Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Akşam yemeğimide yedim ve mutfak kapandı

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah bir tek cevizimi yemeyi unutmuşum onuda şimdi fark ettim
Şu saate kadar 2 litreye yakın su içtim ama yatana kadar 1 litre daha içerim hatta fazlasıda olur zannımca

Devamlı elimde bir bardak suyla dolaşıyorum desem yeridir
Ufak ufak içiyorum bittikçe tazeliyorum o zaman anlamıyorum yoksa unutuyorum
Helal olsun valla . içebiliyorsan ne mutlu sana ben kışın hiç içemiyorum. yazın olsa ister istemez sıcaktan içiliyorda kışın soğukdan içemiyorum. birde bir bardak içsem bile yarım saat içinde lavaboya dar düşüyorum.

Yeni Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

İnanmayacaksınız ama daha yarım saat evvel ancak uyandım ki gece 11de yatmıştım
Dün bilgisayarı kapattıktan sonra çok daha kötü oldum hatta mideme vurdu ve ne var ne yok hepsi çıktı

Kendimi frenlemeye çalıştıkca kusup durdum hatta hala yüzümde resmen doğum sonrası gibi kan oturmaları oluştu

Sabahda korkumdan birşey yiyemedim gibi birşey
Yarım muz
1 büyük bardak ayran
1 avuç çeviz

Hatta hala önümde duruyor yavaş yavaş yiyorum korkudan Sanırım bir iki gün iyice midemin rahatladığını hissedene kadar o tedirginliği yaşarım
Bir saat sonra hazırlanmaya başlıyacağım Annem ve kızkardeşimle Eminönüne gidiceğiz hatta biraz evvel Annem arayıp makara yapıyor kız bugün uyunurmu işte Bayram sayılır diye dedim o zaman bize Bayramlık alırsın artık nasıl gülüyor tamam ne isterseniz alırım hatta size birde yemek ismarlarım diye tabi ben yemem o ayrı yine midem falan kalkmasın

Canım valla mecbur içiyoruz normalde benimde kışın aklıma gelmez su ama hep bardağı doldurup önüme alınca ister istemez içmiş oluyorum ne yapalım artık her yarım saatte birde olsa lavaboya koşturacağız yeterki böbrekler sussuz kalmasın

Bana müsaade kızlarrrrr

Ufak ufak hazırlanmaya başlıyayımda büyük kız gelince hemen evden çıkacağım
Gidip sağlam giyineyimki üşütmeyeyim daha fazla ve bol bol yürüyeyim

Bakalım inşallah güzel birşeylerde bulurum kendime

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hele şükür geldimmmm
Ay felaket yoruldum tam 2 saat Annem ve kızkardeşimle Eminönünde yürüdük, bir handan çıkıp bir sonrakine girdik İşin garibi çok çabuk yorulan ben nasıl daldıysam hiç yorulmadan dolaştım ancak otobüste koltuğa oturduğumda yorulduğumu anladım

Hazır Eminönüne gitmişken kendime Punch işi için iğnesinin setini, ipliklerini birde kasnak aldım tabi havluda aldım bir tane denemelik Sağ olsun Annem yine ısrarla ben ödeyeceğim diye tutturdu bende tamam artık havlu birşeye benzerse inşallah sana hediye edeceğim dedim
Tabi Eminönüne gidipte Kahve almadan dönülmeyeceği içinde kahvemide aldım
Güzel olursa tabi tekrar havlu ve daha farklı ipler alıp bir kaç tanede kızlarımın çeyizine yaparım hatıra

Kızlarda hazır ben evde yokken abla kardeş çok güzel geçinmişler hatta ikisi bir olup birde bisküvi pastası yapmışlar hatta dışardayken telefon açıp bana ille Anannemler akşam çaya gelsinler diye tutturdular ( o an anladım zaten birşeyler yaptıklarınıda ben kek diye tahmin etmiştim )

Onlar gelmeden bende sizlere bakayım dedim

Anamlar geç gidince bu saate kaldım ama yatmadan bir bakayım dedim

Şu Punch işi cidden çok zevkliyimiş ama ilk başta beceremedim diye sinir oldum
Ha bire sökülüyordu hatta annemde aman boşver be kızım olmuyorsa zorlama dedi tabi iş inada bindi
Ben Kvye Punch işi yapacağımı söyledikten sonra hatun gitti benden önce İğne setini aldı normalde kimseyle fesatlık yaşamam ama uyuz oldum ben söyledim o ay kursta yapacağız diyipte aldı ki önceki sohbetlerinde bizim kursta o yok ama seneye olan kursa giderim diyordu ve nasıl olduysa birden kursta punch yapacakları tutmuş

Baya uğraştım ama olayı çözdüm
Bir tek yapıştırıcısını almayı unutmuşum onuda artık yarın bulurum yada eşime sipariş veririm
Yapı Marketlerinde kesin vardır öğle yemeğinde AVMye giderlerse bir zahmet uğrayıp alsın

Şimdilik deneme amaçlı kalp falan yapayım dedim ama elim iyice alışırsa çok daha güzel desenler yapıp kızların çeyizine iyisinden havlu alıp yaparım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Eşimin Amcaoğlundan yeni geldik ama yatmadan sizlerede bir bakayım dedim
Sohbet güzeldi hatta çoğunlukla eşimin ve amcaoğlunun asker maceralarından ( çokta komik bulur ve zevkle dinlerim ) birde kuzenin üniversite eğitiminden konuştuk
Hatta o an fark ettim ne kadar çok okumayı özlediğimi

Ya belki hatırlarsınız bir ara acıktan üniversite okumak istemiştim ( halada istiyorum ya )
O zaman Yabancı uyruklulara sınav kalktı denmişti ama belki yine benim okuyabileceğim birşeyler vardır diye baktım ama hiç bir şey bulamadım
Sizlerden bilgisi olan varmı TC vatandaşı olmayan Yabancı uyruklu olupta girebileceğim Üniversite sınavı falan varmı acaba ( Ben almanyada Kollej bitirmiştim ve Üniversite hazırlıkta okulu bırakmıştım ama sanırım denklik belgesi alıcak olunca buranın Lise mezuniyetiyle deng diye tahmin ediyorum )
Ne bileyim belki Almanca Öğretmenliği okuyabilirim hem Üniversite hayalim gerçek olmuş olur, hem kızlarıma iyi örnek olmuş olurum hemde belki özel bir okulda Öğretmenlik yapabilirim mezun olursam

Maalesef ben nereden bilgiye ulaşacağımı bulamadım ama belki sizlerden bir bilen vardır kafama takıldı öyle bir imkan varsa es geçmiş olmak istemem

Neyse kızlar şimdilik bana müsaade az evi toparlayıp çamaşır sereyim

Annem sağ olsun yine pazarlığımı yapacak ve öğlenden sonra bana kahve içmeye gelicek o gelene kadar işlerimi bitireyim ki rahat oturayım o geldiğinde

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Bugün Akşam yemeğinden sonra Annemlerde kızkardeşimdeler diye çaya davet ettiler bizde biraz kafam dağılsın diye gittik Bol bol sohbet ettik ve baya bir kendime geldim

Bu arada dün büyük cadıyla tartıştıktan sonra okuldan geldiğinden beri hiç konuşmamıştık
Onunda zaten umuru değildi bende inat ettim anlayacak neyin ne olduğunu diye
Akşam üzere hatta TV karşısında azcık uyuya kalmışım Eşimin geldiğini dahi duymamışım
Bİr ara uyanır gibi oldum baktım biri bıdı bıdı söyleniyor ve kulağımı kabarttım meğer eşim büyük cadıyı karşısına almış onunla konuşuyor
Lavaboya gitme bahanesiyle ( hemen kızın odasının yanı ) oturdum dinledim konuşmaları
Eşim baya baya fırça attıyor kıza Annen gibi birine bu yapılmaz yazık günah kadın sen doğduğundan beri bir dediğini iki etmemek için senelerdir kendi isteklerini ikinci plana değil resmen hiçe sayıyor günah hiç mi Allahtan korkun yok diye Hatta işte biz senden sadece saygı bekliyoruz, sen bize saygı gösterirsen biz sana çok daha fazlasını yaparız falan diye yarım saatten fazla konuştu hatta kardeşiyle durumunuda izah etti bak biz ona gösterdiğimiz müsamanın fazlasını sana gösterdik hatta halada gösteriyoruz diye

Okadar çok şey söyledi ki bizimki ağzını açıpta tek bir kelime edemedi ( tabi çenesi bana öter ancak )
Neticede ben yemek hazırlarken onlar hala konuşuyordu hatta en son eşim bir daha sakın Annene özellikle ( ben işteyim akşamdan akşama iki saat çekiyorum sizi dedi ) saygısızlık yapma yoksa senin bize davrandığın gibi davranırım sana o zamanda emin ol hiçde mutlu olmazsın dedi ve yanıma özür dilemesi için gönderdi

Aslında içten içe zaten af etmiştim ama tabi ona hemen bayrakları indirmemem gerektiği için o benden özür dilerken yüzüne bile bakmadım ( çok zor oldu ama inat ettim ) ve kusura bakma özrünü kabul etmiyorum bana kaç gündür yaşattıkların yeter haddini aştın ve kendini düzeltmediğin sürece değil sana saygı göstermek aksine seni görmemezlikten geleceğim dedim
Ağlamaya başladı tabi o arada ama yinede umursamadan işimi yaptım
Babasının yanına gitti Annem özrümü kabul etmiyor diye eşimde kusura bakma kadıncağız haklı sonuçta özür beklemiyor baştan düzgün davransan çok daha mutlu olurdu dedi

Neticede çok soğuk bir yemek yedik ama kızkardeşime gidince tabi oradada bizimki süt dökmüş kedi gibiydi
Anannesiyle dib dibe oturdular hatta bir ara çocuklardan açılınca ben bir iki ortaya laf söyleyince iyice utandı ( sonuçta Annemde olayı biliyordu kızkardeşimede gündüz o duymadan anlatmıştım çok canım sıkıldı diye )
Baktım hiç sırnaşmayan kız bir sırnaşmaya başladı anlatamam
Hatta eve dönerken Annemleri apartman önünde inmelerini beklerken zorla bana sarılmaya çalıştı Ben tabi numaradan git başımdan işim olmaz senle diyorum ama bu ısrarla öpüceğim işte çok özür dilerim bir daha söz dikkat ediceğim hareket ve sözlerime dedi

Tabi ondan sonra barıştık ama evde şu anda kanatsız bir melek var Kardeşiyle kedi köpek gibi olan cadı şu anda kardeşini kuçağına alıp öpüp kokluyor
Artık inşallah kardeşini kıskanacak bir durum olmadığını anlamıştır

Ama cidden üzerimden büyük bir yük kalktı
He biliyorum bu ergenlik yüzünden belki bir çok kez birşeyler olacak ve kapışacağız ama en azından bir müddet gider bu fırça ona zaten bir dahada yaparsa kardeşinide alıp bir kaç gün Annemde kalacağım hani madem benle geçinemiyorsun evi terk ediyorum hesabı

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Sabah şükür biraz geçikmelide olsa uyanabildim
Bu arada düne nazaran tartıda 200 gr daha az çıkıyorum 113.8 yani buna bile sevindim çünkü iki gün önce 2 kg fazla bile çıktığımı görmüştüm ve resmen böyle oldum

Hemen hem kendime gelmek için hemde metabolizmam hızlansın diye kendime şekersiz Türk kahvemi yapıp buraya attım kendimi şimdide çabucak ufak bir kahvaltı tabağı hazırlayacağım kendime sonrada zaten az daha oturup hazırlanmaya başlarım

Eşimin akrabalardan birinin Kayınvalidesinin senesiymiş eşide sağ olsun benide hatırlayıp Kurana davet edince uzakda olsa davete icabet etmek gerek diye kabul ettim
Tabi yine ailenin Şöför Nebahatı olarak eşimin Halalarını, KVyi ve eşimin yengesinide toplayıp öyle gideceğim

Kahvaltımı hafif yapacağım hem saat olarak normalden daha geç diye hemde gittiğim yerde mutlaka ikram olucak ve bana uygun birşey varsa yerim olmadı sadece ayran içer midem kötü bahanesiyle çaktırmadan yırtmaya çalışırım
Bakıcağım evde cevizim kalmadıysa giderken çeviz alırım ufak bir kutuda yanıma alıp o kutuya aktarır bu midemi rahatlatıyor bahanesiyle cevizimi yerim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yaklaşık bir saat evvel ancak evime gelebildim ama yorgunluktan cidden geberiyorum
Felaket Trafik vardı ve maalesef yolda giderken kaza gördük
Yaşlı biri ( sanırım erkekti ) Metrobüse giderken üst geçidi kullanacağına E5 üzerinden geçmeye kalkışmış ve tabi araçlar baya hızlı gittiğinden adamcağızın biri frene asıldığı halde duramamış ve yaşlı kişiyi araçın altına almış
Ben kalabalık Trafiği görünce acaba ilerde araba kazasımı var diye düşünürken bir baktım yandan geçerken arabanın altından bacaklar görünüyor
Kaza daha yeni olmuştu herhalde adamcağızı araç altından daha çıkarmamışlardı ve ambulansda yoktu daha meydanda ( Rabbim inşallah oradan yaralıda olsa sağ kurtulmayı nasip etmiştir o kişiye ...Aminnnnnn )

Tabi ben çok kötü oldum ama yinede yoluma devam ettim İlk kez gittiğim için biraz aradım evi ama bulduk sonunda ve Kuran okunduktan sonra akşam ezanından sonrada dönüş yoluna koyulduk

Eve gelmeden birde eksiklerin alışverişini yapınca cidden fena yoruldum ama yinede günüm sıkıcı değildi
Hatta gittiğimiz evin sahibi önceden hoca ayarlamış ama kadın son anda iptal edince eşimin yengesi ve halası çoğunlukla okudular hatta yengesi duasını yaptı bende çıkışta hemen ilk fırsatta kartvizit bastırıyorum grup halinde mevlütlere gider hem para kazanır hemde sevaba gireriz nasılsa benim arabayada tam sığıyoruz kadro tamam dedim nasıl gülüyorlar heee hem her hafta sonu gezme olur bize hemde karnımızıda doyururuz diye

Haftaya cumarteside KVde var Gün ve KPnin senesi olduğu için tabi daha fazla okunur kuran Büyük ihtimal bende okurum
Bİr ara KV senin şu Arpa şehriye salatandan yaparmısın o gün için dedi bende zaten yapacaktım dedim hatta parası neyse vereyim malzemeyi al diyince birde fırça attım okadarda değil 3 kuruşun hesabını yapacak birimiyim ben diye anında susuverdi
Bu arada birde Cuma akşamı kendi evinde kalacak ve eşimde onunla kalacakmış KV duyunca pek bir sevindi ve bir okadar şaşırdı eee siz ne yapacaksınız dedi bende ne yapacağım 4 bacağımı yayıp yatacağım dedim sabah erken gelirim dedim sonrada aaa ne erkeni benim koca sende direk kahvaltıya sizdeyim ana oğul hazırlarsınız artık dedim
Eşimin halasıda dalga geçiyor kız görümcende o gece Anasında kalacakmış bunlar şimdi sabaha kadar seni çektiştirir diye dedim çokta umurumdaydı hem ne olucak ben ertesi gece kocam eve gelince gizli silahlarımı devreye sokar her konuşulanı öğrenirim dedimde nasıl kahkaha atıyor eşimin halaları kız sen az değilsin diye

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese iyi pazarlar

Sabah baya geç uyandık, kahvlatıydı evi temizlemeydi derken ancak işim bitti
Birazdan Annemlere hazırlanıp gidiceğim kızkardeşimde gelicek ve hep birlikte balık faslı yapacağız

ARtık ancak akşam gelince girerim nete

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı ve bol eksili bir hafta diliyorum

Maalesef nasıl bir bünyeye sahipsem iki gündür yine ne uyku düzenim kaldı ( istesemde uykum gelmiyor ve gece yatakta dönüp duruyorum ) tabi bu durumda sabah çok erkendende uyanamıyorum
Üstelik tartı bana yine nanik yapmaya başladı

Okadar dikkat ediyorum hesapta ama sanırım hem direnç hemde bozulan uyku düzenim beni maf ediyor
Bu hafta için netten birkaç günlük detoks gibi birşey yapacağım biliyorum gidecek olan su ama motivasyonum için bu şart yoksa canım sıkılacak ve yine havlu atmaya kalkışacağım diye korkuyorum

Şekersiz Türk kahvesiyle başladım bakalım Suyumuda limonlu içmeye karar verdim belki onunda bir faydası olur

Bu iş ya olacak ya olacak

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugünüde şükür hasarsız atlattım şimdide şekersiz Türk kahvemi içiyorum
Akşam eşim gelir gelmez komşu ablamıda alıp şükür sonunda Yeğeninin dükkanına gidebildik
Yaptığım boncuklar zincirler kaç haftadır ayakkabı kutusu içinde bekliyorlardı Hepsini tek tek bir kağıda yazdım ( cinsine ve istediğim miktara göre ) Yeğeni hepsini çok beğendi
Valla bunlar kesin satılır çok zevkli şeyler yapmışsın dedi
Tabi şu an kış olduğu için işler biraz durgunmuş Pierre Lotide ama onada dedim boş boş evde duracağına bari burada dursun belki müşterisi çıkar nasılsa acelem yok ( Kolyelerde ekmek istemez su istemez nasılsa )
Eşim hemen Yeğeniyle onları nereye koyabileceğimizi ve nasıl bir stand geretiğine baktı ( eşim yapacak onuda )

Rabbim inşallah hayırlısıyla onları satmayı nasip eder ( eğer talep olursa devamını yapacağım zaten birazda o yüzden kağıda türlerini falan yazdım hatta kağıdın birde resmini çektim bende de dursun diye )

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Çok şükür bugün erkenden uyandım ( gece 11de yattım ve şükür uyuyabildim hatta sebebinide buldum dün gece karnım çok açtı ve sanırım kaçamak yapmamak adına bünye kendini kapattıda ben uykuya dalabildim çabucak )

Hemen kendime şekersiz Türk kahvemi aldım ve geldim
Sabah aç karnına şekersiz kahvede cidden iyi geliyor hem kendime geliyorum hemde metabolizmayı hızlandırmış oluyorum
Bugün metabolizmamı şaşırtmak için sırf salata yemeyi düşünüyorum ( bol tabiki )
Dün bir ara tartıda yine 115.5i gördüm az daha kafayı yiyecektim sonra emin oldum kesinlikle ödem olduğuna ve ufak bir oyunla bünyeyi kandırıp o ödemlerden kurtulup daha fazlasını bile vermeyi planlıyorum

Maşallah Sünger BOB gibi hatunum anında sıvıyı çekiyorum herhalde
Kendi suyumu bir sıkayım bir iki gün içinde de Cumaya güzel bir sonuç göreyim

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Ben geldimmmmmm

Anam sabah bir attım kendimi dışarı ancak gelip yemeğimi yaptım
Yemeğim pişmek üzere ama yinede dayanamadım bir bakayım dedim

Ay bugün 20 gün önce aldığım Meme Ultrasonu için Hastaneye gittim ( ben ultrasona girene kadar ağrı geçti )
Anam gitmez olaydımmmmm
Baya kalabalık vardı birde odaya koyun sürüsü gibi 3er 3er aldı doktor milleti odaya baktım iki bölüm var birinde millet bekliyor birinde Ultrason yapılıyor hadi neyse Devlet hastanesi sonuçta dedim bekledim

Benden önce Amcamın biri Prostat için Ultrason olmuş tabi konuşmaları duyuyoruz kaç kere çişe çıkıyorsun falan diye Eeeee senmisin adamın haline gülen doktor üzerini komple çıkar yat dedi ( bu arada doktorda erkek çıktımı ) onada amenna dedim mecbur sonuçta sağlıkta utanma olmaz
Normalde hep şu jeli direk şişeden sıkarlar ya Ultrason yapılacak bölgeye
Bizim Amca bir kaseye dökmüş içinede tahta çubuk komuş resmen ekmeye reçel sürer gibi bir güzel yağladı beni

Ay gülmemek için zor tuttum kendimi o an çünkü kendimi cidden reçelli ekmek gibi hissettim
Adam okadar hızlı aleti sürdü ki çistalarıma neye uğradığımı şaşırdım birde benden önceki Prostatlı amcadan kalan jeli fark ettim ve nasıl bir dumura uğradıysam ne gülme kaldı nede sesimi çıkarabildim
Çıldıracak gibi oldum ama kal geldi o an birşeyde diyemedim ( prostat muayeneside bizim kasıktan gibi yapılıyormuş ama yinede iğrenç insan o makinenin ucunu temizler ve dezenfekte eder )

Hastaneden zor attım kendimi ve eşime bir daha asla o hastaneye gitmem dedim o bile şok oldu Oha keşke adamı kalaylasaydın dedi ama cidden o an ne olduysa tek bir kelime edemeden çıktım odadan

Bu arada hiç bir şey yok dedi doktor içimden ulen aleti sinek kovalar gibi iki sürttün neyi göreceksin diyecek halim bile yoktu düşünün artık ( ki normalde Trafikte araba kullandığımda Şöför Nebahat gibiyimdir )

Eve gelir gelmezde kendimi duşa atıp resmen çitiledim
Kaynar sularla yıkayacaktım az daha kendimi

Bu arada annemede uğrayıp kahve içtik ve olayı anlatınca oda ya Anneciğim gitme boşver o tür şeylere ne gerek var dedi ( kendisi Hipograta muhalefet olarak doğmuş bana göre ne gerek var diyip durur hatta hep diyorum valla seni götürsek neler çıkar kim bilir oda hemen der aman boşver duyupta üzüleceğime tak diye giderim diye )

Ay canıım çok geçmiş olsun neyseki bişey çıkmamış gözün aydın..
Birden ben de düşündümde senin ultrasonu ay ne fena sen yine duymuşsun prostat olduğunu acaba duymadığımız anlamadığımız neler var...
Cankuş nerelerdesin canım bebiş nasıl hadi şimdi de ben sordum senden önce :)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Dün başlayan Nezlem beni doğru dürüst uyutmadı bile hatta okadar çok hapşırıp burnumu silmek zorunda kaldım ki karikatürlerdeki Ayyaşlar gibi kızardı burnum
Bir ara aklıma geldide ColdMix sürdüm yakamada biraz rahatladım ama eşimi rahatsız etmemek için salonda yattım
Adamcağız daha yeni gripten kurtuldu ( bir gün işede gitmedi ) şimdi birde Nezle olursa belli olmaz Patronun işi ( bu ara nedense baya bir asabiymiş )
Birde tabi benim çektiğimi çekmesin kocacıkım

Tansiyonumda düşük diye çok fazla limonlu suda içemiyorum şimdilik ama bu mikrop bir şekilde atılacak

Kendime gelmek için yine şekersiz Türk kahvemle güne başladım ve birazdan zorlada olsa birşeyler yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…