederek iyi olduğunu öğrenmiştim
ve bu Cuma onu benden aldılar
Yani şimdi sürekli milletin söylediği her şey içimi kanatırken hiç bir söz teselli edemezken
bu Cuma gecelerinin seçilmiş olması Allahın bana anlatmak istediği şeyleri anlamam için olmalı
ve benim tek tesellim

Canım güldürdün beni yaa :)) hakikaten hergün okuyorum ama bu ara benim kızın dersleri ve bebek battaniyesi başladım onunla uğraş derken şöyle bi okuyup geçiyorum..ben de seni merak etmiştim ne yaptın diye.beslenme şeklin güzel gör bak nasıl düzelecek herşey..
Şeker yüklemesi yaptırdım sonucu gayet iyi doktor da şaşırdı hani kiloluyum ya.sanki her kilolu hasta olmak zorunda..tam dokuz kilo almış bulunmaktayım Allah sonumu hayreylesin:) bebiş de iyi renkli fotosunu aldım o da kızım gibi aynı ben bu arada kızım olacağı kesinleşti..

offfff offff kıyamam sana yaaaa İnan ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim sabırlar versin sanada eşinede
Şu an canın çok yanıyordur ama inanıyorum bundada bir hayır vardır ve sen bol bol duayla bununda üstesinden geleceksin
O mucizen doğup kollarında yerini alamadı ama senin Cennete giriş anahtarın o olacak ( doğmadan ölen bebekler Annelerine doyamadıkları için onları Cennet kapısında karşılar ve Annem olmadan ben Cennete girmem derlermiş; geçmişte dinlediğim bir Hocanın anlatmasına dayanarak söylüyorum )
İnşallah hayırlısıyla bu sürecide eşinle birbirinize atlatacağınıza inanıyorum ve eminim RAbbim sabrınıza karşılık size tekrar bir mucize gönderecektir
Bütün dualarım seninle yüreği güzel insan

Başınız sağ olsun

Kızlar yorgunluktan geberiyorum resmen

Sabah 11den sonra gelirler ( Öğle namazını kılıp hemen başlanıyor okumaya )
O yüzden sabah 6da uyanıp kısırımıda yapatıktan sonra hazır bekleyeceğim

Hemen yatıp uyuyacağım yoksa mümkün değil uyanamam
Eşimde sağ olsun güllaçı yapıyor şu anda

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın gece inşallah bütün telaş bitince bol bol sohbet ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…