• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK66:

Dün başlayan Nezlem beni doğru dürüst uyutmadı bile :KK53: hatta okadar çok hapşırıp burnumu silmek zorunda kaldım ki karikatürlerdeki Ayyaşlar gibi kızardı burnum :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bir ara aklıma geldide ColdMix sürdüm yakamada biraz rahatladım ama eşimi rahatsız etmemek için salonda yattım :KK66:
Adamcağız daha yeni gripten kurtuldu ( bir gün işede gitmedi ) şimdi birde Nezle olursa belli olmaz Patronun işi ( bu ara nedense baya bir asabiymiş :KK67: )
Birde tabi benim çektiğimi çekmesin kocacıkım :KK48:

Tansiyonumda düşük diye çok fazla limonlu suda içemiyorum şimdilik ama bu mikrop bir şekilde atılacak :KK66:

Kendime gelmek için yine şekersiz Türk kahvemle güne başladım ve birazdan zorlada olsa birşeyler yiyeceğim :KK66:
cok gecmıs olsun banu abla

Zorlada olsa akşamlık yemeğimi yedim ( tavuk ızgara )
Bana kalsa yemiyecektim ama eşim ille ye bak halsiz düşeceksin diye tutturunca mecbur yedim :KK66:

Artık yatana kadar bol bol su içip ha bire burnumu silerim :KK48:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Çok şükür dün gece deliksiz uyudum burnum tıkalı olmasına rağmen :KK48:
Aslında yatarken üzerimdeki Tshirtün yakasına baya bir ColdMix sürdüm kokusu burnumu açarda geçe rahat ederim diye ama nasıl tıkandıysa burnum gram kokusunu alamadım :KK48: Eşim desen tam tersine anam ne çok sürmüşsün gözlerim bile keskinliğinden sulandı dedi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Gece yine tabi hemen dalamayınca muzuluğum üzerimdeydi ve bık bık birşeyler anlatmaya başladım eşime :KK48: baktım sesi çıkmıyor len şimdi sen benim bu konuşmaları Ninni gibi mi algılıyorsun dedim sadece derinden bir Hııı hııı geldi :KK48: bende muzurluğuna sana seninle ilk tanıştığımız günü anlatayımmı tekrar o zaman dedim :KK70::KK70::KK70::KK70: Ay adamcağız anında gözlerini açıp ya aşkım yinemi yaaaa Allah aşkına yat uyu yine muzurluk peşindesin dedi:KK48: sanki ben o an yoktum yanında diyor :KK70::KK70::KK70:

Neyseki sonradan uyudumda sabah uyanır uyanmazsa şekersiz kahvemi yaptım ve sizlere bir bakayım dedim :KK66:
Tabi ben bukadar şeyi yazana kadar kahve bitti o ayrı :KK48: hemen kahvaltımı yapayım ki metabolizma daha bir hızlansın :D:D:D:D

Anammmmmmmmmmm yarın Cumaaaa :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
İnşallah bol bol eksiler görürüm Tartıda :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Çok şükür dün gece deliksiz uyudum burnum tıkalı olmasına rağmen :KK48:
Aslında yatarken üzerimdeki Tshirtün yakasına baya bir ColdMix sürdüm kokusu burnumu açarda geçe rahat ederim diye ama nasıl tıkandıysa burnum gram kokusunu alamadım :KK48: Eşim desen tam tersine anam ne çok sürmüşsün gözlerim bile keskinliğinden sulandı dedi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Gece yine tabi hemen dalamayınca muzuluğum üzerimdeydi ve bık bık birşeyler anlatmaya başladım eşime :KK48: baktım sesi çıkmıyor len şimdi sen benim bu konuşmaları Ninni gibi mi algılıyorsun dedim sadece derinden bir Hııı hııı geldi :KK48: bende muzurluğuna sana seninle ilk tanıştığımız günü anlatayımmı tekrar o zaman dedim :KK70::KK70::KK70::KK70: Ay adamcağız anında gözlerini açıp ya aşkım yinemi yaaaa Allah aşkına yat uyu yine muzurluk peşindesin dedi:KK48: sanki ben o an yoktum yanında diyor :KK70::KK70::KK70:

Neyseki sonradan uyudumda sabah uyanır uyanmazsa şekersiz kahvemi yaptım ve sizlere bir bakayım dedim :KK66:
Tabi ben bukadar şeyi yazana kadar kahve bitti o ayrı :KK48: hemen kahvaltımı yapayım ki metabolizma daha bir hızlansın :D:D:D:D

Anammmmmmmmmmm yarın Cumaaaa :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
İnşallah bol bol eksiler görürüm Tartıda :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Geçmiş olsun Ceco Allah şiflar versin
Maşallahın var yine Allah neşenizi daim eylesin canm benim
yarın güzel neticeler gelir inşalalh
ben mi hala toparlanamadım kilo da ufak ufak gidicek kendimi incitmemek için hareketim yok çok

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK68:

Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere şu mübarek günün hatrına nasip etsin.....Aminnnnnnnn
Hayırlı Cumalar :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Evet bugün Cuma yani bildirim günü ve hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım :KK66:

Bu hafta menü paylaşımı pek yapmadım malum Nezleden zaten ne yediğimi anladım ne içtiğimi :KK66: ama şükür Tartı bu sabah nanik yapmadı bana :KK48:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 114 kg
Bu hafta; 112.9 kg

Fark; - 1.1 kg :D:D:D:D:D

Toplam giden; 11.6 kg :KK68:

Spor; 4 günde toplam 55 mekik, 40 saniye plank, 30 leg raise ( her gün 5er adet arttırıyorum mekikleri :KK66: )
Her gün en az 2 Litre su ve sabah akşam şekersiz Türk kahvem :D:D:D

Yılbaşı gecesine kadar 110u göremedim ama inşallah dikkatli davranırsam yaklaşırım diye düşünüyorum :KK66:

Geçmiş olsun Ceco Allah şiflar versin
Maşallahın var yine Allah neşenizi daim eylesin canm benim
yarın güzel neticeler gelir inşalalh
ben mi hala toparlanamadım kilo da ufak ufak gidicek kendimi incitmemek için hareketim yok çok

İnşallah sende en kısa zamanda toparlanırsın canım :KK66:
Ben 4 gündür bu programı yapıyorum hem çok uzun sürmüyor hemde yavaş yavaş artarak spora alıştırıyor insanı :KK48: üstelik cidden popişim ağrıyor okadarçık şeyden ( inan 5 dakikamı alıyor şu an tabi arttıkca sürede uzayacak :KK48: )

zayıflama programı.jpg

Ceco maşallah iyi kilo veriyorsun peki kıyafetlerinden bayağı fark etti mi ??? yada seni görenler ayyy kilo vermişsin bayağı diyorlar mı değişimler neler anlatsana ... Yada en önemlisi eşin fark ediyor mu benim eşim kilo alsamda versem de hep bana aynısın diyor sinir oluyorum... ;))

Ceco maşallah iyi kilo veriyorsun peki kıyafetlerinden bayağı fark etti mi ??? yada seni görenler ayyy kilo vermişsin bayağı diyorlar mı değişimler neler anlatsana ... Yada en önemlisi eşin fark ediyor mu benim eşim kilo alsamda versem de hep bana aynısın diyor sinir oluyorum... :KK66:)

Çok teşekkür ederim canım :KK66: Valla maşallah gardolabımda her beden kiyafet olduğu için bol geldikçe bir ufağına geçerim diye düşünüyorum :KK48: Geçmişte kalçalarıman yukarı çıkmayan pantalonum şu anda hafif bol bile gelmeye başladı :D:D:D yolum uzun ama şükür ufak ufakda olsa gidiyor :KK66:
Valla devamlı gören pek fazla fark etmiyor süzülmüşsün diyor :KK48: tabi kilo çok olunca ancak belli olucak diyorum bende şakasına :KK70:ama geçenlerde bir arkadaş beni aylar sonra görünce gözlerine inanamadı :D:D:D Banummmm ya sen ne olmuşsun kendine her ne yaptıysan aynen devam et süper görünüyorsun dedi ve verdi çoşkuyu :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Eşim sağ olsun aldığımda da artık söylüyor ( ben tembihledim ) ama kilo verdiğimide anında anlıyor :KK66: bazen gece yatağa yatınca göbişimi yoklayıp valla aşkım bak yine bugünde başarılı geçmiş sanırım bak yine pammıhhhh gibi oldun diye takılıyor bana :KK70::KK70::KK70::KK70: ama cidden göbeğim yumuşadıysa ertesi sabah az da olsa eksi görüyorum şükür oradan anlıyorum artık :KK48:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:
Eşim akşam yemeğini yedikten sonra tam hazırlanıp çıkacaktı ki benim küçük kuzu işe gideceğini sanıp ağlamaya başladı bende geleceğim diye :KK48: felaket canım sıkılıyor baba kaç gündür hiç bir yere gitmedim diye duygu sömürüsü yaptı :KK48: eşim patron işte bahanesiyle Annesine kaçacaktı ki bizimki yine bombayı patlattı :KK53: Babacığım al telefonunu ara patronu benim sana ihtiyacım yok ben yanlız yaparım işi de o evine gitsin sen beni işe götür dedi :KK70::KK70::KK70:

En sonunda eşim onun melül melül bakışlarına dayanamadı ve küçük kuzuya doğrusunu anlatıp hadi sende gel madem dedi :D:D:D:D
Tabi bizde büyük kızımla başbaşa kaldık:D yarın ki gün için Kvye giderken götürmek için arpa şehriye salatası ve hindistan cevizli kurabiye yaptık :KK68: Kurabiyeyi yapmayı düşünmüyordum aslında ama kızım ille yapalım bir çeşit daha olur diyince hadi gönlü olsun diye tamam dedim ve sohbet ede ede yaptık kurabiyeleri :KK66:

Yeni işim bitti ve kendimi anında buraya attım :D:D:D:D:D

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah erkenden evden kendimi duş alıp KVye atınca fırsat bulupta bir selam dahi veremedim:KK53:
Eşimle küçük kızım dün malum KVde kalmışlardı KPnin hem senesi hemde Akraba günü olucak diye :KK66:
Hemen hazırlandım eşim gelip hadi kahvaltı için sizi almaya geldim diyince :KK66:
Kahvaltıdan sonrada son hazırlıkları yaptım ( bardakları, tabakları ve kalan şeyleri çıkartıp ayarladım ) ve KVden ayrılana kadar doğru dürüst totoşum yer görmedi :KK48::KK48::KK48:

Çok şükür bu günüde atlattım :KK48:
Bu arada inanamayacağım birşey oldu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Benim küçük görümcede geldi tabi ki uzun zamandır pek fazla samimiyetimiz yoktu ( hani konuşuyoruzda ilk zamanlardaki gibi kanka değiliz :KK48:
O geldiğinde zaten herşey hazırdı neredeyse :KK66:

Bİr ara KV ikimizin arasında dikildi ve işte iş güçten konuşulurken ay iyiki kızlarım var diyip ikimizede aynı anda sarıldı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
İnanamadım cidden KV bana sarıldı hemde 14 sene aradan sonra :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: birde kızım dedi ki devamlı benden bahsederken '' şu '' diye bahsederdi :p
Bana defalarca teşekkür etti hakkını helal et dedi durdu :KK57: ki en son 6 sene evvel bir tartışmada bana evlendiğinden beri neyini gördük işte bir bardak su bile vermedin bana bile diyebilmişti :KK67: ki devamlı her hafta bize yemeğe gelirlerdi, onlar gelmesede haftanın iki günü biz onlara gider sabahtan akşama kadar pervane olurdum tüm hakaret ve laf sokmalarına rağmen :KK57: Hatta o tartışmada bana öyle dediğinde ben ona kimin ne yaptığını iyi yada kötü Rabbim biliyor ben sizleri Allaha havale ettim sizlerle ( KV, KP ve küçük kızı ) öbür dünyada görüşeceğiz hakkımı asla helal etmiyorum demiştim :63:
Hee eşimin anasıdır asla saygısızlık etmem bu saatten sonrada ama eşime hep diyorum barıştığımız halde geçmişin kırgınlığı var ve onun hesabını öbür tarafta ikimizde vereceğiz ( artık kim haksızsa vay haline hesabı ki eşimde hep diyor hakkını helal etmesende ben asla sana ne olur et demem diye :KK12: )

Nasıl şaşırdıysam o an öyle far görmüş Tavşan gibi kaldım :KK70::KK70::KK70::KK70:
Büyük kızıma anlattım o bile şaşırdı anaaa Babannemin kafasına saksımı düştü diye :KK70::KK70::KK70::KK70:

Genel olarak gün çok güzel geçti ve en güzelide uzun zamandır beni görmeyen bir akraba vardı geçen hafta hani Annesinin kuranına gitmiştik :KK66: oda geldi tabi o gün oda koşturmadan kimseyle oturup doğru dürüst ilgilenemediği için beni bu hafta görünce anam kız sen baya zayıflamışsın geçen hafta fark etmedim ben dedi :D:D:D:D
Tabi hemen Karatayın Reklamları başladı nasıl verdin diye sorunda :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Süper valla helal olsun aynen devam et yaza müthiş fark olur o zaman dedi :KK71::KK71::KK71::KK71:

Gazı aldıktan sonrada tabi ben daha bir pervane oldum maksat spor olsun diye ve yediğim 2 kk kadar böreğide anında yaktım :KK52: eve gelincede yinede korkuyla tartıya çıktım ama geç olmasına rağmen aynı kiloyu gördüm şükür :D:D:D:D 15 gün yine kaçamaksız Karataya devam ve bir sonraki Gündede sadece bana zarar vermeyecek şeyleri gönül rahatlığı ile tüketip canımın çektiğinden de ancak tadımlık yerim :KK66:

Kizlarr...ben ilk tup bebek denememide yaptimm..malesef negatiff...deger katlandi 15 e kadar geldi..ama simdi dusuyor..sanirim kimyasal gebelik dicek dr.. en son gittigimde 15 di ilaclari arttirdi..7 nin ustu gebelik olusmus oluyor dedi..bende biraz umitlenmistim..ama degerim 8 e dusmus bugun..vardir bundada bir hayir..rabbim serinletsin yureklerimizi..cok zor..

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün yine çok yoğun bir gün geçirdim :KK53: yorgunluktan ölüyorum ama yinede bir bakayım dedim :KK48:
Kahvaltıdan sonra eşimle kendimizi Yapı Marketine attık ( kızlar evde kaldı )
Şu benim Kolyeler için eşim tezgah yapmaya başlamıştı onun için eksik bir kaç şey ve kumaş almaya gittik :KK66:
Birlikte baha geç saatte kadar eşimin arkdaşının dükkanında o tezgahı bitirmek için uğraştık hatta sonradan arkadaşın eşide gelince hadi yemeğe gidelim dediler ve evden çocuklarıda aldıktan sonra birlikte dışarı çıktık ve ancak eve geldim :KK66:

Bu arada tezgah çok güzel oldu hatta yarın nasipse götürüp yerleştireceğiz ve kolyeleri üzerine dizdikten sonra resmini çekip sizlerede göstereceğim :D:D:D

İnşallah hepsi iyi para getirirde belki işi büyütme şansım olur :KK48: olmadı satışını üstlenen arkadaşa haftasonları yardıma gideriz diyor eşim :KK66: bakalım kısmet

Kizlarr...ben ilk tup bebek denememide yaptimm..malesef negatiff...deger katlandi 15 e kadar geldi..ama simdi dusuyor..sanirim kimyasal gebelik dicek dr.. en son gittigimde 15 di ilaclari arttirdi..7 nin ustu gebelik olusmus oluyor dedi..bende biraz umitlenmistim..ama degerim 8 e dusmus bugun..vardir bundada bir hayir..rabbim serinletsin yureklerimizi..cok zor..

Rabbim inşallah sana mucizesini gösterir :KK66: değerlerin düşmesi başka birşeyden dolayı olmazmı sonuçta 7 ve üstü demişsin eee seninki 8 ( düşmüşte olsa ) :KK64:
Cidden herşeyden çok istiyorum seninde bir mucizeye sahip olmanı :KK60:
Yüreğini ferah tutmaya çalış ( söylemesi tabi kolay bana ama dediğin gibi bundada varıdır belki bir hayır :KK66: )

Dün sabah tam buraya uğrayacakken elektrikler kesildi :KK53: ha şimdi gelir ha şimdi gelir derken çok uzun süre elektrikler yoktu hatta ufak cimcime bir bozuldu tabletinde cizgi film izleyemiyor diye :KK48: hatta protesto etmek için bende yemek yemem o zaman dedi :KK48:

Baktık hala gelecek gibi değil bizde giyinip biraz daha erken gittik Anneme :KK66:
Akşama doğru eve döndüğümüzde Elektrikler gelmişti ama tabi hemen kendimi mutfağa atmak zorundaydım :KK66:

Büyük kızım çok istedi diye aylar sonra Patates salatası yaptım ızgara tavuğun yanına :KK53: hay yapmaz olaydım o_O artık bünye unuttuğundanmı nedir bilmiyorum ama midem felaket bulandı onu yedikten sonra o_O hatta resmen kustum okadar kötü oldum o_O bir daha tövbe ağzıma sürmem ne patatesi nede patates salatasını :KK12:

SAbah uyandığımdan beride hala bir tuhaf midem o yüzden bugün sebze ağırlıklı beslenip midemi rahatlatmaya çabalıyacağım :KK66: şimdi önce şekersiz keyifkahvemi içiceğim sonrada hemen kahvaltımı ederim :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Akşam üzere eşimle dışarı attık kendimizi :KK66:
Önce benim şu tezgahı yaptığım kolyeleri satacak dükkana götürdük oradanda Avmye geçip büyük kıza bot bakmaya gittik :KK66:

Hanım 15 Tatilde Londra yolcusu ya geri sayıma başladı ve tabi ihtiyaçlarını sıralayıp duruyor :KK48:
Hatta bir ara bana şu resimli sert bavullardan gösterdi :KK57: etiketini görünce yok anam okadarda değil dedim sonuçta ihtiyaçlarını alacağım tekrar boşuna 229 lira veremem evde bavul varken :KK12:
Neyseki hiç ısrar etmedide ağız tadıyla biraz gezip eve döndük :KK66:

Akşam yemeğimi erken yiyince bir ara acıkır gibi oldum hatta eşim hadi yemek yiyelim dışarda dedi ama ona uymadım :D:D:D yok öyle yağma acıktıysanız evde size çorba ve salata yaparım geç oldu dedimde tamam dedi eşimde :KK66:
Bende gelince Leptinim bozulmasın diye 1 koca bardak ayran içtim :D:D:D:D çalışsın leptinler :KK66:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK68::KK68::KK68:

Dün akşam üzere sanırım üşütmeden dolayı başım ağrıyordu ( hatta buraya yazarken bile vardı baş ağrım :KK53: )
Bir ara acaba tansiyonum mu yükseldi diye düşündüm mide bulantısıda başlayınca ama tansiyonum normaldi ölçtüğümde o_O
Gece geç saate kadar uyuyamadım hatta bir ara eşim uyandı ve beni ayakta görünce başımın ağrısını geçirmek için elinden geleni yaptı :KK57: en son bir ara halıya uzandım ve eşimede tembihledim olurda uyursam sakın uyandırma beni diye o_O
Sağ olsun fönle enseme ve ayaklarıma sıcak hava tuttuda sıcağı görünce mayışmış uyumuşum :KK48:
Şükür şu anda çok daha iyiyim ama sanki her an yine başım başlıyacakmış gibi o_O

Şekersiz kahvemi kaptığım gibi kendimi buraya attım :KK66: inşallah iyi gelirde başım tekrar başlamaz :KK66:

Merhaba arkadaslar bende pko hastasiyim ve kiloluyum sizinle devam etmeyi cok isterim :KK31: Benide araniza alin:KK72:

Günaydın canım :KK3:

HOşgeldin :KK3:
Maalesef uzun zamandır benden başkası yok ve inatla ben paylaşmaya devam ediyorum :KK48:
Sende bana eşlik edersen inşallah yeni arkadaşlarda katılır aramıza ve burası biraz daha şenlenir :D

Anammm evide toparladım birazdan mutfağa girişeceğim ( yerini falan silmem lazım bugün :KK66: )
Bir postada beyaz atarım makineye, süpürgede tutup bir kaç parça ütümüde yapınca bugünlük bukadar yeterli :D

Cok mutlu olurum :D:KK66:

Kendimi sana tanıtayım :KK48:
Adım Banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının Annesiyim ve evhanımıyım :KK66:
Bende maalesef insülin direnci ve pko hastasıyım :KK66:
15 sene evvel evlendiğimde inanılmaz ama 52 kgdum :KK53: ve maalesef seneler içinde hiç farkına varmadan kilo alıp durdum hatta defalarca diyet yapmama rağmen kilo veremeyince acıkcası baya bir saldım kendimi :KK67:
Büyük kızıma hamileyken 26 kg aldım ( öncesinde de bir 15 kg falan aldım sanırım ) 92 kgla doğuma girdiğimde bundan daha kötü olamam diye düşünürken büyük konuşmuşum meğer o_O
Ben kilo vermeye çabaladıkça daha çok kilo aldım ve küçük kızıma hamile kaldığımda 108 kgdum :KK57:
Ki Pko olduğumuda ikinci kuzuya niyetlendiğimde öğrendim ve doktor bana tedavi olmadan asla çocuğun olmaz demişti :KK53: tam hem tedavi olayım hemde kilo vereyim diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim :KK48:
Doktor bile inanamadı normal yolla hamile kaldığıma :KK70: tüpmü, aşılamamı diye sorup durdu hatta imkansız olamaz falan dediğinde Rabbim ol dediyse olur doktor hanım demiştim :KK68:
Şükür ikinci hamileliğimde tam 5 kg verdim ama bu seferde 103 kgla doğum yapmış olmama rağmen kilo vereceğime yine inanılmaz kilolar aldım ( 2 sene kuzuya Annesütü verince aman süt olsun diye homini gırtlak yedim durdum içim bayıldıkça :KK67: ) ve 120 kgyu gördüm :rolleyes:
Bir ara 96lara kadar düştüm ama akılsız başım yine manken olmuşcasına havalanınca fazlasıyla geri geldi ve ben 124.5 kgla resmen rekorumu kırdım :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Tamam ben şu TVdekiler gibi yatağa makum olacağım, dahada kilo alıp vinçle evden çıkarılacağım gibi saçma düşüncelere daldım :KK48: ( nasıl abarttıysam ki beni gören doktorlar bile kilomu söylediğimde boyum ufak olduğu halde inanamıyorlardı okadar olduğuma :KK48: )

En sonunda 4 ay evvel defalarca başka diyetler deneyip başarısız olduktan sonra Karatay yapmaya başladım ve şükür 12 kg gitti :D:D:D:D yavaş yavaşda olsa yaza kadar çok güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum :KK66:
Bu arada karataya başladıktan sonra berbat olan bütün tahlil sonuçlarım şu anda doktorun demesi mükemmel ve hiç bir şekilde ilaç kullanmak zorunda değilim :KK66: ( şeker ve kolestrol için )
Allahın izniyle herşeyin çok daha iyi olacağınada eminim :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

SEnde biraz kendinden bahsedersen sevinirim :KK60:

Anammm evide toparladım birazdan mutfağa girişeceğim ( yerini falan silmem lazım bugün :KK66: )
Bir postada beyaz atarım makineye, süpürgede tutup bir kaç parça ütümüde yapınca bugünlük bukadar yeterli :D

Kendimi sana tanıtayım :KK48:
Adım Banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının Annesiyim ve evhanımıyım :KK66:
Bende maalesef insülin direnci ve pko hastasıyım :KK66:
15 sene evvel evlendiğimde inanılmaz ama 52 kgdum :KK53: ve maalesef seneler içinde hiç farkına varmadan kilo alıp durdum hatta defalarca diyet yapmama rağmen kilo veremeyince acıkcası baya bir saldım kendimi :KK67:
Büyük kızıma hamileyken 26 kg aldım ( öncesinde de bir 15 kg falan aldım sanırım ) 92 kgla doğuma girdiğimde bundan daha kötü olamam diye düşünürken büyük konuşmuşum meğer o_O
Ben kilo vermeye çabaladıkça daha çok kilo aldım ve küçük kızıma hamile kaldığımda 108 kgdum :KK57:
Ki Pko olduğumuda ikinci kuzuya niyetlendiğimde öğrendim ve doktor bana tedavi olmadan asla çocuğun olmaz demişti :KK53: tam hem tedavi olayım hemde kilo vereyim diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim :KK48:
Doktor bile inanamadı normal yolla hamile kaldığıma :KK70: tüpmü, aşılamamı diye sorup durdu hatta imkansız olamaz falan dediğinde Rabbim ol dediyse olur doktor hanım demiştim :KK68:
Şükür ikinci hamileliğimde tam 5 kg verdim ama bu seferde 103 kgla doğum yapmış olmama rağmen kilo vereceğime yine inanılmaz kilolar aldım ( 2 sene kuzuya Annesütü verince aman süt olsun diye homini gırtlak yedim durdum içim bayıldıkça :KK67: ) ve 120 kgyu gördüm :rolleyes:
Bir ara 96lara kadar düştüm ama akılsız başım yine manken olmuşcasına havalanınca fazlasıyla geri geldi ve ben 124.5 kgla resmen rekorumu kırdım :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Tamam ben şu TVdekiler gibi yatağa makum olacağım, dahada kilo alıp vinçle evden çıkarılacağım gibi saçma düşüncelere daldım :KK48: ( nasıl abarttıysam ki beni gören doktorlar bile kilomu söylediğimde boyum ufak olduğu halde inanamıyorlardı okadar olduğuma :KK48: )

En sonunda 4 ay evvel defalarca başka diyetler deneyip başarısız olduktan sonra Karatay yapmaya başladım ve şükür 12 kg gitti :D:D:D:D yavaş yavaşda olsa yaza kadar çok güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum :KK66:
Bu arada karataya başladıktan sonra berbat olan bütün tahlil sonuçlarım şu anda doktorun demesi mükemmel ve hiç bir şekilde ilaç kullanmak zorunda değilim :KK66: ( şeker ve kolestrol için )
Allahın izniyle herşeyin çok daha iyi olacağınada eminim :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

SEnde biraz kendinden bahsedersen sevinirim :KK60:
Ben 33 yasindayim 14 yillik evliyim , 3 cocuk annesi 95 kilo ve pko hastasiyim bende 105 kilodan 95 e dustum amam almaya basladim tekrar , yeni evlendigimde 50 kiloydum 1.70 de boy dusun artik nerden nereye manken gibiydim ben , napcam offf

Back