• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Neyse kızlar kuzu karnım ağrıyor ovuştur diye naz yapıyor :KK48: biraz onunla ilgileneyimde sonra yatarım malum daha yeni kendimize geliyoruz ve yarın yine erkenden uyanacağım kızı teog sınavına uğurlamak için :KK68:

hayırlı geceler :KK3:

Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın :KK39:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

banu abla neden bu kadar uzun surdu bu hastalıklar. ınsallah hemencecık bıter. yazık kuzucuga, yorgun dusuyordur o da ne yapsın:)
buyuk kızının sınavıda ınsallah guzel basarılı gecer. hayırlı sonuclar alır.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Dün gece kızın ilaçlarını kestim malum ve bol bol su + limonlu, ballı su karışımı verdim :KK66:
Salonda yattık ana kız yatak odası daha havasızdır diye ve cidden sabah 6ya kadar kuzum deliksiz uyudu :D:D
Yanlız sabah 6da öksürük krizine girdi ve kendi Anneciğim bana hava versene dedi ama inat ettim vermedim ve onun yerine bol bol su içirdim :KK66: şükür geçti oda o an :KK66:

Sabah 8i az geçiyordu yine ağlamaya başladı öksürerek bende sadece deniz suyu ve ventolin olarak buhar verdim :KK66: Salonunun camlarınıda açtım iyice oda havalansın diye tabi o arada kuzuyu koltuğa yatırıp iyice örttüm daha fazla üşütmesin diye :KK66:

Şu an daha iyi sadece bacaklarım ağrıyor diyor sanırım eklem ağrıları var :KK66: oda bir iki güne geçer inşallah :KK66:
Her fırsatta bana bacaklarını ovdurup birde karnını ovalatıyordu ( ishal ya karnı ağrıyor bende şimdi sıcağa yakın su koydum su torbasına da rahatladı )
BOl bol su içirmeye devam ediyorum:KK66:
Kaç gündür kahvaltı etmeyen cimcime bu sabah 1/2 yumurta ve 1/2 muz yedi şükür :D:D

İnşallah bir iki güne kadar dahada toparlanacaktır :KK66:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kuzum şükür uyuyor şu anda :KK66:
Size yazdığım son mesajdan sonra çocuk çok kötü oldu :KK61: bacaklarım diye ağlayıp durdu ve bir baktım baldırları taş gibi :KK57: aklım gidiyordu resmen o_O
Ne yaptıysam bacaklarının üzerine basmadı hatta tuvalete bile gideceği zaman ben taşıdım ve devamlı ağlayıp durdu etinden et kopuyormuş gibi :KK57::KK57::KK57:
Babasını arattı bana ve okadar çok canı yanarak ağladı ki eşim dayanamadı çok eskiden götürdüğümüz doktora götürdük o_O diğer doktorun yaptığı tahlili ve röntgenide götürdüm ve oda netteki doktorla aynı şeyi söyledi o_O daha evvel kullandığımız antibiyotik ağır gelmiş o yüzden çocuk kusma ve ishale maruz kalmış o_O
İlaçları kestiğimizi söyleyince iyi yapmışsınız dedi :KK66:

Şu anda sadece ateş düşürücü kullanıyoruz ( yine ateşlenmeler başladı diye ) birde evin içinde fazla kalın giydirmeyin, odayı iyice havalandırın falan dedi :KK68:
Keşke baştan o doktora götürseymişiz dedi eşim ama cidden artık doktordan tiksindim o_O

Bacaklarındaki ağrılarda o içtiği ilaçların ağır griple birlikte etkisiymiş ama iki güne geçer birşey kullanmaya gerek yok dedi :KK66:
Dönüşte oykalyptus yağı aldık eczaneden ve eve gelir gelmez biraz yastığına damlattım :KK66:
Baştan çok pis kokuyor falan dedi ama onun kokusuyla rahatladı ve uyudu tekrar :KK68:

Kendi tshirtümede az birşey damlattım ve cidden beynime kadar nefesimin açıldığını hissettim :KK48:
Hepinize önerileriniz ve dualarınız için Allah razı olsun cidden çok iyi oldu :KK66:

Şimdi iki gün sonra tekrar bir getir göğsünü dinleyelim ne olur ne olmaz dedi ama başka hiç birşeye gerek yok diye de üstüne basa basa belirtti :D

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese Bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah...Aminnnnnnn

Malum yarın Cuma :D:D:D:D
Bakalım nasıl bir bildirim yapacağım :KK48:

Gece kuşum deliksiz uyudu şükür :KK66: şu ana kadarda hiç öksürmedi ama hala bacaklarım ağrıyor diyor ve zorla yürüyor o_O bir kaç kere vicks sürdüm dün hani belki biraz rahatlatır kaslarındaki ağrıyı alır diye ama bu sabahta Anneciğim hani geçecekti bu bacaklarımdaki ağrılar hala yürüyemiyorum rahat dedi o_O
Neyse bunada şükür eminim bir iki güne iyice düzelir :KK66:

Hanimın iştahsızlığı hala devam ediyor hatta sabah sırf gaz vermek için ikimizinde kahvaltı tabağını yan yana koydum İGye koyabilirsin diye resmini çektim ( Teknoloji delisi kızım bayılıyor İGde resim paylaşmaya :KK70: )
Resmi paylaştı ama tabağın yarısını yemedi bile :KK53: bir ara yumurta istedi ( baştan yemem demişti sırf kendime yapmıştım ) hadiii kalktım onada yaptım iki çatal aldı bıraktı :KK67:

Neyse artık akşama kadar zorla kandırıp birşeyler yediriririm :KK66: olmadı birazdan çorba yaparım belki onu içer bir ümit :KK64:

Kızlar bana müsaade :KK3:

Bugün Allah razı olsun Annem ben pazarlık almaya çıkamayacağım için benim yerime pazara gidip eksiklerimi alacakmış :KK68: bir iki saate gelir bende o arada az iş yapayım yoksa gelince başlar yine kız sendemi kızla bütün gün yatıyorsun diye :KK48::KK48::KK48::KK48:

Haftaya cumartesi günüm var ve ben Cumartesi günü itibariyle dip köşe temizliğe gireceğim :D
Cumartesi Mutfak dolaplarını ve fayansları silerim diye düşündüm :KK66:
Eşimde yardım ederim ben merak etme :KK66: sen mutfağı temizlerken ben salonu hallederim dedi :KK15:
Pazar Amcamlara gidiceğiz öğleden sonra o yüzden o gün birşey yapamam ama Pazartesi Banyo fayanslarını falan temizlerim diye düşünüyorum :KK66: ondan sonrada yıkanacak çamaşırlarım ve ütülenecek kıyafetlerim var :KK66:
Cuma günüde tekrar üstten yapar ertesi gün için birşeyler yaparım ki sabah uğraşmak zorunda kalmıyayım :KK66:

Bu arada kızlar bildiğiniz bayatlamayan bir gün evvelden yapabileceğim peynirli yada zeytinli poğça tarifi gibi birşey bilen varmı :KK66: kendim yemeyi düşünmüyorum zaten ama tek çeşit börekle ( anam sağ olsun yaparım dedi ) olmaz diye düşünüyorum çünkü 14 kişi olacak :KK66:
Börek ve poğça haricinde bir tek kısır ve güllaç ikram edeceğim ( güllaçı Allahtan sevmiyorum )

Sabah erkenden babamı hastaneye götürüp geldik :KK66: Aslında boşa gittik desem yeridir :KK53:
Doktora babamın girmesiyle çıkması bir oldu resmen o_O
Babam daha derdini tam anlatmadan aç bacağını demiş bakmış daha bir yandan babam bak bunları kullanmıştım diye ilaçlarını gösterecekken barkodu uzatmış doktor iki ilaç yazdım ayın 9unda gel demiş :KK57: Babam neyim var diye sorduğu halde şu ilaçları iç 9unda gel işte demiş ve sıradaki diye seslenmiş :KK53::KK53::KK53::KK53:
Tabi babam uyuz oldu doktora ve ne onun verdiği ilaçı içerim nede buna birdaha gelirim diye söylendi durdu :KK48: Şükür ayağındaki kızarıklık ve ağrı baya bir azalmış cildiyecinin verdiği sulu pansuman sayesinde :KK66: 15 gün sonra tekrar ona giderim olur biter diyor babam :KK66:

Önce bir eczanaye ne ilaçı yazmış bir sor öyle karar ver dedim bende sonuçta devlet hastanesinde Almanyada olduğu gibi ihtimam göremeyeceğini bir türlü kabullenemiyor babam ama mecbur alışacak :KK70:

Küçük kuşum gece bizim yatağa kustu :KK53: tabi o an birşey diyemedim ama sinirden kudurdum daha yeni nevresim geçirmiştim diye :KK48: Yavrum özür dileye dileye bir hal oldu bende tabi olsun aşkım sen rahatladın ya gerisi önemli değil dedim doğal olarak :KK66:
Gece yarısı yatağı kaldırdık desem yeridir :KK57:
Evden çıkarken birşeyi yoktu ama hastanede yine ateşlendi bir ara sonra eve geldik yine birşey yok :KK64:
Ya bu çocuğun antibiyotik kullandığı halde ateşlenmesi normal mi kızlar valla kafayı yiyeceğim o_O
Şu an bile hiç hali yok koltukta öylecene yatıyor hatta antibiyotiğini içeceksin dedim diye ağlayıp durdu demin o_O

Biraz onunla ilgileniceğim bugün birde salonu süpüreyim tamam başka iş yok benden ( tabi çamaşırlar yıkansın malum nevresimler beklerse kokar )
ARtık akşam üzere ancak fırsatım olur gelmeye malum öğlende de annemler geliceklermiş :KK66:

Kızlar dua edin kuşum düzelsin artık çocuk bir haftada 1 kg verdi ki benim bildiğim çocuklar için çok fazla :KK43:
Zoraki bir kaç kaşık çorba içireyimde ilaçlarını içsin :KK66:
canım Allah acil şifasını versin miniğinnn aminnnnnnnnnn
yoğurt yedirebiliyorsan iyi gelecektir inşallah
"ALLAH Rızası İçin Seversin ,
Bir Tek ALLAH’tan İstersin !
Sebaat Eder Boyun Bükersin..
Tevekkül Eder Merhamet Beklersin .!
Tam Umudum Bitti Dersin ve Ötelerden Bir Ses Duyarsın !!
”KALK Gün Senindir Gün Sabredenlerindir ”
…Ve AŞK’ının Adı Hamd Olur ."

Hemen aklımdayken bugün yediklerimide paylaşayım :KK66:

Sabah;
2 yumurtalı omlet
1 ç. bardağı Yerfıstığı
1/2 Salatalık
10 zeytin
1 büyük bardak ayran

Öğlen;
1 büyük bardak ayran
1/2 Çay bardağı yer fıstığı ( canım pek birşey istemedi )

Akşam;
4 adet köfte
bol karışık salata ( marul, turp, salatalık, kırmızı lahana, limon, zeytinyağ )
3 adet marulla çiğköfte ( büyük kızın siparişi :KK48: )
1 su bardağı ayran

Bugünüde böyle atlattım şükür :KK66:
Bol bol suyumu içtim birde Annemle şekersiz nescafemiz vardı :KK66:

Merhaba cecomm geçmiş olsun uzun zamandır buralara gelemez oldum
Allah şifalar versin ben de fenaydım yaklaşık 3 hafta sabahlara kadar öksürükle afedersin mideyi boşaltmadan durmayan inatçı öksürükle mahvolmuştum.tabi iş ev misafirler yoğunduk baya ve zaten grip tedavisi olmuştum ılık su bal ıhlamur vs ile geçmeyince en son
gece bir hastaneye gittik midem burnum yüzüm birbirine karışmış acilin doktoru gebelik var mı diye sorunca keşke dedikk tabii o ara adetim geçmişti vee tahlil yapıldııı gebelik değeri 1000 çıktı h
öyle sevindikk öyle şok olduk ayy 4 yıldır beklediğimiz an geldi çok şükür dedik:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46: ay dünyalar bizim olduu
canım hepinizin duaları
için çok teşekkür ediyorum.Rabbimiz herkese bu güzel duyguyu yaşamak nasip etsin.waw arkadaşıma da inşallah tamamına eren bir hamişlikle amin

öksürükler için doktor kuşburnu ıhlamur ılık su önerdi ve malesef düşük tehlikem başladı 15 gündür lavabo hariç kalkmak yasak tutunması için dunya ilaç vitamin
hep ümitle güzel bir haber vermeyi bekledim hayal ettimmm iyi bebiş haberini bekledimmm
geçen hafta ise kalp atışını duyamadık üstelik 7. hafta olmuş bile doktor
10 gün içinde kanama olmazsa onu almamız gerek :cry::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42: dedi hep araşturdım kalp atışları geç duyulabiliyormuş artık Allaha sığınıyorumm güveniyorum ona
yarın gideceğim doktora dualarınıza ihtiyacım var yıllar sonra nasip olan bu mutluluğu tamamına erdirmeyi nasip etsin Rabbimiz
yani şu kısa zamanda yaşadıklarım mucizeler ve şimdiki uyku girmeyen gözlerimdeki yaşlar Allah hiç kimseye yaşatmasın evlat acısını ben daha minicik ümidim mucizemi :KK42:
dularınıza ihtiyacım var
Sirineeeeeeee....simdi elocan soyledi instagramdan hemen geldimm..canim okadar sevindimkii anlatamam imkani yokk..bu yoldaki en uzun arkadaslarimdansinn...aglamalarimiz sizlamalarimizz...demekki vakit bu vakitmiss...sukurler olsun rabbimee..simsıkı tutunsun sana kuzunnn...bizi habersiz birakmaa..cok guzel haberlerle gell...ve cok dua et bizedee...

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hepinize hayırlı Cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnn

Evet hemen aklımdayken bildirimimide yapayım :KK66:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 114.2 kg
Bu hafta; 113.5 kg

Giden; - 700 gr
toplam giden; 11 kg :D:D:D:D

Spor; maalesef yok sadece ev içinde koşturmaca ve hastane ziyaretleri :KK48:

Aslında dün tartıda daha az görmüştüm ama yinede bugünü baz alıyorum :KK66:
İnşallah önümüzdeki haftada 112leri görürüm diye umut ediyorum :KK68:
Yavaş yavaşda olsa azimle hedefime doğru ilerliyorum :D:D:D

kızlarr nasılsınız up uzunn zamndır gıremıyorum hayatımda oyle seyler degıstıkı :) herkez ıyıdır umarım bende sıze katılacaktım fakat katılamıcam sanırım Rabbim bana 2. mucızemı verdi yine hamıleyım hamdüsenalar olsun 13 haftalıgız bu gunlerde herkeze o kadar cok dua edıyorum kı dogumdan sonra saırım pko duzeldı korundugumuz halde bebegım bana ttutunmus . kızım daha 9 aylık ıkısı beraber buyuyucek ama zor olacak net yk evımde gıremıyorum kızlar hepınızı cok ozledım

buda benım mınıgımle ben burda daha 3 aylık bıle degıldı

Eklentiler

• IMG_20140621_153707-1.jpg
    IMG_20140621_153707-1.jpg
    734,4 KB · Görüntüleme: 103
Sirineeeeeeee....simdi elocan soyledi instagramdan hemen geldimm..canim okadar sevindimkii anlatamam imkani yokk..bu yoldaki en uzun arkadaslarimdansinn...aglamalarimiz sizlamalarimizz...demekki vakit bu vakitmiss...sukurler olsun rabbimee..simsıkı tutunsun sana kuzunnn...bizi habersiz birakmaa..cok guzel haberlerle gell...ve cok dua et bizedee...
canım benim teşekkür ederimmm hamdüsenalar olsun Rabbimizee
dualarımdasın arkadaşımm inşallah senden de tüm bekleyen arkadaşlardan da güzel haberler alalımmm
tüm azaları tam sağlıklı evlatlar dünyaya getirebilelimmmm
benim kuzunun kalbini duymayı bekliyoruz bu hafta içi bir gün gideceğim tekrardan
sizlerden de dua istiyorummm :( mucizemi sağlıcakla dünyaya getirebileyim

kızlarr nasılsınız up uzunn zamndır gıremıyorum hayatımda oyle seyler degıstıkı :) herkez ıyıdır umarım bende sıze katılacaktım fakat katılamıcam sanırım Rabbim bana 2. mucızemı verdi yine hamıleyım hamdüsenalar olsun 13 haftalıgız bu gunlerde herkeze o kadar cok dua edıyorum kı dogumdan sonra saırım pko duzeldı korundugumuz halde bebegım bana ttutunmus . kızım daha 9 aylık ıkısı beraber buyuyucek ama zor olacak net yk evımde gıremıyorum kızlar hepınızı cok ozledım
Maşallahhhhhhhhhhhhhhhh Allah tamamına erdirsinnnnnn
bana da dua eder misinnnnnnnnnnnn

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hepinize hayırlı Cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnn

Evet hemen aklımdayken bildirimimide yapayım :KK66:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 114.2 kg
Bu hafta; 113.5 kg

Giden; - 700 gr
toplam giden; 11 kg :D:D:D:D

Spor; maalesef yok sadece ev içinde koşturmaca ve hastane ziyaretleri :KK48:

Aslında dün tartıda daha az görmüştüm ama yinede bugünü baz alıyorum :KK66:
İnşallah önümüzdeki haftada 112leri görürüm diye umut ediyorum :KK68:
Yavaş yavaşda olsa azimle hedefime doğru ilerliyorum :D:D:D
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar: Maşallahhhhhhhhhh canımmm harikasınnnnnnnnnnnnnn

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün ancak fırsat ulabildim gelmek için :KK66:
Sabah kahvaltıdan sonra hesapta mutfağımı temizleyecektim ama kendimi kuaföre attım :KK48:
Bayadır ihmal etmiştim ve çok iyi geldi :KK48:
Döndüğümde bir baktım eşimde sarılmış yorgana salonda yatıyor :KK53: sonunda oda yamuldu :KK70:
Hemen ona ilk müdahaleyi yaptım sonrada eşimin halasına gittim çocuklarla çaya :KK66:
Aslında eşimle gidecektik eniştesinin uydusunda kanal ayarlanması gerekiyor diye ( hep bana ayarlatır yakaladıkça :KK48: ama bu kez telefon açıp gelirmisiniz demiş ) oda hali olmayınca bizi gönderdi :KK66:
Yaklaşık iki saat evvel geldim ve tabi kocacığımla ilgilemekten ancak gelebildim :KK66:

İnşallah herkesin haftasonu çok güzel geçer :KK15:

Senin adına gerçekten çok sevindim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
İnşallah herşey gönlünüzce olur :KK60:
Evet elbette zorluklar olucak sonuçta kuzun daha ufak ama emin ol büyüdüklerinde de iyiki diyeceksin :KK68:
Ne güzel ikiz gibi büyüyecekler ve sonradan çok rahat edeceksin:KK66:
Rabbim bu mucizenide hayırlısıyla sağlıklı olarak kuçağına almayı nasip eder inşallah...Aminnnnn

Hamilelerin duaları daha çabuk kabul olurmuş :KK66: Ben hariç ( malum iki kuzum var ) buradaki başta WAW olmak üzere tüm mucizesinin yolunu gözleyen anne adaylarınada dua et tez zamanda mucizelerine kavuşsunlar :KK66: aslında banada edebilirsin :KK48: ara ara niyeti bozuyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:

buda benım mınıgımle ben burda daha 3 aylık bıle degıldı

Oyyy maşallah tombişe :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Rabbim nazarlardan saklasın...Aminnnnnnn
Kuzucuk ablamı olacakmış :KK48: yerim o küçük ablayı :KK66:

canım benim teşekkür ederimmm hamdüsenalar olsun Rabbimizee
dualarımdasın arkadaşımm inşallah senden de tüm bekleyen arkadaşlardan da güzel haberler alalımmm
tüm azaları tam sağlıklı evlatlar dünyaya getirebilelimmmm
benim kuzunun kalbini duymayı bekliyoruz bu hafta içi bir gün gideceğim tekrardan
sizlerden de dua istiyorummm :KK43: mucizemi sağlıcakla dünyaya getirebileyim

İnşallah sende hayırlısıyla kuzunun kalp atışlarını duyarsın canım :KK68:
Bu arada tabi bizede haber vermeyi unutma :KK60:
Bütün dualarımız sizlerle :KK60:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar: Maşallahhhhhhhhhh canımmm harikasınnnnnnnnnnnnnn

Allah razı olsun canım inşallah benim çok daha zayıf hallerimide paylaşırım sizlerle :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK24::KK24::KK24:
Hele şükür gelebildim :KK25:
Eşim dün gece iyice hasta oldu ve sabaha kadar uyumadı tabi bende baya geç yattım onunla ilgilenirken o_O
Sabah geç uyandık ve kahvaltı ettikten sonra direk hazırlanmaya başladım Amcamlara gideceğimiz için :KK66:
Saat 1 gibi yola çıktık ve 1 saat yol sürdü zaten trafikte olunca :KK53:
Aslında eşimde gelecekti hesapta ama kendini kötü hissettiği için evde kaldı :KK43:
Son anda iptal etmek olmayıca bizde onsuz gittik tabi aklım evde kaldı ve sık sık arayıp halini sordum :KK66:
SAğ olsun Amcamlar eşimin gelmediğini görünce çok üzüldüler :KK48: meğer duvar kağıdı almışlar ve eşime yaptırmaya niyetleri varmış :KK53: baktık yengem hayal kırıklığına uğradı Annemde hadi biz yapalım kağıdı dedi ( zaten bekarken bütün evi hep Annem ve ben yapardık Babam kaytarmak için Annemi kızdırıp her defasında Camiye kaçtığı için :KK48: ) Kızkardeşim, eşi, Annem ve ben yaptık ama tek duvarda olsa yorgunluktan geberdik :KK57:
İki saatte bitirdik ama dördümüzde baya yorulduk :KK53: tabi Yengem ve Amcam çok memnun oldular ( her nekadar işin ucundan tutmasalarda :63: )
Kuzen yine maşallah 26 yaşında olduğu halde kazeyi büyüttü hiç birşeyin ucundan tutmadan :63:
Neyseki bu faslıda atlattık ve erkenden kaçtık ( saat 8i az geçiyordu )
YOl açık olunca 40 dakikada döndük evimize :KK66:

Eşim yarın işe gitmeyi düşünmüyordu ama bugün baya bir dinlenince toparlanmış biraz ve işe giderim diyor :KK66:
Eeee Cumarteside Akraba günü bende olduğu için bende Temizlik operasyona başlıyacağım :KK53:
Cumaya kadar bitirmem lazımki Cuma günüde oturup ertesi gün için Sarma ve poğçamı rahat rahat yapayım :D:D:D:D

Hele şükür gelebildim :KK48:
Malum haftasonu akraba günü bende diye temizlik operasyonum başladı :KK48:
Salonda kaldırılması gereken fazlalıkları kaldırıp topladıktan sonra direk mutfağa attım kendimi :KK53:
Anam fayanslarımı uzun zamandır silememiştim ve dolaplara girişmişken onlarıda aradan çıkartayım dedim :KK66:
Meğer ne kadar pislenmiş fayanslarım :KK48:
Geçen Alışverişe gittiğimizde Çamaşır katkılı Domestos aldım ( yeni çıkmış sprey şeklinde )
Evlendiğimden beri her tür deterjanı denedim ama bunun kadar etkilisini görmedim :KK48: En yukardan sıktıkca resmen sarı sular aktı :KK57: normalde elimin erdiği yerleri hep siliyorum zaten ama o şekilde bile olsa acayip etkili oldu ve hiç ovmaya gerek kalmadan yemek kirlerinden arındırdım mutfağımı :D:D:D:D

Tabi incik çıncık çok olunca bu saate kadar uğraştım :KK53:
Sadece iki dolap kaldı ama artık kötü oldum ve hazır biraz kendime gelmek için oturunca dayanamadım size bakayım dedim :KK66:

Back