• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bütün hazırlıklarım bitti ( kısır dahil :KK48: ) duşumu aldım giyindim hazır kimse yokken birde buraya bakayım dedim :KK48:
Sanırım bir saat sonra en geç millet gelmeye başlar :KK66:

Küçük kuzum kuzeni gelecek diye dünden beri heycan yaptı :KK48: yatakta bile ay çok heycanlıyım ay çok heycanlıyım diye diye uyudu :KK48: sabahta erkenden benimle birlikte hortladı ve şuanda da elbisesini giydi hazır bekliyor hatta bir saattir Anneciğim Buğrayı arasana nerede kaldılar diyip duruyor :KK70::KK70::KK70::KK70:

Anası kılıklı gezme yada misafir olunca panik yapıyor :KK48:
Bugünüde hayırlısıyla atlatayımda ondan sonra inanılmaz rahatlıyacağım :KK66:

Bu arada dün gece kuzu bizimle yattı ve kapıyı kapatmadığımız halde çocuk havasız kaldı herhalde yine öksürmeye başladı o_O yada kalan balgam falanmı vardı nedir sabah iki kere öksürmekten balgam çıkardı :KK53: neyseki iyi olduğunu biliyorum ve o yüzden pek dert etmedim :KK66: rahatlaması için hava makinesine bağladım yoksa bütün gün öksürmekten oda helak olacak :KK60:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim aylar sonra, özledim sizleri yaklaşık beş ay yoktum birkaç ay dedim ama o birkaç elimizde olmayan sebeplerle birçok oldu. Şükür kavuşturana diyorum. Sevgilerimle...

offfff offff :KK61: kıyamam sana yaaaa :KK43: İnan ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim sabırlar versin sanada eşinede :KK64:
Şu an canın çok yanıyordur ama inanıyorum bundada bir hayır vardır ve sen bol bol duayla bununda üstesinden geleceksin :KK68:
O mucizen doğup kollarında yerini alamadı ama senin Cennete giriş anahtarın o olacak ( doğmadan ölen bebekler Annelerine doyamadıkları için onları Cennet kapısında karşılar ve Annem olmadan ben Cennete girmem derlermiş; geçmişte dinlediğim bir Hocanın anlatmasına dayanarak söylüyorum :KK66: )
İnşallah hayırlısıyla bu sürecide eşinle birbirinize atlatacağınıza inanıyorum ve eminim RAbbim sabrınıza karşılık size tekrar bir mucize gönderecektir :KK60:
Bütün dualarım seninle yüreği güzel insan :KK15:

Başınız sağ olsun :KK61:
Allah razı olsun canım inşallah üstesinden gelmek zorundayız
o verdi o aldı elimizden geleni yaptık :KK42::KK42:
eşimde benim gibi bana moral olsun diye uğraşıp duruyor onu da üzmek istemiyorum lakin ne gülecek ne duracak haldeyim ben bile kendimi tanıyamazken paylaşamazken içimi adamcağız ne yapsın
doğamadı benim miniğim melek oldu belki de cennette kavuşuruz dediğin gibi inşallah artık
dualarınızı eksik etmediğin için de Allah razı olsun Rabbimiz evlatları annesiz anneleri evlatsız bırakmasın aminn

Merhaba arkadaşlarr
sizlere güzel haberlerle gelmek isterdim
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
dün sabah kanamam başladı hastaneye gittim bebeğin kalp atışı yok üstelik içeride yoğun bir kanama varmış bebeğimi kaybetmişiz hemen alınması gerekiyormuş
:KK42: yani Rabbimiz kimseye böyle bir şey yaşatmasın hep ümitle duayla beklediğimize kavuşamadık biz olmadı
Bir Cuma gecesi yumurtamın bebek olabileceğini öğrenmiştim yine bir cuma gecesi hamile olduğumu öğrenmiştik
yine bir cuma gecesi varlığına şükrederek iyi olduğunu öğrenmiştim
ve bu Cuma onu benden aldılar
Yani şimdi sürekli milletin söylediği her şey içimi kanatırken hiç bir söz teselli edemezken
bu Cuma gecelerinin seçilmiş olması Allahın bana anlatmak istediği şeyleri anlamam için olmalı
ve benim tek tesellim:KK42:
cok cok gecmıs olsunn. Rabbım guzel sabırlar versın sıze. denecek bırsey yok amenna. ama ne mutlu kı, sevdıgı kuluna dert veren ama kaldıramayacagı yukude yuklemeyen bır Rabbımız var.
en kısa zamanda yıne yuzunuz guler ınsallah...

Canım güldürdün beni yaa :)) hakikaten hergün okuyorum ama bu ara benim kızın dersleri ve bebek battaniyesi başladım onunla uğraş derken şöyle bi okuyup geçiyorum..ben de seni merak etmiştim ne yaptın diye.beslenme şeklin güzel gör bak nasıl düzelecek herşey..
Şeker yüklemesi yaptırdım sonucu gayet iyi doktor da şaşırdı hani kiloluyum ya.sanki her kilolu hasta olmak zorunda..tam dokuz kilo almış bulunmaktayım Allah sonumu hayreylesin:) bebiş de iyi renkli fotosunu aldım o da kızım gibi aynı ben bu arada kızım olacağı kesinleşti..
ama bende oyle sanıyordum, kıloluyum ya mutlaka cıkacaktı sankı:)
hayırlı olsun kızın:) bende bana benzesın dıyorum. Allah bahtını guzel eylesın. heo guzel gunlerını gostersın bızlere.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Çok şükür misafirlerimide gönderdim ve uzun bir süre misafir kabul etmiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
Eşimede hatta dedim 3 gün grevdeyim diye :KK48:

Tabi misafirlerin bulaşıklarınıda anında makineye dizdim kalanlrınıda yıkadım çok şükür :D
Şimdide eşimle kuzeni oyun konsolunda kapışırken sizlere bakayım dedim :KK48:

Çok şükür ikramların hepsine bayıldılar tabi özellikle Annemin yaptığı ıspanaklı böreğe :kk77: şansada her zaman güzel olur zaten ama bu kez daha bir güzel olmuş ( ufacık bir parça tadımlık yedim tabi )
Millet bu sefer her zamankinden fazla oturdu ve tabi bu durumda benim çay servisim bitmek bilmedi :KK48: aslında keşke adım sayarımı taksaymışım :KK48: en azından millet dağıldığında o süre içinde kaç adım attığımı görmüş olurdum :KK70:

Neyse artık bir kaç ay rahatım ( eşimle cift olark para verdiğimiz için bir daha gelecekler bana ama tabi biraz ara olsun diğerlerinde evine gidilsin öyle geliriz tekrar dediler tabi benimde canıma minnet :KK48: )

Allah razı olsun canım inşallah üstesinden gelmek zorundayız
o verdi o aldı elimizden geleni yaptık :KK42::KK42:
eşimde benim gibi bana moral olsun diye uğraşıp duruyor onu da üzmek istemiyorum lakin ne gülecek ne duracak haldeyim ben bile kendimi tanıyamazken paylaşamazken içimi adamcağız ne yapsın
doğamadı benim miniğim melek oldu belki de cennette kavuşuruz dediğin gibi inşallah artık
dualarınızı eksik etmediğin için de Allah razı olsun Rabbimiz evlatları annesiz anneleri evlatsız bırakmasın aminn

Aminnn canım inşallah Rabbim sana en kısa zamanda tekrar mucizeni gönderir ama bu kez kuçağına sağlıklı ve hayırlı evlat olarak almayı nasip ederde bu acı bir nebzede olsa diner .....Aminnnnn

BOl bol dua et ( her daim dualarımda olacaksın inşallah ) ve eşinle birbirinize sımsıkı sarılın :KK66: birlikte bu günleride atlatacağına inanıyorum ben canım :KK60:
Zaman herşeyin ilaçı olacaktır :KK66:
Keşke elimden birşey gelse inan şu an ben bile kendimi çaresiz hissediyorum ( elimde olsa içindeki o acıyı almak isterdim ama işte RAbbimin vardır bir bildiği :KK68: son ona inanmaya, güvenmeye devam et inşallah karşılığı çok daha güzel olacaktır :KK68::KK68::KK68::KK68: )

Merhaba arkadaşlarr
dün sabah kanamam başladı hastaneye gittim bebeğin kalp atışı yok üstelik içeride yoğun bir kanama varmış bebeğimi kaybetmişiz hemen alınması gerekiyormuş
:KK42: yani Rabbimiz kimseye böyle bir şey yaşatmasın hep ümitle duayla beklediğimize kavuşamadık biz olmadı
Bir Cuma gecesi yumurtamın bebek olabileceğini öğrenmiştim yine bir cuma gecesi hamile olduğumu öğrenmiştik
Yani şimdi sürekli milletin söylediği her şey içimi kanatırken hiç bir söz teselli edemezken
bu Cuma gecelerinin seçilmiş olması Allahın bana anlatmak istediği şeyleri anlamam için olmalı
Canim Rabbim sabirlar versin zor cok zor biliyorumm...insallah tez zamanda yine hamile kalirsin saglikli sihhatli kucagina alirsin

Çok şükür misafirlerimide gönderdim ve uzun bir süre misafir kabul etmiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:

Tabi misafirlerin bulaşıklarınıda anında makineye dizdim kalanlrınıda yıkadım çok şükür :D

Çok şükür ikramların hepsine bayıldılar tabi özellikle Annemin yaptığı ıspanaklı böreğe :kk77: şansada her zaman güzel olur zaten ama bu kez daha bir güzel olmuş ( ufacık bir parça tadımlık yedim tabi )
Millet bu sefer her zamankinden fazla oturdu ve tabi bu durumda benim çay servisim bitmek bilmedi :KK48: aslında keşke adım sayarımı taksaymışım :KK48: en azından millet dağıldığında o süre içinde kaç adım attığımı görmüş olurdum :KK70:

Neyse artık bir kaç ay rahatım ( eşimle cift olark para verdiğimiz için bir daha gelecekler bana ama tabi biraz ara olsun diğerlerinde evine gidilsin öyle geliriz tekrar dediler tabi benimde canıma minnet :KK48: )

Aminnn canım inşallah Rabbim sana en kısa zamanda tekrar mucizeni gönderir ama bu kez kuçağına sağlıklı ve hayırlı evlat olarak almayı nasip ederde bu acı bir nebzede olsa diner .....Aminnnnn

BOl bol dua et ( her daim dualarımda olacaksın inşallah ) ve eşinle birbirinize sımsıkı sarılın :KK66: birlikte bu günleride atlatacağına inanıyorum ben canım :KK60:
Keşke elimden birşey gelse inan şu an ben bile kendimi çaresiz hissediyorum ( elimde olsa içindeki o acıyı almak isterdim ama işte RAbbimin vardır bir bildiği :KK68: son ona inanmaya, güvenmeye devam et inşallah karşılığı çok daha güzel olacaktır :KK68::KK68::KK68::KK68: )
Canim bugunude alninin akiyla atlatmissin hadi gecmis olsun

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim aylar sonra, özledim sizleri yaklaşık beş ay yoktum birkaç ay dedim ama o birkaç elimizde olmayan sebeplerle birçok oldu. Şükür kavuşturana diyorum. Sevgilerimle...

Tekrar hoşgeldin canım :KK3:
Canım sağlığın ve huzurun yerinde olsunda gerisi gelir geçer :KK66: İnşallah daha sık görürüz senide artık burada :KK66:

Merhaba arkadaşlarr
nee diyecegimi bilmiyorumm..ne huznunu giderir bilmiyorumm..rabbim yuregine serinlik versin..uzme kendinin dedigin gibi rabbim sana birseyler anlatiyorr..bak dogal yolla hamile kalabildinn..bunada bin sukurr..rabbim isteyince hersey oluyorr..bi zaman varr..o zamana kadar yasiyoruzz yazilani..yin3 nasip edecek sanaa..

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ay dün nasıl yorulduysam bugün geç uyandım ( tabi kuzenlede sohbete dalinca biraz vakit geçti üzerine birde kuzum yine öksürüğe tutulunca onun başında bekledik yine o_O bu sabah sanki hiç birşey yokmuş gibi çocuk rahat :KK57: anam kafayı yiyeceğim bir iyi bir öksürük anlam veremiyoruz :KK57: )

Şu an çok çok iyi hatta bir kere bile öksürmedi uyandığından beri :KK68: ama dün gece o haline okadar canım sıkıldı ki oturup ağladım resmen o_Oİnşallah bir daha hiç öyle öksürük krizine girmez ( yine 4 kere balgam kustu gece )
RAbbim hiç birimizi evladımızla sınamasın....Aminnnnnnnnnnn

Bugün İstanbulda hava güzel hatta eşim bugün için dışarı çıkalım diyor :D:D:D
O bahaneyle bende en azından biraz yürümüş olurum :KK66: hemde temiz hava kuzumada iyi gelir belki.
Hatta bugün kendime izin veriyorum biraz :KK66: dün okadar dikkat ettiğim halde bugün tartıda artı görünce canım sıkıldı ve o yüzden bugün tatil ilan ettim kendime :KK66: Pazartesi itibarende çok daha sıkı bir şekilde Karataya devam edeceğim ( bugünde pek dışına çıkmayı düşünmüyorum ama o stresi bir üzerimden atmam şart daim olmak için :KK66: )

Yeni SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti Ceco geldiiiiiiiiiii :D:D:D:D:D:D

Anam sabah malum geç uyanmıştım, eşimle kız kahvaltı hazırlardılar ( ben kuzenin yatağını toplarken ) ve hepbirlikte geç kahvaltısı yaptık :KK66:
Öğleden sonra kendimizi bir dışarı attık daha yeni geldik :KK48:
Arkadaşlarla önce Metro diye bir yere gittik ( market alışverişi yaptık ev için ) sonrada hadi bir yerlerde yemek yiyelim dediler. Tabi benim canıma minnet sonuçta grevdeyim :KK48:
Önce Belediyenin Haliç tesislerine gidelim dedik ama maşallah orasıda bir kalabalıktı ki arabayla otoparkına bile giremedik değil lobide masa beklemek :KK48:
ARkadaş bizim gittiğimiz bir yere götürelim sizi Ocak başı tarzı hem mangal keyfi yaparız dedi :KK66: Anam gittiğimiz yer hesapta İstanbul içinde ama yarım saatten fazla yol sürdü :KK57: gittiğimiz yer kendin pişir kendin ye tarzı bir yerdi ve gördüğümde acıkcası içimden ulen bu ne dedim :KK70::KK70::KK70::KK70:
Hiç tarzım olmayan bir yer ( he lükse düşkün değilim ama gittiğimiz yer gerçekten çok salaş bir yerdi :KK57: )
Bir sürü büyük masa ve her masanın başında büyük dablumbazlı mangallar vardı :KK53: tabi onlarda yarım yamalak çalışınca baya bir duman ve koku vardı içeride ( bazı yerlerde görmüştüm ama tabi sistem daha sağlıklı çalışıyordu o gördüğüm yerlerde :KK66: )
Arkadaş hatrına tabi asla belli etmedim ama eşimle göz göze geldiğimizde anlatı pek hoşlanmadığımı :KK48:
İlkten baya bir öksürdüm ama sonra alıştım sanırım :KK48:
Aslında korkum kuzumun fena olmasıydı ama eşşek evlat evde geberik geberik öksürüp öğürdü bir gece evvel ama inanın orada bir kere bile öksürmedi :KK48::KK48::KK48::KK48:

İki katlı yerdi hatta alt kattan canın ne istiyorsa eti seçip alıyorsun ( ödeme anında yapılıyor :KK48: ) üst kattada 20 lira karşılığında mangal başı yapıyorsun :KK48: tabi et fiyatları biraz daha yüksek kasaplara nazaran :KK53: hatta eşim sonradan dedi hani helal hoş olsun ama daha az paraya çok çok daha rahat ve düzgün bir yerde bir yemek yerdik diye :KK48: Neyse insan arkadaş hatrına çiğ tavuk yer sonuçta :KK60:

BOl bol sohbet ettik ve Proteinin dibine vurdum :KK70:
Aslında bir yandan iyi oldu çünkü bugün nereden aklıma düştüyse Patates kızarması düştü ve eğer başka bir lokantaya gitseydik kesin yiyecektim :KK22: Artık sizlerin dualarımı tuttu bilemiyeceğim ama iyiki nasip olmadı :KK66:
Bol bol Protein ( tavuk, köfte ve mantar ) birde köz biber ve Çoban Salata yedim şükür :kk77:
Canan Teyzem görse gözleri yaşarırdı :KK70::KK70::KK70::KK70:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ay gece biraz geç yatınca sabah zor uyandım ( gecede artık 1 haftanın stresindenmidir nedir bölük pörcük uyudum hep )
Baş ağrısıyla ve kendimi davul gibi hissederek uyandım ve kendime gelmek için hemen kendime şekersiz bir Türk kahvesi yaptım :KK66: hem başımın ağrısı geçsin hemde metabolizmam çalışsın :KK66:

Koca su bardağımıda aldım yanıma bir yandan size bakayım dedim sonrada anında kahvaltı hazırlayacağım kendime :KK66: Bu hafta çok dikkat etmem lazım ki vucut direnmeye başlamasın :KK66:

Kahvaltıdan sonrada hemen ip atlama olayıma dönüyorum ( malum bu hafta hiç yapmadım )
Birde dün aklıma geldi valla benim şu 1 haftadır yaptığım hareketi başkası yapsaydı kesin 2 kg verirdi ( ki bende en azından 1 kg gider diye umuyordum ) ama gram oynamadı :KK57: cidden stres bana yaramıyor buna karar verdim o yüzden hem dikkat edeceğim hemde tartıyı unutacağım :63: cuma hepimize süpriz olur :KK48:

Biraz evvel kızkardeşim aradı :KK66:

Bugün bizim buranın Sosyete Pazarı var hatta Annem sabah sabah gitmiş bile :KK48:
Öğlende kızkardeşimle birlikte tekrar gidecekmiş :KK48: banada ille gel dedi :KK66:
Baştan hava serin birde okadar yolu yürüyebilirmiyim diye düşündüm ama sonra bana spor olur diye düşünerek tamam çok yorulursamda bir yerde oturup az dinlenirim nasılsa dedim :KK66:

Tabi bakalım anam bir pazardan gelsinde eğer birşey yok havada çok soğuk derse o zaman belki ancak Anneme kahve içmeye giderim :KK66: inşallah hava çokda soğuk değildir de çıkıp spor yapmış olurum ( baya mesafe var bizim evden pazara :KK48: )

gunu atlatmıssın banu abla gozun aydın:)
bu sene bende katıldım apartman gunune. gecen sene de yapmıslardı cagırmıslardı ama, pek samımı olamamıstım katılmadım. bu sene gırdım bana da degısıklık olur ıyı gelır dıye. dogum yapıcam dıye gecen ayın sırasını bana verdı bır teyzemız. ıyı de oldu hanı ben ıstıyordum zaten once almak. hem agırlasmadan dogum yapmadan once bıtsın ıstedım. hemde yıne dogum oncesı ıcın para ıyı olur dıye dusundum:) velhasılkelam gun guzeldır, hele sıra sendeyse daha guzeldır:) heeee aksamı bıraz topalladım tabı o da ayrı:)

mangal partınız de ne guzel olmus, oh yarasın:)

Daha bu sabah KKda okudum ve akşam eşimede eksikleri aldırıp yapacağım :KK66: Çokta basit üstelik yeme düzenini hiç etkilemeyen bir karışım :KK66:

1 Sürahi suya;
1 greyfurt
1 mandalina
3 - 4 yaprak taze nane

Salatalık, greyfurt, mandalina gibi meyve ve sebzeleri dilimleyin ve ardından buzlu suya atın, üstüne 2 adet nane yaprağı atın. Bu içeceği gün boyu tüketin.
Kilo verdiren içecek tarifindeki greyfurt yağlarla savaşır ve iştahınızı kontrol altına alır,
nane yapraklarının ferahlatıcı ve metabolizma hızlandırıcı etkisi vardır.
Salatalık sindirime yardımcı olarak, şişkinlik ve gaz sorunlarını önler.
Zayıflatan bu içeceğin içindeki malzemeler bedeninizin düzenli işlemesini sağlayarak kısa sürede kilo vermenize yardımcı olur.

Metabolizmayı hızlandırıyormuş ( Dr. Mehmet Özden tut bir çok diyetisyeninde önerdiği bir karışımmış bu )

gunu atlatmıssın banu abla gozun aydın:)
bu sene bende katıldım apartman gunune. gecen sene de yapmıslardı cagırmıslardı ama, pek samımı olamamıstım katılmadım. bu sene gırdım bana da degısıklık olur ıyı gelır dıye. dogum yapıcam dıye gecen ayın sırasını bana verdı bır teyzemız. ıyı de oldu hanı ben ıstıyordum zaten once almak. hem agırlasmadan dogum yapmadan once bıtsın ıstedım. hemde yıne dogum oncesı ıcın para ıyı olur dıye dusundum:) velhasılkelam gun guzeldır, hele sıra sendeyse daha guzeldır:) heeee aksamı bıraz topalladım tabı o da ayrı:)

mangal partınız de ne guzel olmus, oh yarasın:)

Ohhh senin içinde iyi olmuş günü erken alman :KK66:
Ay kuzununda gelmesine az kalmış :KK68: artık komşular bir daha doğumdan sonra gelirler sana o zamanda merak etme hizmet edecek başkaları olur :KK48:
Valla bende o gece yattığım yeri hatırlamadım ama inanılmaz hafifledim siramı savdım diye :KK48: tabi biz karı koca ayrı ayrı katıldığımız için bir kere daha almam gerekecek ama sülale kalabalık ve bir sonrakini sonlara bırakıcağız ( bizdede kim önce isterse ona veriliyor :KK53: )

Allah razı olsun cecom elocan ve waw sizlerden
duaların için çok şükür iyiki sizleri de tanımışım da duanız nasip oluyor çok teşekkkür ederim
çaresizliğin içime işlemiş acısını tahmin bile edemez çevremdeki hiçkimse çünkü hiçkimse bilemez onu yıllardır beklediğimi
bizlerin sürekli yaşadığı o ümitle ümitsizlik arası duyguları...
mucizemi Allah verdi yine o aldı yani sorulacak bir makam yok
ah anlatması çok zor Allah kimseye yaşatmasınnnnn
dualar eşimle bana da serinlik verecektir inşallah
genetik sonucunu bekliyoruz artık birde benim kan değerlerime bakılacak tahliller var
ve cuma kontrolüm....
bütün bunları gelecekte dünyaya gelecek bebeğimi sağlıcakla kucağıma almak için yapıyorum
lakin psikolojim iyi değil yani mantıken bütün bunları anlıyorum ama yüreğime anlatamıyorum
zor bir nefis imtihanı veriyorum tarifi yok
Allah kimseye böyle yada daha beterini yaşatmasın bana da lütfen

nee diyecegimi bilmiyorumm..ne huznunu giderir bilmiyorumm..rabbim yuregine serinlik versin..uzme kendinin dedigin gibi rabbim sana birseyler anlatiyorr..bak dogal yolla hamile kalabildinn..bunada bin sukurr..rabbim isteyince hersey oluyorr..bi zaman varr..o zamana kadar yasiyoruzz yazilani..yin3 nasip edecek sanaa..
canım veren ve alan makam Allah hiç diyecek bir şeyim kalamıyor
hep nasip işte.....
İnşallah Allah herkese tüm azaları tam hayırlı evlatlar versin kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin:KK42:

Back